Opinie o Jan-Sad Ogrody Kamil Dziadkiewicz w Sętal

Poniżej znajdziesz opinie byłych oraz obecnych pracowników o firmie Jan-Sad Ogrody Kamil Dziadkiewicz. Zobaczysz tutaj też opinie kandydatów do podjęcia pracy w Jan-Sad Ogrody Kamil Dziadkiewicz o rekrutacji.

Branże: Usługi budowlano-remontowe - usługi aranżacji terenów

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Jan-Sad Ogrody Kamil Dziadkiewicz w Sętal

baner wywiady
hłasko

Trzy lata kupowałem u tego pana drzewka, jako niedoświadczony ogrodnik liczyłem na wsparcie stąd nie interesowały mnie zakupy przez internet. Niestety, ten miły z pozoru człowiek, sprzedaje chore i ogólnie w złym stanie drzewka i krzewy, niedoświadczonych działkowiczów, jak mnie, potraktował jak jelenia do ustrzelenia. Po trzech latach zbieranej wiedzy i doświadczenia, aż trudno samemu mi uwierzyć jak można być pazernym i wciskać ludziom chore i uszkodzone owocowe rośliny . A po kilku latach bycia klientem tego pana , okazuje się że wszystko zaczynać muszę od początku, moje przydomowe sady do likwidacji. I nie chodzi tu o pieniądze, tylko czas który straciłem na realizację marzeń .

Zostaw merytoryczną opinię o Jan-Sad Ogrody Kamil Dziadkiewicz - Sętal

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

Jan-Sad Ogrody Kamil Dziadkiewicz
0/5 Na podstawie 0 ocen.
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w lipcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)