QSense

• Biestrzyków
  • Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o QSense Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k.

Opinie o QSense Wrocław

Nie przegap nowości o QSense Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k.!

Kacper

15.01.2021 15:07

Witam, czy zatrudniacie również uczniów z możliwością pracy w weekend ? Pozdrawiam

15.01.2021 15:09

Jak najbardziej! Również pozdrawiamy :)
    Zainteresowana

20.11.2020 16:52

Dzień dobry, Gdzie dokładnie znajduje się Zakład? W jednej z ofert pracy jest informacja, że miejsce pracy to Komorniki, obok Środy Śląskiej, jednak w innych ofertach już się z tą informacją nie spotkałam. Proszę o rozwianie moich wątpliwości. Z góry dziękuję.

20.11.2020 19:50

Cześć! Nasze centrum dowodzenia znajduje się we Wrocławiu na ulicy Żmigrodzkiej. Jednakże lokalizacja wykonywanych przez nas prac, różni się w zależności od specyfiki w/w pracy. Obsługujemy klientów we Wrocławiu jak i pod Wrocławiem. Zapraszamy serdecznie do złożenia nam swojej aplikacji wraz z CV. Podczas rozmowy telefonicznej, bądź rekrutacyjnej z ogromną chęcią rozwiejemy wszystkie Twoje wątpliwości i odpowiemy na wszelkie pytania. Pozdrawiamy serdecznie, QSense One Team!

06.11.2020 00:12

10.11.2020 09:33

Dzień dobry, o ile nas pamięć nie myli, rozwialiśmy Pani wątpliwości co do telefonicznie przekazanych informacji, tym samym potwierdzając ich prawdziwość. Co do formy zawieranych umów z naszymi pracownikami - ani razu w trakcie pięcioletniej historii firmy nie mieliśmy przypadku, w którym rozliczylibyśmy się na niekorzyść pracownika. Co do profesjonalizmu Pana Wiktora, jest to pierwsza nasza taka sytuacja, stąd domniemamy, że zaszło nieporozumienie. Za które serdecznie przepraszamy i tym samym obiecujemy, że postaramy się z całych sił aby nie powtórzyła się ponownie. Pozdrawiamy, zespół QSense!
    anon

07.11.2020 08:38

Jak wyglada praca na produkcji? Gdzie pracują podobno same kobiety

10.11.2020 08:57

Dzień dobry, informacja o w 100% żeńskiej drużynie jest nieprawdziwa. Na wszystkich naszych projektach pracują zarówno kobiety i mężczyźni. Charakter prac wykonywanych u naszych klientów różni się, zależnie od projektu. Z ogromną chęcią przedstawimy Panu/Pani naszą ofertę i opowiemy o każdym projekcie z osobna podczas rozmowy rekrutacyjnej. Prosimy o wysłanie do nas zgłoszenia wraz z CV, skontaktujemy się z Panią/Panem i umówimy na spotkanie w naszym biurze. Pozdrawiamy, zespół QSense!

04.11.2020 09:09

Czy w QSense obowiązuje nienormowany czas pracy? Czy Kontroler ds. Jakości umożliwia pracę zdalną? Chcę aplikować na ogłoszenie z 24 września na GoWork.pl.

05.11.2020 09:34

Dzień dobry, nasi kontrolerzy ustalają swoje grafiki zgodnie z własną dyspozycyjnością. Kontroler Jakości niestety nie ma możliwości pracy zdalnej. Pozdrawiamy i życzymy powodzenia w procesie rekrutacyjnym!

15.10.2020 17:03

kontroler 3

19.10.2020 00:37

Dzień dobry, chciałbym podzielić się swoją opinią – kontroler jakości. Praca na stanowisku kontrolera jakości jest bardzo ciekawa, można się wiele nauczyć, zapoznać się z rzeczywistymi standardami jakości, które są przeprowadzane w jednej z największych firm produkujących baterie do samochodów osobowych. Kolejną zaletą jest możliwość zapoznania się z oprogramowaniem służącym do sprawdzania właściwego napięcia baterii. W dużym skrócie można poznać od podszewki proces technologiczny jakim jest kontrola jakości. Osobiście opisana powyżej praca bardzo mi się spodobała, jest również świetną opcją pracy dla studentów. Jednak jest też druga strona medalu. Pewnego dnia zostałem poproszony przez lidera żebym udał się na „przepak” (w tutejszym żargonie pracy oznacza to halę, na której przeprowadzane są prace związane tylko i wyłącznie z ręcznym dźwiganiem/przepakowywaniem we 2 osoby modułów elektrycznych ważących 30kg każdy przez całą zmianę lub pół zmiany). Według mnie ten charakter pracy różni się w znacznym stopniu w porównaniu do pracy kontrolera jakości, a nawet nie ma z nią nic wspólnego. Po poinformowaniu Lidera że nie zgadzam się na wykonywanie pracy nie objętej w umowie, kazano mi opuścić teren zakładu, udać się do domu i poinformowano mnie że jestem zwolniony. Dosłownie po 4,5h pracy (policzone jako 4 godziny) – najbardziej szkoda czasu i pieniędzy na dojazd, nie wspominam nieprzyjemnego charakteru rozmowy). Lider tłumaczył „że jest obecnie taka sytuacja” lub „że on też pracował jako kontroler jakości i też wykonywał tę pracę” – moim zdaniem takie tłumaczenie jest nie na miejscu – bardzo się rozczarowałem. Szkoda że w ogłoszeniu o pracę nie było wzmianki o takim rodzaju pracy, a nawet nic o przenoszeniu modułów. Na rozmowie rekrutacyjnej zostały mi tylko dokładnie przedstawione obowiązki kontrolera jakości - nie pamiętam dokładnie, ale ten Pan poinformował mnie że „około 3-7% sprawdzanych modułów zdarza się przenieść czasem we 2 osoby” co w przeliczeniu daje około 20 modułów podczas 1 zmiany, jednak w praktyce ta liczba jest dużo mniejsza. Natomiast nie było słowa (również na szkoleniu BHP) na temat ciągłego przenoszenia/przepakowywania ciężkich modułów znajdujących się w wydzielonej części hali z dala od stanowisk kontrolnych. Gdyby poinformowano mnie o pracy „pakowacza” na pewno nie podpisałbym umowy - wprowadzono mnie w błąd. Nie mnie jest to oceniać, ale moim zdaniem jest to poważny problem w tej firmie, dlatego kandydatom na kontrolera jakości doradzam, aby spytać się dokładnie o obowiązki pracy. Poza tym to bardzo miła atmosfera podczas pracy przy stanowiskach kontrolnych, można poznać wiele ciekawych osób. Pozdrawiam
    jest okej dobrze robią

15.10.2020 17:00

No jest wszystko w porządku, jest dobrze, dobrze robią, dobrze wszystko jest w porządku.Jest git pozdrawiam całą Legnice, dobrych chłopaków i niech się to trzyma.Dobry przekaz leci.

16.10.2020 11:06

Można powiedzieć, że u nas robota idzie pełną parą. Czego nie można powiedzieć o remontach w Legnicy. /Wiktor
    Zainteresowany

04.10.2020 18:32

Witam mam pytanie ile może zarobić brygadzista w waszej firmie ? Pozdrawiam

14.10.2020 11:55

Dzień dobry, brygadzistom oferujemy stawkę 25pln/h brutto wynagrodzenia podstawowego plus bardzo atrakcyjne premie. W celu uzyskania szczegółowych informacji zapraszamy serdecznie do kontaktu z nami. Pozdrawiamy!
    Sara98

29.08.2020 07:08

Witam, czy jest możliwość zawarcia pierwszej umowy na okres 1 miesiąca i dopiero później przedłużenia jej na dłuższy okres 3 miesięcy lub więcej? Jeśli nie to jakie są konsekwencje wypowiedzenia umowy przed terminem?

22.09.2020 09:29

Oferujemy elastyczną formę współpracy. W przypadku zainteresowania prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy [email protected]. QSENSE One Team
    Szkoda gadać

15.09.2020 15:11

Wypłaty nie są na czas , nikt nie wie co się dzieje , dzwonią O 5 rano żeby spytać się czy przyjdziesz na 12-16 godzin. Jedyny plus to transport do miejsca pracy .
    Bobi19

04.09.2020 13:18

Czy można pracować u Was na nie pełnym etacie? Mam na myśli 2-3 dni w tygodniu?
    tosia

12.08.2020 19:34

Z jakich miejscowości jest darmowy dojazd?

13.08.2020 13:20

Dziękujemy za zainteresowanie. Dojazdy organizowane są z Wrocławia, jeżeli zlecenie odbywa się poza Wrocławiem. Pracowników dowozimy z Placu Grunwaldzkiego oraz z Placu Jana Pawła. QSENSE One Team
    Kamil

23.06.2020 10:57

Czy trzeba być studentem, aby pracować w Państwa firmie?
    sa

20.07.2020 18:59

Witam, nie trzeba.
    Praca

26.06.2020 20:02

Czy firma teraz zatrudnia?

29.06.2020 09:18

Zatrudniamy. Zapraszamy do kontaktu: [email protected]. QSENSE One Team

24.06.2020 00:22

Jestem zadowolony i polecam. Praca wymagająca ale generalnie jest OK. L

18.06.2020 10:52

Czy w firmie QSense występuje system zmianowy? Jak to wygląda na stanowisku Magazynier?

18.06.2020 11:33

Witam, dziękujemy za pytanie i zainteresowanie naszym profilem. Tak, w QSense występuje system zmianowy. Zapraszamy do kontaktu z naszym działem rekrutacyjnym po więcej szczegółów. Tel 601 297 686 lub [email protected]. Pozdrawiamy Zespół QSense
    Anna

23.06.2020 09:55

Dziękujemy za zapytanie, Tak, w firmie QSense pracujemy w systemie zmianowym 7 dni w tygodniu. Pozdrawiamy QSENSE join the team
    Ciekawa

21.06.2020 11:50

Czy można wybrać sobie na którą zmianę się przychodzi? Czy praca jest stojąca czy siedząca? Będzie problem jak będę chciała mieć prace do mniej więcej 7 września (na 3 miesiące) czy jest problem z wypowiedzeniem? I jak to wygląda z dojazdem do firmy we Wrocławiu? Chodzi mi oczywiście o pracę dla studentów jako kontroler jakości.

23.06.2020 09:49

Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą. Jedną z cech jaka nas wyróżnia na rynku pod kątem atrakcyjności jako pracodawcy jest właśnie elastyczny grafik. Jesteśmy przekonani, że uda się dopasować Twój plan do naszego rytmu kontroli. Nie przewidujemy żadnych problemów z kontynuacją, czy też rozwiązaniem umowy we wrześniu. Kontrola jest w głównej mierze pracą stojącą. Zapraszam serdecznie po więcej szczegółów do działu rekrutacji: [email protected] , 601 297 686 Pozdrawiamy QSENSE join the team

21.06.2020 18:04

Czy można wybrać tylko jedną z trzech zmian? Jak z dojazdem na terenie Wrocławia?
    Expert w Qsense

12.06.2020 23:53

Pracuje w qsense od marca i nie żałuję ani chwili tam przepracowanej. Super dojazdy do pracy, zawsze zorganizowany bus. Również jest możliwość jazdy własnym samochodem a firma oddaje zwrot za paliwo. Bardzo elastyczny grafik, możliwość pracowania nadgodziny 12 lub 16 które dodatkowo są płatne, tak samo jak nocki i weekend. Pracując tylko nawet na weekendy i nocki można sporo zarobić, bo dodatki się kumuluja ( +6 zł na godzinę). Ekipa młoda i bardzo zgrana, każdy zawsze pomoże, wytłumaczy proces. Wystarczy nie bać się pytać. Jeżeli ma się chęci i spełnia się swoje obowiązki w 100% można szybko awansować na wyższe poziomy doświadczenia i wynagrodzenia. Polecam każdemu!
    zatrudniony w QSense

08.06.2020 18:28

Pracuję od kilku tygodni. Warunki zgodnie z ustaleniami podczas rozmowy. Praca nie należy do najprostszych czynności ale dzięki temu mogę się dodatkowo sporo nauczyć. Generalnie jestem bardzo zadowolony i polecam.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w QSense?

Kontakt - QSense Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k.

Żmigrodzka 81/206 51-130 Wrocław

Branża główna: Badania rynku i analizy
    Ambitny

18.05.2020 10:02

Witam, mam obecnie dwa pytania mianowicie czy firma jest otwarta na przyjęcie do pracy na 3-4 miesiące w celu odbyciu jakiegoś stażu, praktyk lub zyskania nowego doświadczenia czy raczej jest przychylna tylko osobom które szukają pracy na dłuższy okres, a drugie pytanie to czy jeżeli już pracodawca zdecydował się na rozmowę z dana osobą składającą CV to po jakim mniej więcej czasie ta osoba może oczekiwać na odpowiedz ? Pozdrawiam

18.05.2020 19:39

@AMBITNY Dziękujemy za zapytanie i spieszymy z odpowiedzią. Jak najbardzie zapraszamy do odbycia z nami praktyk i jezeli tylko nick będzię odpowiadał charakterowi to do pozostania z nami na dłużej :) W normalnej sytuacji z procesem rekrutacji uwijamy się maksymalnie w tydzień, jednak obecnie prosimy o wyrozumienie, jeżeli czas ten ulegnie lekkiemu wydłużeniu. Zapraszamy serdecznie do kontaktu: rekrutacja @qsense.pl. Chętnie odpowiemy na więcej pytań i postaramy się zapropnować Ci jakiś termin. Pozdrawiamy Zespół QSENSE
    Przeciętny kontroler Qsense

04.05.2020 11:56

Atmosfera w pracy idealna! Chcesz pracować po 12/16h dziennie, być w grafiku nawet jeśli nie chcesz? - to idealne miejsce dla Ciebie, osoby układające grafik przekonają Cię, że jednak chcesz pracować! Oczekujesz szybkiego rozwoju? Masz i to! Firma wprowadziła 4 poziomy podnoszenia kwalifikacji od osoby początkującej aż po zostanie ekspertem. Oczywiście doświadczenie doświadczeniem ale warto wziąć pod uwagę swój urok osobisty, który na pewno zostanie doceniony przez pana inż lub technika bądź lidera. Takie połączenie gwarantuje Wam szybki wzrost poziomu&stawki. Podejście indywidualne do każdego pracownika, bardzo indywidualne. Firma na prawdę solidna, słowna i konkretna, wszyscy się starają i rzetelnie wykonują pracę , nie ma lipy, pełny profesjonalizm. Kompetentni ludzie na każdym stanowisku, w szczególności ekipa zarządzająca jest dobrze zorganizowana , pracują według ściśle ustalonych schematów. Jestem zadowolony z takiego stylu zarządzania, odczuwam duży komfort współpracy z nimi. Ekipa młoda i naprawdę ogarnięta, mimo zerowego doświadczenia, pojęcia o życiu, wyobraźni, na prawdę dobrze sobie radzą, polecam ! Zapomniałem dodać że młody i dynamiczny zespół - w tych wszystkich bajeczkach wyżej nikt nie dodał tego, a to bardzo ważny aspekt !

04.05.2020 16:39

Szanowny PRZECIĘTNY KONTROLERZE QSENSE Odniesiemy się do wszystkich poruszanych przez Ciebie punktów. Grafik – owszem potwierdzamy z pełną świadomością, że grafik jest elastyczny. Pracuje z nami wielu studentów i wiele osób, które nie mogą poświęcić czasu na pełny etat i jak dotąd problemy w tej kwestii pojawiały się tylko wtedy, kiedy pracownik pomimo deklaracji nie pojawiał się w pracy. Ostatecznie dostępność potwierdza pracownik, a nie pracodawca. Jeżeli chodzi o rozwój – tutaj również musimy się z Tobą zgodzić. Owszem, system jest dopracowany i bardzo transparentny. Wymagania na poszczególne poziomy są dokładnie sprecyzowane i jasno zakomunikowane załodze. Zaangażowanie do osiągnięcia poziomu eksperckiego jest wymagane zarówno od nas, jako osób szkolących, jak i od samego pracownika, który jest zainteresowany rozwojem. Osoby lubiące układy i układziki musimy jednak przestrzec – nie gwarantują one zaliczenia testu pisemnego na wyższy poziom. W części Twojej wypowiedzi dotyczącej indywidualnego podejścia również zgodnie stwierdzamy, Drogi Pracowniku – MASZ RACJĘ. Nasze telefony, emaile i my sami jesteśmy dla Was dostępni niemalże 24h w ciągu doby - czasem musimy spać. Nawet w czasie kwarantanny (oczywiście z zachowaniem wszelkich środków ostrożności). Zapraszamy do naszego nowo otwartego biura przy ulicy Żmigrodzkiej, które zawsze dla pracowników stoi otworem w razie potrzeby porozmawiania. Nigdy nie zarządzaliśmy cyframi tylko ludźmi. Słuchamy Waszych opinii na każdy temat, mało tego – wdrażamy możliwe rozwiązania. Systemy wynagradzania, ścieżki rozwoju, program Benefit… to tylko kilka przykładów na to, że to właśnie LUDZIE są dla QSENSE najważniejsi. W jednym punkcie niestety nie możemy się z Tobą zgodzić – zerowe doświadczenie, pojęcie o życiu i brak wyobraźni. Otóż drogi pracowniku, nasza kadra zarządzająca ma łącznie około 100 lat doświadczenia zawodowego. Pojęcie o życiu, cóż, tutaj mieliśmy największy problem, jak udowodnić Ci, że nie masz racji – wśród nas są spełnieni zawodowo i osobiście podróżnicy, rodzice, studenci i absolwenci, miłośnicy motoryzacji, dobrej kuchni i tańca – jednym słowem o życiu wiemy bardzo dużo. A co do wyobraźni… no cóż, może brak nam jej jedynie na dalszą polemikę. Zespół QSENSE
    Szukam pracy

03.04.2020 00:44

Z tego co słyszałem warto tam pracować. Planuje się do nich zgłosić
    Marta

26.03.2020 12:47

Czy w obecnej sytuacji zatrudniaja nowe osoby do pracy? Probowalam sie skontaktowac z firma ale nikt nie odpowiada.

27.03.2020 08:30

Szanowna Pani Marto, W obecnej sytuacji napływa do nas więcej zgłoszeń. Zapewniam, że do każdego kandydata podchodzimy indywidualnie, dlatego też czas reakcji może być nieco wydłużony. Proszę raz jeszcze o kontakt z działem rekrutacji (tel: 601 297 686). Pozdrawiamy Zespół QSense
    Marta

26.03.2020 12:23

Czy ktos sie orientuje czy w obecnej sytuacji szukaja nowych osob? Pisalam maila, dzwonilam ale nikt nie odpisuje, odbiera.

10.03.2020 23:55

Dopiero zacząłem, zapowiada sie nieźle. Kompetentni ludzie, widac ze wszyscy sie angażują. Narazie polecam .

18.02.2020 17:11

Jaki jest styl zarządzania kadrą w QSense?
    Michał

23.02.2020 12:49

Ekipa zarządzająca jest dość dobrze zorganizowana , pracują według ustalonych schematów. Jestem zadowolony z takiego stylu zarządzania, odczuwam duży komfort wspolpracy z nimi. W sytuacjach nie zaplanowanych, które się zdarzaja, gdzie trzeba się przeorganizowac to widać że radzą sobie z nimi nieźle. Ekipa młoda i naprawdę ogarnięta, polecam.

06.02.2020 23:49

Pracuje od kilku tygodni i jestem bardzo zadowolony. Wszystko bardzo dobrze zorganizowane, podejście do pracy na wysokim poziomie, widać że ekipa zna się na pracy i można zdobyć sporą wiedzę. Polecam !!!
    kontroler

26.01.2020 16:26

Sporo wymagają ale to taki charakter działalności. Duży nacisk stawiają na kontrolę procesów więc jak ktoś chce przyjść i sobie postać to nie polecam a jak ktoś szuka ambitnej pracy gdzie można się dużo nauczyć godząc pracę ze studiami i zarobić to szczerze zachęcam.

14.01.2020 23:42

Polecam tym którzy chcą się czegoś nauczyć i oczywiście zarobić.
    Piotr

29.11.2019 10:37

Pracuje od Lutego Świetna atmosfera,możliwość rozwoju,dobre zarobki. Jest super. Polecam każdemu studentowi zacząć prace w Qsense ;)
    kontroler123

27.11.2019 13:03

Praca bardzo spoko, kto rzeczywiście chce pracować to będzie pracował i będzie miał z tego korzyści. Atomosfera/kasa/elastyczność na plus!!

09.11.2019 19:00

Jakie warunki trzeba spełnić, by zostać członkiem waszego teamu w QSense?

12.11.2019 14:14

Drogi Użytkowniku, zapraszamy do zakładki „oferty pracy”. Znajdziesz tam opisy stanowisk i wymagania jakie trzeba spełniać, by dołączyć do naszego zespołu. Zachęcamy również do kontaktu telefonicznego: 601 297 686 oraz mailowego: [email protected]

09.11.2019 18:11

Polecam. Możliwości rozwoju , atrakcyjne warunki wraz z benefitami. Kadra zarządzająca wymagająca ale można się z nimi dogadać jak rzetelnie pracujesz a na to w szczególności kładą wysoki nacisk. Dodatkowo przyjazna atmosfera.
    Student

13.10.2019 01:13

Dobra atmosfera, kasa świetna jak na studenta, elastyczny grafik i można zdobyć naprawdę spore doświadczenie. Szczerze zachęcam do aplikowania.
    Leszek

21.10.2019 23:14

Nie zatrudniają na umowę o prace, zwykle śmieciowki i tak tez Cie traktują, jak (usunięte przez administratora)... jest dużo gadania na temat perspektyw itd młody, dynamiczny zespół... dynamiczny jest bo i rotacja spora a prawda taka ze prezes jak to prezes dba głównie o swoje cztery litery
    QSense Team

25.10.2019 18:02

Wszelkie warunki współpracy, organizacji pracy oraz system wynagradzania i premiowania jest dokładnie omawiamy podczas spotkania rekrutacyjnego oraz na spotkaniach załogi. W przypadku pytań i wątpliwości zespół HR jest do dyspozycji całej załogi. Odnosząc się do zarzutu braku perspektyw – proszę rozejrzeć się po strukturze organizacyjnej firmy. Niemal wszystkie stanowiska liderskie, koordynatorskie, specjalistyczne są obsadzone wewnętrznie. Mamy też przykłady tzw. sukces story, gdzie klienci dostrzegają potencjał i zaangażowanie członów załogi QSense i zatrudniają ich do projektów u siebie. Opinia nt. braku dbałości o interesy załogi jest co najmniej krzywdząca. System wynagradzania, dodatków i benefitów oraz możliwości szkoleń jakie firma oferuje są bardzo konkurencyjne na rynku. Niemniej zaniepokoił nas Twój komentarz. Do każdej sprawy podchodzimy indywidualnie, zatem jeśli chciałbyś podzielić się tym, co miało wpływ na Twoje negatywne postrzeganie naszej działalności, zapraszamy do bezpośredniego kontaktu pod adresem e-mail: [email protected] Pozdrawiamy Zespół QSEnse
    Damiano97

07.10.2019 22:37

Pracuje od zeszłego roku. Mają dobre stawki i bardzo spoko podejście do pracownika. Przeszkolą, wprowadzą w temat pracy, wymagają ale też dobrze zapłacą. Praca na 3 zmiany w różnych miejscach, każdy może coś dla siebie wybrać. W wakacje zarobiłem na moje pierwsze autko:) Teraz nawet wprowadzili benefit z dofinansowaniem! Polecam!
    użytkownik

04.10.2019 15:03

Czy przy zatrudnieniu dostajemy na początek tylko umowe zlecenie? Jest jakis okres probny? Czy po okresie probnym mozna dostac umowę o prace?
    QSense Team

07.10.2019 21:47

Witam, Zapraszamy do kontaktu z naszym działem rekrutacji ([email protected]). Chętnie odpowiemy na wszystkie pytania związane z organizacją pracy oraz zaprosimy na rozmowę do biura. Pozdrawiamy Zespół QSense
    Zespół QSense

01.10.2019 12:23

QSense Team Drodzy Koledzy i Koleżanki oraz potencjalni Członkowie Ekipy QSense. Dziękujemy za pozytywne opinie. Staramy się na bieżąco badać satysfakcję z pracy naszego zespołu i wychodzić naprzeciw Waszym oczekiwaniom. Cyklicznie za pomocą ankiety badamy poziom zadowolenia z pracy. Oprócz benefitów jakie już oferujemy tj. darmowy dojazd do pracy, elastyczny grafik, możliwość rozwoju kompetencji a co za tym idzie wzrostu wynagrodzenia udało nam się wprowadzić w drugim kwartale rozbudowany system premiowania. Nowy kwartał rozpoczynamy od podwyższonych stawek godzinowych. Nie poprzestajemy jednak na tych rozwiązaniach. Liczne akcje integracyjne, projekty, systemy motywacyjne jak np. Benefit dla wybranej grupy pracowników to tylko niektóre inicjatywy jakie wprowadzamy obecnie. Liczymy na Wasz wkład w budowanie wizerunku marki i czekamy na Wasze pomysły. Pozdrawiamy Zespół QSense
    Krzychu

28.09.2019 23:41

Pracuję od wakacji. Świetna robota dla studenta i całkiem niezła kasa, polecam.
    Kontroler Jakości Qsense

25.09.2019 22:04

Bardzo polecam pracę w Qsense. Idzie się dogadać co do wszystkiego, grafiku, czasu pracy, wynagrodzenia. Jest dużo pracy to fakt ale czas mija dosyć szybko. Można fajnie zarobić jak się pracuje a nie cwaniakuje. Pracuję od czerwca. Póki co wszystko na plus. Zapewniają dojazd do pracy co jest ogromnym plusem.

Zostaw merytoryczną opinię o QSense Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k.