4.1/5

Oferta

• Skierniewice

5. Opinie o B2B.net S.A

Opinie o B2B.net S.A Warszawa

Nie przegap nowości o B2B.net S.A!

02.11.2023 21:42

Była tu informacja, że firma preferuje zatrudnienie na B2B. Jak w takim razie wyglądają kwestie urlopowe? Zapewniają płatne dni? Widziałam na ich stronie ofertę dla test specialista i tak mnie to zastanawia. Na tym konkretnie stanowisku trzeba mieć kilka lat doświadczenia, jakie są przewidywane zarobki? I jak wyglądają ewentualne zadania rekrutacyjne?

03.11.2023 10:11

Dziękujemy za zainteresowanie ofertą pracy. W odpowiedzi na Pani pytania: Forma zatrudnienia: Oferujemy współpracę w oparciu o umowę B2B. Niestety, w tej formie współpracy nie oferujemy płatnych dni urlopowych. Zarobki: Stawka za godzinę pracy zależy od projektu i klienta, z którym będzie Pani współpracować. W przypadku stanowiska Test Specialist, stawki wahają się w granicach 90-140 zł/h. Proces rekrutacyjny: Proces składa się z dwóch etapów: wstępnego screeningu z rekruterem, a następnie rozmowy rekrutacyjno-technicznej u klienta. Rozmowa ta pozwoli na ocenę Pani umiejętności technicznych oraz dopasowanie do projektu/klienta. Polecam zajrzeć na poniższą stronę - znajdują się na niej wszystkie aktywne projekty, na które prowadzimy rekrutację: https://b2bnetwork.traffit.com/career/ Pozdrawiam, Zespół B2Bnetwork
    Omi

01.01.2024 14:26

Omijaj szerokim łukiem, to że preferują b2b to znaczy że ta umowa b2b będzie mocno przypominała umowę o pracę i dodatkowo z wieloma karami umownymi.

02.11.2023 14:37

Rekrutacja trochę nie na te czasy... Tyle opinii a firma nie wyciąga wniosków. Pani napisała do mnie na linkedin. Umówiliśmy się na daną godzinę. Niestety Pani nie wdzwoniła się, zadzwoniła po 30min bo mieli jakieś wewnętrzne spotkanie i straciła rachubę czasu, a dodam że sam musiałem swoje spotkania przesuwać specjalnie aby pogadać. No od tego jest kalendarz, aby się nie spóźniać, szczególnie w HR, ale ok, wypadek przy pracy). Powiedziałem stawkę, okazała się za duża. Po negocjacjach przystałem na ich propozycję. Miała być rozmowa techniczna, uzgodniliśmy możliwe terminy. I co?! Nagle kontakt się urwał. Nie wiadomo co dalej. Od tygodnia cisza. Nie wiadomo czy kogoś znaleźli innego, zero feedbacku. "Traktuj bliźniego tak jakbyś sam chciałbyś być traktowany." Tu jest komentarz firmy, że pracuje aby system "... automatycznie przypominał rekruterom o kontakcie z kandydatem". Od tego jest każdy kalendarz, który przypomina co i kiedy. Inne firmy, nawet małe, sobie przecież radzą. Nawet jeśli -> To dwa miesiące i nic się nie zmieniło, a to jest masa czasu. Szczerze nie lubię olewania. Ja byłem na stanowisko raczej seniorskie, ale nie wyobrażam co się dzieje na juniorskich. Nie polecam, szkoda czasu po prostu na firmę, która od początku ma problemy. Szanujmy się.

02.11.2023 14:51

Szanowny Panie, Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i przepraszamy za zaistniałą sytuację. Chcielibyśmy dokładniej zrozumieć kontekst opisanej sytuacji oraz podjąć kroki naprawcze. Prosimy o podanie imienia rekruterki lub nazwy projektu, na który Pan aplikował, abyśmy mogli zweryfikować sprawę i podjąć odpowiednie działania. Pozdrawiam, Zespół B2Bnetwork
    Aldona

13.09.2023 07:52

Witam, aktualnie trwa rekrutacja na stanowisko PMO Specialist, zaintrygowała mnie stawka w ogłoszeniu, podane są widełki godzinowe 50-85 zł. Kwoty są już netto? Na start jakiego wynagrodzenia się spodziewać, bliżej dolnej granicy godzinowej czy wyższej?

13.09.2023 10:27

Dzień dobry,

Wynagrodzenie jest zależne od doświadczenia - jeśli spełnia Pani wszystkie wymagania to mówimy o górnej granicy widełek. Stawki podane w ogłoszeniach są netto na kontrakt B2B. Pozdrawiam,
 Zespół B2Bnetwork

21.08.2023 11:14

Czy w B2B.net S.A zawierane są umowy zlecenie w okresie próbnym?

12.09.2023 10:37

Dzień dobry, Zawieramy głównie umowy B2B - nawet w okresie próbnym. Pozdrawiam, Zespół B2Bnetwork

11.09.2023 19:17

12.09.2023 10:03

Dzień dobry, Nie usuwamy żadnych wpisów. Jeśli Pana post został usunięty, to zrobiła to administracja portalu gowork. Pozdrawiam, Zespół B2Bnetwork

10.09.2023 12:25

11.09.2023 10:10

Dzień dobry, Czy mógłby Pan przedstawić szczegóły? Pozdrawiam, Zespół B2Bnetwork
    Izabela

03.04.2023 11:55

Czy oferta ze strony firmy na programistę frontend jest jeszcze aktualna? Ktoś powie czy warto się zgłaszać? Czy projekty są rozwojowe i czy zarobki są na dobrym poziomie? Widziałam tu że oferują b2b, a na długo jest pierwsza umowa? Będę wdzięczna za informacje

03.04.2023 12:20

Witaj! Oferta na programistę frontend (https://b2bnetwork.pl/praca/frontend-developer/) jest wciąż aktualna i zdecydowanie warto się na nią zgłaszać. W naszej firmie projekty są bardzo rozwojowe i pozwalają na zdobycie cennego doświadczenia w pracy nad różnorodnymi projektami. Zarobki zależą od doświadczenia oraz umiejętności kandydata i budżetu klienta. Jeśli chodzi o formę zatrudnienia, oferujemy umowę B2B, która daje pracownikom wiele korzyści, w tym większą swobodę i elastyczność w pracy. Długość umowy zależy od długości projektu (zazwyczaj 6-12 miesięcy), ale zawsze staramy się zapewnić naszym pracownikom stabilność zatrudnienia. Mam nadzieję, że odpowiedziałem na Twoje pytania i zachęcam Cię do aplikowania na nasze oferty pracy. Jeśli masz jakieś dodatkowe pytania, nie wahaj się ich zadać - chętnie na nie odpowiem.

15.06.2023 15:16

Na chwilę obecną, niestety, nie jesteśmy w stanie zaoferować możliwości zatrudnienia na umowę o pracę. Jak Pani wspomniała, oferujemy głownie B2B - jest to preferowana forma zatrudnienia w naszej firmie i większość naszych konsultantów obecnie pracuje na umowach tego typu.

15.06.2023 12:51

15.06.2023 13:02

Dzień dobry, Dziękujemy za przekazanie opinii na temat naszej firmy. Czy moglibyśmy prosić o więcej szczegółów na temat problemów, z jakimi się Pan spotkał? Chcielibyśmy zrozumieć (oraz poprawić), jakie dokładnie problemy wystąpiły, które doprowadziły do tak negatywnego doświadczenia.
    Jor

27.03.2023 12:19

Jaki rodzaj umowy jest dostępny podczas pracy?

27.03.2023 12:26

Dzień dobry, Oferujemy głównie B2B jako formę zatrudnienia. Pozdrawiam, Zespół B2Bnetwork

25.01.2023 13:11

Zapraszamy do aplikacji na szkolenie Akademii Rekrutera, gdzie przebranżawiamy uczestników na Rekruterów IT.

Więcej informacji: akademiarekrutera.edu.pl
    News image
    Justyna

23.12.2022 11:15

cześć, jest ogłoszenie na juniora rekrutera it i w opisie napisali, że wymagają umiejętności pracy w dynamicznym środowisku, bo podobno nudy nie ma. :D A jakiś konkret odnośnie tego? Ciekawa bym była jak praca w praktyce musi wyglądać, bo raczej zakres obowiązków opisany jest jasno ale w takim dniu codziennym jak to wychodzi? I przede wszystkim za jaką przykładową stawkę?
    Maciek

27.12.2022 14:50

Hej, Justyna :) Brałem udział w Akademii Rekrutera i chociaż mnie nie przyjęli to trochę informacji podłapałem. Odnośnie Twoich pytań: 1) Jak wygląda praca - rekruterzy pracują w open space, łącznie kilkanaście osób. Twoje obowiązki to przeglądanie profili na LinkedIn, pisanie do ludzi z zajawką stanowiska i prowadzenie rozmów telefonicznych z kandydatami (jest możliwość prowadzenia rozmów w osobnych salkach). Pracuje się osiem godzin dziennie, ale porę rozpoczęcia można sobie samemu ustalić gdy już się przepracowało jakiś czas. Po zakończeniu szkolenia pracuje się stacjonarnie, chyba że osiągasz co miesiąc bardzo dobre wyniki - wtedy możesz spróbować pracy hybrydowej. 2) Dynamiczne środowisko - "nudy nie ma" to raczej eufemizm. Od początku Akademii prowadzący używał stwierdzenia "kultura zapierdolu". Według niego oznacza to, że zawsze jest coś do roboty. Nie zdarzają się sytuacje żeby wszystkie rekrutacje były skończone i zamknięte. Cały dzień przeglądasz, piszesz i dzwonisz. Są oczywiście przerwy kiedy potrzebujesz, możesz zjeść gdy masz ochotę. Ogólnie jeśli osiągasz wyniki nikt nie patrzy Ci na ręcę i nie zerka na zegarek kiedy idziesz do toalety czy na kawę. Te informacje uzyskałem od prowadzącego i zostały potwierdzone przez pracowników. 3) Stawki - firma zatrudnia wyłącznie na umowę B2B (jest jeszcze opcja umowy zlecenia dla studentów). Zarobki rosną progresywnie co sześć miesięcy. Zaczyna się mniej więcej z poziomu obecnej średniej krajowej, tylko że w netto. Dodatkowo za każdą wysłaną przez Ciebie osobę, którą zatrudni klient dostajesz premię w wysokości mniej więcej 25% Twojej miesięcznej pensji. Jak na pracę, która nie wymaga doświadczenia zarobki stoją na wysokim poziomie - moim zdaniem to największy atut tego miejsca. Teraz trochę o innych kwestiach, których nie było w ogłoszeniu: a) Dokładnie przeczytaj umowę Akademii Rekrutera, a zwłaszcza część o rezygnacji w trakcie jej trwania oraz rezygnacji w wypadku zatrudnienia. Jeśli myślisz, że możesz w trakcie ponegocjować albo się dogadać - pomyśl jeszcze raz. b) Miejsce jest zorientowane na wyniki, nie na proces, więc to z osób, które dzięki Tobie znajdą zatrudnienie będziesz rozliczana. Twoja praca i jej efekty są skrzętnie notowane i śledzone na bieżąco. Według prowadzącego i pracowników, jeżeli w ciągu miesiąca nie zdobędziesz dla kienta ani jednego pracownika, koledzy i koleżanki Ci pomogą, podpowiedzą co można poprawić. Jeżeli przez parę miesięcy będzie się to powtarzać, wylatujesz. Po przejściu Akademii wciąż trwa odsiew. Po kilku miesiącach z kilku osób, które przeszły rekrutację, może zostać jedna. c) Atmosfera jest po zarobkach drugim największym plusem firmy. Współpracownicy są życzliwi i wspierający. Jeżeli z mojej oceny to jeszcze nie wybrzmiało, w B2B Network praca rekrutera to aktywna sprzedaż silnie nastawiona na wyniki. Jeśli uważasz, że to dla Ciebie, powodzenia. Na pewno nie doświadczysz sytuacji, że po prostu siedzisz przy komputerze, coś wysyłasz, czasem porozmawiasz z kandydatem i tyle. Musisz co miesiąc kogoś zatrudniać i basta. Nie idź do B2B Network jeśli nie jesteś do końca pewna czy chcesz zajmować się rekrutacją prowadzoną w takim stylu. To miejsce dla ambitnych, pewnych siebie młodych wilczków. Atmosfera może być fajna a pieniądze godne, ale pamiętaj, że cały czas pracujesz swoją osobowością i swoimi umiejętnościami pod presją wyników. Jeżeli brzmi to zachęcająco, powodzenia! W razie pytań przez najbliższe parę dni będę tu wchodził, mogę rozwinąć jakiś wątek.
    Wers

07.01.2023 08:23

Jeżeli chcesz stracić dwa tygodnie na to, żeby słuchać frustrata po czterdziestce, który potrafi podać praktyczne przykłady z branży przemysłowej, a nie IT to polecam ;) Może właśnie dynamiczny zespół mieli na myśli tego faceta, który jest wulgarny i agresywny w komunikacji oraz lubi pokazywać swoją "wyższość" poniżając innych. Firma nie bierze odpowiedzialności za swojego patologicznego pracownika więc chyba lubi takich ludzi. Jest też mała bo pracuję tam około 20 osób co jest niepokojące. Jeżeli jesteś osobą, która za wszelką cenę chce zdobyć doświadczenie w IT i będziesz tolerować takie zachowanie a przy tym masz brak szacunku do siebie to jak najbardziej jestem na tak ;)
    Anonimowy

14.12.2022 16:02

Jestem kandydatem biorącym udział w rekrutacji. Bardzo pozytywne wrażenie po pierwszej rozmowie. Pani bardzo miła. Od razu pod koniec rozmowy dostałem feedback. Na pewno miła odmiana po moim doświadczeniu w rozmowach rekrutacyjnych.

30.11.2022 00:36

Czy ktoś brał udział w akademi rekturtera it ostatnimi czasy? I mógłby napisać jak to wygląda fizycznie i czy poleca? Dzięki :)
    Organizator Akademii

09.12.2022 11:05

Szanowna Honorato, informuję, iż firma B2B.net nie organizuje kolejnej edycji Akademii Testera. Po nieudanej próbie powrotu do organizacji Akademii Testera zrezygnowaliśmy z tego projektu do czasu aż nie zmieni się nastawienie klientów do junior testerów. Przed pandemią juniorzy (testerzy) byli chętnie zatrudniani. Aktualnie praca dla juniorów testerów nie jest już tak powszechna jak przed pandemią. Kontynuując wątek ofert pracy po Akademii to chciałbym uzupełnić wyjaśnienia, iż nasza oferta pracy (nie była skierowana do wszystkich) obejmowała bezpłatną praktykę (1-2- max 3 miesiące, to jest uzależnione od projektu). Praktyka miała być realizowana u klienta a po praktyce normalny kontrakt. Klient traktował ten czas jako naukę dla juniorów i nie chciał dodatkowo za to płacić. NIe oceniamy takiego stanowiska i nie oceniamy reakcji kursantów, którzy (z wyjątkami) nie akceptowali tego typu praktyk. Osoby które wyraziły zgodę - pracują w miedzynarodowych korporacjach i realizują swoje kariery w branży IT. Ogłoszenie które może być widoczne to ogłoszenia na Akademię Rekrutera - a to zupełnie inny projekt.
    Tadek

11.12.2022 11:08

osoba ta mija się z prawdą. Nikt nie chciał większych zarobków, po prostu chcemy zarabiać i żeby firma działała zgodnie z ustaleniami.
    Czy w firmie jest bench?

26.08.2022 14:11

W momencie kiedy projekt się kończy przed terminem a nie przydzielono w tym czasie nowego? Czy jest wówczas płatne?
    Aktualny pracownik

04.09.2022 18:06

A ja polecam
    Kiepska firma do współpracy

09.09.2022 15:19

Słabi kontraktorzy, czasami nawet mam wrażenie że na rekrutacjach siedzą jak na skazaniu. Nawet nie wykazują podstawowych znajomości it i testów
    Patronus

27.07.2022 00:22

Szukam osób, które uczestniczył w szkoleniach organizowanych przez B2B.net (Akademia Testera). Niedługo zaczynają XIII edycję Akademii z tego co piszą. Może ktoś z Was brał udział w poprzednich edycjach? Jeśli tak, dajcie znać, jak oceniacie szkolenie i warunki pracy po nich.
    Patronus

29.07.2022 15:18

Proszę pytać u źródła lub szukać ich ogłoszeń

21.01.2022 11:52

Czy nowo zatrudnione osoby w B2B.net S.A otrzymują od pierwszych dni umowę o pracę?

22.02.2022 20:01

nie
    Byłem

03.04.2021 20:39

Ktoś wie dlaczego prezes Zbigniew Twardowski zmienił nazwisko na Linkedin na Tarkowski?

24.03.2021 10:52

Co jaki okres czasu w B2B.net S.A można ubiegać się o podwyżkę?
    A

26.03.2021 00:31

Nie licz na to, bo się przeliczysz
    Gabriela

30.01.2021 16:11

Jak wygląda obecnie rekrutacja w B2B.net? Czy jest szansa na to by odbywała się w formie zdalnej? Wiele osób stara się obecnie ograniczyć wychodzenie i kontakty z innymi do minimum ze względu na swoje bezpieczeństwo. Proszę o jakieś informacje co i jak.
    Angela

18.02.2021 18:25

Na jakie stanowisko?
    Konrad

25.12.2020 12:52

Wspolpracuje z ta firma od niedawna, zlecalem dwa oprogramowania do testow i jestem zadowolony ze wspolpracy, kontakt natychmiastowy, konkretnie zwiezle i na temat. Wylapia kazdy blad
    domix

18.01.2021 12:08

dokładnie! siedzą i sami sobie wypisują komentarze a w biurZE DUCHY :)
    Wyłapywacz

03.02.2021 15:21

Wyłapanie 'każdego' błędu zakrawa na zdefiniowaną listę błędów. W innym przypadku to utopia )

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w B2B.net S.A?

Izydor

24.01.2021 13:49

Jestem dopiero po pierwszej konsultacji naszego programu ale bardzo szybko dostalem odpowiedz zwrotną, kontakt szybki, ceny nie zabijaja
    ex worker

18.01.2021 12:16

jakie to słabe wypisywać sobie samemu opinie ... dzień po dniu. Takie to nie przemyślane. Każdy myślący przedsiębiorca wie o czym to świadczy. Na ratunek są inne metody. Tonący brzytwy się chwyta.
    Martyna Krak

04.01.2021 21:49

Bardzo miło mi się współpracuję z waszą firmą, podoba mi się wasz profesjonalizmu.
    Mariusz

04.01.2021 21:46

Bardzo miła i owocna współpraca, widać że pracują w tej firmie profesjonalne i rzetelne osoby. Wszystko na bardzo wysokim poziomie
    Marek Osek

04.01.2021 12:29

Jestem zadowolony bardzo z kursow. Szybko udało mi się po nich pracę znaleźć co dowodzi ich skutecznosci
    Julia

03.01.2021 16:22

Firma jest naprawdę dobra, jestem pod wrażeniem tego co potrafią

Kontakt - B2B.net S.A

Aleje Jerozolimskie 180 02-486 Warszawa

Branża główna: Oprogramowanie - Systemy IT

Natan K

03.01.2021 16:20

Bardzo dobrze prowadzone szkolenia, jestem bardzo zadowolony z usług .
    Adela

03.01.2021 14:05

bez zarzutow, szkolenie dobre merytorycznie, cenowo uczciwie, atmosfera i kontakt super
    roch

31.12.2020 12:39

Firma super, profesjonalisci w kazdym calu, udana wspolpraca, polecam
    Piotr

31.12.2020 00:12

Bardzo dobrze prowadzone szkolenie , jestem ogromnie zadowolony że mogliśmy w nim wziąć udział
    Olaf

30.12.2020 10:09

w takich szkoleniach to mozna brac udzial! :) organizacja, przekazanie informacji, wszystko na tip top
    Mleczan

29.12.2020 15:21

Polecam, bardzo dobrze przekazują wiedzę i szkolenia prowadzone są tak że faktycznie można potem pracować w zawodzie
    Zoska

29.12.2020 12:59

szkolenia poprowadzone swietnie, mozna sie sporo nauczyc !
    Ewelinna

28.12.2020 13:49

Bardzo szeroka oferta. Polecam serdecznie bo wszystko jest naprawdę profesjonalnie organizowane
    Albert Z

25.12.2020 18:16

Przyzwoita terminowa konkretna firma, wspolpraca z nia to czysta przyjemnosc
    Krugier

23.12.2020 12:38

Szkolenia bardzo tresciwe i w fajnej atmosferze, polecam
    Parka

19.12.2020 20:01

Szkolenie pierwsza klasa, polecam!

13.12.2020 10:53

Jakie jest podejście kierownictwa do pracowników w B2B.net S.A?

19.12.2020 01:54

To zależy od prezesa, w jednym komentarzu (pod tym samym nickiem) opisałem stosunek jednego z nich do mnie (podejście jak z mema i najgorszego januszeksa), drugi w tej sprawie zaproponował bardzo ciekawy kompromis (przejście egzaminów w zamian za podwyżkę i uważam, że jest to bardzo dobre podejście, na pewno motywujące do samorozwoju). Ten sam prezes (od kompromisu) jest człowiekiem z którym można bardzo luźno porozmawiać na temat swoich problemów związanych z pracą i traktuje ludzi bardziej personalnie co uważam za plus. Jeżeli chodzi resztę kadry to sam nie wiem, cały sklad HR został zmieniony, dział finansów połowicznie. Osobą, którą najbardziej szanuję i była świetna od samego początku do końca mojej kariery w tej firmie był Michał S koordynator od administracji, taki pracownik to złoto, wszędzie bym go polecił (chyba muszę zacząć :D ). Drugą świetną osobą z kadry, którą poznałem jest Łukasz Ś, head of QA. Ciągle jednak polecam sprawdzać umowy z prawnikiem ponieważ z mojego doświadczenia umowy potrafią zawierać różne dziwne zapisy.
    Tymon

25.09.2019 08:55

Czasami nawet najlepszym zdarzają się wpadki więc nie przesadzajcie.
    Ktoś tam

19.12.2020 01:29

To prawda, że nawet najlepszym zdarzają się wpadki. Jednak B2B Network na status jednej z najlepszych musi bardzo się postarać jeżeli chodzi o podejście do pracownika. Mniej kombinatorstwa, więcej transparentności i brak haczyków w umowach. Gdyby dopracowali ten proces to byłoby ok ze względu na niektórych ciekawych klientów z którymi współpracują. Istnieją w Warszawie/Trójmiasto kontraktownie bardzo dbające o dobro pracownika, polecam B2B Network pójść ich ścieżką. Więcej inwestycji w tym kierunku, mniej w szybki banalny krótkoterminowy zysk. Najwyższa kadra powinna bardziej dbać o pracowników (informacje sprzed ponad roku od dodania tego komentarza).

14.12.2020 01:26

Kiedyś poszedłem do prezesa pana Zbigniewa T. po podwyżkę ponieważ zarabiałem około 2000zł na rękę przy umowie o dzieło (byłem umówiony w tej sprawie) to usłyszałem "jeżeli nie masz pieniędzy to ja ci je pożyczę, na 0%".
    ex

14.12.2020 14:05

ile miałeś wtedy doświadczenia? Czy byłeś wtedy na projekcie u Klienta?

18.12.2020 14:33

Oczywiście poza tą januszerką firma miała jakieś plusy. Możliwość wejścia na rynek IT, fajne imprezy firmowe, fajni współpracownicy. Co do zarobków to dopiero po roku można u nich zarobić kwotę pozwalającą na jakąś w miarę egzystencję. Czy żałuję, że tam pracowałem? Zdecydowanie nie bo dali mi dobry start (doświadczenie w pracy). Przytoczyłem tylko tę sytuację bo była ona jak z mema i nie sądziłem, że się z czymś takim mogę w firmie IT spotkać. Co do umowy (lojalki) to jest to prawda i za zerwanie umowy jest kara - zwrot kosztów za szkolenie, czyli ciężko się z tego wykręcić. Nie wiem co tam się teraz u nich dzieje, ale z tego co słyszałem to chyba już nie przyjmują ludzi bez doświadczenia ze względu na nasycony rynek juniorami i stawiają na osoby z doświadczeniem i być może umowa wygląda teraz inaczej, ale sprawdzenie jej z prawnikiem to dobry pomysł.

Zostaw merytoryczną opinię o B2B.net S.A

Oferty pracy - B2B.net S.A

Administratorka / Administrator systemów (Linux)

22500 - 25800 PLN / m

Programista / Programistka .NET (Regular)

Toruń

15800 - 17400 PLN / m

Automation Tester (Java + Selenium)

100 - 120 PLN / m

Solution Architect (Azure / Infrastructure)

Gdynia

D 365 / Power Platform Developer

Warszawa

IT Technical Project Manager (m/f/d)

Gdynia

14400 - 19600 PLN / m