Future Electronics Polska sp. z o.o.

Gdańsk

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 36 ocen.

Future Electronics Polska sp. z o.o.
2 36 6 1

Opinie o Future Electronics Polska sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Luidzi

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje? Interesuje mnie jaką umowę proponuje firma na początek?

Ja
@Luidzi 13.08.2018 12:54

Już jest wpis na temat warunków, poczytaj

Nowa

Zgodnie z obietnicą móje wrażenia po miesiącu dajej nie żałuje ! Od września idę na kurs angielskiego biznesowego sponsorowanego przez firmę w ciągu miesiąca 2 razy już firma stawiała lunch. Atmosfera super, ludzie fajni, kasa się zgadza. Dalej nie rozumiem nagatywnych komentarzy

Ja
@Pp 05.08.2018 11:22

Nie odpowiedziałeś na pytanie a nadal komentujesz. Nie zgadzam się z stwierdzeniem ze awansują osoby które nie mają umiejętności faktem jest że były awansowane osoby które się nie sprawdziły na nowych stanowiskach dokładnie jedna były dobre ale nie na nowych stanowiskach ale to już inna historia

Irek

Jaką umowę daje firma na początek? Czy coś z socjalu macie?

Nick
@Irek 23.07.2018 11:09

3 mce próbny socjal standard benefit ubezpieczenie prywatne w Swissmedzie lub Medicower dla pracownika i jego rodziny to duży plus .Jest kurs business english co 3 mce jak są chętni

Konrad

Czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje?

Ja
@Konrad 11.07.2018 19:19

Chyba już zakończyli ale myśle że można obserwować skoro wszędzie teraz rotacja

Nowa

Ja też byłam na kilku rozmowach poczytałam opinie chyba muszę podziękować osobą które odeszły z Future bo zwolnili miejsce które zajęłam . Kasa spoko, możliwości awansu benefity jak wszędzie. Duży plus za pozytywną atmosferę począwszy od pierwszej rozmowy rekrutacyjnej. Zasady jasne i klarowne i uwaga korpo gdzie jest max target i kto o takich rzeczach mówi na rozmowie rekrutacyjnej a wiem mój nowy pracodawca.

Ja

Bekam nanrozmowie w Future I konkurencji, poczytalam komentarze sowie wnioski wyciągnęłam umowę podpisałam z Future. Nie rozumiem komentarzy negatywnych dla mnie wszystko było jasne i wiem czego się spodziewać.

Gutek

W sumie to normalne, że firma mocno pilnuje zysków. Bez tego będzie kicha!!!

6

Sześć osób odeszło w przeciągu sześciu miesięcy – to chyba mówi samo za siebie.

Ja
@Abd 21.06.2018 22:23

Jak był kryzys kilka lat temu tylko Futute nie zwalniał pracowników a Arrow robił czystki to jednak daje do myślenia. Mi na pewno bo jestem z branży, propozycja z Arrow dostałem teraz się zastanawiam i właściwie tak trafiłem na to forum. Plus taki ze w Gdańsku na pewno się ruszyło i z miejscami pracy i zarobkami to jest super! Pewnie ze mogą zamknąć oddział Future w Gdańsku tylko czy jakby mieli takie plany to by szukali ludzi ? Chyba jednak nie. Rozważam zmianę pracodawcy dlatego wszystkie za i przeciw są ważne. Co do przenosin to raczej Azja jak to zrobiła większość dystrybutorów a na pewno większość zaczęła :)

Nowa w Future

Ja zaczynam w lipcu, biuro fajne ludzie wyglądają na spoko, wynagrodzenie dostałam wyższe niż chciałam na pierwszej rozmowie. To chyba zależy kto czego szuka ja fajnej atmosfery i spokoju już przerabiałam niedzielny stres związany z pójściem do pracy a tam wyglada na to ze tego nie ma. Czytałam opinie i wyglada na to ze ludzie narzekają tylko na wynagrodzenie resztę chwalą. Ja na wynagrodzenie nie narzekam czekam jak reszta na której tez mi zależy. Jak nie zapomnę dam znać za kilka tygodni ;)

Jerzy

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje?

Nick
@Jerzy 14.06.2018 19:24

Zdaje się ze szukają na miejsce tych co poszli do konkurencji :)

Nelka

Dobre doswiadczenie na początek i fajni ludzie, ale na rozwoj kariery nie ma co liczyc. Praca bardzo powtarzalna az do znudzenia.

TerazJa
@Nelka 31.01.2018 21:43

Jaki dział ?

no future in future

Niech was nie zmyli ładna angielskojęzyczna nazwa firmy, po stokroć nie polecam..... marne zarobki, permanentny brak podwyżek i możliwości rozwoju .. jednym słowem stagnacja.....

HardRockCafee
@no future in future 26.04.2018 23:14

W BDA pracowałeś ?

HardRockCafee

A ja jestem zadowolony takie korpo nie korpo atmosfera fajna, można się dogadać co do nudy w pracy zależy jaki dział faktycznie w jednym wieje nudą ale nie wszędzie a zarobki na start równo później w zależności od wyników jak pracujesz to i dostajesz. Nie wiem kto pisał komentarze ale najwidoczniej się nie wykazał. Co do możliwości rozwoju są ale nie dla wszystkich tych co podwyżki na poziomie minimalnym dostają raczej też nie awansują. Ja jestem zadowolony

Zostaw opinię o Future Electronics Polska sp. z o.o. - Gdańsk

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Future Electronics Polska sp. z o.o.