Rozmowa kwalifikacyjna bardzo miła, sympatyczna atmosfera. (usunięte przez administratora)nie pytają się o doświadczenie zawodowe, a jedynie o sytuacje rodzinną, w przypadku dziewczyn pytają się o chłopaka/narzeczonego/ męża kiedy planuje dzieci (bo wiadomo, że nie mile widziane jest by kobieta zaszła w ciąże- oficjalnie mi (usunięte przez administratora)powiedział, że nie mogę zajść w ciąże przez 2 lata pracy).
Na drugiej rozmowie okazuje się, że kobiety pracujące w biurze mogą chodzić do pracy tylko w sukienkach, spódnicach (nie przedstawiono mi żadnej informacji o dress code). Tak podobno były przypadki (usunięte przez administratora), ale wszystko zostało zatuszowane, nagrania z kamer znikały w tajemniczy sposób (to słyszałam z opowiadań mi na szczęście nic takiego się nie przydarzyło). Zarobki najniższa krajowa. Pracownicy z 13 letnim doświadczeniem zarabiają najniższą. W regulaminie pięknie jest opisany system premii ale nikt ich jeszcze nie widział, a pracodawca otrzymał nagrodę od Inspekcji Pracy. (usunięte przez administratora) każe swoim pracownicom przynosić świeże bułeczki do domu, lub szukać krasnali ogrodowych do ogródka - tak to niestety nie żart. Brak podziału obowiązków. Kierownik produkcji robi wszystko, jest logistykiem, przyjmuje zamówienia, zapewnia surowce i utrzymanie ruchu. Ludzie zastraszani. Wszystko zależy od nieprzewidywalnych humorów szefa. Atmosfera średnia. Nie polecam.