Super Hallo Taxi Gdańsk

Adres: Biegańskiego 10 lok. 28, 80-807 Gdańsk

NIP: 5832082726 KRS: 0000026647

Super Hallo Taxi Gdańsk
4 2 70 5 1

Opinie o Super Hallo Taxi Gdańsk

Filtruj opinie po kryteriach:

Kierowca
 Opinia

3 godziny bez kursu. Jeszcze więcej reklamy w radiu że przyjmujemy kierowców.

Pomocna?
TakNie
Kierowca
 Opinia

Stypa i tyle w tenacie

Pomocna?
Tak4Nie
anonim
 Opinia

Nie Dajcie im się namówić żeby wstąpić do super Halo będziecie żałować tak jak ja. Korporacją co ma. najmniej zleceń. Wprowadzają kierowców w maliny. Reklamują że przyjmują kierowców a potem stoi się godzinami bez kursu.

Pomocna?
Tak7Nie1
Anonim
 Opinia

800 zł abonamentu miesięcznie!!!!!!!!!! I brak zleceń. W konkurencji 400 zł i mają zlecenia.

Pomocna?
Tak7Nie1
Ktos
 Opinia
@Anonim 08.07.2019 05:57

No ale masz dworzec haha :))

Pomocna?
Tak1Nie
Taxi kietowca
 Opinia
@Ktos 09.07.2019 23:13

(usunięte przez administratora) Tyle kasy to się nie zwraca. 800zł abonament jest nie do zaakceptowania dla Mnie.

Pomocna?
Tak4Nie
Anonim
 Opinia

Kursów nie ma , ale reklama w RMF Max że kierowcow szukają jest. To o co chodzi w tej Waszej korporacji ?

Pomocna?
Tak2Nie
Michał
 Opinia

Nikt nas nie zamawia! Stoję od 3.5 godziny bez kursu!!! Porażka ta korporacja.

Pomocna?
Tak8Nie
Gruby
 Opinia

Zakładam się że w tym roku super hallo padnie lub się połączy z kimś. Myślę że do 2020 tak nie dojedziemy. Frustracja wsŕód kierowców narasta.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hangar
 Opinia
@Gruby 06.01.2019 04:28

Aż tak słabo z kursami jest?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Taxi
 Opinia
@Gruby 06.01.2019 04:28

(usunięte przez administratora) się nie chce ruszyć by walczyć z uberem to się ma mało kursów.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hangar
 Opinia
@Taxi 08.01.2019 05:40

No to musimy jakiś stałych klientów znaleźć i cisnąć radę miasta i prezydenta żeby pozbył się ubiera.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dorinel
 Opinia

Jeśli jest problem ze zleceniami to odwołać zarząd który nie umie pozyskiwać klientów. No po co płacić tyle pieniędzy? jak ciężko jest zarobić. Kogoś madrzejszego powołać i tyle.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Maciasseje
 Opinia

Ja uważam że jak jest dworzec i się wyjeżdża rano i regularnie to da się zarobić. Nawet w super hallo. Są kierowcy jest rotacja (wszędzie jest) nikt taki się nie narodził by wszystkim dogodził. Także nie marudzcie za dużo. Jak nie pasuje to odejdzcie.

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Słaerk
 Opinia
@Maciasseje 02.01.2019 00:03

A mnie zastanawia czy to nie ostatni rok super hallo. My wpadniemy to jest pewne.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick mackdonald
 Opinia
@Słaerk 02.01.2019 04:58

Będzie co będzie. Do ASA pójdziesz jeździć do Michała O to będziesz zadowolony albo dajan czy komfort.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Emeryt
 Opinia
@Maciasseje 02.01.2019 00:03

Jaka rotacja z Super Halo odchodzą kierowcy, a nowych brak wybierają firmy gdzie zlecenia są.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dorinel
 Opinia
@Emeryt 06.01.2019 20:34

Tragedia ze zleceniami. Bardzo mało ich jest

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zyliś
 Opinia

Od kilku miesięcy nie jeżdżę w tym stowarzyszeniu ponieważ że upadek tego jest nieunikniony. Brak wiedzy przewidywania w zarządzaniu powoduje upadek tego stowarzyszenia. Potwierdzenie jest mało zleceń.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jok
 Opinia

12 godzin 2 zlecenia z centrali. Żenująca korporacja. Jeszcze składke podwyszyli na korporacje.

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Anonim
 Opinia

Zastanawia mnie po co są ogłoszenia o naborze do korporacji skoro jest tak źle?

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lech
 Opinia
@Anonim 05.11.2018 14:06

Bo muśi być odpowiednia ilość składek by utrzymać korporacje. Braki trzeba uzupełniać. Jak by braki nie uzupełnili to by muśieli podwyższyć składke. Wiec szukają kierowców naiwnych ze zarobią. A tu zonk bardzo mało kursów.

Pomocna?
Tak29Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zuzanna
 Opinia
@Lech 06.11.2018 03:59

Ale gdyby było tak źle, jak mówisz, nikt nie pracowałby w Super Hallo Taxi, nie uważasz? Zatem na pewno są osoby, którym taka praca odpowiada. Nazywając takie osoby naiwnymi, po prostu je obrażasz, a takie zachowania nie powinny mieć miejsca na forum.

Pomocna?
Tak3Nie1
Kierowca Super hallo
 Opinia
@Zuzanna 30.11.2018 13:27

Pani Zuzanno jak Pani odpowiada pracować w korporacji która nie ma kursów to tu jest coś nie tak. Kierowcy uciekają z Super Hallo lub rozmyślania odejście ponieważ to jest źle.

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mateusz
 Opinia

Wszędzie dobrze gdzie Nas nie ma. Chcielibyście mieć dużo zleceń, zadbajcie o Klienta.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Adas
 Opinia
@Mateusz 26.11.2018 09:05

Zadbaliśmy podważając cene : ))) Strzał w kolano. Jest tak mało zleceń i teraz będzie jeszcze mniej.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
halllo
 Opinia

Nie hallo w SUPER hallo. Super to ironia. zleceń praktycznie zero. Na co idą składki?

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kierowca
 Opinia

Ja odradzam tej korporacji. Liczyć można tylko na słupki które są oblegane A zleceń z centrali brak.

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Super hallo kierowca
 Opinia

Od 23.15 do 4.20 Zero Kursu to kpina a nie ,,Firma,,

Pomocna?
Tak21Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Taxi super hallo
 Opinia

To zrzeszen taxi to jest umierający twór. Zeroooo kursów.

Pomocna?
Tak22Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
OLEK
 Opinia

od miesiąca jestem w innej korporacji, dlatego bo w super hallo nie było zlecen. W nocy zero kursów w dzień godzinne czekanie na słupku bo z centrali telefonicznej bardzo mało kursów. TAKA PRAWDA

Pomocna?
Tak20Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bb
 Opinia

Te bzdety i banały to piszą kierowcy którzy już nie pracują od roku albo dwóch lat po złości to robią

Pomocna?
Tak7Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kierowca Super Hallo
 Opinia
@Bb 28.09.2018 09:07

I po złości odeszli. Koledzy nie czarujmy jest tragedia dlatego odeszli. Jak by było dobrze to by nie odeszli. POZATYM REBICIE POSMIEWISKO Z SIEBIE ZACHWALAJAC NASZA KORPORACJE

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zofia
 Opinia

Polecam. Auta czyste kierowcy profesjonalni trafiają bez problemu na wskazany adres. Znają miasto. Korzystam od wielu lat i nigdy mnie nie zawiedli.

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kierowca Super Hallo
 Opinia
@Zofia 28.09.2018 09:11

Zofia jesteś nieliczną mieszkanką Gdańska co korzysta z usługi super hallo. Ta korporacja praktycznie straciła klientów. My kierowcy możemy tylko liczyć na słupek pod PKP gdzie się czeka na klienta godzinami.

Pomocna?
Tak11Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kierowca
 Opinia

Jeżdżę w tej firmie od lat i nie narzekam. Jak ktoś chce to zarobi.

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Kierowca 28.09.2018 09:25

Byście chociaż wstawiali te pochwały w jakiś sensownych odstępach czasowych A tak to nikt nie uwierzy w to raczej. Pozdrawiam:)

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bb
 Opinia

Ruchać inne firmy ta jest najskuteczniejsza

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
500
 Opinia

Panowie z super halo w którym nie podoba się praca to niech sobie idą do Dajana do Asa i za trzy miesiące Widzimy was z powrotem bo tu jednak jest praca brakuje taksówek A jak tak narzekacie to po co tu siedzicie

Pomocna?
Tak7Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zadowolona stała klientka
 Opinia

Taksówki czyste zadbane pachnące kierowcy zdążają na czas jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy a pamiętajmy że to jest najstarsza firma w gdańsku

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jerzy
 Opinia

Super Hallo tu Titanik toniemy :))))))) Te stowarzyszenie taxi już prawie na dnie. W wrześniu bedzie juz wrskiem na dnie. Stowarzyszenie skupiajace najmniej ogarnietych taksówkarzy. Jedyne opcja by to nie utoneło to połaczenie z Hallo i redukcja aut.

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jarosław
 Opinia

@J36, co dokładnie masz na myśli? Twój komentarz nie jest dla mnie do końca jasny. Masz na myśli to, że wielu osobom nie podoba się w firmie? A jak to wygląda z Twojej perspektywy? Napisz nieco więcej na ten temat.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
J36
 Opinia

Mało kursów a przyjmują następnych. Którzy potem na słupku narzekajà na super hallo. I zachwalają byłe korporacje.

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jarosław
 Opinia

Wielu z was odradza pracę w firmie, możecie napisać, czym jest to spowodowane? Jakie warunki są oferowane przez pracodawcę? Czy można liczyć na terminowe wynagrodzenie, dodatkowe świadczenia?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zero zatobku
 Opinia

18.00 - 3.00 9 godziń jazdy utarg 90zł minus koszty wychodzi zero. Ta korporacja w której sie nie zarabia.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Delfin
 Opinia

Brak kursów , za duzo kierowców a korporacja reklamuje sie ze zatrudni kierowców. Ta korporacja to jeden wielki bład.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Taxi
 Opinia
@Delfin 17.04.2018 15:08

Szukaja naiwnych.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Super Hallo Taxi Gdańsk - Gdańsk

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej