QSense

• Biestrzyków
  • Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o QSense Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k.

Opinie o QSense Wrocław

Nie przegap nowości o QSense Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k.!

Marta

21.04.2022 09:49

Jakie godziny pracy na produkcji ?

21.04.2022 09:53

Cześć Marta, godziny pracy różnią się w zależności od zakładu, ale są tylko 3 możliwości tj.: system: 6-14, 14-22, 22-6 lub 7-15, 15-23, 23-7 lub 7-19, 19-7

10.03.2022 17:34

Dostałem propozycje jako technik analityk w firmie BASF w komornikach, jest ktoś kto mógłby podzielić się opinia na temat tego stanowiska?
    Mateusz

18.02.2022 07:58

Polecam firmę Qsense oraz sam proces rekrutacyjny. U mnie wszystko przebiegło szybko sprawnie, a co najważniejsze z wielkim uśmiechem na twarzy! :) Serdecznie pozdrawiam.

18.02.2022 08:13

Pozdrawiamy

20.01.2022 16:51

Praca w porządku, miła atmosfera, ale jeżeli komuś zależy na stałej pracy to w tej chwili odradzam :) Raczej tylko dorywczo na ten moment

13.02.2022 16:10

Dużo osób się musiało pozwalniać z (usunięte przez administratora) z powodu braku pracy, wiec nie wiem skąd macie informacje ze nie brakuje pracy nigdzie. Jeżeli pracownik ma możliwość pójść 1-2 w tyg do pracy to raczej nie jest to pełny etat.

14.02.2022 08:10

Drogi Marku, obecnie zapewniamy możliwość realizowania zlecenia na pełnym etacie na dwóch projektach.
    Kandydatka

12.02.2022 22:12

Dzień dobry. Jestem zainteresowana stanowiskiem: Specjalista ds. Kadr i Płac. Byłabym wdzięczna za informację co do atmosfery w dziale - ogłoszenie sukcesywnie pojawia się co kilka mc-y (co może być spowodowane właśnie tym czynnikiem). Z góry dziękuję za odpowiedź.
    Mac

24.11.2021 16:53

Gdzie zakład znajduje się dokładnie?

25.11.2021 15:43

Drogi Mac, lokalizacja zakładu jest uzależniona od Twoich preferencji i stanowiska na jakie aplikujesz. Działamy na terenie Wrocławia, w okolicach Środy Śląskiej, w Oleśnicy oraz w Jelczu-Laskowice. Jeśli chcesz poznać szczegóły nt. aktualnych ofert pracy zachęcamy do kontaktu pod numerem telefonu 601-297-686
    Sara

14.11.2021 23:44

Witam,mam pytanie do jakich zakładów aktualnie są przeprowadzane rekrutacje w okolicy Środy Śląskiej?np.wsparcie produkcji

15.11.2021 08:28

Droga Saro, informację o tym jakiego Klienta dotyczy rekrutacja są przekazywane na rozmowie rekrutacyjnym lub w trakcie wstępnej rozmowy telefonicznej z Kandydatami. Zachęcamy do kontaktu pod numerem 601 297 686 w celu uzyskania aktualnych informacji o naszych obecnych rekrutacjach.

29.09.2021 12:27

Czesc pracuje w firmie już ponad rok, jestem studentem, w ciągu tygodnia pracuje, a weekendami uczę się . Mam wielu znajomych z uczelni, tworzymy super paczkę dlatego cieszy mnie każdy dzień pracy, ze względu na ludzi, po prostu. ???? Warto skupić się na plusach swojej pracy, a nie jak widać wchodzić tu tylko by negatywnie wylewać swoje żale.

04.10.2021 08:22

Pozdrawiamy
    Tomek b

20.09.2021 13:33

Przepracowałem w tej firmie 2 dni nie dlatego że nie dałem rady po prostu siedząc sobie w busie godzine jadąc z pracy na 2 dzien patrząc na tych wszystkich ludzi zastanawiałem się kurcze dlaczego ci ludzie robią to wszystko za takie śmieszne pieniadze tracąc min 10 godzin dziennie a jak im się rzuci 2 zł wiecej to bedą naginac nawet 12 (usunięte przez administratora) Ludzie miejcię trochę ambicji bo do póki beedą chetni za takie wynagrodzenie to nic się nie zmieni ...poszukałem trochę i mam teraz dużo lepszą pracę za dużo lepsze pieniadze a tych smutnych ludzi pozdrawiam i trzymajcie sie

21.09.2021 11:23

Drogi Tomaszu B. Oferowane przez nas stawki są konkurencyjne, zwłaszcza biorąc pod uwagę fakt, iż nie wymagamy żadnego doświadczenia. O ambitnych członków organizacji również dbamy, oferując zestawy szkoleń, dopłaty do studiów oraz jasno wyznaczoną ścieżkę kariery. Pozdrawiamy
    Tomek

27.08.2021 14:54

Zdążyłem poznać oby dwie Panie rekruterki ;) od procesu rekrutacji do teraz jesli tylko mam jakis problem wszystko załatwiają bądz kierują co gdzie zrobić. Podczas rozmowy rownież wypytywałem o wszystkie szczegóły, ponieważ nie ukrywam była to moja 1 praca, nie wiedziałem co z czym się je. Dostałem 100 % informacji i odpowiedzi na moje pytania. Panie miłe, zawsze uśmiechnięte! Pan niżej pewnie przyszedł w krótkich spodenkach, skarpetach i sandałach i krytykuje zadbaną Panią rekruter :D Mamy 21wiek każdy ma prawo czuć się dobrze :) Pozdrawiam wszystkie Panie z HR !

30.08.2021 14:03

Drogi Tomku, Panie z HR również pozdrawiają, jak i pozostała część zespołu. YYYXD - Wszystkie opinie QSense na portalu GoWork posiadają podpis pracodawcy. Nie posiadamy funkcji "usuwania negatywnych komentarzy".
    kandydat

25.08.2021 13:57

Dzień dobry. Jestem zainteresowana pracą na stanowisku Specjalista ds. Kadr i Płac. Czy ktoś z Pracowników mógłby się wypowiedzieć nt pracy w dziale kadr i płac - jaka atmosfera, warunki pracy itp. Z góry dziękuję za informację.

23.08.2021 14:00

W jakie dni odbywają się szkolenia BHP?

24.08.2021 08:14

Szkolenia BHP odbywają się w zależności od ilości zrekrutowanych kandydatów i ich dostępności zazwyczaj 2-3 razy w tygodniu.
    Kristina

23.08.2021 13:57

W jakie dni odbywają się szkolenia BHP?

23.08.2021 14:53

worker

15.07.2021 12:35

Nie polecam. Aplikacja na inne stanowisko niż zaoferowano, różnica w wynagrodzeniu ogromna. Najśmieszniejsze, ze ta sama oferta na to stanowisko od innych agencji lub bezpośrednio od pracodawcy różni się wartością 1500zl brutto. Rozumiem, ze agencja musi zarobić ale to już się nazywa wyzysk

10.08.2021 13:32

Drogi Kandydacie, dział rekrutacji z samego rana odpowiedział na Twoją wiadomość SMS. Tak jak zostało to wspomniane w wiadomości SMS ogłoszenia dotyczą bliźniaczych stanowisk. Z uwagi na specyfikę pracy na w.w stanowiskach, aby Kandydatom było łatwiej przyswoić ogłoszenie ich tytuły się zmieniają. Co do podziału zadań w kafelkach, znajdują się one pod pełnym zakresem obowiązków i opisują najważniejsze (najczęściej wykonywane) z nich. Pozdrawiamy
    Kandydant

23.08.2021 00:20

@Pracodawca Przecież to jest niedorzeczne. Wyjaśnię dlaczego. Wymagania = wykształcenie wyższe techniczne. Posiada je osoba o tytule inżyniera. Pani twierdzi ,że technik to bliźniacze stanowisko. Po szkole „żak”-technik dentystyczny nie jest stomatologiem , bo to nie bliźniacze stanowisko.
    Anonimowy

18.08.2021 20:17

Dzień dobry, Poszukając pracy umówiłem się na kilka rozmów rekrutacyjnych, w tym również u Państwa. Jako że przypadła ona ostatnia, miałem już porównanie do tego typu rozmów w innych firmach. Niestety poziom był znacząco niższy, i szczerze mówiąc po wizerunku Państwa firmy w social mediach, mocno się zawiodłem. Pani z rekrutacji umiała tylko odpowiedzieć na podstawowe pytania, do których można każdego przygotować w 10 minut. Wydawała się nie rozumieć o co pytam, była zakłopotana, i niestety jedynie umiała zabłysnąć swoim strojem, który musiała wybierać więcej czasu, niż poświęciła na swój rozwój. Dział rekrutacji to pierwszy bezpośredni wizerunek jaki buduje firma, dlatego z rozmowy wyszedłem niezachęcony podjęciem u Państwa pracy. Pozdrawiam
    hehe

19.08.2021 10:43

jakie pytania zadawales ze nie potrafili sobie wedlug ciebie poradzic z odpowiedzia xd

20.08.2021 09:18

nie uważasz, ze przeprowadzając rozmowę na stanowisku wyższego szczebla pasowałoby mieć jakoś większy poziom wiedzy?
    Piotrek

17.08.2021 13:51

Dzień dobry, pracka fajna, młoda ekipa, super atmosfera. Dojazd trochę zajmuje, natomiast można się do tego przyzwyczaić. Bardzo dobrze rozwinięty system dodatków - można bardzo fajnie zarobić. Praca nie jest super ciężka ale jednak produkcja to produkcja. Mi jest dobrze i gdyby nie przeprowadzka do innego miasta to na 100% bym tu został. Pozdrawiam!

18.08.2021 15:24

Pozdrawiamy!
    Paulina

21.06.2021 08:44

Byłam raz na rozmowie rekrutacyjnej , więcej nie zamierzam mieć nic wspólnego z tą firmą. Panienki pracujące w tej firmie na rozmowie rekrutacyjnej zamiast rozmawiać o zadaniach jakie czekają w tej firmie i co mogę wnieść do tej firmy zadają pytania o historię zatrudnienia w innych miejscach. Nie potrafią podać od razu informacji zwrotnej tylko standardowe niezbyt inteligentnego człowieka zadzwonimy do Pani do kilku dni jak nie odzwonimy to znaczy, że nie jest Pani zatrudniona. Zamiast od razu podać jakiś konkretny argument za tym, że nie można człowieka zatrudnić.

22.06.2021 13:16

Droga Paulino, nasz zespół rekrutacyjny w trakcie rozmowy weryfikuje kandydatów na podstawie ich doświadczeń zawodowych, w związku z tym pojawiły się wspomniane pytania. Usługi świadczone przez QSense są na najwyższym poziomie w związku z tym, skrupulatne oraz staranne dobieranie kandydatów jest naszym obowiązkiem. Pozdrawiamy
    Hehe

11.08.2021 14:11

Niemal na każdej rozmowie kwalifikacyjnej rekruter pyta o historię zatrudnienia i co się wykonywało ma danym stanowisku by to co napiszesz w CV pokrywało się z tym czy rzeczywiście wiesz co robiłaś. Myślałaś, że wejdziesz i od razu podpiszesz umowę? Zdarza się tak, jeśli rekruter jest na 100 % pewien, że Ciebie szuka. Także Twoje żale są co najmniej śmieszne.

29.07.2021 18:14

03.08.2021 08:54

Drogi Nikt, wszystkie nasze ogłoszenia widniejące online lub offline mają jasną i klarowną informację dotyczącą oferowanego wynagrodzenia. Nasz system rozliczeniowy jest zautomatyzowany. Kanały komunikacji takie jak nasz wewnętrzny portal, sms czy też mail są również opisanymi w naszych umowach oficjalnymi drogami komunikacji z Zespołem. Pozdrawiamy
    Mariusz

09.08.2021 23:41

"Otrzymaliśmy Pana aplikację na stanowisko Technika Analityka w naszej firmie ..." . -Taki sms mi przyszedł. Ja nie wysyłałem takiej aplikacji. Ktoś tu kłamie, bo ja wysyłałem na Technologa Produkcji. W nim jest opis podziału pracy matematycznie precyzyjny, super. "Podział pracy: 45% analiza przyczynowo-skutkowa, 45% analiza danych, 10% Raportowanie", ale.. w zakresie obowiązków jest opis o myciu zbiorników i aparatury przemysłowej . Wszystko w tej ofercie się nie zgadza. Praca zapewne super .Na 200%.
    Fred

03.07.2021 09:28

Widzę, że moja opinia systematycznie znika. Więc powtórzę. "Stanowisko Technik Analityk. Wyższe techniczne. Określony jako specjalista mid/regular. Praca w systemi 4brygadowym. Pani rekruterka o zarobkach: (usunięte przez administratora) Wydawało mi się, że się przesłyszałem, ale pomyślałem, a co tam, pójdę, pogadam, zobaczę. Umówiłem sìę na konkretny termin. Pani miała przesłać sms z adresem miejsca, gdzie się zgłosić na rozmowę. Nie przysłała.(usunięte przez administratora)
    Fred

07.07.2021 15:24

Zadzwoniła pani z firmy, przeprosiła za fakt nie przysłania mi adresu firmy. Błąd w systemie. Rozumiem, zdarza się. Dobrze to świadczy o firmie. Większość wciąż nawet nie ma w zwyczaju poinformować kandydata, że np. zapoznali się z dok. aplikacyjnymi, ale nie są zainteresowani, mają lepszego kand. itp. Kwestii wynagrodzenia nie będę już ciągnął, bo widocznie taki jest rynek...Życzę sukcesów.
    Dominik

05.07.2021 15:06

Dzień dobry, chciałbym podzielić się moją opinią na temat pracy w firmie QSense. Pracowałem w tej firmie prawie 4 miesiące. Nie ukrywam, że praca nie należała do najlżejszych, natomiast nie jest to też budowa i noszenie cegieł przez 15 godzin xddd Praca nie jest zbyt wymagająca, polega na kontroli części do samochodów, czynności praktycznie cały czas się powtarzają. Uważam, że każdy tutaj się odnajdzie. Osobiście nie do końca rozumiem żale wylewane w negatywnych opiniach. Panie rekruterki jasno i wprost powiedziały gdzie znajduje się zakład i na czym polega praca. U mnie pokryło się w 100% to co było mi mówione na rozmowie rekrutacyjnej. Jeśli Ci nie pasują warunki podczas rozmowy rekrutacyjnej to najzwyczajniej podziękuj podczas rozmowy, a nie potem płaczesz na Goworku wystawiając negatywne opinie. Wypłata zawsze do 15dnia miesiąca. Osobiście nigdy nie miałem z tym problemu. Wiele dodatków (godzinowe i weekendowe + nadgodziny), na wakacje wprowadzony BONUS WAKACYJNY, który pozwala na dorobienie paru groszy. Drodzy Państwo wylewający swoje żale... Proszę pamiętać, że jest to praca na produkcji/kontroli a nie przy biurku, i tak jest to przedstawiane na rozmowach rekrutacyjnych. Ja pracę w QSense polecam! Ps: "jak komuś jest dobrze, to nigdy o tym nie wspomni, jak przytrafi się coś co nie spodoba się pracownikowi to zawsze się tym podzieli". Tak jest i tutaj. Odnoszę wrażenie, że 95% negatywnych opinii to byli pracownicy, którzy albo wykazali się zbyt niskim zaangażowaniem, albo to księżniczki, którym wydaje się, że praca na produkcji to siedzenie przy biureczku i klepanie danych do komputerka. POZDRAWIAM SERDECZNIE!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w QSense?

Kontakt - QSense Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k.

Żmigrodzka 81/206 51-130 Wrocław

Branża główna: Badania rynku i analizy

11.06.2021 22:02

Mam mieszane uczucia jeśli chodzi o firmę qsense. To była moja pierwsza praca we Wrocławiu. Pracowałem krótko bo po 3 tygodniach znalazłem coś innego. Chciałem zostać i pracować w weekendy ale nikt nie był w stanie podać racjonalnego powodu dla którego nie mogłem już pracować. Prawdopodobnie dlatego bo powiedziałem kilka słów prawdy o jednym chamskim techniku, który pracował w tej firmie. Plusy to możliwość wzięcia zaliczki, dobra atmosfera, młodzi pracownicy, możliwość zrobienia wielu godzin. Minusy to brak szatni dla pracowników co jest paranoja moim zdaniem i brak umowy o pracę. Niepodobalo mi się też to, że młodzi jak to młodzi ludzie ścigali się w wynikach i zawyżali sobie normy, zwlaszcza Ukraińcy. W skali 1 do 10 moja ocena to 5.

22.06.2021 13:21

Drogi Były Pracowniku, w QSense cenimy sobie wszystkie opinie zarówno te dobre jak i złe. Technicy nie są osobami decyzyjnymi w kwestii rozwiązywania lub nawiązywania umów ze zleceniobiorcami i/lub pracownikami. Jeśli chodzi o szatnie, we wszystkich miejscach, w których się znajdujemy jest do nich dostęp, w miejscach gdzie występuje stanowisko technika są również prysznice. Pozdrawiamy

15.06.2021 20:11

Pracowałxm w Qsense przez wiele miesięcy. Ta praca wyssała ze mnie jakąkolwiek energię życiową. Ale przechodząc do rzeczy, oto lista wszystkich rzeczy, które nie grają w tej firmie. I mówię tu głównie o zakładzie (usunięte przez administratora) To będzie długa opinia, dlatego robijam ją na dwie części, ale naprawdę radzę się zapoznać z nią osobom, które chcą zdecydować się na pracę w Qsense 10- dojazd. To nie jest wina qsense, ale myślę że warto o tym wspomnieć bo nie każdy chce wstawać o 5 żeby zacząć pracę o 7 (podczas gdy busami często przyjeżdżało się tam nawet 40 minut wcześniej, za które oczywiście nie płacono, natomiast jak ktoś chce wyjść z pracy o godzinie 14.58 zamiast 15- to już ma karę albo opieprz), i wrócić o 16.30 gdy skończyło się o 15. Naprawdę wiele godzin z życia odjęły mi te dojazdy. Niefajnie jest pracować 8 godzin ale być poza domem 12. 11- przerwy. Pół godzinna przerwa na 8 godzin pracy brzmi jak dobry deal, ale na kantynę idzie się około 5 minut. W obie strony to już 10. Plus stanie w kolejce do jedzenia. Podczas rannych zmian nawet nie dało się tam usiąść. Jak jeszcze chcesz do tego zapalić fajkę- to graniczy z cudem. A jak spóźnisz się dwie minuty to już masz karę. Pomijając to że niektóre osoby dostawały po tyłkach za spóźnianie się, a niektóre przychodziły pięć minut później i nikt sobie nic z tego nie robił. Patrz punkt 7. I kolejna sprawa- mieliśmy drugą pół godzinną przerwę gdy pracowało się 12 godzin. Którą po pewnym czasie bez słowa wywalili. Trzeba było trochę walczyć, żeby dostać chociaż 15 minut drugiej przerwy (podczas których nic nie zrobisz, jedzenia sobie nie odgrzejesz bo nie ma mikrofali, lodówki też nie ma, na kantynę nie pójdziesz a na palarnie też trzeba iść około 3-4 minuty). (usunięte przez administratora) 13- sama praca. Po prostu sam rodzaj pracy nie każdemu może odpowiadać. Jest bardzo monotonnie, bardzo nudno, każdy dzień wygląda tak samo. Czas się naprawdę mocno dłuży. To też nie jest zarzut do qsense, ale na pewno warto o tym wspomnieć bo można się tym psychicznie zmęczyć. To wszystko, dziękuję za uwagę :)))

12.06.2021 11:10

Czy istnieje możliwość rozwoju w QSense?
    wybredny

14.06.2021 10:18

jak nie jestes typowym polaczkiem, masz poukladane w glowie i przede wszystkim chcesz sie cos nauczyc to tak, sam dlugo sie bujalem bez wiekszych zmian ale wystarczylo sie troche spiac i jest fajnie pozdro

14.06.2021 20:54

Nie.

19.04.2021 00:17

27.05.2021 12:42

Problem szatni został już rozwiązany, każdy ma możliwość przebrania się na miejscu. Pozdrawiamy

10.06.2021 14:23

W szatniach każdy ma dostęp do zamykanej na klucz szafki. W pomieszczeniach przeznaczonych do przebierania się wykorzystujemy zasłony na przystosowanych do tego stelażach. Pozdrawiamy
    Michał

28.05.2021 08:41

Stawka, system premiowania i ekipa na mega plus, jak ktoś chce pracować to naprawdę można zarobić.. Głównie przyciągnęły mnie też kwestie grafikowe, bo jako student mogłem pogodzić grafik do zajęć i życia prywatnego.
    KamilKA

27.05.2021 12:44

Dobra robota dla osób bez doświadczenia, dużo się można nauczyć i poznać spoko ekipę. Wiadomo na przestrzeni czasu było parę rzeczy do poprawy, ale ogólnie całość oceniam pozytywnie.
    aaa

26.05.2021 09:29

a
    007zgłoś sie

20.05.2021 17:04

Witam, mam pytanie czy jest możliwość przejścia na umowe o prace i jesli tak to tez stawka godzinowa czy kwota stała miesięczna.+ Czy na umowie o prace mozna same 8h robic.

24.05.2021 11:28

Cześć 007, zgłaszamy się. Tak, istnieje taka możliwość, QSense prowadzi wewnętrzne rekrutacje na różnorakie stanowiska. Umowy o pracę są oparte na stałych kwotach wynagrodzenia. W systemie 3-zmianowym są to zmiany 8h.

14.05.2021 16:35

Niestety mało profesjonalny proces rekrutacji. Standardowy brak kontaktu z kandydatem w przypadku wyniku negatywnego. Mimo zapewnień o informacji zwrotnej do końca tygodnia - brak informacji.

18.05.2021 08:21

Cześć Kandydacie, w trakcie naszego procesu rekrutacyjnego, informujemy o przesyłaniu odpowiedzi zwrotnej od 7 do 14 dni roboczych, zarówno w przypadku pozytywnego jak i negatywnego wyniku aplikacji. Pozdrawiamy
    PRACCOWNIK QSENSE

12.05.2021 05:59

DOBRA RABOTA W QSENSE POLECAM SERDECZNE WSZYSTKIM

12.05.2021 12:35

Dziękujemy za opinię i pozdrawiamy.

03.03.2021 09:22

Bardziej angielski biznesowy czy potoczny, podczas rozmowy w QSense?
    Haha

11.05.2021 00:11

Ukraiński będzie oki ????

11.05.2021 11:07

Osoby prowadzące rozmowy rekrutacyjne w zależności od rozmówcy i stanowiska potrafią dostosować się w taki sposób, aby osoba rekrutowana czuła się komfortowo. Zarówno w języku angielskim jak i ukraińskim czy rosyjskim w zależności od typu rekrutacji. Pozdrawiamy
    Anonimek

04.05.2021 20:22

Witam, mam pytanie, czy jesli pracuje juz jakis czas w qsense na zleceniu to czy moge przejść na umowe o prace?

05.05.2021 10:02

Cześć Anonimek, tak, oferujemy umowy o pracę dla wszystkich, którzy spełniają warunki i są z nami wystarczająco długo. Pozdrawiamy
    Pene

05.05.2021 11:00

Czyli jakieś 300 lat xd

28.04.2021 16:44

04.05.2021 10:50

Cześć Śmiech, dla wszystkich naszych pracowników i zleceniobiorców są dostępne toalety we wszystkich lokalizacjach w których działamy. Wspomniany problem z szatnią został już rozwiązany. Pozdrawiamy
    Airwaves

20.04.2021 10:29

Śmieszne i żałosne podejście do potencjalnego pracownika. Składając CV w którym znajduje się informacja, że aktualnie pracuję oddzwania do mnie rekruter(ka) i pyta o dyspozycyjność. Informuje więc, że nie ma z tym problemu, z wyjątkiem faktu, iż obowiązuje mnie miesięczny okres wypowiedzenia, który mogę po negocjować z aktualnym pracodawca. Wielce oburzony rekruter informuje mnie więc, że moja aktualna sytuacja dyskwalifikuje moją kandydaturę. Wypadałoby więc nauczyć się czytać, a przynajmniej spojrzeć w dokumenty. Podczas rozmowy telefonicznej otrzymuje drugie połączenie, oddzwaniam okazuje się, że to drugi rekruter z tej samej firmy. Nie dość że nie wiedzą do kogo dzwonią, nie wiedzą po co dzwonią i wychodzi na to, że nie specjalnie cokolwiek wiedzą. Koniec końców dobrze, że tak się stało. Lepiej, że brak profesjonalizmu pracodawcy wyszedł zanim praca została podjęta.

25.03.2021 11:35

27.03.2021 22:03

Jechać przez przez miasto w w ciuchach roboczych? Czy wy sami siebie słyszycie? To dopóki nie ma takiego miejsca na przebranie nie powinno to być wymagane. To tak jakby nie było toalety, proszę się załatwić przed pracą... bo nie mamy.
    Niewierzę

29.03.2021 17:16

Firma sugeruje pracownikom, że mają w ciuchach roboczych przyjeżdżać do pracy? A jak.musza coś załatwić przed pracą bądź po pracy to gdzie się mają przebrać? W autobusie, aucie? To jest niewiarygodne.

28.05.2020 22:38

Jeśli lubisz dojeżdżać po 40 minut rozklekotanym busem z kierowcami, którzy nie mają licencji na przewóz osób a wydaje im się, że przepisy drogowe są dla leszczy - to praca dla ciebie. Szkolenia też są dla leszczy - wystarczy 5 minut i już wszystko powinieneś wiedzieć - jeśli nie to "pobudzony" "brygadzista" chętnie cię zmotywuje
    zaciekawiona

10.08.2020 17:47

A Ty oczywiście masz uprawnienia, aby weryfikować uprawnienia kierowcy do przewozu osób? (usunięte przez administratora)
    Hehe

24.03.2021 05:21

Dobry żart, że Was czyjeś zdrowie obchodzi

15.03.2021 18:59

Ogólnie Firma Qsense nie jest zła jeśli szukasz pracy dorywczej z elestycznym grafikiem,nie elastyczną już liczbą godzin(usunięte przez administratora)W busach nie przestrzega się w ogóle restrykcji związanych w wirusem,ponieważ jak na zmianę czeka dużo ludzi to busy jadą przepełnione a nawet trzeba się do nich wpychać żeby mieć miejsce ! Jak się spuźnisz na busa to trzeba dojechać na własny koszt.Wstawanie o 4-5 rano na pracę która zaczyna sie o 7 rano i korki(usunięte przez administratora) i innych zakładów zniechęcają dojazd do pracy który często trwa nawet 1,5 h rano i po pracy. Stawka na poczatek minimalna 18,30 netto jak jesteś osobą uczącą sie do 26 roku zycia -inaczej to dramat. Zespół w pracy składa sie w wiekszości z ekipy ukraińskiej więc czasem cięzko jest się dogadać ,Duży minus jest taki,że na grafiku wpisują cie na różne stanowiska co masz tez zawarte w umowie ,ponieważ rekrutują Cie na dane stanowisko np jako kontroler jakości a prawda jest taka że rzucjaą Cie po całym zakładzie na różne dziwne projekty tak abyś miał co robić(usunięte przez administratora) Ubrania robocze są bardzo nie wygodne ,buty po 8 h już pracy bolą nogi a po 12 h czy 16 nie chce się już żyĆ!! Spodnie robocze najtańsze,wiele osób skarży sie na wysypkę na skórze po noszeniu takich spodni.Ogólnie nie polecam takiej pracy jeśli ktoś chce pracować etat bo można się wykończyć .I bardzo ważne to że mogą cie wywalić jesli nie przechodzisz poziomów pracownika i nie chcesz zarabiać więcej co i tak w firmie robią stale degradacje i zwolnienia,rotacja w firmie Qsense jest tak samo duża jak na samym zakładzie(usunięte przez administratora)To coś świadczy o firmie.(usunięte przez administratora) Jako praca dorywcza na weekendy ok pod warunkiem że wytrzymasz różne rzeczy ajko stała praca odradzam,za brak miejsca-szatni,nie ma sie jak przebrac z ubrań roboczych,tolatea na ocv masakra jedna toaleta damsko-męska na ponad dobre 50 osób plus inny pracownicy(usunięte przez administratora),na kantynę na produkcję trzeba iść 10 min w jedną i drugą tronę poi przeriwe która trawa pół h czyli masz czas tylko ok 20 min na zjedzenie bo dojście na stołówkę na inna hale to 10 min plus stanie w kolejce na kantynie żeby kupić jak nie msz jedzenia ze sobą a jak masz to nie dasz je do lodówki bo jej nie ma tylko kisisz w torbie dobre 6 h.Warunki pracy nie są przyjazne a dojazd tym bardziej. Umowa w biurze bardzo nie korzystan ze strony pracownika ,kary za ubranie robocze,brak jego,w sumie tam mozna za wszystko karę dostać nawet za przyklejenie naklejki,albo wejście w strefe dla wózków co wszyscy to zlewają nawet koreańczycy(usunięte przez administratora)

17.03.2021 08:24

Cześć! Gwoli sprostowania: - Obcokrajowcy stanowią 25% naszych pracowników, a współpraca z nimi to czysta przyjemność! - Oferujemy dopłaty za nowe buty BHP, w przypadku gdy te, zapewnione przez nas nie spełniają Waszych wymagań. Przypominamy, iż zapewnienie bezpieczeństwa jest priorytetem przy doborze zapewnianego ubioru, nie wygoda. - Wszystkie informacje odnośnie stawek i dojazdów są jasno przekazywane podczas rozmów rekrutacyjnych. - Awansowanie w matrycy poziomów jest równoznaczne z poszerzaniem swojej wiedzy z zakresu kontroli jakości, czego oczywiście wymagamy od naszych pracowników, dodatkowa płaca jest skutkiem osiągnięcia wyższego poziomu. Natomiast stagnacja i brak rozwoju może być przyczyną rozwiązania przez nas umowy. - Osoby zatrudnione na kontrolę jakości, wysyłane są tylko i wyłącznie do projektów związanych z kontrolą jakości. Jeśli zdarzyło się odstępstwo od tej zasady, prosimy o natychmiastowy kontakt z biurem. - Przestrzeganie wszelkich zasad BHP jest dla nas priorytetem. Rozumiemy, że związane z tym kary finansowe do przyjemnych nie należą, jednakże każda forma motywowania do w/w przestrzegania zasad jest wskazana. Pozdrawiamy, Zespół QSense!

23.03.2021 09:12

A jak ludzie mają się przebierać nie mając szatni? Kary za brak stroju a szatni nawet nie ma. Nikt nawet do tego się nie odniesie, wszyscy umywają ręce, trzeba się ewentualnie przebrać w toalecie która jest jedna na 100 osób.
    Zainteresowany

24.02.2021 19:32

Po jakim czasie po przesłaniu CV kintaktujecie się z zainteresowaną osobą

25.02.2021 08:13

Jeśli Twoje CV zakwalifikowało się do następnego etapu, nasz dział rekrutacji skontaktuje się z Tobą w ciągu kilku dni od złożenia aplikacji. Pozdrawiamy, zespół QSense!
    Praca

31.01.2021 18:33

Hej, czy pracujecie z fabryką Daimlera w Jaworze z ich produktami? Można pracować np raz w tygodniu w jakiś dzień?

01.02.2021 08:47

Hej! O szczegółach naszej współpracy z chęcią porozmawiamy z Tobą osobiście lub podczas rozmowy telefonicznej. Kontakt do nas znajdziesz na naszej stronie - www.qsense.pl. Pozdrawiamy, zespół QSense!
    Szybki

15.01.2021 18:48

Czy jako osoba dalej ucząca się, mogę pracować wyłącznie w weekendy?

18.01.2021 08:49

Jeżeli nasze aktualne zapotrzebowanie na to pozwala to nie widzimy przeciwwskazań! Pozdrawiamy

Zostaw merytoryczną opinię o QSense Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k.