Kwaka Wojciech Drewmax Usługi 22.08.2019 12:38
Szanowni Państwo,
Zdecydowanie odradzam Państwu jakąkolwiek współpracę z firmą WOJCIECHA KWAKA "Kwaka Wojciech Drewmax Usługi Stolarskie" . Jest to człowiek mieszkający na wsi ze swoimi specyficznymi poglądami na świat. Podczas spotkania w środę zostało ustalone, że przygotuje wycenę którą dośle do końca tygodnia. Wyceny oczywiście nie zrobił i nie wysłał. W kolejnym tygodniu postanowiłem poczekać jeszcze w poniedziałek, a później we wtorek a później i w środę. Wyceny dalej nie było. Postanowiłem tydzień po spotkaniu wysłać grzecznego sms-a z zapytaniem co z wyceną. Jaka reakcja na sms-a? Żadna. Kompletny brak kontaktu z człowiekiem. W czwartek postanowiłem zadzwonić do tegoż "stolarza" z zapytaniem co z wyceną. Jaki odzew??? Żaden. Nie odebrał i nie oddzwonił telefonu. Postanowiłem wykonać pewien test i zadzwoniłem z innego telefonu (numeru). Jaki odzew??? Żaden. Też nie odebrał i nie oddzwonił. Natomiast wydarzyło się coś innego. Po dwóch godzinach oddzwonił. Z tym, że nie na numer który miał zapisany ( mój numer) z którego do niego dzwoniłem i pisałem sms-y, tylko oddzwonił na ten drugi numer który nie miał zapisany. Jakież było jego zdziwienie gdy usłyszał mój głos. Zaczął się jąkać, idiotycznie tłumaczyć.....Było mu tak głupio, że po chwili nagle strzelił focha i stwierdził, że nie podejmie się tego zlecenia. Wyobrażacie sobie??? Dwa tygodnie umawiania się na spotkanie, kolejny tydzień czekania na wycenę której i tak nie ma. Po czym stolarzyna z Osowca stwierdza, że nie wykona wyceny i że rezygnuje z tego zlecenia! 3 tygodnie zmarnowane podczas których człowiek mógł szukać innego stolarza. Co on na to??? Powiedział, że to nie jego problem!
Jeśli zależy wam na inteligentnym, uczciwym i wiarygodnym stolarzu, to zdecydowanie odradzam usługi stolarskie firmy "Kwaka Wojciech Drewmax Usługi Stolarskie"