Atmosfera w pracy bardzo dobra, pracownicy w przyjaznych relacjach. Nie ma żadnego problemu z tytułu opieki nad dzieckiem, L4, urlopu, pracy zdalnej. Można się dogadać, co do pracy mniej niż 8h dziennie. Pracodawca elastyczny i wyrozumiały, zarobki adekwatne do ilości godzin. Terminowość wyplat się poprawiła. Jest opcja dofinansowania studiów, szkoleń. Dużo osób odbywa tu praktyki. Można realizować awans zawodowy jak na KN w szkołach publicznych. Wielu pracowników jest stałych od lat. Placówka jest nowoczesna, daje wiele możliwości. Nauczyciel ma dużą swobodę co do realizacji swoich koncepcji na nauczanie. Polecam !
O pracę zdalną wnioskuję się wg regulaminu o 2 tyg przed jej wykonywaniem. To jest zdaje się 24 dni na rok. A jak chodzi o dofinansowanie do studiów to tak, jest lojalka przy kosztach dużych. Ale wg mnie to jest po prostu fair.
Terminowość wynagrodzeń w ostatnim czasie się poprawił. Atmosfera między pracownikami a pracodawcą jest w porządku. Osobiście nigdy nie miałam żadnych problemów z pracodawcą. Zawsze mogę liczyć na wsparcie i dobre słowo. Lubię tu pracować również ze względu na wspaniałych ludzi, których tu poznałam. Mając tak sympatyczną atmosferę na co dzień aż chce się przychodzić do pracy. Owszem czasami jest ciężko, ale wspólnymi siłami da się wszystko przezwyciężyć.
Zdecydowanie polecam szczególnie dla osób ambitnych i ceniących dobry zespół. Poprawa w terminowości wypłat - dla pytających.
Skąd tu tyle pozytywnych opinii? I to w jednym czasie? Czyżby Pani właścicielka na konferencji sugerowała swoim podwładnym, żeby napisali coś ładnego tutaj? :) Prawda jest taka, ze w ostatnim czasie zwolniło się ponad 15 osób w ciągu miesiąca. Pensje wypłacane z opóźnieniem. Czasem i nawet miesięcznym. Atmosfera? Hmmm Jak się podlizujesz to nic nie robisz, a inni za Ciebie pracują x 2. Wiec zależy, czy umiesz się ustawić. Pensja tez według „widzi mi się” właścicielki. Co ważne Pani właścicielka nie zawsze płaci składki ZUS. Myśle, ze to ważne, gdy np. chorujesz. W szkole dzieci zdrowe tracą, gdyż do klas przyjmowane są bardzo słabe i problematyczne dzieci z orzeczeniami, które nie powinny być w takiej szkole.
Zapraszamy do dyskusji prywatnej jeżeli istnieje obszar, który należy doprecyzować bądź wyjaśnić. sekretariat@nsp.mielec.pl
Aż 15 osób? Skąd taka decyzja tych pracowników, chodzi tylko o te opóźnienia w wypłacaniu pensji? Co to znaczy, że pensja wg preferencji szefa, chyba na umowie kwota jest jasna, nie? Czy chodzi ci o jakiś system premiowy np.?
Zainteresowało mnie to co powiedziałeś o pracy zdalnej. Ile dni w tygodniu można tak pracować bo chyba nie jest możliwe przejście na stałe, co? Za dofinansowanie do studiów jest podpisywana lojalka jak koszty są wysokie? Jak to wygląda z twojego doświadczenia?
Czy w Szczęśliwe Dziecko Agnieszka Jastrzębska poza podstawowym wynagrodzeniem obowiązują jeszcze jakieś świadczenia dodatkowe?
Praca w tej firmie daje mnóstwo satysfakcji i możliwości rozwoju. Ścieżka awansu jest prosta i realnie możliwa do przebycia, również ze wsparciem pracodawcy. Atmosfera wśród pracowników jest bardzo dobra. Polecam
Widzę, że w tamtym roku był problem z wypłatami i były opóźnione. Czy to się na ten moment zmieniło?
Nie zmieniło się kompletnie nic. Wypłaty co miesiąc opóźnione o kilka dni minimum. Kontrole inspekcji pracy nie przynoszą żadnych rezultatów. Madnacik zapłaci, ale wyplat w terminie nie zrobi. Praca u tej "Pani" to zwykły wyzysk.
Nadal o kilka dni czy to są dłuższe poślizgi? Szefowa jak to tłumaczy? Są jakieś problemy z płynnością finansową co miesiąc?
Czemu od miesiąca, tak losowo czyli? Mówicie, że z opóźnieniami bez zmian, a jeśli chodzi o wysokość wynagrodzeń? Pisano tu jakiś czas temu już o najniższej krajowej, ja bym jednak wolała nieco więcej dostawać. Może biorą pod uwagę poziom doświadczenia?
Nie piszecie juz nic na temat pracy w przedszkolu, czyżby wypłaty już byly na czas? :) Studiuję pedagogikę, na dniach chce tu podejść i zapytać o praktyki. To dobry pomysł? Czy szukac innego przedszkola? Nie chce iść w ciemno, fajnie by było, gdyby ktoś zaktualizował jak tam warunki, atmosfera:) W sumie czy jest w ogóle szansa na odbycie praktyk? Zdarzały się juz takie osoby?
Pracowałam chwilę w tej placówce. Nie wspominam tego czasu źle. Atmosfera między pracownikami w miarę sympatyczna. Nie było prolemów z urlopem, zamianą zmian. Duża elastyczność dziewczyn i wszystko do dogadania. Robi się swoje to nikt się nie wtrąca. Każdemu zależało żeby się dobrze pracowało. Oczywiście każdy ma inny pogląd na rózne sprawy, ale ja nie mogłam narzekać. W każdej grupie trzech wychowawców. Dzieci zaopiekowane i komfort pracy na odpowiednim poziomie. Bardzo fajne dzieciaczki w grupie i sympatyczni rodzice. Z sentymentem wspominam ten czas.
Fajnie, że jako jedna z niewielu masz pozytywną opinię na temat pracy w tej firmie... :)) Mogłabyś, w takim razie ustosunkować się do kwestii wypłaty wynagrodzenia? było tutaj dużo pisane o tym. Napisz, czy otrzymywałaś regularnie wypłatę? Czy może zdarzały się jakieś opóźnienia? Jeśli tak, to jak długie? A może po prostu w ostatnim czasie kwestia terminowości uległa poprawie i jest wszystko ok?
Napisaliście, że zarabia się najniższą krajową, ale na umowie macie również zapisane prawo do premii, zastanawiam się czy faktycznie ktoś z Was otrzymał taką premię? Na jakich zasadach jest ona przyznawana, z góry ustalona jest jakaś kwota, czy zależy to od właścicielki?
Czy może ktoś powiedzieć jaka jest aktualnie sytuacja między pracodawcą a pracownikami przedszkola i szkoły?
@Hero zero docenienia ze strony pracodawcy?
Jezeli są poważne zastrzeżenia co do pracodawcy to się przekłada na sytację dzieci? Bo musi. Zestresowany nauczyciel to zestresowany uczeń?
Ciężka i odpowiedzialna praca w wiecznym niedocenieniu, mnóstwo ofert pracy o czymś świadczy.
myślę że oferty świadczą o tym że placówka się rozwija ! dzieci jest coraz więcej a osób odpowiednich do pracy z nimi coraz mniej
Przez niedocenianie pracownika można rozumieć nieodpowiednie zarobki ,czy inne kwestie? Dzięki za odpowiedź.
Brzmi nieciekawie. Ile czasu najdłużej musieliście czekać na pensje? Ktoś wcześniej pisał też, że w Szczęśliwym Dziecku zarabia się najniższą krajową. To prawda?
Haha dobrze sobie ktoś to wytłumaczył. Chyba sama szefowa w roli głównej . Zapraszam do pracy tam popracujesz zrozumiesz. 'Uciekli 'nawet 'przyjaciele' o tym każdy wie niestety.
Skoro poruszony jest temat wynagrodzeń, który oferuje ten pracodawca to ja w tym momencie chciałbym ustalić, jak dokładnie wygląda ich poziom? Możecie zdradzić zarówno mi, jak i innym użytkownikom odwiedzającym ten wątek ile dokładnie można zarobić? Są to kwoty adekwatne do ilości obowiązków? Proszę o rzetelną odpowiedź.
Jesli chodzi o dzieci - jak najbardziej w porzadku. Pracownicy ciagle opoznione wyplaty, takiż to szacunek za ciezka prace.
Witam, jakie wykształcenie trzeba mieć żeby uzyskać prace w tej firmie ?
Jesteście pewni, że firma nie jest godna polecenia jej?
Zastanawia mnie, dlaczego tak uważasz? Pracowałeś kiedyś w tym miejscu? Jeżeli masz jakieś doświadczenia związane z tym miejscem pracy, to chciałbym Cię prosić, abyś przedstawił, jak wyglądają zarobki oraz jaka atmosfera panuje w firmie Szczęśliwe Dziecko Agnieszka Jastrzębska. Będę wdzięczny za rzetelną odpowiedź.
Ile zarabiają nauczyciele, asystenci w tym przedszkolu?
Praca pod skrzydłami tej właścicielki to pasmo nieustającego stresu i wypłat z ogromnymi opóźnieniami. Ogromy cynizm, buta, arogancja, brak choćby odrobiny empatii, wyzyskiwanie i zastraszenie. Takimi cechami można podsumować prace we wszystkich placówkach pod tym nazwiskiem. W ciągu roku zwalnianych kilku pracowników lekko. Brak doświadczonej kadry. Zatrudniani ludzie bez doświadczenia którzy żeby przetrwać zrobią wszystko co im każe właścicielka tylko żeby zachować stanowisko. Nie polecam i zdecydowanie odradzam. Lepiej na wiązkach pracować na strefie niż u tej Pani
Zastanawiam się jakie umowy podpisuje się u tego pracodawcy skoro kolejna osoba wspomina o opóźnieniach w płacach... Przecież to podlega pod sąd pracy. A druga sprawa, istnieje coś takiego jak złożenie wypowiedzenia pracy jeśli nie jest się zadowolonym. I jeszcze jedno... zastanawiam się, czy te negatywne opinie nie są wystawione przez tę samą osobę?
,,Czarek" Co to znaczy nie narzekajcie ?dodaj swoja opinie jeśli masz jakieś doświadczenie w pracy tam, a nie ze nigdzie nie ma idealnie. Ludzie wyrażają to co czują i to co przezyli z własnego doświadczenia! A tak pozatym nie polecam pracy w tej placówce! ,,Trzeba szanować ludzi, żeby zasłużyć na szacunek"
Jak się pracuje w Szczęśliwe Dziecko Agnieszka Jastrzębska?
Zobacz opinie na temat firmy Szczęśliwe Dziecko Agnieszka Jastrzębska tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 6.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Szczęśliwe Dziecko Agnieszka Jastrzębska?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 6, z czego 5 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!