Hutchinson
2 190 6 1

Opinie o Hutchinson

Jasiek

Witam, ile zarabia pracownik biurowy w Hutchinson Zawada?

kadrowa
@Jasiek 22.01.2019 17:22

9995zł

Operator

Na pegoucie jest z 3 leserki które mają problem z tym że ludzie mają dość ich obijania się i robienia za nich. Zajmują się plotkami i obrażają formujących i innych którzy nie chcą z nimi współpracować

Sissii
@Operator 15.01.2019 12:15

Na volvo na cytrynie na peugeocie na eksrtruzju zawsze ktoś sie taki znajdzie najlepiej robić swoje ..

Zzzzz
@Operator 15.01.2019 12:15

Tylko 3 ?

xyz
@Operator 15.01.2019 12:15

kto?

Stary

Znacie dziewczyne z magazynu jak ma na imie?

Magazyn
@Stary 14.01.2019 19:32

Która?

Stary
@Stary 14.01.2019 19:32

Taka było blondynka włosy za ramiona nie wysoka

Stary
@Stary 14.01.2019 19:32

A możecie zdradzić jej imie....

Marek
@Stary 16.01.2019 14:22

Paulina?

DryynDryn

Polacasz, czy bie !

Stary
@Marek 18.01.2019 23:42

Moze i Paulina jak innych niema wiem ze sa tan dwie....

Zainteresowany niekoniecznie

Witam jakie zarobki miesięczne netto są na hali produkcyjnej. A i w jakim systemie się u was pracuje

arek
@Zainteresowany niekoniecznie 21.01.2019 17:08

4brygadówka

Zainteresowany niekoniecznie
@arek 21.01.2019 18:33

A zarobki netto? Na rękę

Nieznany

Przyjmuja do pracy? Jezeli tak to dlaczego sie nie odzywaja po złożeniu CV

Ali

Czy zakład przyjmuje do pracy bo pomimo złożenia CV nikt sie nie kontaktuje .

Guru

Na szczęście nadchodzą zmiany na lepsze - będzie indywidualna weryfikacja każdego pracownika-skończy się walenie ściemy przez 8 godzin. Każdy pracownik zostanie skrupulatnie rozliczany z czasu i norm obowiązujących.

Ja
@Guru 15.01.2019 16:46

A w jaki sposób będę oceniani i przez kogo?

Guru
@Ja 15.01.2019 22:48

Są osoby u góry które będą się zajmować rozliczaniem pracowników z dotychczasowych i obecnych raportów produkcyjnych. A jeśli komuś nie odpowiada że ktoś na niego donosi lub nie chce z kimś współpracować to zawsze może zmienić zakład pracy. W każdej firmie istnieje coś takiego jak ryzyko zawodowe.

anonim

(usunięte przez administratora)

Gość

Taka niska, blond z peugeota. Niby doświadczona czyszcząca a rzeczywiście wiecznie wyrobiona. Zazdrości jak ktoś się wyrabia i np ma czas pójść do łazienki więc kabluje.

Zoooooo

No a na zbierała by pk. Z tego co wiem to juz miała być wywalona ....

Ciekawy
@Gość 13.01.2019 14:55

Z której strony pracuje z tej co citroen czy z drugiej .

Zoooooo
@Ciekawy 13.01.2019 15:29

Od strony cytryny

Ciekawy
@Zoooooo 13.01.2019 16:04

A u którego lidera

Zoooooo
@Ciekawy 13.01.2019 16:14

A niewiem albo Piter albo Artur

Ciekawy
@Zoooooo 13.01.2019 16:19

W sumie to wystarczy na profil wejść.

Gość
@Zoooooo 13.01.2019 16:19

Artur

Lider

Cześć, W Hutch. nie jest źle ale Dyrekcja nadal nie zauważa że jest jeszcze dużo problemów do rozwiązania. Kolejne nowe projekty są wdrażane na wariata. Ostatnio odeszło nawet kilka osób z biurowych. Ten z Finansów był spoko, odeszla tez taka lebska dziewczyna z logistyki - była chyba od początku i planowała wysyłek, na wydział przyszła, dała znać czego brakuje i z tymi klientami umiala pozalatwiac. Jak tacy ludzie odchodzą to chyba coś się źle dzieje. Na wydziałach teraz bałagan i ciągle zrypka ze za mało robimy ale plany do niczego więc lepiej nie będzie. Fajnych ludzi jest coraz mniej.

arab
@Lider 13.01.2019 21:03

Skoro jesteś liderem to na pewno nie jest ci zle! W koncu liderzy tyko chodzą i nic nie robią na okrągło więc na co mają narzekać.

Zoooooo

Moze da jej cos trochę do myślenia ... bo mało kto chce z nia już pracować ja współczuję tylko tym operatorom co formuja jej uszczelki

Zainteresowany praca

Witam Czy to prawda że w firmie Hutchinson od stycznie będzie tyko system 4-ro brygadowy na wszystkich wydziałach?

Katarzyna
@Zainteresowany praca 29.12.2018 00:39

Widzę, że zastanawiasz się nad podjęciem pracy w firmie Hutchinson. Wysyłałeś już swoje CV do tego pracodawcy, czy jeszcze się wahasz? Na razie nikt nie odpowiedział na Twoje pytanie, ale może jeszcze się to zmieni, trzymam kciuki! Daj znać, czy zdecydujesz się aplikować.

abc
@Zainteresowany praca 29.12.2018 00:39

Tak

Ktosiek..

Czy wy pracujecie bezposrednio czy przez agecje pracy ..bo to wazne ..???bo widze ze wiekszosc pracownikow biurowych zajmuje sie kontrola internetu by niepochlebne opinie nie wychodzily na jaw ..czesto.widze ""zablokowane przez administratora""czyzby prowadzoni cenzore?? Jak wyglada sprawa np ..awarii..jesli cos padnie lub nie dziala jak.nalezy ko.u to zglaszacie i jak wteczas jest z wyrobieniem normy..

Matek

Witam. Skąd tyle biurowych się tu wzięło? Same superlatywy?! Na produkcji 2000-2300 to zajefajnie? Oszukują jak mogą! Łódź kierowała zakładem to wtedy były zarobki !! Pan dyrektor szedł do ludzi pogadał przywitał się!!

Mokry
@Matek 19.12.2018 21:07

A ludzie na święta dostali resztki z (socjala) i się cieszą "że firma dała" ????????

ciekawy
@Mokry 19.12.2018 21:32

ile?

Tomasz
@ciekawy 21.12.2018 20:09

170-200 zł to są te pieniądze które zostały z socjala (wczasy pod gruszą) a ludzie myślą że firma dała premie świąteczne ???????????? nawet w OL myślą że dyrektorem jest nadal pan Leski ale nie stety nie jest ????

ciekawy
@Tomasz 30.12.2018 23:26

To kto teraz zarządza tym pierdolnikeim?

RTS
@Tomasz 30.12.2018 23:26

W Łodzi mieliśmy po 750zł premii na święta.

idze
@RTS 31.12.2018 20:50

W Zawadzie jak pracowałeś rok to jakieś 800 zł do wypłacenia na kartę + 200 z innej karty, spoko

Abc
@RTS 31.12.2018 20:50

I to była premia na święta czy zamiast socjalnego z całego roku ? Bo w Dębicy mówią że zamiast socjalnego

tak byo
@Abc 02.01.2019 21:30

Ja dostałem jakieś 800 zł są tacy co dostali 1000 bo byli od początki roku

Krystian
@Abc 02.01.2019 21:30

Resztki z social 170 200 zł firma nie dała nic po zabarszczem

alfaS
@Krystian 03.01.2019 21:12

Potwierdzam!W Zawadzie to nie była premia tyko zapomoga!

otóż
@tak byo 03.01.2019 16:42

ale to dostaliśmy w punktach, nie gołą kase.. Ale w sumie można było w tesco wykorzystać dobre i to

Ja
@Abc 02.01.2019 21:30

To były resztki "socjalnego" wypłacone przed świętami i ludzie myśleli że to premia świąteczna

Ja
@ciekawy 31.12.2018 15:01

Pan dyrektor Kocur

Nowy

Wiałem aplikowac ale widząc ze na 4 na brygadówce 2200zł :D smiech

Nowy 2
@Nowy 18.10.2018 10:56

To chyba zle info masz ...ja biorę 2500 na czysto

Katarzyna
@Nowy 2 18.10.2018 13:36

@Nowy 2, Twój nick wskazuje na to, że niedawno podjąłeś pracę w Hutchinson, tak? Jestem ciekawa, czym się zajmujesz w firmie i jak wygląda Twój przykładowy dzień pracy. Mógłbyś napisać coś więcej na ten temat na forum? Zachęcam!

X bit
@Nowy 18.10.2018 10:56

Tj netto czy btutto

marszczy fred
@Katarzyna 19.10.2018 22:38

Mój przykładowy dzień polega na biciu niemca po ksaku i lizaniu patelni :)

Tomasz
@Nowy 2 18.10.2018 13:36

To kup nakolanniki i gumę do żucia to zarobisz 2600

Były pracownik VV

WESOŁYCH ŚWIĄT HUTCHINSIN!!!

Say

A jak wyglada sytuacja z kobietami ? Przyjmują?i na jakie stanowiska? Warto nie warto ? To faktycznie az taki (usunięte przez administratora) czy opinie na wyrost ?

on
@Say 27.09.2018 16:16

Przyjdź i zobacz hehe jak niemasz gdzie dobre 1500

marszczy fred
@Say 27.09.2018 16:16

do pracy kup nakolanniki i gumę do rzucia :)

szary człowiek

pragne sie zapytac o pracę techników i ich kierownika ? czy Ci panowie w ogóle coś robią, czy ciągle będa sie naśmiewać z nas szarych ludzików robiących dla Panów. proszę o reakcję w sprawie techników może ktos tu usłyszy to wołanie

Gumowy
@szary człowiek 10.12.2018 15:01

I tu masz racje czlowieku poznales Kubusia t. Spryciaz kreci cos na boku ma jakieś układy sztucznie zaangażowany Ja juz tak robić nie mogę szukam innej pracy zamiast pomagac to nas mydla:(

Helloeb
@szary człowiek 10.12.2018 15:01

To znaczy ze co ?

Matek
@Gumowy 10.12.2018 19:04

No jak to Kubuś był w Łodzi technikiem procesu ale nie było dla niego szans na awans to pojechał do Dębicy i został wielkim kierownikiem P1 U łom

majster
@Matek 19.12.2018 21:03

Ten pan już kilka osób zwolnił poprostu "od tak"

Kluska

Firma może jest okej tylko nieodpowiedni ludzie nią kierują Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Nagradzać ludzi premią A przede wszystko zwiększyć wynagrodzenia

os
@Kluska 12.12.2018 17:26

Co masz na myśli nieodpowiedni ludzie? Czemu jest okej w porównaniu do innych firm?

Stary
@os 13.12.2018 10:11

Zawsze tak bylo i będzie ze kierownictwo nieodpowiednie ale cóż ..... To po co pisać kłopoty i czernica innych KLUSKA jeśli nie odpowiada moze warto poszukać czegoś innego może tam będą lepiej zarządzać firma

Szerszen
@os 13.12.2018 10:11

UNo z choinki sie urwałes ja mam norme a kolesie chodza na fajeczki spaceruja sobie zraczkami w kieszeni mowisz ze soe psuje a on sciemnia. Na mieście lataja z tymi panami z innych firm kolacyjki jedzą ale zeby naprawic hmmm o co tu chodzi pewnie niedlugo znowu ktos autko zmieni czy co bo to jakieś dziwne podejście maszyny popsute a oni usmiechnieci tylko my batem po plecach i norma

Katarzyna
@Kluska 12.12.2018 17:26

Może warto więc porozmawiać z pracodawcą lub po prostu odpowiednimi osobami w firmie o podwyżkach? Czasem nie zaszkodzi wyjść z inicjatywą - a nuż uda się coś zdziałać. Piszesz, że "firma może jest okej" - co więc wpływa na taką Twoją opinią o pracy w Hutchinson?

Ali

W jaki sposób można złożyć CV do pracy na produkcję?

Ehh
@Ali 13.12.2018 20:52

Hmm pomyśl, najlepiej to chyba iść do firmy i w kadry, jak nie wiesz gdzie, to ochrona Cie pokieruje.

Ali

Chciałabym zmienic prace i myślałam o Hutchison Zawada .Na czym dokładnie polega praca , jakie zarobki i jakijaksystem tam obowiązuje system pracy.

Logiczne

Nie Chce mi się wierzyć, ze nie zarobićie w tej firmie te 2500 netto bo w Takich zakładach produkcyjnych to już norma oczywiście mowa pon-pt jak macie mniej to już niewolnicy i omijać takie zakłady

siwy
@Logiczne 25.11.2018 09:37

kasa jest ważna ale niektórym zależy też na innych rzeczach niż tylko kasa

Brygida
@Logiczne 25.11.2018 09:37

Powiem szczerze. Na 4 brygady wyciąga się 2200 góra 2400 na formach.światek piątek i niedziela jak to się nazywa. Nie polecam. ????

Hanahhali

Nie rozumiem tego narzekania.. jeżeli sie wam nie podoba, to dlaczego po prostu nie zrezygnujecie? Skoro uważacie ze należy sie wam więcej pieniędzy to szukajcie czegoś innego, ale z takim podejściem to życzę powodzenia

Ffff
@Hanahhali 31.05.2018 16:30

Bo ludziom najlepiejj wychodzi narzekanie. Wiecznie malo malo malo tyle jest miejsc gdzie placa wiecej ale nikt nie pojdzie bo lepiej jest narzekac

Tak było
@Hanahhali 31.05.2018 16:30

Innej pracy jest dużo, tylko trzeba się wziąć za szukanie. Narzekanie w niczym nie pomoże. Odejść z hacza jest łatwo, ale trzeba się odważyć.

dsdsds
@Hanahhali 31.05.2018 16:30

No ja jakoś znalazłem - okolice Bielska - pracuję jako osoba fizyczna, 2450 podstawy, z sobotami ponad 3000. premia roczna 2000 plus dodatek na rybę 700.

Obiektyw

Nie polecam nikomu pracy w tej "fabryce"

Buuuu
@Obiektyw 29.09.2018 13:06

jak sie nie chce robić to tak jes

dsdsds
@Buuuu 29.09.2018 17:33

za taką kasę w 2018 około 2 k na rękę śmiech na sali

zainteresowany

Cześć Na jaką pensje tutaj może liczyć pracownik po okresie próbnym wraz z premią?

anonymous
@zainteresowany 15.06.2018 17:28

Jeżeli bedziesz pracował na formie to na start zarobisz 1900-2000zł (zależy od ilości godzin nocnych) a po przepracowaniu okresu próbnego będzie ok 2200-2300zł.

Pozdrawiam
@anonymous 23.06.2018 13:45

2300 to chyba jak trafi na B618 i na czterobrygadowke ???? a i jeśli oczywiście wypłaca dodatek czterobrygadowy, bo w tym miesiącu przez "pomyłkę" większości osób nie wypłacili dodatku... Nie pierwszy raz zdarzają się "pomyłki" przy naliczaniu wypłat ????

arek
@Pozdrawiam 07.07.2018 16:16

To ile można tak serio zarobić w tej firmie?

Adept
@arek 07.07.2018 19:19

W systemie 3 zmianowym z premią to max. 2200 i to przy dobrym miesiącu plus dodatek za formowanie. A tak to około 1900

arek
@Adept 08.07.2018 00:15

2200zł plus dodatki to bardzo dobry wynik a Wy narzekacie...

Arek
@arek 08.07.2018 08:45

Nie plus dodatki tylko z dodatkami 2200 jest różnica nie?

arek
@Arek 08.07.2018 10:36

Wyraźnie pisze "plus dodatek za formowanie".Z dodatkiem czy bez pracując od poniedziałku do piątku według mnie jest to b.dobry wynik.

"zadowolony"
@arek 08.07.2018 11:24

Arek to wbijaj,potrzebują tam takich. W systemie 3 zmianowy, bez żadnego weekendu nie ma nawet "dwójki" na przodzie na rękę. Na starym volvo wielkie zmiany,rozrzucono ludzi po wszystkich świętych bez względu kto i czy ma z kim jeździć,nowy kierownik powiedział wprost że nie brali tego pod uwagę. A i u waga po roku czasu, doszło kilkanaście miejsc parkingowych co i tak jest za mało. Potrzebujemy więcej takich fabryk

anonymous
@"zadowolony" 08.07.2018 13:12

Stare Volvo -pracowałem na tym wydziale! Dalej tak kierownikiem jest ten pan co sie nawet do kierowania bydłem nie nadaje :P

Roman
@anonymous 08.07.2018 16:46

Nie pan po 3 miesiacach rozwalil wydzial w pył i odszedł, wrócił stary poukładał i teraz znów nowemu przekazał. Ciekawe ile ten wytrzyma hehehe

Tak było
@zainteresowany 15.06.2018 17:28

U mnie na pasku było 1800zł. Premii nie było. Praca od PON-PT po 8h. Przecież każdy ma też swoje życie, a sorki za 2200 nie będę siedzieć cały tydzień po 12h w robocie.

Michelli
@Roman 13.07.2018 18:59

Ten kierownik który był 3 miesiące był najlepszym kierownikiem dbał o wszystko interesował sie i miał duża wiedzę

dojo
@Pozdrawiam 07.07.2018 16:16

wyprostowali tą 4 brygadówke?

anonymous
@dojo 18.09.2018 15:14

a co mieli wyprostować?

Guest
@anonymous 18.09.2018 18:59

Ustalić czy będzie 4 brygadowka czy nie

Daro
@Pozdrawiam 07.07.2018 16:16

Ile w tej firmie można zarobić

xyzzzzzz
@arek 08.07.2018 08:45

2200 to dla Ciebie dobry wynik przy godzinach nocnych z premią? śmiech na sali a nie dobry wynik. Jak ktoś ma rodzinę, dom, auto na utrzymaniu to to jest (usunięte przez administratora)a nie pieniądze za przeproszeniem.

Taki jeden
@arek 08.07.2018 08:45

Zwłaszcza że w innych oddziałach hutchinsona zarabia się o wiele więcej.

dsdsds
@"zadowolony" 08.07.2018 13:12

Serio w 2018 roku pracując w zakładzie fizycznie nie da się wyciągnąć 2 koła na rękę o kurrrr. Pracuję w firmie w okolicach Bielska jako pracownik fizyczny i bez sobót i nadgodzin mam 2450 podstawy z sobotami ponad 3 koła.

Zainteresowana

Hej, a co powiecie o atmosferze na wydziałach, kierownikach, brygadzistach.. jest w miare ok, czy nie do końca?

Cichy
@Zainteresowana 26.11.2018 04:28

Na Ekstruzji o brygadzistach mozna powiedzieć że są spoko ,atmosfera bardzo dobra ????

Stary
@Zainteresowana 26.11.2018 04:28

Ogólnie wszyscy liderzy kirowniki są ok idzie z nimi sie dogadać

Ania96

Witam. Co sądzicie o pracy dla kobiet? Czy jest bardzo ciezko ?

Katarzyna
@Ania96 15.11.2018 19:49

Rozumiem, że interesuje Cię podjęcie pracy w Hutchinson. Mam nadzieję, że osoby zatrudnione obecnie w tej firmie udzielą Ci odpowiedzi na zadane pytanie! Jak myślisz, zdecydujesz się aplikować do pracy w Hutchinson, czy jednak nie? Daj znać, co postanowisz!

Mms
@Ania96 15.11.2018 19:49

Zależy gdzie się trafi ale według mojej obserwacji raczej strasznie ciężko nie ma.

Katarzyna
@Mms 18.11.2018 17:53

A czy mógłbyś powiedzieć, na jakim stanowisku pracujesz w Hutchinson i jak wygląda Twój przykładowy dzień pracy? Myślę, że to mogłoby być ciekawe dla osób zastanawiających się nad aplikowaniem do pracy w Hutchinson. A może wiesz też coś na temat aktualnych rekrutacji trwających w firmie?

Mama

Wypłaty są przeważnie 4-5 dzień roboczy. Wiecie coś o Mikołajkach dla dzieci bo na innych forach zakładu piszą już

Totylkooni
@Mama 21.10.2018 21:45

Wiemy że leżą w województwie warmińsko - mazurskim.

Robolek
@Mama 21.10.2018 21:45

na jakich innych forach??

Katarzyna
@Mama 21.10.2018 21:45

@Mama, rozumiem, że piszesz o jakiejś imprezie organizowanej przez firmę Hutchinson dla pracowników i ich rodzin. Czy takie inicjatywy często są podejmowane przez pracodawcę? Jestem ciekawa, jak dokładniej to wygląda - napiszesz coś więcej?

Abc
@Katarzyna 25.10.2018 22:33

Była impreza ale dużo pracowników nie przyszło ponieważ musieli pracować gdyż produkcja nie była zatrzymana

byty
@Abc 04.11.2018 21:29

około 400 osób było

Katarzyna
@byty 05.11.2018 13:27

Piszecie o imprezie Mikołajkowej, która miała miejsce niedawno w listopadzie, tak? Jestem ciekawa, czemu tak wcześnie i czy zawsze tak to wygląda w Hutchinson. Czy poza tego typu imprezami organizowane są też inne formy integracji dla pracowników firmy i jeśli tak, to jak często?

Ukkkk

Witam nie polecam nikomu isc do Hutchinsona zarobki sa bardzo smieszne 1500 zl na miesiac na reke i jeszcze nie puszczaja na przerwy tylko karza robic caly czas to jest jakis oboz. (usunięte przez administratora)naprawde odradzam kazdemu isc do tego zakladu omijajcie z daleka

Man
@Ukkkk 11.09.2018 19:19

Co ty chszanisz jakie 1500? Chyba lekko przesadzasz

Herfl

Dlaczego mówicie ze to jest (usunięte przez administratora) Chciałbym sie zatrudnić tam do jakości bo widziałem ze szukają inz jakości . Jak tam sie pracuje na stanowisku jakościowa, powiedzcie coś proszę

anonymous
@Man 11.09.2018 19:32

Masz racje 1540zł

Biii

To na jakim wydziale jest taki kachos bo pierwsze słyszę zeby podchodzić na przerwy???

mg
@Ukkkk 11.09.2018 19:19

Powyższa opinia mija się z prawdą. Ustawowo każdy ma prawo do 15 min przerwy. W Hutchinson 15 minutowa przerwa jest wydłużona do 20 minut i dodatkowo są jeszcze dwie 5 minutowe przerwy. W sytuacji gdy np. jest pilna wysyłka kierownik ma prawo odwołać 5 minutówke, lub gdy ktoś się obija i nie wyrabia normy również. Dla RZETELNEGO pracownika taka sytuacja się nie zdarza.

anonymous
@mg 14.09.2018 07:33

Ty kołku z biura! Normy są tak zawyżone a formy tak rozj*bane że fizycznie nie da się ich zrobić!

Man
@Biii 12.09.2018 19:18

Na każdym

P8x
@mg 14.09.2018 07:33

Ooooo jakiś biurowiec się odezwał który nie stoi 8h w temperaturze 35 stopni Celsjusza.... Tylko wejdzie na chwilę powie (usunięte przez administratora) tu macie i wraca do klimatyzowanego pomieszczenia.

Biii
@Man 14.09.2018 22:33

No raczej na pewno nie no chyba ze na volvie tak macie????

Ostateczny
@Ukkkk 11.09.2018 19:19

Niestety ale takie są realia hutchinsona . Pieniadze śmieszne hehe pomału wszystko ucieka moze to da im w koncu do myslenia . Zaniedługo nie będą miec kim robic ... Rynek pracy na szczescie sie poprawia wiec jest gdzie zmienic prace ;)

Znajaca przepisy ;)
@mg 14.09.2018 07:33

To trzeba wczytac sie w przepisy własnie osoby pracujace na produkcji powinny miec 7,5 godz pracy bo pracuja wszczególnych warunkach ;)

Elosfti
@anonymous 14.09.2018 09:05

Ciagle widzę ze mówicie o osobach z biura ze to kołki, macie jakiś problem ze człowiek jest po studiach, starał sie zdobyć wykształcenie i teraz pracuje w biurze? Dziecinne

xyz
@Elosfti 18.09.2018 10:31

Cześć kołku z biura! Myślisz że jak zdobyłeś za kasę pewnie na zaocznych studiach papierek mgr to możesz szydzić z pracowników z niższego szczebla dzięki którym ten cały kołchoz jeszcze funkcjonuje? To nawet nie jest dziecinne tyko ZAŁOSNE!

Elosfti
@xyz 18.09.2018 10:41

Dlaczego od razu zakładasz ze zaoczne? I ze ludzie z biura obrażają pracowników? To niektórzy pracownicy z lini maja problem z Tym ze wykształceni ludzie pracują w biurze

Mgr
@Elosfti 18.09.2018 14:15

Ja też jestem po studiach i zapieprzam na produkcji tylko dlatego że nie miałam pleców. Cała Dębica doskonale wie kto obsadzał biurowych w Hutchinsonie więc nie chrzań jak to ciężką pracą i wiedzą zdobułeś posadę bo jesteś śmieszny.

Elostfi
@Mgr 25.09.2018 07:20

A nie przyszło Ci do głowy ze miałeś za niskie kwalifikacje? Ze są ludzie którzy skończyli lepsze uczelnie np i dlatego dostali prace w biurze , ale powiedz jak obsadzali ludzi w biurach bo jestem ciekawy

Elostfi
@Elostfi 26.09.2018 12:36

Ja dla przykładu skończyłem zawodówkę potem technikum zaoczne ale matury nie zdałem i teraz pracuje w biurze w cudownej firmie o pięknej nazwie haczinson.

Kaka
@Herfl 11.09.2018 20:09

Proboj, mi się udało zaczynam niebawem :(

Mgr
@Elostfi 27.09.2018 09:56

Faktycznie, po formie twojej wypowiedzi nawet cię nie podejrzewam o posiadanie matury, życzę powodzenia

Herlf
@Kaka 29.09.2018 21:13

I mozesz powiedZiec jak Ci sie pracuje?

Serafim
@Elosfti 18.09.2018 14:15

Ja jestem po politologii (doktorat) i chce u was pracować. To gdzie by mnie dali. Pewno wcale by nie wzięli?

Operator
@anonymous 14.09.2018 09:05

Normy są zawyżone???? Jak chodził koleś ze stoperem to bez problemów 20% więcej wychodziło niż norma. Mało wiesz o zawyżonych normach ;-)

Operator
@xyz 18.09.2018 10:41

To odłóż sobie ... zrób studia za kasę a potem zatrudnij się w biurze...

Operator
@Mgr 25.09.2018 07:20

nie wierzę ... dzisiaj ludzie po studiach mają 3 oferty a ty na produkcji? Chyba kończyłeś kulturoznawstwo ... ;-)

Operator
@Serafim 30.10.2018 16:38

nie szkoda Ci było czasu? ;-)

Miła 20000

Nie jest najgorzej ????bywałam w gorszych miejscach pracy....

Katarzyna
@Miła 20000 02.11.2018 19:58

@Miła 20000, rozumiem, że pracujesz w Hutchinson. Co mogłabyś powiedzieć o warunkach oferowanych przez tego pracodawcę? Jestem ciekawa, czy w firmie są możliwości rozwoju dla pracowników i czy są szanse na przykład na awans. Mogłabyś napisać coś na ten temat?

zainteresowana

Czy ktoś mógłby pomóc mi dostać się do pracy na produkcji? Będę bardzo wdzięczna... Składałam CV kilka razy i nic...

Michelin
@zainteresowana 24.10.2018 16:18

jak to nic? Jakie masz wykształcenie?

ten
@zainteresowana 24.10.2018 16:18

już nie przyjmują teraz na produkcje być może na początku roku

zainteresowana
@zainteresowana 24.10.2018 16:18

no nikt nie dzwoni. kiedy będą jakieś szanse na przyjęcia?

Zostaw opinię o Hutchinson - Zawada

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hutchinson