Czy ktoś z Was pracuje w firmie Geo-Neo Marieta Dudek w miejscowości Szczecin i może coś o nich napisać, albo macie informacje o nowych ogłoszeniach pracy? Czekamy na nowe informacje. Wasza wiedza może pomóc użytkownikom!
Darek
14.04.2021 20:54
Tak mało profesjonalnej kobiety, która nota bene nie posiada uprawnień nie spotkałem dotąd. Mieliśmy okazję współpracować. Osoba, która zatrudniła Panią Dudek do podziału działki, sądziła że zatrudniając kobiete, będzie miała wszystko porządnie wymierzone, załatwione. Niestety to była droga przez mękę. W tej chwili jesteśmy po prostowaniu błędów "geodetki". Nam za każdym razem udowadniała że ma rację, a ponadto tak zlecił jej Pan od którego nabywaliśmy działkę. Oczywiście starszy Pan nie bardzo wiedząc o co chodzi zgadzał się na wszystkie pomysły Pani "geodetki", dopiero po naszych zwracaniach uwagi że to do końca nie jest tak, nabrał przekonania że to my mamy rację i wcale nie chcemy nikogo naciągać. Generalnie masakra. Kobieta niekompetentna, totalny brak wszystkiego, niestety co najważniejsze uprawnień. Załatwianie zgód przeciągnęło nam się o kilka miesięcy bo trzeba było poprawiać błędy i niestety ponieść dodatkowe koszta. Punkty geodezyjne wg tej Pani to pręty lub rury metalowe, które dostała od klienta. PORAŻKA.
Beata
08.05.2020 11:28