Nie polecam pracy w tej spółdzielni, szkoda czasu i nerwów, rządzi tam zakompleksiona kobieta "prawa ręka prezesa" , nie szanuje ludzi ona i prezes. Odradzam stanowczo!!! Szkoda pracowników bo naprawdę fajnie ludzie tam pracują.
Unikać pracy w osm szarych szeregów -sporo kapusi zarobki śmieszne prezes fałszywy
Jak tam teraz atmosfera, w porządku? Bo kiedyś narzekaliście. Ale właściwie to chciałam spytać o coś innego. Ktoś tu zasugerował, że kompetencje nie mają znaczenia, to czego by oczekiwali od kandydatów, szkoła żadna nie jest wymagana?
Tak to prawda , kapusi jest od zatrzęsienia, dorosłe kobiety donoszą na swoje koleżanki (wstyd dziewczyny !!! Jak możecie patrzeć w lustro )
Nie polecam równiez pracy w tej Spóldzileni. Rzeczywiście rządzi tam arogant i despota, nic nie potrafi i bazuje tylko na wiedzy, którą siłą rzeczy przez kilkadziesiąt lat można nabyć. W "zarządaniu" całkształtem Spóldzielni pomaga mu "ulubiona" pracownica- arogancka i pełna zawiści, zakompleksiona i pozbawiona "na wlasne życzenie" osobistego życia Pani Kierownik. Totalny miszmasz.
Czemu tak niemiło się o nim wypowiadasz?
Czytam że może dojść do sytuacji że premia zostanie zabrana pracownikowi. Jak często się to zdarza? Był taki przypadek w ciągu ostatniego roku?

A może ktoś w końcu dokładnie powiedzieć ile się tam zarabia? Były różne stwierdzenia na temat zarobków, ale jeszcze nikt nie napisał wprost jaka jest stawka. Fajnie by było jakby ktoś się odezwał w tym temacie, dzięki.
Odradzam stanowczo , szkoda zdrowia na pracę gdzie zaangażowanie i kompetencje nie mają znaczenia. Jest tak jak powie prezes albo wcale, a podszeptuje mu rozwiązania osoba bez ugruntowanej wiedzy i ,, przodownicy pracy" . Cała OSM bazuje na widzi mi się prezesa i jego prawej ręki . Decyzje są niespójne , plany zmieniane , analizy ,,szacunkowe" . (usunięte przez administratora) i zastraszanie to codzienność, a premia tylko dla tych co nie kwestionują zarządzeń kierownictwa. Władza absolutna, zastraszanie, pomiatanie jednostką z tym się spotkasz w OSM.
Praca dla osób o mocnych nerwach.Jeśli ktoś nie ma zbyt często bezpośredniego kontaktu z prezesem, to ma szansę na przetrwanie.Prezes nie szanuje pracowników,jest wulgarny i arogancki.Traktuje Spółdz.jak swój prywatny folwark.Plusy to dość dobre zarobki i ogólnie to fajni ludzie (szkoda że prezes nie potrafi ich szanować).
Zgadzam się z tą arogancją i brakiem szacunku ze strony Prezesa i członków Zarządu ! Ale z tymi "dobrymi zarobkami" Pani przesadza )) Dobre zarobki może będziesz miał po 30 latach pracy w OSM. Pytanie tylko brzmi, czy tyle lat tam wytrzymasz ?...
Wspomnieliście o wynagrodzeniach, dlatego może sprecyzujesz dokładnie, ile aktualnie można zarobić za pracę w tej właśnie spółdzielni mieszkaniowej? Tego typu informacja moim zdaniem powinna znaleźć się w tym wątku.
Może faktycznie trochę przesadziłam z tymi dobrymi zarobkami, ale jak na warunki olsztyńskie to nie są najgorsze.chyba że zabiorą premię.
Zgadzam się z powyższymi opiniami. prywatny folwark J&J. Dodatkowo krzyki,wyzwiska,ubliżanie pracownikom.wszystko według widzimisię prezesa,który niestety ale nie jest dobrym menedżerem, tylko zbyt pewnym siebie despotą.
W jaki sposób czujecie ze pracownicy nie są szanowani?
A zdarzają się czasami rekrutacje w firmie czy załoga jest stała?
Podpowiedzcie jak się pracuje i czy warto w ogóle starać się o pracę?
Może ktoś chce się podzielić swoimi spostrzeżeniami na temat pracy w firmie Olsztyńska Spółdzielnia Mieszkaniowa w miejscowości Olsztyn? Nadal nie ma opinii od Was odnośnie zatrudnienia u nich.
Jak się pracuje w Olsztyńska Spółdzielnia Mieszkaniowa?
Zobacz opinie na temat firmy Olsztyńska Spółdzielnia Mieszkaniowa tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 5.