Firma wykazuje lekceważący stosunek wobec uczestników szkolenia. Uważam ze organizacja szkolenia to totalne (usunięte przez administratora). Już podczas zameldowania dzień wcześniej )co wiązało się z dopłatą dodatkowej opłaty za dobę hotelową) pani na recepcji nie została poinformowana, ze uczestnicy zjawią się wcześniej, hotel nie był na to
przygotowany. Rano śniadanie od 7-9 ale kolejny posiłek (obiado-kolacja)dopiero o godzinie 17. Podczas przerwy kawowej wyliczone Ok. 3 małe ciasteczka na osobę.
Brak agendy szkoleniowej.
3 dzień szkolenia nie został przeprowadzony, ale został wyznaczony termin na to szkolenie w formie zdalnej- finalnie się ono nie obyło i tez nie zostaliśmy o tym poinformowani, a koszty nie zostały zwrócone. Brak materiałów szkoleniowych i certyfikatu które miały zostać dostarczone mailowo przez organizatora. Firma nie odpowiada na maile wysyłane z prośba o dostarczenie materiałów i certyfikatu, oczywiście telefonów też nie odbierają.
Szkolenie miało być w Zakopanem, a finalnie było 20 km od Zakopanego w miejscu bez dostępu sieciowego, przez co uczestnicy szkolenia online nie mogli dostatecznie przyswajać informacji bo łącze co chwilę się przerywało.
Nie polecam, szkoda waszego czasu i pieniędzy !