Czy firma wprowadziła dodatkowe zabezpieczenia dla pracowników w związku a epidemią?
Pracowałem w Automie , jest to mała firma wręcz kameralna . Ale Szef w porządku , od pierwszego dnia zaopatruje w niezbednę narzędzia i ubiór roboczy . Wypłata zawsze terminowa nigdy nie było mowy o opóźnieniu . Polecam
Proponują dość niskie zarobki, nie skorzystałem
Standard w internecie. Wpis "anonim", bo nigdy w tej firmie nie pracował. Od 13 lat nie zdążyło się, aby ktoś nie otrzymał wynagrodzenia na czas. A co do wysokości zarobków to zawsze rzecz względna - najwięcej mają z tym problemów " świeżo upieczenii absolwenci studiów ", którzy najpierw muszą zdobyć doświadczenie, bo są kompletnie zieloni i pracę zazwyczaj traktują, jako przechowalnię i tylko szukają kolejnej lepiej płatnej.

Nie polecam pracy w tej firmie. Szef jest typowym cwaniakiem, robi problemy z umową zleceniem ( podpisuje dopiero po każdym przepracowanym miesiącu). Niskie zarobki i w dodatku nigdy nie wypłacane na czas !!!
Jak się pracuje w Automa Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Automa Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.