Inwork

• Pekin
  • Ostrowy
  • Podlesie

3. Opinie o pracodawcach Dąbrowa Górnicza
  5. Opinie o Inwork Sp. z o.o.

Opinie o Inwork Dąbrowa Górnicza

Nie przegap nowości o Inwork Sp. z o.o.!

Pozytywny wariat

17.10.2022 13:52

Jako pracownik zatrudniony przez InWork mogę ich polecić. Nie miałem żadnych problemów z podpisaniem umowy. Wszystkie rekruterki w biurze miłe i pomocne. Pracuję na magazynie

17.10.2022 13:57

Serdecznie dziękujemy! Cieszymy się, że mogliśmy pomóc ;)
    Daniel student

07.10.2022 15:11

Witam...czy jest możliwość pracy na 2 zmiany oprócz sobót i niedziel ponieważ w tych dniach mam naukę? Dziękuję i pozdrawiam

17.10.2022 13:56

Cześć Daniel! Jeśli interesuje Cię specyfika konkretnego stanowiska w konkretnej lokalizacji, skontaktuj się z koordynatorem odpowiadającym za dany obiekt lub skorzystaj z naszej infolinii: 32 307 93 00.

02.10.2022 16:06

Nieznany

02.10.2022 16:07

Firmie @
    Kontroler

24.05.2022 00:32

Witam. Tak jak ktoś wspominał Inwork to firma "kogucik" kolejna "firma" APT które wyrastają jak grzyby po deszczu... Umowa cywilno-prawna nie do przyjęcia napisana drobnym druczkiem....Podobno oszczędność papieru ale każdy myślący wie o co chodzi....Firma którą nie interesuje co dzieje się z Pracownikiem na terenie zakładu Pracodawcy Użytkownika w tym przypadku DPD...A tutaj dzieje się sporo w Sosnowcu na Inwestycyjnej 8. Zacznijmy od kierownika zmiany 14 - 20. Człowiek minął się z powołaniem....A to dlatego że jego praca polega na oglądaniu monitoringu pracowników kto pracuje wolno a kto szybko....pracownicy wiedzą co mają robić więc wychodzi na to że kierownik pilnuje pracowników żeby nie kradli....Myślę że lepiej by się spełnił na monitoringu w markecie a do DPD dać po prostu ochronę....Na magazynie wszystko na wariackich papierach brak Koordynatora (czyt.Kierownika)....Zero przestrzegania BHP pracownicy przechodzą po ruchomych rolkach nikt nie zwraca na to uwagi....Ciężary które trzeba dźwigać wielokrotnie przekraczają dopuszczalne normy....Załadunek w naczepach (TIR) grożą ciężkim uszczerbkiem na zdrowiu a dokładniej pisząc zmiażdżeniem stopy.....Ciężkie paczki z opisem "szkło" "nie rzucać" często spadają i rozbite jadą do klienta....Nikt na to nie zwraca uwagi.....Firma InWork pisząc w umowie nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne kalectwo pracownika.....Sporządzona została dokumentacja foto/wideo która została wysłana do PIP.....A każdy niech sam wyciągnie wnioski....Za żadne pieniądze nie warto ryzykować swojego zdrowia a już na pewno za 17 zł/h netto - 23 zł/h brutto....
    dariusz

20.07.2022 16:07

Witam nie pracuje w tej firmie ale pracowalem w innych firmach a mam lat 57 tu pisze p. kontroler ma pani racje ze w wiekszosci zakladow pracy nie sa przestrzegane przepisy BHP.. a wiem duzo o tych sprawach ALE MUSZE NAPISAC PRAWDE O PRACOWNIKACH KTORZY ZGADZAJA SIE NA TAKIE WARUNKI PRACY ZE NIE JEST PRZESTRZEGANE ,,BHP.. to tylko wina samych pracownikow POLACY A W SZCZEGOLNOSCI MLODZI NIE ZALEZY IM NA ZYCIU BO WOLA TYLKO SZYBKO I DUZO ZAROBIC PIENIEDZY .i prosze nie zwalac winy na pracodawy zakladow pracy .sam jezeli ktos prponuje mi prace to owszem przyjmuje ALE PRZEDEWSZYSTKIM SAM SIE PILNUJE W SPRAWACH ..BHP. JEZELI NIE SPELNIAJA TO SIE ZWALNIAM BO ZALEZY MI NA MOIM ZDROWIU . .
    Paweł

14.07.2022 17:21

Wypłaty na czas, dobry kontakt z agencją na linii agencja - pracownik. Wiadomo praca w DPD czasami jest ciężka, lecz idzie się przyzwyczaić. Już pracuje przez agencję ponad 2 miesiące i jestem zadowolony.

15.07.2022 08:31

Zapraszam serdecznie na naszą infolinię, gdzie można dowiedzieć się więcej na temat stawki godzinowej. Pozdrawiam,
    Martyna

19.05.2022 22:00

Od ilu lat można się zatrudnić tymczasowo?

06.06.2022 09:45

Witam, pierwszą umowę sporządzamy na okres 6 miesięcy, z możliwością przedłużenia. Pozdrawiam

07.06.2022 10:15

Na stanowisko Pracownik magazynowy - Sortowanie paczek, nasza agencja zatrudnia na pełnoskładkową umowę zlecenie. Mamy również inne oferty pracy gdzie zatrudniamy pracowników na umowę o pracę. Okres zatrudnienia na umowę o pracę zależy już od konkretnej oferty i w każdej jest możliwość zawiązania stałej współpracy z firmą.
    Andrzej

04.06.2022 20:38

Nie polecam
    Rafał

04.06.2022 20:37

Firma na poziomie żenującym. Do podpisania umowy cud miod potem sie zaczynają schody. Ale fakt. Bylo wiele w umowie. Tylko do czytania weźcie lupę.

08.04.2022 11:46

Radzę przeczytać uważnie umowę z firmą Inwork zanim ją podpiszecie. Umowa napisana bardzo drobnym druczkiem i jest pełno kar umownych, którymi firma chętnie Cie obciąży i radzę również liczyć wypłatę i domagać się swojego, bo na koniec miesiąca może nawet wam brakować 270 zl :)
    Marekszparek

24.01.2022 15:53

już nie pracuje, ale chciałbym wrócić do pracy, czy mógłby się ktoś ze mną skontaktować? podobało mi się, myślałem ze gdzie indziej lepiej, ale u was przynajmniej wszystko jasno było przekazane
    Szybkipracownik

23.11.2021 16:44

Kompletna klapa.... ogólnie byle by szybko na szybko podpisać, i byle by pracownik nie zobaczył, że gdzieś mu 100 zł ucieknie przez jakąś głupotę.. Radze liczyć porządnie wypłaty bo czasami nie była adekwatna do wykonywanej pracy. Ogólnie po rozwiązaniu umowy mają cię gdzieś i jeśli chcesz coś zanieść do urzędu i tak poczekasz sobie ileś tam dni na głupi papierek, (jak im się zachce). Zdecydowanie odradzam bo to pierwszy pośredniak z którym miałem kłopoty :)
    Mirek38

12.11.2021 07:56

Chciałem się zapytać . Kiedy wysyłane sa przekazy pocztowe ? I jak wcześnie wysyłają pieniądze ?
    Xardas

16.09.2021 20:21

Wypłata za prace w DPD 18 dni, około 100h = 780zł, Agencja normalnie 10/10
    Lukas

17.09.2021 07:32

Kolo ja za 85h dostaje 1700. tak ze nie wiem skad ci sie to wzielo :) może impreza była gruba, albo masz jakas pijawke na koncie :)

Oferty pracy - Inwork Sp. z o.o.

Magazynier - Pracownik sortowni paczek 48

PRACOWNIK SORTOWNI PACZEK 51

Piekary

Były (naszczęšcie) pracownik

15.09.2021 09:59

Kochani jak tylko macie możliwość to trzymajcie się z daleka od tych (usunięte przez administratora) i zdzierusow ❗ Stawki jakie proponują to wydmuszka bo netto i po potraceniu tego i tamtego i owego dostaniecie 13zl zah na rękę ❗ Premia za frekwencję? Zapomnij ❗ Zawsze coś wymyślą, tak kręcą tak kombinują że mimo że ją wyrobiłem to itak nie dostaniesz ❗ Pracowałem w dpd Olsztyn gdzie przezucasz w h... ciezkie paczki po8h w na nocce - Przerwa chociaż 15min? ZAPOMNIJ ❗ ❗ ❗ Posilek regeneracyjny? - hahaa dobre sobie ODRAAADZAAM ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗
    kajero13

15.09.2021 15:39

Nie zgodzę się z tym! Stawka? Taka jak w ogłoszeniu. Żadnego negatywnego zaskoczenia pod tym względem! Praca? Wiadomo, że nie jest lekko, ale też nie przesadzajmy... Ktoś, kto nie jest nauczony pracy zawsze będzie narzekał. Chcesz poleżeć to zostać w domu haha Ja pracuję i jest okej. Premię za frekwencję mam w każdym miesiącu. Kto chce dostępnej pracy z jasnymi warunkami, polecam
    Tadek

17.05.2021 17:43

Witam jestem nowy aplikowałem do agencji in work czy warto rozpoczynac z nimi współprace pozdrawaim
    Iza

04.05.2021 19:10

Cześć, widziałam, że na tej stronie pojawiła się właśnie świeża oferta pracy do firmy Inwork: https://www.gowork.pl/oferta-zewnetrzna/20-zl-h-lucmierz-zgierz-pracownik-sortowni-+-transport,lento.pl76a8c9f030da60161c833e60073ae4f9,zgierz. Szukają pracownika sortowni. Widziałam, że oferują umowę zlecenie. Czy ktoś wie, na jaki okres jest ta umowa – czy to bardziej stabilna praca czy tymczasowa?
    Iza

07.05.2021 15:40

zatrudniającymi ukraincow
    Nowr

08.05.2021 07:27

Na jakie można liczyć wynagrodzenie
    Przyszły pracownik

16.02.2021 12:58

Na jakie wynagrodzenie mogę liczyć w dpd

07.05.2021 12:08

Masz rózne stawki. Dla chcącego dobrże zarobić za cały miesiąc masz taką stawkę jak ja 20 zł na godzinę. Mój kolega chodzi tylko dwa dni do pracy więc stawkę ma trochę niższą bo 19 zł. generalnie im więcej godzin tym większa stawka i kasa. a i wypłata przed czasem, to też ważne.

07.05.2021 12:04

Praca jak praca ciężka ale to kwesti bardziej zakładu w którym pracuję. Do konca miesiąca jeszcze przez agencję. Dostałem już propozycję pracy bezpośrednio pod zakładem i to po 2 miesiącach pracy także super. Zarobki jak zarobki 21 zł na godzinę niby mało niby dużo, ale najważniejsze że na czas, a nawet 3 dni przed czasem. Bardzo miłe osoby panie z obsługi w agencji, pomocne. generalnie jestem zaskoczony pozytywnie. W wielu fimrach pracowałem ale tutaj jest naprawdę spoko.
    Anom

15.03.2021 09:47

Czy inwork wypłaca L4?
    Jarek

08.02.2021 11:56

WITAM JESTEM NOWY I CHCE ZACZĄĆ PRACĘ Z DPD JAKIE MOŻNA LICZYĆ WYNAGRODZENIE POZDRAWIAM
    Dagmara

08.02.2021 12:33

Zapraszamy do kontaktu ws pracy w Dpd w jakim regionie Polski Pa/Pani poszukuje Numer telefonu 32 3079300 wew według miasta Polski Pozdrawiam
    Jarek

09.02.2021 19:17

Szukam okolic Bytomia

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Inwork?

Tadek

02.02.2021 15:47

Witam jakie można liczyć wynagrodzenie w dpd katowicach
    Anita

04.11.2020 10:22

Praca w porzadku, to już kolejny miesiac i wynagrodzenie zgada sie i przed czasem ktory wpisany jest w umowie. Pleciłam koleżankę za to otrzymalam premie, bardzo polecam.

04.11.2020 09:36

Uważajcie co podpisujecie.Cała umowa jest mini druczkiem i zawiera bardzo "ciekawe" sformułowania.I koniecznie żądajcie podanie stawki NETTO bo mocno zdziwicie się przy wypłacie.
    arek

06.10.2020 15:30

Nie wiem czego się czepiacie robota jak robota jak sie komus robić nie chce to wszędzie mu będzie zle ja tam nie narzekam robota fizyczna i tyle......
    Guest89

21.09.2020 15:41

pisze bo spotkałem się z ogromną uprzejmością ludzi tam pracujących, bylem osoba bezdomną mieszkająca w ośrodku natomiast nie skreślili mnie mimo tego i dostałem prace, zarabiam w tej chwili własne pieniądze i żyje mi sie nie najgorzej. dziękuję wszystkim tym paniom
    Gosc123

13.09.2020 07:17

Ja jeszcze nie dostałem wypłaty a mamy już 13 września

Kontakt - Inwork Sp. z o.o.

Konopnickiej 19A/1 41-300 Dąbrowa Górnicza

Branże: Rekrutacja i HR

10.07.2020 10:06

Czy wypłacają dodatkowe nagrody w Inwork Sp. z o.o.?
    martynkaaaaax3

10.07.2020 15:54

Mnie i mojej koleżance wypłacili w terminie
    Wariat13

09.07.2020 13:40

Bardzo szybko zostałem zatrudniony i pracuje już 3 miesiące. Bez większych problemów. Czasami tylko praca ciężka, ale taka struktura... Poleciłem dwóch kumpli i dostałem dodatkowe pieniądze wiec też bardzo fajnie. W zasadzie kontakt zawsze jest bezproblemowy, dziwie się że opinia bywa podzielona....

07.06.2020 15:44

Owszem wypłata na czas i co z tego skoro to marne grosze za pracę w takich warunkach mowa o DPD tzw Kt2 kt3 itd przykłady paczki przeciążone ważące po 51 kg z torów tzw Rawy chodzi o meble w paczkach i nie tylko i to nie są wyjątki bo nawet paczki potrafią mieć tą samą wagę a jest ich sporo przykład Katowice ul miedziana kt3 gdzie według kodeksu pracy dopuszczalne jest dźwiganie do 31 kg z odstępami w czasie proszę się zagłębić w kodeks regularnie łamanie podstawowych przepisów kodeksu pracy o dopuszczalnej masie dźwigania ostatnio przy mnie kolega wyciągał rolkę papy ważąca 62 kg a na liście waga 31 kg następna sprawa kejdze ładowane nie prawidłowo jak i tiry gdzie paczki o dużej wadze są dawane na samą górę sterty to tylko krok od tragedii byłem osobiście nie raz świadkiem i sam też nie raz uniknąłem szpitala przykład gdy rozladowywalismy auto koledze z kejdza z góry spadł stolik mały metalowy gdzie naprawdę nie można zobaczyć co jest u góry przykładów można mnożyć firm nastawiona tylko na wyzysk i rezultaty ludzkie zdrowie życie i kodeks pracy mają za nic i proszę nie kłamać ludzi na forum bo są na to dowody nagrania przez pracowników oczywiście kierownicy nie mają na to wpływ bo góra wymaga rezultatów więc Panowie i Panie z In Worku zastanówcie się gdzie wysyłacie swoich pracowników bo trzeba słuchać ludzi a nie kierownictwa z DPD bo dla nich zawsze odp jest jedna że wszystko jest ok poprostu sprawę wypadało by nagłośnić nie tylko pip ale i w mediach jak agencje wspólnie działają z DPD jedna wielka rodzina ci dają tania siłę roboczą a drudzy ich kryją
    ibeggod

22.06.2020 15:22

Potwierdzam! ale Inwork to pośrednik więc ta opinia bardziej nadaje się dla firmy DPD POLSKA.... Sam Inwork wszystko ok, szybko sprawnie podjęte zatrudnienie i dokumenty.

07.06.2020 15:57

Następna sprawa umowy zlecenie firma DPD nie chce dawać umów o pracę ludzie ci którzy pracują po parę lat dostali ja dopiero po roku czasu i to z laską prosząc się wręcz a jest w kodeksie pracy napisane wyraźnie kiedy umowa zlecenie przechodzi w stan umowę o pracę proszę się zagłębić i proszę ludziom nie wmawiać bzdur rozumiem że nieznajomość prawa szkodzi ale to nie oznacza że trzeba ludzi kłamać albo tłumaczyć że covit jest itd bo nawet inne agencje dają odrazu umowę o pracę przykład firma PACCOR gdzie nie mają z tym problemu pełen socjal umowa i szacunek do ludzi pracy i kodeksu pracy więc ludzie nie dajcie się oszukiwać bo nie warto dla paru zł niszczyć sobie zdrowia dla takich firm jak DPD a być może i życia bo o wypadek nie trakedie nie trudno
    Bartollo89

25.05.2020 15:46

Wypłata w terminie, szybkie załatwianie formalności oraz zawsze uśmiechnięta pani po drugiej stronie słuchawki
    Niezadowolona

19.05.2020 00:25

(usunięte przez administratora) na godzinach, wypłata po raz kolejny się nie zgadza, masakra.
    marlenkaaa33

05.03.2020 15:27

Szanuje za szybką pomoc we wszystkim

13.01.2020 13:55

Na miłość boską do szefostwa firmy wysyłajcie pieniądze wcześniej ludzie do 10tego mają opłaty za prąd itd
    Koronawirus

04.02.2020 21:21

Pieniądz krąży od góry do dołu, najpierw firmie się musi zgadzać, potem pośrednikom, a dopiero na koniec ludziom. Zgodnie hierarchią ważności.
    michalolo

13.02.2020 12:36

ja w umowie mam napisane ze mogą wysłać do 25 dnia miesiąca a wysyłają mi do 15 zawsze wiec nigdy nie miałem z nimi problemu
    Liliput

10.02.2020 14:38

Szybka praca i ekspresowe załatwianie formalności
    Robert

04.02.2020 13:28

bardzo mile panie, mialem problem z zajęciem komorniczym i pomogły mi załatwić tak żeby mi zostawił środki do życia
    Masakra

11.12.2019 16:16

Nie polecam babka mowi ze jak sie nie pojawie 3 razy w pracy to frekwencja przepada nie było mnie jeden raz i nie dostałem jedna wielka kpina !
    Zanęta

11.12.2019 18:46

Co agencja na to?
    Niewolnik?

09.12.2019 19:27

Niestety ta agencja tontotalna kpina z pracownika, zatrudniłem się na sortowni, na noce l, stawka 21 zł na godzinę (17+ premia frekfencyjna), zarówno w ofercie, przy kontakcie, jak i przy zatrudnieniu byłem informowany o wolnych weekendach, sam z resztą wielokrotnie podkreśliłem że weekendy odpadają. Pod koniec miesiąca dostałem SMS że mam się zjawić w niedzielę 1.12, co oczywiście skutkowało utratą całomiesiecznej premii (A przynajmniej tak wynika z wpłaty jaką otrzymałem na konto)... ale oczywiscie za wszelkie nadgodziny po 30-40 min. nie płacą, a te zdażają się nagminnie, tak więc nie polecam, bo niestety zawsze znajdą okazję by coś urwać z wynagrodzenia.
    nick

15.08.2019 13:33

Agencja walek umowa skonstruowana tak ze teoretycznie mogą ci zabrać cala wyplate. Przepracowalem tylko kilka dni przez ta agencje z obiecanych 18 brutto wyszlo mi 11,95 netto!
    Ogółem

09.12.2019 18:57

Na jakiej podstawie dostałeś mniejszą wypłatę niż obiecaną?
    Niewiemjakiwpisaćnick

09.12.2019 18:55

Firma obecnie ma monopol na zatrudnianie do pracy na zlecenie do magazynów DPD w całym kraju. Czy ktoś miał problemy z niezgadzającą się kwotą wypłaty i jakie były tego przyczyny?

Zostaw merytoryczną opinię o Inwork Sp. z o.o.