Kiedyś według niektórych proponowali dość słabe zarobki. do dziś tak jest czy może coś sie zmieniło na plus? po latach czuje ze parę podwyżek jednak wpadło
Czy firma wprowadziła dodatkowe zabezpieczenia dla pracowników w związku a epidemią?
Pracowałem w Automie , jest to mała firma wręcz kameralna . Ale Szef w porządku , od pierwszego dnia zaopatruje w niezbednę narzędzia i ubiór roboczy . Wypłata zawsze terminowa nigdy nie było mowy o opóźnieniu . Polecam
Proponują dość niskie zarobki, nie skorzystałem
Standard w internecie. Wpis "anonim", bo nigdy w tej firmie nie pracował. Od 13 lat nie zdążyło się, aby ktoś nie otrzymał wynagrodzenia na czas. A co do wysokości zarobków to zawsze rzecz względna - najwięcej mają z tym problemów " świeżo upieczenii absolwenci studiów ", którzy najpierw muszą zdobyć doświadczenie, bo są kompletnie zieloni i pracę zazwyczaj traktują, jako przechowalnię i tylko szukają kolejnej lepiej płatnej.
Nie polecam pracy w tej firmie. Szef jest typowym cwaniakiem, robi problemy z umową zleceniem ( podpisuje dopiero po każdym przepracowanym miesiącu). Niskie zarobki i w dodatku nigdy nie wypłacane na czas !!!

Praca Automa Sp. z o.o. - archiwalne oferty pracy:
- Elektromonter rozdzielnic nn, Gdańsk - Kwiecień 2025
- ELEKTROMONTER ROZDZIELNIC NN, Gdańsk - Marzec 2025
- Specjalista ds. przygotowania produkcji i dokumentacji rozdzielnic nn, Gdańsk - Październik 2022
- ŚLUSARZ - PRODUKCJA ROZDZIELNIC, Gdańsk - Lipiec 2022
- AUTOMATYK - INŻYNIER WSPARCIA, Gdańsk - Lipiec 2022
- ELEKTROMONTER ROZDZIELNIC NN/SZAF AUTOMATYKI, Gdańsk - Lipiec 2022
- Elektromonter rozdzielnic NN/ szaf automatyki, Gdańsk - Czerwiec 2022
Czy pracujesz w firmie Automa Sp. z o.o. lub pracowałeś/aś? - Dodaj opinię i podziel się swoim zdaniem na temat tej firmy.
Jak się pracuje w Automa Sp. z o.o.?