Miałem ogromne nieszczęście współpracować z tym panem podczas naprawy mojego monitora LG. Pierwsza naprawa z dwóch tygodni zmieniła się w dwa miesiące. Do wymiany był panel w monitorze.
Pierwszy panel zaginął w transporcie o czym dowiedziałem się telefonując co rusz do serwisu ponieważ pan serwisant nie uznał tego za informację którą warto byłoby mi przekazać. Zgodziłem się na wysyłkę drugiego - i to był mój jedyny błąd podczas całej tej przygody ponieważ - DLA WAS PRZESTROGA NIE UFAĆ I OD RAZU ŻĄDAĆ WYMIANY/ZWROTU PIENIĘDZY - po wymianie panelu monitor zaczął wysiadać - przegrzewać się, rozłączać z laptopami, przestał ładować. Za opóźnienie pan serwisant obiecał że załatwi mi rekompensatę u LG (która uwaga wyniosła 5% na dowolny produkt w ICH SKLEPIE :D ) i że w razie przyszłych problemów z monitorem na pewno pomoże mi priorytetowo.
Po zgłoszonej reklamacji pan serwisant pojawił się łaskawie po ponagleniu wysłanym do LG (2 pierwszych terminów wizyty nie dotrzymał) 3 tygodnie później. Podczas wizyty winił wszystko tylko nie monitor - w pewnym momencie stwierdził że problem może też leżeć po stronie kabla, twierdził też że zasilacz może nie dawać rady udźwignąć zasilania nowego panelu lub po prostu przestał funkcjonować jak należy. Obiecał przywieść nowy fabryczny kabel żeby sprawdzić swoją teorię. Po 2 tygodniach kabla brak a ja dostaje maila z supportu LG że monitor według serwisanta jest sprawny technicznie - oczywiście też bez żadnego uprzedniego kontaktu 😃 w sumie czego się spodziewałem? To serwisant LG, oczywiście że będzie stronniczy :D
Tak czy inaczej, ten pan oszukuje ludzi.. :) zdecydowanie nie polecam współpracy - tylko nerwów się nabawicie! Biada tym którzy nie mają wyboru!