4.1/5

Oferta

• Ciechanów

5. Opinie o B2B.net S.A

Opinie o B2B.net S.A Warszawa

Nie przegap nowości o B2B.net S.A!

ex

02.12.2020 10:21

B2B.Net ogarnijcie się. Jak chcecie sobie podnieść ilość pozytywnych opini to róbcie to w przemyślany sposób. Teraz dodajecie na przestrzeni kilku dni mnóstwo podobnych opinii. Nikt tego nie kupi.
    Arturo

01.12.2020 21:53

Firma bardzo w porządku, zorganizowalismy szkolenia dla pracownikow. Polecam
    Szarlotka

01.12.2020 15:06

Podjelam sie tej pracy nie dawno ale nie zaluje. Profesjonalnie, z godnością i spoko zarobkami. Polecam
    szaronstone

30.11.2020 18:35

Pracuje tu od niedawna ale podoba mi sie atmosfera, sumiennosc i dobre warunki pracy i zarobku.
    wonton

30.11.2020 17:17

pracuje od dluzszego czasu dla firmy b2b. Uczciwa placa, elastyczne warunki pracy, dla mnie idealna opcja
    artur

30.11.2020 17:15

Bardzo przyjemny kontakt, bezproblemowe ustalenie terminow, realizacja szkolenia mega na plus.

Oferty pracy - B2B.net S.A

Automation Tester (Java + Selenium)

Warszawa

100 - 120 PLN / m

Solution Architect (Azure / Infrastructure)

Gdynia

D 365 / Power Platform Developer

Warszawa

IT Technical Project Manager (m/f/d)

Gdynia

14400 - 19600 PLN / m

Tester manualny / Testerka manualna (Senior)

Lublin

11500 - 13100 PLN / m

.NET Developer (m/f)

Toruń

16800 - 21000 PLN / m

Kurkuma

30.11.2020 09:36

Wszystko super, dobra oferta, ciekawe szkolenie, merytoryczne i z duza iloscia praktyki, tak to powinno wygladac :)
    Pajda

29.11.2020 16:10

Super przekazana wiedza, duzo praktyki. Szkolenie na plus!
    nickoldeon

29.11.2020 14:22

jestem po bezplatnym szkoleniu, fajna atmosfera, kurs konkretny i praktyczny.
    Gajdon

27.11.2020 15:27

Szkolenie z automatyzacji bez zarzutow. Rzetelne i dokladne podejscie a fajna atmosfera
    Wiesław

25.11.2020 22:09

przeprowadzalismy tu szkolenie firmowe, wszystko gralo jak trzeba, duzo konkretow
    Znajomy

06.11.2020 13:30

Podobno zwolnili z pracy dziewczynę w ciąży zaawansowanej... potwierdzone info z bliskiego źródła. Słów brak i tylko jedno się nasuwa na myśl. Ostrzegam jako potencjalny klient.
    Znajomy

15.11.2020 16:46

Nie jest w likwidacji. Po prostu zmieniła widocznie NIP. Firma istnieje i ma się średnio dobrze.
    Stachu

16.11.2020 09:50

Dzięki. Sporo firm o podobnej nazwie. Można się pomylić.

Kontakt - B2B.net S.A

Aleje Jerozolimskie 180 02-486 Warszawa

Branża główna: Oprogramowanie - Systemy IT

ex

18.10.2020 19:55

Najlepiej omijać B2B Network szerokim łukiem, ale jeśli nie macie wyjśca to uważajcie na umowy.Nie podpisujcie nic bez konsultacji z prawnikiem. Dają umowy bardzo niekorzystne dla kontrahenta, mnóstwo pułapek.

23.09.2020 09:30

Uważajcie na tego pracodawcę !! Zaproponowali mi pracę przy projekcie jako Tester SAP, bez zadnej rekrutacji tylko na podstawie wypelnionego przeze mnie szablonu, na pytanie czemu nie ma rekrutacji, odpowiedzieli po co, wszystko maja w szablonie a nie ma sensu zadawać pytań teoretycznych. zależało im abym jak najszybciej zaczął u nich pracę, mieli bardzo duże ciśnienie. Poinformowali mnie że wygrali przetarg i mogą ze mną nawet od zaraz umówić się na podpisanie umowy, pod warunkiem że będę mógł zacąć jak najszybcie i ze jeśli mam 30dniowy okres wypowiedzenia to nie mogą czekać tyle. Powiedziałem im , ze o tym jak szybko obecny pracodawca mnie "wypusci" dowiem się w momencie gdy złożę wypowiedzenie, powiedzieli więc abym składał wypowiedzenie i podpisujemy umowę. Po złożeniu wypowiedzenia mój obecny pracodawca zgodził się, że mogę zacząć pracę z nowym pracodawcą jak szybko chcę. W piątek poinformowałem, że możemy już od przyszłego tygodnia rozpocząć współpracę, pracownik B2B neworkt zaproponował podpisanie umowy na poniedziałek. W poniedziałek dostałem telefon że musi wcześniej skończyc pracę i aby przełożyc na środe podpisanie umowy. W środe dostałem maila z draftem umowy i prosbą o kontakt w celu umówienia statusu projektu. Gdy oddzwoniłem zostałem poinformowany, ze z przykrościa informuje, ze nie możemy podpisać umowy i że projekt najprawdopodobniej wystaruije za 3 miesiace !! Zostałem (usunięte przez administratora) !! Wypowidziałem umowę u obecnego pracodawcy i nie podpisałem obiecanej umowy z B2B network. Jeśli chcecie spać spokojnie, unikajcie jak ognia współpracy z B2B network !!
    Wiesiek

22.09.2020 17:20

Zastanówcie sie 5 razy zanim spieprzycie sobie kariere nawiazujac jakakolwiek relacja z ta pseudo firma
    Zawiedziony

11.09.2020 19:16

Informują kandydata, że klient odrzucił jego kandydaturę a nawet nie wysłali jej. Skąd wiem? Bo inna kontraktornia sprawdziła i wysłała. Dodatkowo, ich maximum na tym stanowisku = 40pln/h mniej niż u konkurencji. (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) Takie mam odczucia.
    User

22.04.2019 09:42

Czy ktokolwiek może wypowiedzieć się odnośnie bezpłatnych szkoleń oferowanych przez tą firmę na testera oprogramowania? Czy jest w tym jakiś haczyk?
    ja wiem

05.02.2020 12:31

Musisz pracować dla nich przez jakiś okres. Kara za zerwanie umowy itp. Zalecam dokładną analizę umowy, najlepiej z prawnikiem

25.01.2020 13:11

Czy całe wynagrodzenie wpływa na konto, czy jest to w jakiś sposób rozdzielane w B2B Network S.A.?
    Odpowiedź

25.01.2020 23:07

Całe wynagrodzenie jest przekazywane na konto
    piter

24.04.2019 09:17

Firma mało poważna moim zdaniem. Zaprosili nas na rozmowę odnośnie projektu. Na spotkaniu pojawił się informatyk, który nic o spotkaniu nie wiedział, osoby odpowiedzialnej za zorganizowanie spotkania też nie było pomimo iż wszystko było potwierdzone przed przybyciem. Przejechaliśmy sobie ponad 100 km, żeby porozmawiać w efekcie o niczym i zakończyć temat na niczym bo osoba rozmawiająca z nami nie miała żadnych konkretnych informacji do przekazania. Moim zdaniem jeśli takim szacunkiem traktuje się czas potencjalnych firm do współpracy to nie wiem jak jest z pracownikami. Tyle w temacie.

23.06.2019 20:20

Potwierdzam, proces rekrutacji przeprowadzony fatalnie. Odradzam!!
    Rusek

30.08.2019 15:36

Jak nie chcą kandydata to kręcą, że kontrakty im się zmieniły :)
    xyz

13.02.2019 15:14

Polska firma , pretendująca do miana korpo, ciekawe spędzanie czasu w biurze Moje sugestie dla B2B Network S.A.: Polska firma pretendująca do miana korpo

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w B2B.net S.A?

Zostaw merytoryczną opinię o B2B.net S.A