QSense

• Biestrzyków
  • Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o QSense Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k.

Opinie o QSense Wrocław

Nie przegap nowości o QSense Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k.!

Karol

12.09.2019 23:06

Dobra kasa, fajni ludzie, ciekawa robota i świetna atmosfera - polecam !
    Jakub

05.08.2019 23:05

Zachęcam do podjęcia pracy w tej firmie. Pracuję już jakiś czas i póki co nie zawiodłem się. To co mi przekazali podczas rozmowy dopełnili. Można zarobić, wykorzystując wolny czas podczas studiów, na takiej pracy mi zależało. Ludzie też są spoko, atmosfera jest naprawdę fajna i czas szybko leci. Wszyscy się starają i rzetelnie wykonują pracę , nie ma lipy, pełny profesjonalizm.

02.08.2019 11:20

Hej, pracuję tutaj od pół roku, firma na prawdę solidna, słowna i konkretna. Praca nie jest ciężka a można na własne oczy zobaczyć produkcję od podszewki. Cieszę się, że udało i się tutaj trafić bo zdecydowanie nie mam na co narzekać. Grafik jest elastyczny, ludzie mili i wyrozumiali. Zdecydowanie polecam aplikowanie tutaj.
    Patii74

22.07.2019 16:35

Hej. Chciałabym zacząć pracę w qsense ale najlepiej na nockach bo w dzień pare godzinek chciałabym dorobić w innej pracy. Co sądzicie o atmosferze tam? Koordynatorzy są cierpliwi i pomocni dla nowych osób?:) Również chciałam poruszyć kwestie czy to praca „na akord”? Proszę o odpowiedz.????
    Pracownik z kontroli jakości

26.07.2019 10:00

Ogólnie to nie powinno być problemu z pracą na nockach. Grafik zawsze był elastyczny i śmiało mogłam dopasować studia do niego w roku akademickim. Atmosfera mi się bardzo podoba. Pierwszy raz spotkałam się z takim „ludzkim” podejściem u pracodawcy. Wszystko mi na początku pokazali, wyszkolili, zapewnili cały sprzęt. Ilości są do wyrobienia, jak wszędzie w takim typie pracy, natomiast pracując spokojnym, normlanym tempem bez problemu można zdążyć ze wszystkim..

31.05.2019 17:08

Firma QSense to firma zapewniająca ilość sprawdzonych komponentów w fabryce Vitro! Wyróżnia się rozwijającym systemem kar, brakiem psychologicznego podejścia koordynatorów (szczególnie M.Ch. który ma wulgarne nastawienie do co niektórych pracowników, długimi dojazdami oraz wieloma nadgodzinami za 2 zł więcej do stawki (w weekend oraz w nockę, bo w dzień jak zostaniesz dłużej i musisz dojechać sam na Leśnicę nic nie dokładają). Jeśli lubisz pracować po 16h w fabryce to firma idealna dla Ciebie. Zostaniesz przeszkolony z BHP, z pracy również... jeśli będzie czas, bo doświadczeni pracownicy mają często inne zadania. Niedawno były wyznaczone osoby które mają pracowników szkolić (co było dużym plusem i nowi pracownicy byli zaskoczeni takim pozytywnym systemem) no ale szef stwierdził, że ni ma komu robić i zrezygnował z tego pomysłu. Bo po co to komu? Coraz częściej od doświadczonych pracowników słyszy się, że rozsyłają CV (powodzenia!). Mimo wszystko współpracownicy natomiast to naprawdę fajni ludzie! I to jedyny plus w tej firmie. Stawka początkowa to 14zł następnie 15zł a jak ktoś Cię przeszkoli to 16zł choć zauważyłem, że co raz trudniej tę stawkę dostać. Umowa TYLKO zlecenie! Brak jakiejkolwiek premii! Brak szkoleń by zwiększyć swoje kwalifikacje zawodowe oraz brak pakietów socjalnych (luxmed, multisport itp.). Zatrudnić się warto tylko wtedy kiedy coś od zaraz szukasz na czas porządnej pracy.

01.07.2019 15:42

Qsense Team. Napisaliście to samo co ja. Nakreślenie dotyczące umowy nawiązuje do negatywnej opinii gdzieś tam niżej i uświadomienie o wadach młodych ludzi którzy widzą tylko atrakcyjną stawkę. O braku audytorów albo raczej trenerów wewnętrznych było zgłaszane do osób odpowiedzialnych za proces. Widocznie publiczne uwagi tylko ruszają Was do działania albo faktycznie tylko jedna osoba słucha i kombinuje rozwiązania w biurze a nie tylko wzrusza ramionami i odpowiada "decyzja Pawła". Licze, że te zmiany nie będą krótkotrwałe. Oprócz rozwijania się w fabryce, gdzie jak w każdej są ograniczenia proponowałbym organizowanie szkoleń i kursów dla najefektywniejszych i z długim stażem pracowników by pokazac, że nie tylko Wam na nich zależy ale doceniacie ich pracę i zależy Wam na ich rozwoju. Oczywiście tu wchodzą koszty, więc to tylko taka propozycja która wpłynie na plus dla tych ambitnych ale do przemyślenia. Możliwości jest wiele by wynagrodzić pracowników nie tylko premią a coś kreatywniej.

02.07.2019 14:43

Witamy, warunki pracy na formie umowy zlecenia zostały przez nas wyjaśnione w celu doprecyzowania niejasnych związanych z tym tematem kwestii. Słuchamy głosu ze strony prawcowników, ponieważ zależy nam na tym by dobrze im się z naszą firmą współpracowało. Aspekty szkoleń i zdobywania kwalifikacji są w tym momencie koordynowane przez konkretne, wydelegowane do tego zajęcia osoby. Zmiany, które wprowadzamy są długoterminowym, stałym elementem mającym poprawiać jakość współpracy na każdym obszarze. W aspekcie niekonwencjonalnego, ponadprogramowego nagradzania pracowników zostały wysłane do nich konkursy w, których do zdobycia są bardzo atrakcyjne nagrody w postaci voucherów do wykorzystania w Wrocławskich punktach rozrywkowych. Cały czas pracujemy nad coraz to nowszymi formami nie tylko udoskonalania warunków pracy ale i utrzymywania z pracownikami długoterminowych relacji. Każda osoba pracująca w QSense ma możliwość codziennego kontaktu z nami, zachęcamy by odwiedzić nas w biurze, porozmawiać o problemowych kwestiach lub zasugerować zmiany. Zachęcamy by obserwować nasze działania "od kuchnii" na firmowym Facebooku "QSense", tam można zaobserwować co na bierząco się u nas dzieje oraz jakie działania podejmujemy. Poozdrawiamy QSense Team
    Szymon

28.06.2019 17:41

Pracuje od jakiegoś czasu i jestem zadowolony. Można zarobic naprawdę solidne pieniądze jak się tylko chce pracować. Widać że firmie zależy na pracownikach, dbaja o dobre relacje. Co do grafiku można się dogadać są elastyczni. Zwerbowalem do firmy swoich kolegów i też są zadowoleni a ja za to dostałem dodatkową kasę. Zdarzają się czasami jakieś większe, mniejsze konflikty jak w każdej firmie, sytuacje międzyludzkie ale widać że każdemu zależy na pracy i się wszyscy bardzo angażują co jest rzadkością w obecnych czasach. Z czystym sumieniem polecam.
    Zadowolony

27.06.2019 15:35

Firma na plus, gwarantuje możliwości dynamicznego rozwoju, zapewnia dobre zarobki. Dojazd do pracy za darmo. Polecam!
    Misiek

26.06.2019 21:08

Jak dla mnie praca bardzo spoko. Nie jest ciężka, można się wielu rzeczy nauczyć. Im więcej wiesz tym więcej płacą. Są nawet możliwości bycia ekspertem czy trenerem, wtedy więcej kasy Ci dadzą. Dużo młodych ludzi, atmosfera jak najbardziej na plus. Zarobki tak jak wspomniałem głównie zależą od ciebie. Ja polecilem kilka osób i za każdą osobę dostajesz extra kasę. Im więcej przyprowadzisz tym większa kasa. Bardzo polecam.

Kontakt - QSense Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k.

Żmigrodzka 81/206 51-130 Wrocław

Branża główna: Badania rynku i analizy
    Małgorzata

05.02.2018 22:30

Polecam gorąco Qsense. Pracuję tutaj prawie 2 lata. W mojej karierze to 3 pracodawca i myślę, że ostatni. Dawno nie spotkałem się z tak "ludzkim" i życzliwym podejściem do pracownika. Na plus: * podejście do pracownika, ludzkie * wyplata zawsze na czas i w terminie * możliwość wyrobienia nadgodzin * rozwój
    chyba kpisz

18.01.2019 08:45

nadgodziny? szkoda, że nie odpłatne. a skoro twierdzisz, że to ludzie podejście to radzę wyjść z ""dżungli idiotyzmu"" i zacząć obserwować co aktualnie dzieje się na rynku pracy i doceniać samą siebie Małgorzatko bo tacy jak Ty napełniają im portfele a Ty za wchodzenie w (usunięte przez administratora) niebawem będziesz brązowa

25.06.2019 11:07

Drogi użytkowniku, dziękujemy za wyrażoną opinię. Przykro nam,że wywołaliśmy tak negatywne emocje wychodzące z Twojej osoby i tym samym bardzo mocno zaskoczyła nas Twoja uwaga związana z podejściem do pracowników. Najbardziej zależy nam na tym by to właśnie ludzie tworzący QSense czuli się najważniejszym elementem tworzącym firmę. By móc poznawać Wasze potrzeby,eliminować powstałe problemy organizujemy spotkania w zakładach z pracownikami,staramy się każdą nagła prośbę o znalezienie zastępstwa spełnić pracując często 24h/na dobę. Organizujemy spotkania integracyjne. Oferujemy możliwość podnoszenia kwalifikacji i różnorodne staonowiska. Mamy nadzieję, że jeśli popełniamy błędy nasi pracownicy mają świadomość śmiałego komunikowania nam tego. Pozdrawiamy serdecznie QSense Team
    Życzliwy

08.08.2018 11:40

Nie polecam. Jest mowa o ubezpieczeniu, które jest fikcją. Grafik, który ma być elastyczny jest dostosowany wybiórczo, nie wiadomo na jakiej zasadzie. Stawka dobra. Atmosfera w pracy ok. Najłatwiej dostaniesz pracę właśnie tam.

25.06.2019 10:57

Drogi Pracowniku, Bardzo dziękujemy za poinformowanie nas o Twoich spostrzeżeniach! Ustosunkując się do nich chcemy wspomnieć o tym,że grafik każdego pracownika jest układany zgodnie z podaną dyspozycyjnością. Czasami faktycznie staramy się kontaktować w celu zweryfikowania dodatkowej dyspozycyjności, lecz jest to spowodowane tylko i wyłącznie przypadkami losowymi innych pracowników, którzy poprosili o znalezienie zastępstwa i to właśnie w ich imieniu kontaktujemy się z pytaniem o ewentualne zapełnienie za nich zmiany. Chcemy by nasi pracownicy mieli świadomość, że mogą na nas liczyć w przypadku nagłych spraw i mają nasze wsparcie. W odniesieniu do aspektu ubezpieczenia chcemy nadmienić,że zgodnie z prawem każdy nasz pracownik, który nie posiada statusu studenta lub ukończył 26 rok życia zostaje zgodnie z obowiązkiem zgłoszony do ZUS-u i posiada ubezpieczenie zus. Pozdrawiamy QSense Team

20.05.2018 11:08

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Qsense?

25.06.2019 10:48

W kwestii atmosfery jest bardzo swobodna,lużna i bezstresowa. Ludzi są bardzo mili a zespół młody. Sam kontakt z koordynatorami bardzo na plus, zawsze starają sie pomóc nawet jak wypada coś na ostatnią chwilę i potrzeba zastępstwa. Bardzo przyjasne podejście do pracownika. Pracuję już kilka tygodnia i z mojej strony bardzo polecam :)
    Kontroler

24.06.2019 15:34

Generalnie OK. Fajny zespół i bardzo ciekawa praca. Dojazd opłacony - o wszystkim powiedzieli na początku. Ogólnie polecam.
    Ctrl

05.04.2019 11:14

Praca jak praca, jak się chce to można... Czasem dużo się dzieje. Informują o wszystkim na pierwszym spotkaniu, więc potem nie ma niespodzianek. Na plus elastyczne godziny, wypłata na czas i brak nudy w pracy. Na minus to czas dojazdu (ale przynajmniej za darmo)
    Gorti

11.02.2019 19:29

Pracuję w QSense praktycznie od samego początku (2,5 roku). Poznałem wielu sympatycznych i miłych osób, atmosfera w pracy jak najbardziej na plus! Elastyczny grafik, możliwość wyrobienia nadgodzin, dobre wynagrodzenie i podejście do pracownika. Qsense daje szansę na zdobycie doświadczenia, rozwój , poznanie procesów produkcyjnych i wiele innych. Jak najbardziej polecam !
    Emperor

17.10.2018 11:42

Firma bardzo w porządku, dobre zarobki. Jeśli jest się sumiennym i wykonuje po prostu swoją pracę(nie jest zbyt ciężka) to wszystko jest ok. Jednak praca jest w zakładach, ma to swoje minusy :) Lubię atmosferę w Qsense za: Praca ze studentami
    antonio

15.10.2018 15:27

Wynagrodzenie jak na prace dodatkową podczas studiów bardzo ok... Ludzie w pracy mili i kontaktowi, grafik elastyczny, chociaż czasami często się zmienia, ale zazwyczaj są o tym informacje. Możliwość robienia nadgodzin i pracy w weekend. Jest kilka stanowisk więc jest różnorodnie, można nauczyć się czegoś nowego, jeśli się chce...
    zadowolony_pracownik

28.08.2018 18:09

Firma Qsense jak najbardziej na plus. Miła atmosfera w pracy. Wynagrodzenie bardzo korzystne, szczególnie dla studentów, możliwość zrobienia nadgodzin. Zawsze można się dogadać, są bardzo elastyczni. Można pracować od zaraz.

Zostaw merytoryczną opinię o QSense Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k.