Nie polecam ani nawet nie doradzam tej firmie, jeśli twój czas jest dla ciebie cenny, powiem to tak, jak jest, zacznijmy od samego początku. Oni walczą jak, ale tylko jak wszyscy z rzędu Nie zapomnij o takim słowie, tylko formalnie zabiera cię do pracy. I rzeczywiście, trochę niżej i więcej. Kiedy ubiegasz się o firmę w Pruszkowie, zostaniesz zaproszony na rozmowę, kontyngent jest dobry, nawet bardzo przyjazny personel, od pierwszego dnia będziesz traktowany bardzo uprzejmie i bezpiecznie, podadzą ci kawę. Wypełnisz mnóstwo niepotrzebnych papierów, zaczniesz się wtrącać do czynszu, którego nikt nie potrzebuje nafik, ale wślizgną się tylko dlatego, że odrzucisz pieniądze, ale w żadnym wypadku nie zarejestrujesz się pod tym adresem.
Potrzebujemy łodygi, bez niej nie zostaniesz zabrany. Pessel ma oficjalnie 17 zł. W innych zainteresowanych firmach pomagasz mu, a tutaj jest odwrotnie. Zaoferuje ci się osoba, która zrobi to za 450 zł. Cóż, to dopiero początek, potem wrócisz do domu z nadzieją, że zostałeś przyjęty i kiedy wyjeżdżasz. Ale potem powtórz.
Zadzwonią do ciebie, aby ponownie przyjść do firmy, zawrzeć z nimi umowę. Rodzaj wymówek, zmieniłeś, potrzebujesz pewnych formalności, ale znowu jest to dodatkowy wydatek, jedna podróż do Pruszkova od 30 do 100 EURO. a w twoim portfelu będziesz miał mniej niż 300 euro, a potem znowu wyjdziesz jako dama, a będziesz w 100% pewien, że już pracujesz. Poczekasz na dokument A-1 Inteligencja Kerovitów, wyciągnę miarkę od wojownika lub poświęcenie z każdego dnia do pracy, do 3 miesięcy. Musisz przejść przez prowizję od miodu, a potem, kiedy otrzymasz zaproszenie, zaczniesz zawracać sobie głowę dzwoniąc do ciebie, gdy wiza będzie gotowa.
A kiedy wiza jest gotowa, możesz zostać zapomniany przez 1,5 miesiąca.
Jesteś już naszym typem i nigdzie się nie dostaniesz. Ludzie nie doceniają tutaj, pieniądze są tutaj bardziej wartościowe Cóż, długo oczekiwana godzina wreszcie nadejdzie, jesteś zaproszony do „pracy”.
Tak, tak! Słyszałeś słowo „pracuj”. Pisałem w cudzysłowie, żebyś zrozumiał, że nie pracujesz. Jesteś zaproszony do pracy formalnie, ale w rzeczywistości jesz na zwykłym egzaminie w szkole jazdy.
Po odczekaniu 2-3-5 miesięcy możesz po prostu wypełnić egzamin i wysłać do domu i powiedzieć, że nie pasujesz.
Zostajesz zabrany na egzamin do Holandii, gdzie znajduje się baza firmy, a mentor, który cię nauczy, jest do ciebie przywiązany. Ale tak naprawdę nikt cię nie nauczy, po prostu będzie cię obserwował, a nawet podąża za tobą i zapisuje wszystkie twoje pliki, które mogą sprawić, że w pierwszym dniu będziesz prowadzić przyczepę pod rampą, a jeśli nie jesteś AU, a nie kierowca ma poziom 100, a to nie działa dla ciebie, a Boże zabraniasz jeździć po linii, jesteś już w drodze powrotnej do domu, powinieneś być prawie Jamesem Bondem, albo Bradonem Pete, albo agentem 007.Zawsze zadbana, ogolona, czysta, dobrze odżywiona i prawie wylizująca się, by tam zostać .. Jadąc wagonem pod rampą, jak samochód bez wjeżdżania na linię, i Boże, że nie masz przyczepy, już zbierasz rzeczy do domu. po prostu zadzwoń do szefa i powiedz, że nie przyjdziesz.
Jeśli masz więcej szczęścia, możesz jeździć przez dwa tygodnie przez trzy tygodnie i nadal iść do domu. Szansa na to, że 5% ze 100 osób pozostanie w tej firmie to grupa ludzi, nie patrzą na te dokumenty, które robią, a co zajmuje dużo czasu, nie obchodzi ich. Szukają unikalnego i ASOV! 100 poziomu.
Praktycznie nie ma wycieczek jednodniowych, tylko 90% nocy, nie wszystkie samochody mają lodówki, potrzebujesz własnego lub bez niego.
System pracy dla Białorusi 3x1, dla Ukraińców 6x2, dla Polaków, 2x1,3 x 1 Cóż, jest pozytywna strona tej firmy: nowe samochody, serwis na miejscu i centrum rekreacyjne, o którym mowa w ogłoszeniach.
Kuchnia z kuchenką elektryczną, łazienka z prysznicem, pokój wypoczynkowy z TV, dwadzieścia łóżek, lodówka jest zajęta, są szafki.
Jeśli nie będziesz żałował swojego czasu, wypróbuj go i nagle przejechałeś poziom 100, a będziesz mógł zdać egzamin, napisałem w skrócie, że ludzie mieliby przynajmniej jakiś pomysł na tę firmę.
Może ktoś będzie opisywał i więcej, ale nie polecam, ale spróbuj i co jeśli zdasz i lubisz tam pracować.