QSense

• Biestrzyków
  • Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o QSense Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k.

Opinie o QSense Wrocław

Nie przegap nowości o QSense Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k.!

07.06.2022 12:43

Cześć! Serdecznie zapraszamy do podzielenia się swoją opinią związaną z doświadczeniami z naszą firmą. Wszystkie opinie są dla nas ważne. Każdą analizujemy i bierzemy pod uwagę, a jeżeli jest taka potrzeba, znajdujemy źródło problemu i staramy się możliwie jak najszybciej wdrożyć działania naprawcze. Zachęcamy do merytorycznej wypowiedzi - do takiej najłatwiej będzie nam się odnieść. Komentarze sprzeczne z wytycznymi regulaminu portalu będą usuwane przez administratora strony. Możecie także skontaktować się z nami poprzez wiadomość prywatną na maila: [email protected] Dzięki temu w indywidualny sposób będziemy mogli odpowiedzieć na wszystkie Wasze spostrzeżenia. Serdecznie pozdrawiamy, Zespół QSense
    Szymon Pietrzak

09.04.2021 22:00

Polecam, najlepsza praca pod słoneczkiem

23.05.2022 14:12

Cześć Grzegorzu! Bardzo dziękujemy za miłe słowa :) Codziennie staramy się poprawić standard naszej oferty i warunków pracy. Pozdrawiamy!

23.05.2022 14:14

Cześć Ilona! Chętnie porozmawiamy o szczegółach naszej oferty i Twoich zawodowych motywacjach telefonicznie. Zapraszamy do kontaktu na numer: 601 297 686. Dziękujemy za zainteresowanie :) Pozdrawiamy!

Anton

13.08.2026 16:56

Współpracujemy z tą agencją od ponad roku i muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolony z tej współpracy. Szczególnie świetnie sprawdzał się ich koordynator, Przemek – odpisywał nawet po godzinie 23:00, a czasem już o 5:00 rano. Błyskawicznie rozwiązywał wszelkie problemy i zawsze był gotów niezwłocznie pomóc, niezależnie od sytuacji.
    #Magazynier

Bartosz

14.07.2026 05:15

Najlepsza praca z jaką miałem styczność po powrocie z Niemiec do Polski od momentu gdy sie zatrudniłem do tej pory pracuje i nie chce rezygnować w biurze ludzie którzy pomogą ci od juz nie musisz bezczynnie czekać a jesli chodzi o kadre czy koordynatorów zajebisci ludzie Serdecznie polecam
    #PracownikProdukcji

Khusan

10.01.2025 18:59

Dzień dobry jak się dostać na praca na qsense ?

13.01.2025 09:49

Dzień dobry, aby aplikować na pracę w QSense, proszę odwiedzić stronę praca.qsense.pl, gdzie znajdą Państwo aktualne oferty pracy oraz formularz aplikacyjny. Dodatkowo zachęcamy do kontaktu mailowego pod adresem [email protected] lub telefonicznie pod numerem +48 601 297 686. Chętnie udzielimy wszelkich informacji.
    Ciekawski

27.11.2024 20:28

Praca ok.Zarobki troszke słabe jak na te czasy.Ciekawe ile jeszczse będziemy mieli pracę w jaworze
    nowyyy

07.11.2024 16:35

Witam, czy można robić nadgodziny na produkcji przy pakowaniu?

08.11.2024 07:21

Dzień dobry, tak, w naszej firmie nadgodziny są dostępne na większości projektów, jednak bez szczegółowych informacji dotyczących konkretnego projektu nie możemy udzielić dokładnej odpowiedzi. Zachęcamy do kontaktu z naszym działem rekrutacji pod numerem +48 601 297 686 – tam uzyskają Państwo wszelkie potrzebne informacje.

04.04.2023 19:47

05.04.2023 09:45

Dzień dobry, jeżeli ma Pan zastrzeżenia do sposobu traktowania przez któregokolwiek ze współpracowników, lub innych aspektów pracy w QSense, proszę o kontakt na [email protected]. Pozdrawiam.
    Nie polecam

03.03.2024 10:55

Myślę , że to wpływa na cały zespół skoro czasem nie ma przerw jest jeden skoczek lub żadnego ...ogólnie większość ludzi jest ok.

27.11.2023 09:37

Firma QSense Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k. prowadzi rekrutację na stanowisko Kontroler jakości. Czy warto aplikować? Jakie macie doświadczenia?
    SebekRozrabiaka

15.01.2024 12:48

Warto! Najlepsza praca pod słońcem, w szczególności polecam pracę na zakładzie Vitro, najlepsi ludzie pod słońcem!!
    Tomasz

29.11.2023 10:27

Dzień dobry, aplikowałem ostatnio na ofertę firmy @PracodawcaQSense na stanowisko technik laborant. Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda praca na tym stanowisku i jakie są zarobki? Co oznacza równoważny system czasu pracy? Z góry dziękuję za udzielone mi odpowiedzi.

24.09.2023 21:52

25.09.2023 10:20

Dzień dobry, wpisy są moderowane zgodnie z obowiązującym regulaminem na platformie GoWork. Jeśli jest Pan/Pani zainteresowany/a naszą ofertą pracy zachęcam do kontaktu z działem rekrutacji [email protected] lub pod numerem telefonu: +48 601 297 686. W nawiązaniu do Pana/Pani wpisu, czy firma Stroyec prowadzi rekrutacje? Będziemy wdzięczni za informację i ewentualne źródła ogłoszeń na wskazany powyżej adres/numer, jeżeli firma Stroyec rekrutuje w naszym imieniu. Pozdrawiamy
    Zainteresowana

20.10.2023 16:38

Ile osób liczy dział księgowy? Jest główna ksiegowa, która deleguje do zadań młodsze księgowe? Podział zadań jest wymienny?
    Ottopley

25.08.2023 22:54

Chciałbym podzielić się spostrzeżeniem , ale trochę z innej strony nt: pracujących ludzi z tej firmy. Jeszcze jestem pracownikiem firmy dla której QSense świadczy usługi kontroli jakości. Są to młodzi ludzie, dla których jest to pierwsza praca. I powiem Wam jedno, że byłem zaskoczony ich zaangażowaniem w pracy, sumiennością i dokładnością! Gdy czegoś nie wiedzieli od razu pytali. Może bariera wieku robiła swoje a może to, że szanowałem ich. Zawsze mile będę wspominał czas pracy z tymi ludźmi! Pozdrawiam

16.07.2023 23:45

Luna

17.07.2023 19:13

Teraz nagle zły kierownik,Marcelina myślę że to bunt że strony byłej pseudo brygadzistki bo każdy huczy że wypisuje po ludziach nawet do tych którzy zostali za jej gadaniem zwolnieni Magda Ł dorośnij nie nadawalas się na to stanowisko wychwalalas kierownika a teraz buntujesz ludzi ,każdy wie że w grupie jest osobą która Magdzie wszystko sprzedaje nabierzaco teraz wszyscy bleee

14.07.2023 20:14

Tak jak jego zabraknie to się posypie , on to jakoś nas rozumie ... piszemy petycję do was bo hamstwo co robicie !!! Pierwsza praca do której nie chodzę z byłem brzucha ...

17.07.2023 08:56

16.07.2023 23:43

17.07.2023 08:54

Dzień dobry, nie usuwamy komentarzy. Jeżeli ma Pan/Pani zastrzeżenia co do aspektów pracy w QSense, prosimy o kontakt mailowy pod wskazanym adresem: [email protected]. Pozdrawiamy.
    Daniel

03.06.2023 12:41

Czy godziny pracy są elastyczne? I jak wygląda praca zdalna w praktyce? (chodzi o pracę biurową)
    Daniel

05.06.2023 11:45

@Pracodawca Pytam o staz w dziale marketingu :)

05.06.2023 11:50

Godziny pracy są elastyczne, dział marketingu pracuje w systemie hybrydowym.

30.03.2023 10:29

mesio

30.03.2023 17:30

proszę dzwonić ul. Jaworzyńska 261, lokal 502, 59-220 Legnica 601 297 686 [email protected]

05.03.2023 14:42

09.03.2023 11:37

Dzień dobry! Zmiana umowy z umowy o pracę na umowę zlecenie nie ma prawa się odbyć bez uprzedniej zgody pracownika i wcześniejszego ustalenia warunków. Wszystkie zmiany w kwestiach formalnych są poprzedzane obopólną zgodą na ową zmianę. Nie podejmujemy kroków niezgodnych z wolą pracownika. Pozdrawiamy!

03.03.2023 22:34

09.03.2023 11:17

Dzień dobry, Dokładamy wszelkich starań, aby stawki, które proponujemy były atrakcyjne na wszystkich naszych projektach. Zachęcamy zainteresowanych do zapoznania się z naszymi stawkami na stronie www.qsense.pl Pozdrawiamy!
    Stary pracownik

07.02.2023 09:12

Po ponad 3 latach współpracy, jestem w stanie stwierdzić, że ta firma miała swoje lepsze i gorsze chwile. Ale nigdy nie sądziłem, że pracownicy którzy dużo włożyli pracy, zostaną dosłownie na lodzie. Stracone lata w tej firmie. Oczywiście jeżeli ktoś szuka pracy na chwile, czy dorywczo to może być to dobry wybór, lecz zakłady są daleko od Wrocławia, albo na ich obrzeżach. Więc dużo się traci na dojazdy. Finansowo to nawet jeśli będzie troszkę mniej to zaoszczędzicie na czasie w dojazdach. Nie ma nic szczególnego w tej firmie, jak każda inna. Ale moim zdaniem, za dużo obiecywania a potem się okazuje że wszyscy prawie na lodzie zostają, i mają obcinane stawki i degradacje za nic. Pozdrawiam wszystkich.

07.02.2023 15:16

Cześć! Po pierwsze chcielibyśmy serdecznie podziękować za ponad trzyletnią współpracę i podzielenie się swoją opinią. Niestety zmiany w strukturze były spowodowane czynnikami niezależnymi od nas. Rozumiemy jednak Pana rozczarowanie. Życzymy samych sukcesów na Pana zawodowej ścieżce i jesteśmy ogromnie wdzięczni, że mogliśmy być jej częścią przez ostatnie trzy lata. Pozdrawiamy

07.02.2023 18:14

Super, ale po co jakieś obiecywanie? Ze stawki zostają takie jakie mieliśmy, a po miesiącu degradacje i obcianie godzin? I obniżanie stawek, oraz zmiany na umowy zlecenie. Mydlenie oczu, tylko przez cały miesiąc.

14.01.2023 23:44

17.01.2023 15:08

Cześć! Jesteśmy otwarci na rozmowę dotyczącą Twoich uwag i wątpliwości związanych z naszą ofertą i warunkami pracy. Chętnie dowiemy się co jest dla Ciebie ważne i jak możemy odpowiedzieć na te potrzeby. Zapraszamy do kontaktu drogą mailową: [email protected] Pozdrawiamy!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w QSense?

Kontakt - QSense Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k.

Żmigrodzka 81/206 51-130 Wrocław

Branża główna: Badania rynku i analizy

11.11.2022 21:22

Witam.Na jaką podstawę można liczyć na stanowisku operator wózka. Czy system 3 zmianowym jest tylko od poniedziałku do piątku?

21.11.2022 09:59

Cześć Agnieszka :) Premia przyznawana jest w przypadku przestrzegania zasad bezpieczeństwa w miejscy pracy i niepowodowania potencjalnie niebezpiecznych zdarzeń.

06.12.2022 10:28

Cześć Ryszard! Wprowadzenie nowych pracowników odbywa się podczas pierwszego dnia pracy na zakładzie. Po oprowadzeniu pracownika po zakładzie następuje sprawdzenie poziomu umiejętności wózkowego przez brygadzistę, by po tym wprowadzić go w proces pracy. Stawka na początek to 4400 brutto + 300 zł premii. Na pierwszą podwyżkę można liczyć już po pierwszym przepracowanym miesiącu. Pozdrawiamy!
    Verte

29.10.2022 00:34

Praca sama w sobie nie jest trudna. Stawka serio niezła, dobre benefity. Jak ktoś potrzebuje dorobić to można naprawdę dobry pieniądz wyciagnąć bez doświadczenia Aczkolwiek ma to to swoje gorsze strony. W niektórych zakładach niemożliwego jesy uzyskanie umowy o pracę nawet, jeśli ma się długi staż. Qsense reklamuje się także jako firma przyjazna studentom. Niestety często jest to nieprawda. Dyspozycyjność bywa respektowa lna tylko czasami i na niektórych zakładach. Postępujące wprowadzania brygad i narzucanie przez koordynatów pracowania na dwunastki/szesnastki to niezbyt miły aspekt. Zdarzały mi się konflikty z przełożonym właśnie dlatego, że nie byłem w stanie robić ponad 40h tygodniowo. A pamiętajmy, że zakłady są bardzo często daleko, co przy wrocławskich korkach pochłania gigantyczną ilość czasu Chyba jedyną rzecz jaką bym poprawił to właśnie większy respekt dyspozycyjności. Nie każdy jest w stanie pracować ponad etat. Podsumowując: dobrze płacą, atmosfera raczej luźna, darmowy transport do wielu zakładów Na minus często odległe miejsca pracy oraz problemy z narzucaniem godzin pracy nawet wobec studentów

04.11.2022 13:25

Cześć, Serdecznie dziękujemy za konstruktywną opinie i pozytywną informację zwrotną :) Odnosząc się do kwestii wspomnianej przez Ciebie dyspozycyjności: oczywiście, bywają sytuacje, w których proponujemy pozostanie na większą ilość godzin w poszczególnych okresach - nie są one jednak obowiązkowe, mają charakter godzin dodatkowych, ustalanych za obopólną zgodą. Różne zakłady charakteryzują się różną specyfiką w zakresie ustalania grafiku. Staramy się jednak pozostać najbardziej elastyczni jak to tylko możliwe. Wierzymy, że współpraca z nami w Twoim odczuciu była pozytywnym okresem. Pozdrawiamy!
    KontrLG

13.11.2022 23:20

Sa poziomy kompetencji 1 -21 zl na h 2 - 22zl 3 - 23 zl 4 - 25 zl 5 (lider) - 27 Na zakładzie(usunięte przez administratora)inne stawki zależne tez od przepracowanych godzin Do 100 godzin wszystkie poziomy 21 zl Do 167 godzin: 21,21,23 i 23 zl zależnie od poziomu Do 179 godzin 21,22,23 i 25 zl zależnie od poziomu Powyżej 180 godzin: 21,22,23 i 26 zależnie od poziomu Za pracę fizyczną przekładnia baterii samochowych do wszystkich godzin Plus 4 zl Nocna zmiana i weekendy jak i nadgodzin plus 2 zl Za pracę z 4 poziomem na stanowisku fizycznym objętym dodatkiem na nocnej zmianie ma się 32zl na godzinę więc nie jest źle
    @YEF

24.09.2022 23:35

My opinion is:* IS IT OKAY TO ARRIVE AT THE OFFICE TO GET RECRUITED? TO MAKE THE THINGS SMOOTH, I MEAN REACHING WITH PHONE WASNT SUCCESFUL. IF SO LET US KNOW THE ADDRESS AND DETAILS(FLOORS, OFFICE NUMBER...) THANKS.

26.09.2022 09:17

Hi! Thank you for your question! Candidates are welcome to visit the office after successful application review. You are welcome to apply through our website: https://qsense.pl/rekrutacja/. We will contact you to arrange a convenient term of appointment. For future reference, the address of our recruitment office is 83/201 Żmigrodzka Street. Greetings!
    Modułowy

06.05.2022 06:25

Powiem tak, nikt we Wrocku nie buli takiego bankrolla jak ta firma. Na (usunięte przez administratora) tylko w maju można dostać prawie tysiaka bonusa za samą obecność. Stawki też mają kozackie jak się wdrożysz, a job nie jest jakiś skomplikowany. Ale na starcie też jest epicko. Ja przytulam 4k na łapkę na zleceniu i wiem że żyje. Sciągnąłem już tutaj 3 ziomków to jeden ostatnio nawet 6 tysi zawinął. Jest to na pewno fizyka ale nie na zatarcie. Brygadziści to spoko kolesie.
    PracowniknaLG

06.09.2022 22:36

Brednie piszesz
    Kozak

24.09.2022 16:50

4tys brutto.
    Dorotka

26.08.2022 10:40

Udaje się komuś dodzwonić do rekruterów z tej agencji? 4 dni próbowałam i bez szans, nikt nie odbiera.

26.08.2022 11:14

Cześć Dorota! Na bieżąco staramy się odpowiadać na przychodzące do nas połączenia. Jeżeli nie mamy takiej możliwości oddzwaniamy w możliwie jak najszybszym terminie. W przypadku braku odpowiedzi zachęcamy również do przesłania wiadomości SMS, dzięki której będziemy w stanie zdecydowanie szybciej odpowiedzieć na Twoje potrzeby/zapytania. Oprócz możliwości skontaktowania się z nami poprzez główny numer działu rekrutacji (+48 601 297 686) istnieje również możliwość indywidualnego kontaktu z konkretnym rekruterem drogą mailową lub telefoniczną: Alina: +48 795 568 712, (e-mail: [email protected]) Ania: +48 696 411 237, (e-mail: [email protected]) Khrystyna: +48 734 138 867, (e-mail: [email protected]) Pozdrawiamy i przepraszamy za napotkane niedogodności.

13.08.2021 15:02

Odciągnie z pensji za jakieś śmieszne kary,o których nie raczą poinformować. Odradzam podjęcia się pracy w tej firmie.

11.08.2022 02:09

Za co takie kary? Za nieobecnosci w dni zgloszonej dyspozycyjności? Czy za jakieś błędy w produkcji?

12.08.2022 11:43

Cześć Magda! Główne potrącenia, którymi się posługujemy dotyczą nieusprawiedliwionych nieobecności oraz niedotrzymania obowiązków przez zleceniobiorcę (np. brak odzieży roboczej, nietrzymanie się instrukcji czy spóźnienia). Wszystkie potrącenia i warunki ich przyznawania omawiane są podczas rozmowy rekrutacyjnej i samego podpisywania umowy. W przypadku jakichkolwiek wątpliwości związanych z naszym systemem wynagrodzeń zapraszam do bezpośredniego kontaktu na maila: [email protected] Pozdrawiamy!
    Magdalena

11.08.2022 02:35

Te rekrutacje są na umowy o prace tymczasową czy na umowy zlecenie? Chodzi o kontrole i wsparcie produkcji

11.08.2022 13:49

Cześć Magdaleno! Dziękujemy za pytanie :) Na stanowisku kontrolera jakości oraz wsparcia produkcji oferujemy umowę zlecenie. Pozdrawiamy!
    Ania

20.01.2022 14:22

Przepracowałam w Qsense przez 1.5 roku na obszarze(usunięte przez administratora) i naprawdę cieszę się że byłam częścią tego zespołu. Bo ludzie tam naprawdę są świetne, bardzo miłe, otwarte i zawsze gotowe pomóc. Dla mnie praca w cale nie była ciężka , dość łatwa chociaż czasami nudna . Zmiany , dni , ilość godzin sama mogłam sobie wybrać . Jak dla dziewczyn praca nie jest trudna , ale chłopacy będą musieli czasami nosić akumulatory. Dla studentów jest bardzo dobre wynagrodzenie , od (usunięte przez administratora)zł brutto plus dodatkowe bonusy za godziny nocne i nadgodziny / praca w święta. Dodatkowo można wyrobić kartę Multisport oraz Luxmed . Podsumowując , gorąco polecam w bardzo zgrany i młody zespół

11.08.2022 02:00

Czemu stawka jest w komentarzach usuwana skoro odpowiadacoe wszedzie że informacje o zarobkach sa jasne i jesteście w tej kwestii zupełnie transparentni

11.08.2022 11:18

Cześć Magda! Już tłumaczymy :) Stawka na każdym stanowisku, u różnych klientów może się od siebie różnić w zależności od specyfikacji pracy i samej lokalizacji zakładu. Cyklicznie również wprowadzamy zmiany w stawkach podstawowych. Chcemy uniknąć wprowadzania czytających opinie na tym portalu w błąd i dać im możliwość samodzielnego zweryfikowania aktualnych kwot i dodatków, które oferujemy, znajdujących się w ofertach pracy i na naszej stronie internetowej. Pozdrawiamy!
    Pan poważna

30.08.2021 23:12

Witam, mam pytanie czy można odrazu na rozmowie rekrutacyjnej dostać umowe o prace np. na stanowisku operatora wózka widłowego. Bardzo mi na tym zależy. Pozdrawiam ekipę Qsense.
    craft

30.09.2021 20:53

A co to za róznica czy dajecie Państwo umowę na 2 miesiace czy 6 , czy 1 rok. przecież to żaden wysiłek dla Was, wypowiedzieć zawsze mozecie każda umowę , wiec 2 miesiace pracy na etat potem przedłużawnie potem znowu, po co tracić papier bądzcie eco?

11.08.2022 02:13

Nie mozna wypowiedzieć jak ktoś pojdzie na l4 na kilka miesiecy. A tak po 2 miesiącach uwowa sama wygaśnie.
    Paweł

07.08.2022 01:51

Zatrudniając się do tej firmy, to ty czujesz się jakbyś był za granicą. 90% obsady to osoby z Ukrainy, gdzie jak ty go nie rozumiesz to jeszcze jest wielkie oburzenie. Wole udać się do normalnej firmy gdzie mogę chociaż się do kogoś odezwać w soim rodowym języku. A z tego co udało mi się wywnioskować większość Polskich pracowników się zwalnia, ale warto samemu zobaczyć jak wygląda sytuacja. Myślałem żeby może też przenieś się na prace na wózku widłowym, ale tam tak samo, na większość operatorów rzadko kiedy znajdzie się Polak, a w dodatku z rozmów wynika że dość często, to nawet nie ma kiedy do toalety zejść na spokojnie bo zaraz procesy stają. Młyn jakich mało.

08.08.2022 09:19

Cześć Paweł! Procentowa ilość obcokrajowców, którzy dołączają do QSense bardzo dynamicznie się zmienia. Ta liczba jest mocno zależna od charakterystyki projektu i zapotrzebowania na konkretne stanowisko. Staramy się być otwarci na inne narodowości i nie zamykać naszych obszarów jedynie na osoby polskojęzyczne. Pozdrawiamy!
    Jacek

25.07.2022 11:11

Dzień dobry, mam pytanie, czy są przyjęcia na produkcję w zakładzie we Wrocławiu na dzień dzisiejszy? Pozdrawiam i miłego dnia życzę.

25.07.2022 11:22

Dzień dobry! Na dzień dzisiejszy mamy otwartą rekrutację do zakładów znajdujących się obok Wrocławia. Oferujemy oczywiście dojazd do pracy z paru punktów w centrum miasta. Serdecznie zapraszamy do kontaktu z jedną z naszych rekruterek, by otrzymać bieżące informację dotyczące szczegółów oferty i naszej propozycji: Alina: +48 795 568 712, Martyna: +48 885 059 888, Ania: +48 696 411 237, Khrystyna: +48 734 138 867. Serdecznie pozdrawiamy i życzymy udanego tygodnia!

17.07.2022 11:22

18.07.2022 08:45

Cześć! Dziękujemy Ci za Twoją opinie. Jesteśmy otwarci na rozmowę dotyczącą Twoich uwag i wątpliwości związanych ze współpracą z nami. Z ciekawością dowiemy się co jest dla Ciebie ważne i jak możemy odpowiedzieć na te potrzeby. Zapraszamy do kontaktu drogą mailową: [email protected] Pozdrawiamy!
    Dawid

20.06.2022 11:20

Są dojazdy z Ząbkowic Śląskich?

20.06.2022 15:38

Cześć Dawid! Dziękujemy za zapytanie :) Na ten moment nie oferujemy dojazdu z Ząbkowic Śląskich do żadnego z naszych klientów. Chętnie porozmawiamy jednak o Twoich motywacjach i zawodowych planach, by (jeżeli oczywiście będzie taka możliwość) znaleźć rozwiązanie i ofertę pracy, która będzie Ci odpowiadać. Zapraszamy zatem do kontaktu telefonicznego na numer 601 297 686, gdzie odpowiemy na wszystkie nurtujące pytania. Pozdrawiamy i życzymy udanego popołudnia :)
    Stary Pracwonik

30.05.2022 17:30

Powiem tak, kiedyś bym polecił Qsense, pracuje lekko 3 lata, ale jak na razie firma z kontroli jakosci zamienia się w firme by jak najwiecej napchac ludzi i zgarnąć hajsu :) Prawie każdy brygadzista i pewnie wiekszosc liderow chce się zwolnić albo już ma nagraną drugą robotę. Warunki na niekotrych obszarach są dość tragiczne, już lepsze wydaje mi się, są na linkach produkcyjnych. Ogólnie, jeżeli masz ręcę i potrafisz trzymać miotłe w ręce to wezmną każdą taką osobe, znajomość Polskiego jest zbędna także (ważne żebyś umiał miotłe trzymać to starczy). Ale nie zmienia to faktu że kiedyś QSense był na prawdę dobrą firmą, były dobre dodatki i premie. Teraz premie są tylko wtedy kiedy sie pali grunt pod nogami i ludzie nie chca przychodzic do pracy, co wcale mnie to nie dziwi. Dojazdy które zabierją nawet 3h dziennie ale trzeba liczyc ze minimum 2h. Ja pracuje bo juz sie przyzwyczailem, do ludzi i pracy, ale jak wiekszosc z nich odejdzie to ja takze. Ps. Nie nazywam premie czy dodatkiem za wyrabianie nadgodzin nocnych itd i Qsense liczy tylko +2 zł brutto bo to troche smieszne. Po odjeciu podatkow to za wyrzynanie swojego organizmu za godzine pracy macie dodatkowe 1.50 zł. Szał i wybuchy... Pozdrawiam wszystkich co jeszcze sie trzymaja razem ze mna :)

31.05.2022 15:32

Cześć! Po pierwsze chcielibyśmy serdecznie podziękować za opinię oraz ponad trzyletnią współpracę. Ogromnie cieszymy się, że nadal jesteś częścią naszego zespołu. W kwestii premii uważamy jednak, że są one zróżnicowane i zasadne. Czasami zapotrzebowanie zwiększa się dość dynamicznie i potrzebujemy większej dyspozycyjności ze strony naszych pracowników. By ten "nadprogramowy" czas w pracy był odpowiednio przez nas doceniony, wychodzimy z premią, która ma na celu pokazanie, że widzimy i dziękujemy za wasze zaangażowanie i wkład w rozwój firmy. Ale tutaj nasze premie się nie kończą! Oprócz tych "spontanicznych" wypłacanych w momencie zwiększonych zapotrzebowań, wychodzimy również z dodatkami świątecznymi, wydajnościowymi i "pomocowymi" dotyczącymi bardziej wymagających projektów. Również dodatki do godzin nocnych, weekendów i nagodzin w połączeniu z możliwościami matrycy kompetencji tworzą konkurencyjną stawkę do tych, oferowanych na rynku pracy na podobnych stanowiskach z podobnym zakresem obowiązków. Chętnie przyjrzymy się jednak Twoim uwagom i wprowadzimy zmiany na lepsze :) Serdecznie zapraszam do bezpośredniego kontaktu z nami na maila: [email protected] w celu wyjaśnienia wszystkich niedogodności i zaproponowaniu rozwiązań. Ponownie bardzo dziękujemy za opinię i życzymy miłego dnia :)

21.04.2022 10:46

Czy w QSense Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k. odbywają się wewnętrzne rekrutacje?

24.05.2022 15:25

Cześć! Dziękujemy za pytanie! Oczywiście, przeprowadzamy rekrutacje wewnętrzne. Przy większości rekrutacji (również na stanowiska wyższych szczebli) staramy się w pierwszej kolejności korzystać z potencjału wewnątrz organizacji, bo wiemy, że mamy go sporo :) Zapraszam do aplikacji na jedną z naszych ofert w celu umówienia się na rozmowę kwalifikacyjną i porozmawiania o Pana/i motywacjach i aspiracjach. Pozdrawiamy :)
    marco polo

18.03.2022 22:14

Witam Zamierzam aplikować do tej firmy. Czy ktoś kto tu pracuje/pracowal moze opowiedziec o warunkach zatrudnienia? Tzn. stawka, benefity, mozliwosc rozwoju, godziny pracy itp Chodzi mi o stanowisko Laborant oraz kontroler jakosci

23.05.2022 14:02

Cześć Marco Polo! Ofertę pracy dopasowujemy do indywidulnych preferencji, potrzeb kandydata i dostępnych wakatów. Chętnie odpowiemy na wszystkie nurtujące pytania :) Zapraszamy do kontaktu na numer telefonu 601 297 686, przez który dowiesz się, co na ten moment możemy Ci zaproponować. Pozdrawiamy!

23.05.2022 14:18

Cześć Joanno! Oferujemy szeroki zakres możliwości dla osób bez doświadczenia. Chętnie porozmawiamy o Pani aspiracjach i zawodowych motywacjach, przy okazji weryfikując co możemy Pani zaproponować :) Zapraszamy do kontaktu drogą mailową na adres: [email protected] lub telefonicznie na numer: 601 297 686. Pozdrawiamy!

20.04.2022 11:10

Super praca

23.05.2022 14:00

Cześć! Dziękujemy za pozytywną opinię! Codziennie robimy wszystko, aby QSense było przyjaznym miejscem pracy, w którym każdy może się rozwijać. Pozdrawiamy!

08.01.2022 14:18

23.05.2022 13:59

Cześć! Przykro nam z powodu sytuacji, których Pan doświadczył. Naszym celem jest świadczenie usług na najwyższym poziomie, dlatego chcielibyśmy omówić zauważone niezgodności drogą mailową: [email protected]. Pragniemy zadbać o to, aby Pana uwagi były wzięte pod uwagę. Pozdrawiamy!
    Marta

21.04.2022 09:49

Jakie godziny pracy na produkcji ?

21.04.2022 09:53

Cześć Marta, godziny pracy różnią się w zależności od zakładu, ale są tylko 3 możliwości tj.: system: 6-14, 14-22, 22-6 lub 7-15, 15-23, 23-7 lub 7-19, 19-7

10.03.2022 17:34

Dostałem propozycje jako technik analityk w firmie BASF w komornikach, jest ktoś kto mógłby podzielić się opinia na temat tego stanowiska?

Zostaw merytoryczną opinię o QSense Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k.