Remes

Opalenica

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 503 ocen.

Opinie o Remes

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Remes

yola

oczywiście są na to wielkie szanse bo idą wakacje, sezon się rozkręca, a wiadomo że hotele i spa będą potrzebowały zapewne więcej personelu, pojawia się jednak pytanie czy to będzie praca na krótko sezonowa czy będzie szansa aby zostać na dłużej u nich

domowka

a gdzie jest i co robi bogdan o?

bond
@domowka 06.02.2015 09:31
a gdzie jest i co robi bogdan o?

Jest prezesem Listop sp. z o.o

mitio

ogolnie spotykalem sie z pozytywnymi opiniami na temat wspolpracy z Remes. Jak to sie ma na chwile obecna?? czy polecacie? Czy pracownik jasno poznaje sposoby i metody pracy oraz oczekiwania, które są wobec niego stawiane. Jak jest z wynagrodzeniem, czy nie ma zadnych opóźnień? Jak wygląda współpraca z pracodawcą? Da się dogadać?

mitio

ogolnie spotykalem sie z pozytywnymi opiniami na temat wspolpracy z Remes. Jak to sie ma na chwile obecna?? czy polecacie? Czy pracownik jasno poznaje sposoby i metody pracy oraz oczekiwania, które są wobec niego stawiane. Jak jest z wynagrodzeniem, czy nie ma zadnych opóźnień? Jak wygląda współpraca z pracodawcą? Da się dogadać?

anonim

(usunięte przez administratora)

pawel

Patryczk handluje autami hehe masakra

Aneta

Cała prawda o Patryku Jakubowskim i jego firmie słup JP. Warto, by ten Dyzma w sprzedaży bezpośredniej był znany szerszemu gronu. Cała jego "kariera" rozpoczęła się w Opalenicy, w firmie Remes. Początkowo został koordynatorem kierowców, próbował wkupić się w łaski, udając swojego człowieka. Już wówczas niektórzy słusznie przewidywali, że jego awans okaże się katastrofą. Tak się zresztą stało. Partyczek został tzw. "dyrektorem", ale za co odpowiadał, jakie miał kompetencje i co właściwie robił - Bóg raczy wiedzieć. Lubił sport, więc godzinami siedział w internecie, śledząc wyniki Lecha; non stop na pogadanki o "dyrdymałach"; przychodzili do niego koledzy. A Patryczek czasem zajrzał do planów, raz na miesiąc poprowadził zebranie, nie wnosząc nic do firmy. Dopóki sprzedaż trwała i firmy funkcjonowała jako samograj, dopóty Patryczek był względnie szanowany. kryzys z roku 2010 totalnie obnażył brak jego kompetencji z zarządzania. W ciągu dwóch miesięcy do Pollany odeszła większość dobrych handlowców; Patryk nie tylko ich nie zatrzymał, ale nie miał żadnego planu działania, jak wyprowadzić firmę z kryzysu. Zresztą, to tak, jakby wymagać od prostego chłopa ze wsi, by naprawił zepsuty samolot. Koniec końców pogoniono tego Dyzmę z Remesu, znalazł finalnie zatrudnienie w Farmie Snu, gdzie początkowo "zauroczył" Roberta i krzysztofa. Idylla nie trwała długo, także tam szybko poznano się na jego prostackich manierach i braku kompetencji. Zwietrzył szansę w Eco i tu zaczepił się na kilkanaście miesięcy; dostał ambitne, adekwatne do swoich umiejętności zadanie: segregowanie na eventach przychodzących gości i rozmieszczanie ich w konkretnych salach. Taki typowy, nowoczesny woźny, dumny jak paw, że może pochodzić dla szpanu ze słuchawkami zatkniętymi w uszach od służbowej komórki. Matys finalnie, grożąc mu zwolnieniem, zmusza go, by jako słup, poświęcił swoją firmę JP do sprzedaży garnków. Oficjalnie więc firma JP kupuje garnki od Eco, zatrudnia pracowników, wystawia lewe faktury. Koniec końców Matys upokarza publicznie (usunięte przez administratora), wyrzuca go z pracy i nie wypłaca ani gorsza. Zaczyna się więc jego pielgrzymka po firmach, celem poszukiwania nowej pracy. I tu apel do prezesów firm: uważajcie na niego! Rozwalił Remes, rozwalał Farmę, działał na szkodę Eco. Czy chcecie, by taki człowiek zniszczył firmę i Wam? W następnej części, kolejne wesołe przygody bohaterów z firmy E.

ccc
@Aneta 28.08.2014 17:10
Cała prawda o Patryku Jakubowskim i jego firmie słup JP. Warto, by ten Dyzma w sprzedaży bezpośredniej był znany szerszemu gron...

no proszę -czyli jest sprawiedliwość! dobrze, że już wszędzie się na nim poznali...choć długo to trwało

pge

WIELKOPOLSKA, LUBUSKIE -sprzedaż energii elektrycznej b2b, super zarobki - Autoryzowany Partner PGE - apli2014@vp.pl

melo

a ja kategorycznie odradzam firme ZDROWY SEN!!!!!!!!! (usunięte przez administratora)

kaszubek
@krzysiek 13.01.2014 18:30
a ja polecam firmę Remes brakuje im pracowników aktualnie zostało 3 muszkieterów Atos, Portos, Aramis i d'Artagnan pozdr...

Pracowałem w tej firmie, głównie w oddziale gdańskim. Zasady pracy były jasne i zrozumiałe dla wszystkich. Pracodawca wywiązywał się z ustalonych w umowie warunków. Bardzo wiele opinii moim zdaniem jest nie uczciwych i bardzo krzywdzących dla Remesa. Pisząc nie prawdę bardziej sobie wystawiamy opinię.

kaszubek
@krzysiek 13.01.2014 18:30
a ja polecam firmę Remes brakuje im pracowników aktualnie zostało 3 muszkieterów Atos, Portos, Aramis i d'Artagnan pozdr...

Pracowałem w tej firmie, głównie w oddziale gdańskim. Zasady pracy były jasne i zrozumiałe dla wszystkich. Pracodawca wywiązywał się z ustalonych w umowie warunków. Bardzo wiele opinii moim zdaniem jest nie uczciwych i bardzo krzywdzących dla Remesa. Pisząc nie prawdę bardziej sobie wystawiamy opinię.

pracownik wełna

ja mogę polecic firmę zdrowy sen pracuje tam i jestem zadowolona, płaca fajną prowizję wiem że szukają handlowców z doświadczeniem

monika

Ja również będę zawsze wspominać tę firmę bardzo ciepło... ciesze się , że mialam możliwość współpracy z nią.

DLU

Proszę ludzi konkretnych o opinię; - dostałem pracy w firmie Quixstar sprzedającej pościele Remes oraz sprzęt Casada. Oferowana jest stawka podstawowa (minimalna krajowa) + prowizje + 2 letnie auto + karta paliwowa. Jak się tam teraz pracuje? Zauważyłem, że opinie negatywne pisane są w sposób mocno nonszalancki i niepoważny. Pozytywne za to z klasą i rozwagą. Proszę Was, byłych i obecnych, pracowników o rzeczowe odpowiedzi jako, że nie jestem nikomu wrogiem a po prostu chcę wiedzieć co nieco o moim przyszłym pracodawcy. Wszystkim życzę szczęścia w pracy!

Tomek

Nareszcie obiektywne opinie o firmie! Brawo! Trzeba obiektywnego spojrzenia na to co było w firmie Remes. Jest początek i koniec czegoś.Kto pracował solidnie i sumiennie ten zarabiał bardzo dobre pieniądze , których dzisiaj już nie zarobi.Ale chwała za to co było! Wypłaty zawsze na czas i to tyle ile się należało zgodnie z zasadami regulaminu obowiązującego w firmie. Legalnie i oficjalnie! Dzisiaj zmieniły się priorytety firmy i życzę jej wszystkiego najlepszego - całej kadrze zarządzającej!

jula
@Tomek 25.10.2013 10:38
Nareszcie obiektywne opinie o firmie! Brawo! Trzeba obiektywnego spojrzenia na to co było w firmie Remes. Jest początek i konie...

Ja również dołączam się i życzę Wszystkiego Najlepszego całej kadrze zarządzającej.Zawsze będę mile wspominać okres w którym miałam przyjemność pracować w REMESIE.

bodziann

z tego co wiem to Remes zamknął jedynie sprzedaż bezpoośrednią bo między innymi dzięki krętaczom takim jak niektórzy z Was skończyła się koniunktura i wszystkie firmy ledwo ciągną,zaś pozostałe segmenty w Remesie mają się dobrze i szkoda tu wielce jęczeć i wylewać żale bo Ci co pracowali dobrze wiedzą,że już takiej roboty nie znajdą..

jula
@bodziann 13.10.2013 22:59
z tego co wiem to Remes zamknął jedynie sprzedaż bezpoośrednią bo między innymi dzięki krętaczom takim jak niektórzy z Was skoń...

Tak to najprawdziwsza prawda takiej roboty i takich zarobków napewno nie znajdziecie.Kto pracował dobrze to i dobrze zarabiał.Dzięki REMES za miłą współpracę było naprawdę fajnie -szkoda ,szkoda że już nie jesteśmy razem.

true

Tytanic zatonął na pierwszym rejsie a miał być niezatapialny zaś Remes zatonął a miał być niepokonany to smutny koniec szkoda ludzi z Tytanica i szkoda tych którzy pracowali dla Remesa. THE END

CR7

greg 1 - 2013-10-05 18:31:55 witam Co tam słychać w firmie Listop? czy już ogłosili upadłość?Remes sp. z o.o - Agna sp. z o.o - Remes Prestige sp. z o.o - Listop sp. z o.o - Titanic i tak skończyła się epoka.

greg 1

witam Co tam słychać w firmie Listop? czy już ogłosili upadłość?

ph2013

Bravo True I wszystko w tym temacie!

true

MICHAŁ - 2013-09-06 11:23:47 (usunięte przez administratora) teraz spawa najazdy na lesnej hehe i gotuje obiadki aniLudzie opamiętajcie się to forum jest o pracodawcach o ich kondycji na rynku a nie o (usunięte przez administratora), macie jakąś obsesję odpuście to nie ma sensu i jest bardzo głupie i świadczy o waszym rozumku.

MICHAŁ

(usunięte przez administratora) teraz spawa najazdy na lesnej hehe i gotuje obiadki ani

?

ania - 2013-09-05 20:40:01 nika - 2013-09-04 09:58:23 greg - 2013-09-03 16:14:47 Czy ktoś wie kiedy ten gwiazdor (usunięte przez administratora)ma sprawę a może już miał i przegrał bo jest cisza.Wszystko przegrywa ,tylko udaje wielkiego chojraka a tak po prawdzie to mały bezbronny człowieczek któremu się wydaje że zna się na prawie -trzeba było się uczyć w młodości a nie zgrywać teraz wielkiego doradcę prawa.Nie przegrał ani jednej a TY g...o wiesz on nie jest małym bezbronnym człowieczkiem szkoda mi słów już kilka razy pisałam a TY jesteś tępym ignorantem/ ignorantką, mam psa który wabi się nika i gwarantuję Ci, że ma więcej mózgu niż Ty ale to już Twój problem żałosna istotko.Po co takie emocje można z klasą się wypowiadać,-a (usunięte przez administratora) gratuluje nie tylko polotu ale i psa.Szkoda że w tak prostacki sposob dała wciągnąć się do powyższych wypowiedzi-nerwy gubią.

ania

nika - 2013-09-04 09:58:23 greg - 2013-09-03 16:14:47 Czy ktoś wie kiedy ten gwiazdor Marianek ma sprawę a może już miał i przegrał bo jest cisza.Wszystko przegrywa ,tylko udaje wielkiego chojraka a tak po prawdzie to mały bezbronny człowieczek któremu się wydaje że zna się na prawie -trzeba było się uczyć w młodości a nie zgrywać teraz wielkiego doradcę prawa.Nie przegrał ani jednej a TY g...o wiesz on nie jest małym bezbronnym człowieczkiem szkoda mi słów już kilka razy pisałam a TY jesteś tępym ignorantem/ ignorantką, mam psa który wabi się nika i gwarantuję Ci, że ma więcej mózgu niż Ty ale to już Twój problem żałosna istotko.

?

to się napracował poznali się na nim szybko biedaczek.

jack

pracownik - 2013-04-10 19:37:45 penamena - 2013-04-07 16:19:52 Kto wie co się teraz dzieje z byłym dyrektorem Remesa panem(usunięte przez administratora)??? wypadł z gry może jest na zasiłku albo sprzedaje kołderki.z tego co wiem to rozstali się z nim w velmaxie

nika

greg - 2013-09-03 16:14:47 Czy ktoś wie kiedy ten gwiazdor (usunięte przez administratora)ma sprawę a może już miał i przegrał bo jest cisza.Wszystko przegrywa ,tylko udaje wielkiego chojraka a tak po prawdzie to mały bezbronny człowieczek któremu się wydaje że zna się na prawie -trzeba było się uczyć w młodości a nie zgrywać teraz wielkiego doradcę prawa.

greg

Czy ktoś wie kiedy ten gwiazdor(usunięte przez administratora) ma sprawę a może już miał i przegrał bo jest cisza.

Wielka Improwizacja

Klęska nie jest ostateczna. Niskie ukłony dla (usunięte przez administratora), który potrafił się odnaleźć mimo doznanego upokorzenia. Tak trzymaj(usunięte przez administratora). Szczury uciekają.

obserwator

qwerty - 2013-05-23 21:57:37 Prawda jest taka, że to jest specyficzna praca, nie każdy się do takiej pracy nadaje i tak naprawdę jest garstka osób , które potrafią to robić naprawdę dpbrze, powtarzalnie i mieć z tego stały dochód. Oczywiście dzisiejsze czasy to nie Eldorado sprzedaży bezpośredniej, ale wiem z doświadczenia, bo sam się tym zajmuje, że jeżeli jesteś dobry, to pracując 4-5 dni w tygodniu spokojnie możesz zarobić ok. 5 tys zł netto. Trzeba chcieć i nie(usunięte przez administratora), że jest ciężko, bo wyniki cały czas w sprzedaży są... Najważniejsze jest to, żeby pracodawca płacił w terminie, a sytuacja finansowa firmy? To ich sprawa, dopóki płacą handlowcom jest OK... Pozdrawiam wszystkich co trudnią się tym fachem !Czy dalej płacą i czy jest OK Ty potrafisz i co dalej z Tobą bo sytuacja finansowa jest dalej sprawą firmy i nawet odprawy nie dostaniesz pozdrawiam wszystkich wykolegowanych przez lidera (usunięte przez administratora) " IKONA PADŁA"

tnulf

ciekawy - 2013-08-28 23:47:33 jak z listop czy trade się należy jak jeszcze nie są w upadłości?Przeanalizuj ustawę z 2003r a potem pisz komentarze ( ustawa dotyczy zwolnień z winy pracodawcy ) i firma nie musi być w upadłości.

ciekawy

jak z listop czy trade się należy jak jeszcze nie są w upadłości?

tnulf

followers - 2013-08-27 11:47:38 A co z Remes Trade, tez mozna sie ubiegac o odprawe?tak z FGŚP ale likwidator Remes Trade musi wystawić takie zaświadczenie o nie wypłaceniu odprawy (usunięte przez administratora)

followers

A co z Remes Trade, tez mozna sie ubiegac o odprawe?

merynos

Biedna (usunięte przez administratora) gdyby spała w pościeli z wielbłąda to by było z nią lepiej ale załatwił ją merynos i wytarł jej mózg.

Marianek

oportunista :) - 2013-08-21 13:42:14 Proszę Szanownego Pana "(usunięte przez administratora) o kontakt mailowy (pomoc z m.in.(usunięte przez administratora)) (usunięte przez administratora)nazwisko AGNA Sp. z o.o ul. Sielska 17A 60-129 Poznań Likwidator Za pośrednictwem Remes Sp. z o.o Ul. 5 Stycznia 35 64-330 Opalenica Dotyczy: odprawy pieniężnej. Proszę w trybie pilnym o wystawienie zaświadczenia potwierdzającego nie wypłacenie przez firmę AGNA Sp. z o.o odprawy pieniężnej na podstawie ustawy z dnia 13.03.2003r w wysokości 1, 2 lub 3 miesięcznego wynagrodzenia z tytułu rozwiązania umowy o pracę za porozumieniem stron w dniu 31.07.2011r. Rozwiązanie umowy nastąpiło z winy pracodawcy i zgodnie z ustawą z dnia 13.03.2003r pracownikowi przysługuje odprawa pieniężna, w moim przypadku jest to w wysokości: 1 miesięcznego wynagrodzenia przy zatrudnieniu do 2 lat 2 miesięcznego od 2 – 8 lat. 3 miesięcznego powyżej 8 lat Łączny okres zatrudnienia w moim przypadku wynosił...........lat Od .......... do dnia 31.07.2010r byłem zatrudniony w firmie Remes Sp. z o.o w dniu 13.07.2010r zostało zawarte porozumienie na podstawie którego nastąpiło przejęcie mnie przez firmy AGNA Sp. z o.o z dniem 01.08.2010r ze skutkiem art. 23 (1)* Kodeksu Pracy. *Podstawa prawna kodeks pracy Art. 231 § 1. W razie przejścia zakładu pracy lub jego części na innego pracodawcę staje się on z mocy prawa stroną w dotychczasowych stosunkach pracy, z zastrzeżeniem przepisów § 5. § 2. Za zobowiązania wynikające ze stosunku pracy, powstałe przed przejściem części zakładu pracy na innego pracodawcę, dotychczasowy i nowy pracodawca odpowiadają solidarnie. Takie zaświadczenie potem wysyła się do FGŚP Z remes prestige też powinni wypłacić odprawy trzeba wystąpić na pismie o takie same zaświadczenie. Pozdrawiam (usunięte przez administratora)

obserwator

Prawa do odprawy nie posiadają także osoby wykonujące pracę na podstawie umów cywilnoprawnych (np. umowy o dzieło, umowy zlecenia, samozatrudnienia) oraz funkcjonariusze służb mundurowych, którzy świadczą pracę w ramach stosunków administracyjnoprawnych.

ANIA

MARTA - 2013-08-23 18:28:54 hoho bojowa kolezaneczka sie znalazła pewnie razem z (usunięte przez administratora)najazdy bedziesz u kwikota spawac a potem kierunek dubaj Już ci coś wcześniej napisałam dodam jeszcze tylko, że powinnaś się sama wyspawać i nie przeszkadzaj tym którzy walczą o to co się im należy.

obserwator

Zgodnie z art. 8 ustawy o zwolnieniach grupowych pracownikowi przysługuje odprawa pieniężna w wysokości jednomiesięcznego wynagrodzenia, jeżeli pracownik był zatrudniony u danego pracodawcy krócej niż 2 lata; dwumiesięcznego wynagrodzenia, jeżeli pracownik był zatrudniony od 2 do 8 lat lub trzymiesięcznego wynagrodzenia, jeżeli pracownik był zatrudniony ponad 8 lat. Nie istnieją ograniczenia do wielokrotnego nabywania odprawy przez pracownika, jeśli tylko zaistnieją wymagane przesłanki. Ten sam pracownik może więc nabywać odprawę wiele razy w trakcie swojej kariery zawodowej. Nie musi on zwracać odprawy nawet wówczas, gdy ponownie zatrudni się u pracodawcy, który rozwiązał z nim stosunek pracy

obserwator

oportunista :) - 2013-08-23 17:23:29 Witam, Proszę o kontakt wszystkich zatrudnionych w Remes-Prestige na umowę zlecenie. (usunięte przez administratora)Prawo do odprawy przysługuje pracownikowi, którego stosunek pracy rozwiązał się na mocy porozumienia stron lub został wypowiedziany przez pracodawcę. Dotyczy to również sytuacji, gdy pracodawca zmienił pracownikowi warunki pracy lub płacy, które zostały odrzucone przez pracownika i doszło do rozwiązania umowy (wyrok SN z 16.11.2000r., I PKN 79/00). Odprawy mogą otrzymać pracownicy, z którymi rozwiązano stosunek pracy w ramach zwolnień grupowych oraz zwolnień indywidualnych. W przypadku zwolnień indywidualnych przyczyny istniejące po stronie pracodawcy muszą być wyłączną podstawą rozwiązania umowy o pracę (art. 10 ust. 1 ustawy o zwolnieniach grupowych).

MARTA

hoho bojowa kolezaneczka sie znalazła pewnie razem z (usunięte przez administratora) najazdy bedziesz u kwikota spawac a potem kierunek dubaj

oportunista :)

Witam, Proszę o kontakt wszystkich zatrudnionych w Remes-Prestige na umowę zlecenie. (usunięte przez administratora)

zenuś

I co zatkało kakao ???? jedyny bohater który ma klasę to(usunięte przez administratora)tak trzymaj a budzikom śmierć.

marianek

Zaznaczam ze to nie jest jedyny przelew i nie chodzi tu o kwoty tylko fakt ze przegrali pozdrawiam

elf

krzysiek - 2013-08-21 19:28:28 elf - 2013-08-21 00:03:38 Ja powiem krotko (usunięte przez administratora)nie wygrał jeszcze żadnej sprawy wszystkie są w toku -szkoda tylko że jesteście tak naiwni i wierzycie w te bzdety ktore on pisze -narazie tylko odbywaja się sprawy z ktorych nic nie wynika.wszystko jest w toku i nic nie wygrał do tej pory.Może elf podasz maila to powiem (usunięte przez administratora) aby wysłał Ci skan wyroku oraz skan o wszczęciu egzekucji komorniczej odwagi zostań bohaterem.wystarczy że to co piszę jest najprawdziwszą prawdą więc jak chcesz dowiedzieć się prawdy wystarczy zadzwonić do REMESA lub przeczytać protokoły w Sądzie to takie proste ,tak niewiele kosztuje chyba że mieszkasz tak jak ja daleko od właściwego Sądu.

krzysiek

elf - 2013-08-21 00:03:38 Ja powiem krotko (usunięte przez administratora)nie wygrał jeszcze żadnej sprawy wszystkie są w toku -szkoda tylko że jesteście tak naiwni i wierzycie w te bzdety ktore on pisze -narazie tylko odbywaja się sprawy z ktorych nic nie wynika.wszystko jest w toku i nic nie wygrał do tej pory.Może elf podasz maila to powiem (usunięte przez administratora) aby wysłał Ci skan wyroku oraz skan o wszczęciu egzekucji komorniczej odwagi zostań bohaterem.

Ania

marta - 2013-08-21 18:54:11 ania pewnie ma zalatwiony wyjazd przez (usunięte przez administratora)do dubaju jako modelka razem z pania kwikotJesteś żałosna i płytka szkoda słów głupiutka p. (usunięte przez administratora) bez obrazy chyba bo nie masz mózgu.

elf

Ja powiem krotko (usunięte przez administratora)nie wygrał jeszcze żadnej sprawy wszystkie są w toku -szkoda tylko że jesteście tak naiwni i wierzycie w te bzdety ktore on pisze -narazie tylko odbywaja się sprawy z ktorych nic nie wynika.wszystko jest w toku i nic nie wygrał do tej pory.

krzysiek

marek - 2013-08-14 10:35:11 I wreszcie ktoś rozsądnie się wypowiedział o p(usunięte przez administratora) ten człowiek potrzebuje pomocy lekarskiej od specjalisty. ej Ty (usunięte przez administratora) ( nie bez przyczyny piszę z małej litery wasze imiona bo jesteście serio malutcy ) przeczytajcie to co napisała (usunięte przez administratora) a potem puknijcie się w ten g...ie łby i zgłoście się do weterynarza może wam coś poda na uśpienie albo na rozwolnienie. (usunięte przez administratora)

Ania

Nie mogę tego już czytać jesteście opętani z nienawiści znam (usunięte przez administratora) i powiem wam że mu nie dorastacie do pięt on jedyny potrafił się przeciw stawić głupocie decydentów i jak do tej pory z założonych 4 spraw nie przegrał żadnej i nie musi się u nikogo zatrudniać bo ma niezłą emeryturę. Przykro jest czytać takie bzdury na forum poświęconym pracodawcą ja też pracowałam w Remes i teraz patrzę jak to wszystko pada już ich nie ma o tym piszcie dlaczego tak się stało z firmą która była najlepsza na tym rynku. Wasze wpisy świadczą, że to wam potrzebny jest lekarz ale nie ma gwarancji że wam to coś da szlak was trafia, że on jest górą bez prawników i on atakuje a oni się muszą bronić. Jedną sprawę wygrał i wiem, że komornik już realizuje wyrok taka jest prawda i dajcie już sobie siana. Facet ma klasę pomógł mnie i też są inni którym pomógł poprzez napisanie pism i dostaniemy odprawy z funduszu za (usunięte przez administratora) a wy nie macie żadnego honoru to wstyd !!!!!!!!!!!

marek

I wreszcie ktoś rozsądnie się wypowiedział o p.(usunięte przez administratora).. ten człowiek potrzebuje pomocy lekarskiej od specjalisty.

jula

ph 2009 - 2013-08-12 08:53:14 oj tam! oj tam! (usunięte przez administratora) i tak Cie pogoni jak poprzednio i nic nie zyskasz. Nagadasz sie człowieku tylko i nic innego nie zdziałasz. A tak właściwie to wiesz o co Ci tak właściwie chodzi?Ja już się pogubiłam w tych(usunięte przez administratora)wypowiedziach,mam wrażenie że sam nie wie czego chce a myślałam że to jeden któremu słoma z butów nie wychodzi -ale chyba się pomyliłam.Widzę że się miota ,miota ale nic nie wskóra bo jest za słaby potrzebuje pomocy .

mix

wypowiedziano wszystkim umowy nie ma juz (usunięte przez administratora)

Zostaw opinię o Remes - Opalenica

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Remes