Stolarza Brak19.03.2026 18:56
Praca w sama w sobie Zawsze jest Pracą,.. Nie Każdy Potrafi Zrobić tego co drugi Nawet z doświadczeniem nawet jeżeli ma staż też nie zawsze uda Się zrobić tak samo potrzeba czasu żeby to zrobić,. Nie podoba się to zmienia się Prace lub stanowisko,. rozmowa pomaga z każdym lecz trzeba powiedzieć i mieć szacunek do każdego,. Każdy mógł by nosić te same buty jak w życiu zależy gdzie urodził się i jak został wychowany każdy ma czas do nauki i Szacunku w Pracy.,. Nikt nie przychodzi głaskać sie po głowie lecz razem pracować i wspierać się aby skończyć ten dzień tak jaki i następny.. Każdy chce zrobić swoje i iść do domu spokojnie zostawiając pracę w pracy Po co komuś mieszać w głowie i kimś i komuś gdzie razem nie pracuje się,. Po co komuś wygadywać i robić uprzedzenia komuś,. Są ludzie i Ludziska młodzi i starsi ,. Każdy poznaje się po czasie jaki jest ,. Każdy z Nas jest zjedzony codziennością, . Na Grom szukać powodów do Zgryzoty i robić afery między sobą ? Kiedyś Starszyzna mówiła ,.. Wykonaj Dobrze swoją pracę ponieważ ta praca idzie dalej,. Jest użytek"My to robimy Ty to Robisz Pracujesz każdy robi staż Pracy każdy z nasz ma swój czas ,.. w innych firmach też to się dzieje,., Też znajdują się marudny ,gdzie pracować nie chcą lub gorzej,.,. Tylko są sami w sobie zmuszeni że muszą, nie szanują tego co mają,. A psują atmosferę,.. Są zdarzenia wydarzenia tak? Są Osoby być może a tak dzieje się za pewne ,,. Że Szukają Emocjonalnego zachwytu być może? ,. Dogadują noszą plotki to co się nie wydarzyło a być może ,. ,. na Przykład , " ktoś coś mówi o kimś,. A tej osoby która o tym mówi,. to nie było przy tym zdarzeniu w ogóle,. A wypowiada się tak jak by była ",. Zrobi problemy? Zmienia słowa? Zadajcie sobie sami pytania,,. Ktoś czasem zamyśli się ,. Ktoś będzie myślał o swoich myślach,. Ktoś zakręci się,, Jesteśmy ludźmi bez opragramowania,, każdy ma obowiązki w Pracy w tej czy w innej,. Rozmawiać Tłumaczyć spokojnie bez pośpiechu poślizgu słów, ,. Tak żeby zapytać zrozumiałeś? A ważne czy słyszałeś? Mieć zgryzotę można,,. Lecz se zadać pytanie na co skrecać aferę z niczego ? I robić drugiemu po złości? Masz Swoje buty i ciuchy? Szanuj swoje,. A drugiemu Człowiekowi? zapytaj sie może coś mu się stało a boi się powiedzieć lub zrobić,. Może nie widzi problemu bo nie wie o tym,. Nie był nauczony,. nigdy robił,.,. Powiedz spokojnym głosem dla niego, powiedz dla Mistrza przy tej osobie o której chcesz powiedzieć o niej,. z szacunkiem bez zakazanych słów lecz nie za plecami,. oni są od Tego żeby Rozwiązać problem,. Nie ma co kręcić afery na całą hale,. Powiedz dla Mistrza że coś się dzieje,. Miejcie Szacunek,. Chwila rozmowy nikomu czasu nie zabiera lub żeby zaczekać na rozmowę i rozwiać problemy,. Jeżeli ktoś nie pamięta słów pisać Listę zadań wykonywania zadań.,. Z podpisem że była ta rozmowa i podpis obu stron ,. Ukierunkowane pisemne " szkoda papieru" Szanowana Pamięć,. Lecz pracy fizycznej i ruchów nie da się opisać każdy musiał by to przejść na swoje skórze,. I żeby o tym nie zapominać praca fizyczna wykonywana dzienie też jest udręka,. Tak jak pilnowanie maszyny Czy ustawianie,. Każdy potrzebuje tej ciszy żeby się skupić,. Po co Głowy truć kiedy nie trzeba,, ? Jesteśmy wszyscy w Pracy tak samo,. Mamy swoje stanowiska,. Po co je psuć? Jak i siebie na Wzajem po co mamy psuć? Szacunek starszy czy młody Też znać powinien że daje swój przykład zachowania dla innych obok siebie nawzajem,. Podświadomość mówi tak ,. A robimy tak,.
Nowy Pracownik jeżeli nie umiesz dopytać można czy ktoś pomoże? ,. Nauczy,.? Mistrz ? Pracownik Obok ? Lecz trzeba domyśleć się żeby zapytać? o trzeba pracować,? Tak też trzeba tak samo jak zapytać czy ruszać się,. . Nie czekać że sam ktoś,.. Czasem trzeba podejmować decyzję żeby wykonać ruch i ułatwić pracę,. Pracujemy Dla Kogoś Dla Pana Romana Prawdy,. Fakt, lecz sami dla siebie tak naprawdę też robimy,. jak zrobimy pracę to sprzedadzą ta pracę, lecz te Miejsca Pracy Stworzył Pan Roman a te miejsca pracy też kosztują i psują się a nawet nie wiemy co jeszcze psuje się,. Każdy widać jest zmęczony więc sami sobie robimy czasem pod górę bez myślenia,. Jeden drugiemu człowiekowi być taki samym człowiekiem,. Bycie wysokim Nie znaczy bycie Wysokim, bycie wygranym nie znaczy mieć wygrane życie i głowę,. Być wygadanym nie znaczy umieć wszystko,.każdy omylny jest,. Organizm żywy zmienym jest stopniowo żeby być lub móc żyć na tych samych warunkach potrzebuje tego trawienie Bycia na codzien,. praca jest Praca,. Szanuj to co jest i jacy jesteśmy Powiedz co jest źle,. Lecz umiej też przyjąć swoje błędy,.CIESZMY SIE SIE ZE TO NIE JEST PRACA PRZY Żywności,. Bo jeszcze gorzej by Było,. Skoro tak się dzieje przy błahostkach,.Bo bez Wody pracy by nie było,. A Żyć jak? Reszta to zdarzenia i wydarzenia sytuacyjne na miejscu zdarzenia Bez osób postronnych,. A Odpowiedzi Dziennikarstwo?. A Kiedyś Epoki Kamienia? Ewolucja? I tak trzeba pracować,.Gospodarzem Być? 3.8ocena/5