B2B.net S.A

NIP: 5711707392 REGON: 280613330 KRS: 0000387063

Adres: Aleje Jerozolimskie 180, 02-486 Warszawa

3.3/5
Wszystko co musisz wiedzieć o sygnalistach!
Monika Stasiak-Magryta
Pracowniku, poznaj swoje prawa
jako sygnalista!
Ewelina Jasion
Poznaj głos eksperta, czytaj więcej
Pracodawco, jesteś gotowy na ochronę sygnalistów?
§ Zgodnie z ustawą z dnia 14 czerwca 2024 r. o ochronie sygnalistów (Dz.U. 2024 poz. 928)
Pracowniku, poznaj swoje prawa jako sygnalista!
Monika Stasiak-Magryta
Poznaj głos eksperta, czytaj więcej
Pracodawco, jesteś gotowy na ochronę sygnalistów?
Ewelina Jasion

Opinie o B2B.net S.A

Wyszukaj opinięsearch

Czy ktoś brał udział w akademi rekturtera it ostatnimi czasy? I mógłby napisać jak to wygląda fizycznie i czy poleca? Dzięki :)

B2B.net S.A

@Kursantka

Szanowna Kursantko, nie blokujemy żadnych wiadomości. Wydaje mi się, iż proces akceptacji wpisów jest weryfikowany przez moderatora. My ze swojej strony żadnej wiadomości za zablokowaliśmy.

Organizator Akademii

Szanowna Honorato, informuję, iż firma B2B.net nie organizuje kolejnej edycji Akademii Testera. Po nieudanej próbie powrotu do organizacji Akademii Testera zrezygnowaliśmy z tego projektu do czasu aż nie zmieni się nastawienie klientów do junior testerów. Przed pandemią juniorzy (testerzy) byli chętnie zatrudniani. Aktualnie praca dla juniorów testerów nie jest już tak powszechna jak przed pandemią. Kontynuując wątek ofert pracy po Akademii to chciałbym uzupełnić wyjaśnienia, iż nasza oferta pracy (nie była skierowana do wszystkich) obejmowała bezpłatną praktykę (1-2- max 3 miesiące, to jest uzależnione od projektu). Praktyka miała być realizowana u klienta a po praktyce normalny kontrakt. Klient traktował ten czas jako naukę dla juniorów i nie chciał dodatkowo za to płacić. NIe oceniamy takiego stanowiska i nie oceniamy reakcji kursantów, którzy (z wyjątkami) nie akceptowali tego typu praktyk. Osoby które wyraziły zgodę - pracują w miedzynarodowych korporacjach i realizują swoje kariery w branży IT. Ogłoszenie które może być widoczne to ogłoszenia na Akademię Rekrutera - a to zupełnie inny projekt.

comunity
Community notes
Zagłosuj i daj innym znać, czy zgadzasz się z autorem.
Tadek
@Kursant Akademii Rekrutera

osoba ta mija się z prawdą. Nikt nie chciał większych zarobków, po prostu chcemy zarabiać i żeby firma działała zgodnie z ustaleniami.

Czy w firmie jest bench?

W momencie kiedy projekt się kończy przed terminem a nie przydzielono w tym czasie nowego? Czy jest wówczas płatne?

Aktualny pracownik

A ja polecam

Kiepska firma do współpracy
@Aktualny pracownik

Słabi kontraktorzy, czasami nawet mam wrażenie że na rekrutacjach siedzą jak na skazaniu. Nawet nie wykazują podstawowych znajomości it i testów

Patronus

Szukam osób, które uczestniczył w szkoleniach organizowanych przez B2B.net (Akademia Testera). Niedługo zaczynają XIII edycję Akademii z tego co piszą. Może ktoś z Was brał udział w poprzednich edycjach? Jeśli tak, dajcie znać, jak oceniacie szkolenie i warunki pracy po nich.

Patronus

Proszę pytać u źródła lub szukać ich ogłoszeń

Czy nowo zatrudnione osoby w B2B.net S.A otrzymują od pierwszych dni umowę o pracę?

@Pytanie

nie

Jeżeli byłeś na rozmowie kwalifikacyjnej w firmie B2B.net S.A, to podziel się z nami swoimi wrażeniami. W jakiej atmosferze odbyło się spotkanie? Jak oceniasz merytoryczne oraz techniczne aspekty rekrutacji?
Byłem

Ktoś wie dlaczego prezes Zbigniew Twardowski zmienił nazwisko na Linkedin na Tarkowski?

Co jaki okres czasu w B2B.net S.A można ubiegać się o podwyżkę?

A
@Pytanie

Nie licz na to, bo się przeliczysz

Gabriela

Jak wygląda obecnie rekrutacja w B2B.net? Czy jest szansa na to by odbywała się w formie zdalnej? Wiele osób stara się obecnie ograniczyć wychodzenie i kontakty z innymi do minimum ze względu na swoje bezpieczeństwo. Proszę o jakieś informacje co i jak.

Angela
@Gabriela

Na jakie stanowisko?

Konrad

Wspolpracuje z ta firma od niedawna, zlecalem dwa oprogramowania do testow i jestem zadowolony ze wspolpracy, kontakt natychmiastowy, konkretnie zwiezle i na temat. Wylapia kazdy blad

ex
@Konrad

...a świstak siedzi i zawija je w te sreberka.

domix
@ex

dokładnie! siedzą i sami sobie wypisują komentarze a w biurZE DUCHY :)

Wyłapywacz
@Konrad

Wyłapanie 'każdego' błędu zakrawa na zdefiniowaną listę błędów. W innym przypadku to utopia )

Izydor

Jestem dopiero po pierwszej konsultacji naszego programu ale bardzo szybko dostalem odpowiedz zwrotną, kontakt szybki, ceny nie zabijaja

ex worker

jakie to słabe wypisywać sobie samemu opinie ... dzień po dniu. Takie to nie przemyślane. Każdy myślący przedsiębiorca wie o czym to świadczy. Na ratunek są inne metody. Tonący brzytwy się chwyta.

Martyna Krak

Bardzo miło mi się współpracuję z waszą firmą, podoba mi się wasz profesjonalizmu.

Mariusz

Bardzo miła i owocna współpraca, widać że pracują w tej firmie profesjonalne i rzetelne osoby. Wszystko na bardzo wysokim poziomie

Marek Osek

Jestem zadowolony bardzo z kursow. Szybko udało mi się po nich pracę znaleźć co dowodzi ich skutecznosci

Julia

Firma jest naprawdę dobra, jestem pod wrażeniem tego co potrafią

Natan K

Bardzo dobrze prowadzone szkolenia, jestem bardzo zadowolony z usług .

Adela

bez zarzutow, szkolenie dobre merytorycznie, cenowo uczciwie, atmosfera i kontakt super

roch

Firma super, profesjonalisci w kazdym calu, udana wspolpraca, polecam

Piotr

Bardzo dobrze prowadzone szkolenie , jestem ogromnie zadowolony że mogliśmy w nim wziąć udział

Olaf

w takich szkoleniach to mozna brac udzial! :) organizacja, przekazanie informacji, wszystko na tip top

Mleczan

Polecam, bardzo dobrze przekazują wiedzę i szkolenia prowadzone są tak że faktycznie można potem pracować w zawodzie

banerbaner

Zostaw merytoryczną opinię o B2B.net S.A - Warszawa

• Jak się pracuje w B2B.net S.A?
  • Jakie są opinie pracowników o pracy w B2B.net S.A?