Mam b.zle doswiadczenia z tym sklepem jako klient. Kupilam lampe , niedroga, 6 ramienna. Do tego dodano 1 kostke i czesc metalowa do podwieszenia lampy na suficie. OKAZALO SIE, ZE LAMPA, MOIM ZDANIEM, NIE JEST DO KONCA ZMONTOWANA. Na moja reklamacje sprzedajacy odpisal, ze zalacza w odpowiedzi schemat polaczenia tych 12 luznych przewodow. Do tego potrzeba bylo dodatkow 2 kostki i 4 krotkie kabelki laczace te kostki z trzecia , ktora ma juz byc podlaczona do przewodow wystajacych z sufitu. Oczywiscie to wymaga fodatkowego zakupu tych czesci. I wszystko to powinno bylo byc wczesniej polaczone, PROFESJONALNIE, zanim klient sam moglby podlaczyc lampe bezposrednio do sufitu. UWAZAM, ZE NIE BYLO TO WLASCIWE POTRAKTOWANIE MOJEJ REKLAMACJI. ZADNEGO WYJASNIENIA, CHECI POPRAWIENIA SWEGO NIEDOPATRZENIA, NIE WSPOMONAJAC O ZWYKLYM PRZEPRASZAM. CALKOWITE LEKCEWAZENIE . Z PUNKTU WIDZENIA BEZPIECZENSTWA UWAZAM, ZE SPRZEDAJACY JEST NIEPROFESJONALNY I NIEODPOWIEDZIALNY. Kazde niewlasciwe podlaczenie niesie ze soba ryzyko.
Moje kolejne maile do sprzedajacego zostaly ZLEKCEWAZONE. Moje proby dotarcia do wlasciciela firmy , ktory powinien byc poinformowany jaki wadliwy produkt jest w sprzedazy. Produkt, ktory w takiej formie nie powinien nigdy byc dopuszczony do sprzedazy. W tym wszystkim naganny sposob potraktowania klienta a tym samym brak dbalosci o dobre imie firmy. Klient powinien byc priorytetem niezaleznie od tego czy kupuje produkt za 50 zl czy 1500 zl.
Zdecydowanie nie polecam tego sklepu a najprawdopodobniej calej firmy w sklad ktorej ten sklep , jak sadze , wchodzi.