XL Energy Marketing Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 120 ocen.

Opinie o XL Energy Marketing Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie XL Energy Marketing Sp. z o.o.

futker

witam i tak kierownik KS bedzie zaraz musial szukac nowych ph bo futker ma zapotrzebowanie a tam jest produkt ktory rotuje

Sumienie

A czy cy@xl-energy.com i lw@xl-energy.com zostali powiadomieni o tak godnym reprezentowaniu firmy przez Waldka?

żenada

Jak weszłaś przypadkiem na tą stronę to nie jesteś obserwator tylko obserwatorka warszawska. Dziękuje że zwróciłaś uwagę na fakt iż źle napisany jest wyraz Dyrektor lecz on taki jest .A co do społeczności z Mławy to się od niej odczep i nie stawiaj się ponad nią bo na pewno tak nie jest.Lecz dziękuje za odpowiedz że Waldek leżał pijany- przytulony do kibla w czasie wigilii firmowej.A co do mojej osoby nigdy nie doprowadzam się do takiego stanu upojenia;tym bardziej że Waldemar reprezentował tak poważną firmę.Dodam jeszcze iż sprzedaży Waldziu powinien się uczyć od Krzysztofa S. który potrafi to robić. Lecz nie wiedziałem że na tym stanowisku upicie się do stanu leżenia w kiblu nieprzytomnym jest normalne.

Były
@żenada 23.10.2017 20:36
Jak weszłaś przypadkiem na tą stronę to nie jesteś obserwator tylko obserwatorka warszawska. Dziękuje że zwróciłaś uwagę na fak...

Raczej KS to wzorem nie jest. Jedyne co umie to oszukiwać wszystkich klientów, firmę i swoich PH.

Petarda
@Były 25.10.2017 00:31
Raczej KS to wzorem nie jest. Jedyne co umie to oszukiwać wszystkich klientów, firmę i swoich PH.

Lecz ze ZM potrafili sprzedawać towar tu i tam a obecny Wald.Z nawet tego nie potrafi.

były zwolniony

Zaciekawiła mnie ta wymiana zdań która ma miejsce.Ze swojej strony dodam iż przełożony w tej firmie na tylko wymagania nic kompletnie nie dając od siebie, wymyślając promocje które potem nie wiadomo jak wprowadzić w życie.I na końcu smutne rozstanie z brakiem uzasadnienia.Żal mi tych co jeszcze zostali.A i tak wszystkich na końcu ubiorą w export.

żenada

"Obserwator"napisz mi przypadkiem o jakich wymaganiach moich wspominasz,o jakich plotkach ja piszę skoro są prawdą a współczuć to trzeba leżącemu w kiblu bo sam się skompromitował.

XL Energy Marketing Sp. z o.o.
pracodawca

Szanowni Państwo, wpisy oskarżające pracowników firmy, bez wyjątku czy dotyczą one przedstawicieli handlowych czy innych pracowników biura lub zakładu będą usuwane. Jeżeli są państwo pracownikami firmy i chcieliby państwo zgłosić jakieś nieprawidłowości, proszę nie posługiwać się anonimowymi wpisami na forum a raczej nawiązać kontakt bezpośrednio z administracją firmy. Tylko w ten sposób będziemy mogli zweryfikować państwa głosy i dążyć do wyjaśnienia poruszanych kwestii.

żenada
@XL Energy Marketing Sp. z o.o. 07.09.2017 13:16
Szanowni Państwo, wpisy oskarżające pracowników firmy, bez wyjątku czy dotyczą one przedstawicieli handlowych czy innych pracow...

Tak więc szanowny XL-u sprawdźcie tą informację u źródła i wśród obecnych pracowników uczestniczących w wigilii a przekonacie się że to prawda. Nie ma mowy tu o żadnych oskarżeniach spytajcie pierwszego Krzysztofa S. C.D.N

XL Energy Marketing Sp. z o.o.
@żenada 07.09.2017 21:58
Tak więc szanowny XL-u sprawdźcie tą informację u źródła i wśród obecnych pracowników uczestniczących w wigilii a przekonacie s...

Szanowni Państwo (@ Żenada), jeszcze raz przypominam, że forum służy do wymiany wiadomości, dyskusji, przekazywania porad, itd. Jeżeli czują się państwo poszkodowani przez pracodawcę, zachęcamy do kontaktu z biurem firmy. Oskarżenia w Internecie naprawdę niczego nie wnoszą poza wyładowaniem przez państwa publicznie frustracji, co jak widzę w tym przypadku jest celem samym w sobie (oczywiście samemu pozostając anonimowym). Relacje w miejscu pracy są często trudne dla obu stron i bardzo chcielibyśmy mieć możliwość nad nimi pracować. Co do przywoływanej co parę dni rzekomej sytuacji z przyjęcia, które tak bardzo uraziło pracownika a widocznie nawet dotknęło go osobiście, rozumiem, że mówimy o grudniu 2016? Co takiego się wydarzyło, że pan / pani nagle przypomniał sobie o tym we wrześniu 2017? Z poważaniem, XL Energy

anonim

(usunięte przez administratora)

Obserwator

Żenadą jest to, że nie potrafisz napisać wyrazu "Dyrektorze". Weszłam na tą stronę przypadkiem i współczuję Waszemu szefowi, że musi pracować z takimi ludźmi. Nie znasz prostych zasad ortografii a wymagania masz hoho! To jest właśnie mławskie społeczeństwo- skompromitować kogo się da, ploteczki. Kto z kim i kto był pijany. Tak, leżał szef pijany ( pewnie) no i co z tego? A TY ile razy przecholowałeś?

Nick Young

Potrzebuję rzetelnych informacji jak się pracuje w dziale handlowym ? Plusy, minusy. Tylko konkretne informacje i na temat. Z góry dziękuję

smutny

Witam, Pod koniec promocji konsumenckiej tego roku KS kiero zorganizował nam spotkanie regionu.Każdy z nas dostał stertę stendów i materiałów reklamowych ponieważ trzeba było się ich pozbyć z Mławy.Jak można zauważyć upychaliśmy je po wszystkich napotkanych śmietnikach lecz nikt w firmie nie zauważył że aż tyle ich nie wstawiamy.Lecz trzeba by się spytać góry po co ta fikcja !chyba tylko dla wyniku i pokazania prezesowi.

pomocy
@smutny 14.10.2017 09:38
Witam, Pod koniec promocji konsumenckiej tego roku KS kiero zorganizował nam spotkanie regionu.Każdy z nas dostał stertę stend...

Zgadzam się z kolegą w całości.Przekazanie materiałów reklamowych STENDÓW było totalną fikcją a KS wiedział że trafią do kontenera lub na ognisko!!!!; Dziewczyny z biura prosimy o pomoc!!!!!!;; Nie chcemy tak pracować pod taką fikcją, gdzie u nas można to zgłosić i nie narazić się przełożonym.

rozczarowany

Okropna atmosfera pracy i mobbing na porzadku dziennym. Krzyki, wyzwiska i obelgi ze strony szefa.

Były

Nie polecam. Zwłaszcza prace z KS Kierownikiem z Północy . Zadufany w sobie dzieciak, oszukujący wszystkich od firmy po klientów

żenada

Waldku nie jest Ci wstyd za taj godne reprezentowanie firmy .Co na to Prezes?????? Może da wszystkim odpowiedz ktoś z działu HR.

Były.

W firmie dużo mówi się o zakazie eksportu.Wystarczyło by sprawdzić zamówienia paletowe do sklepów które są powtarzane notorycznie i okazało by się że towaru nie ma.Lecz świta kierująca z WZ na czele mydli oczy prezesowi i właścicielowi firmy.

Cream

A Pani KW teraz w innej firmie robi "porządek" i wprowadza zasady "małpy w cyrku". Porażka!!!! Co to za babsko?! Nic nie umie a wydaje jej się, że jest managerem!?

XL Energy Marketing Sp. z o.o.
pracodawca
@Cream 30.09.2017 22:49
A Pani KW teraz w innej firmie robi "porządek" i wprowadza zasady "małpy w cyrku". Porażka!!!! Co to za ba...

Szanowni Państwo, jesli wpis zaczyna się od "...a teraz w innej firmie" to proszę ewentualne uwagi kierować na forum właściwej firmy. Nie widze zasadności takiego wpisu na forum dotyczącym XL Energy.

Prawda

Czemu panie z działu HR czyszczą wpisy o prawdzie ...... Szlapańska wie o czym ja piszę i niedługo wszystko się wyjaśni .... ZM i Krzyś to był Eksport.

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownik

Co Ty czepiasz się dowodzących,ja miło wspominam pracę w tej firmie gdyż kiero daje zamówienia do wbicia plan robił się sam tylko produktu na sklepie brak. I to była jedyna zastanawiająca sytuacja.

ryś

Witam,Chce aplikować na PH na teren Warszawy i mam parę pytań . 1. Jak generalnie wygląda praca w XLu 2. Jakie zarobki (mam kilkuletnie doświadczenie handlowe) 3. Jacy ludzie (kierownik ,szef) 4. Atmosfera będę wdzieczny za odpowiedzi

Warsawwoman

Dzień dobry, otrzymałam zaproszenie na rozmowę na Export Client Service Specialist. Osoby które tam pracują lub pracowały czy mogą mi podpowiedzieć jakie zarobki są na takich stanowiskach w XL Energy Marketing ? Jak się obecnie pracuje, jakie są plusy i minusy, jaka jest atmosfera? Z góry dziękuję za wszystkie informacje.

Weronika

Chcecie być na bieżąco ze wszystkimi aktualnościami XL Energy Marketing Sp. z o.o.? Zachęcam do sprawdzania fanpaga firmy https://www.facebook.com/XLPoland/?fref=nf

Az

A dlaczego sie gorzej niby sprzedaje nie rozumiem do konca twojej opinii, moim zdaniem jak wszystko jest dobrej jakosxi to ludzie beda kupowali

były pracownik

Dramat. Firma z USA a standardy rodem ze wschodniej Syberii. Inwigilacja, brak zaufania, kontrole. Pod typowym amerykańskim "everything fine" wypowiadanym z uśmiechem na ustach kryje się obłuda i fałsz. Rotacji wielkiej pracowników nie ma, jak w każdej innej korporacji. Każdy trzyma posadkę, bo płacą. Za dużo energetyków i prozacu w polskich warunkach robią z tego produktu śmiecia, który nigdy nie dorówna Black czy Las Vegas, a te wasze porównania dlaczego się XL gorzej sprzedaje to serio wymyślane są przez zryte głowy.

XL Energy Marketing Sp. z o.o.
@były pracownik 07.10.2016 16:50
Dramat. Firma z USA a standardy rodem ze wschodniej Syberii. Inwigilacja, brak zaufania, kontrole. Pod typowym amerykańskim &qu...

Dziękujemy za dodanie opinii. Praca w dziale polskiej sprzedaży jest wymagająca - wiemy, jak silną mamy konkurencję i że jest przed nami bardzo dużo pracy ze strony całego zespołu. Kontrola pracy handlowca nie powinna pana/pani dziwić, występuje w każdej organizacji handlowej, więc trudno się odnieść do zarzutu inwigilacji i braku zaufania. Przypominamy, że dział produkcji dba o najwyższą jakość produktu - na pewno nie zawiera on prozacu. W ramach sprostowania informujemy również, że XL Energy jest polską spółką zarządzaną z Warszawy. Co do warunków pracy we "wschodniej Syberii" nie możemy się wypowiedzieć.

meksi

Ciężko mi powiedzieć, coś na temat tego stanowiska, no ale na pewno wujek google coś podpowie, o samej specyfikacji w tym zawodzie, ale racja PH jest najwięcej.

deadiaa

Witajcie, chce aplikowac na stanowisko zaopatrzenia w surowce. Możecie coś powiedzieć od tej strony? Rozumiem, że najwięcej jest PH ale są też inne stanowiska - w tym to. Będę wdzięczna za opinię.

kotek

czy warto sprobowac @wiśnia, to na pewno wiem ze w firmie XL Energy Marketing Sp. z o.o. oferuja umowe o prace, pakiet opieki medycznej. ja zas chce sie dostac na stanowisko przedstawiciela handlowego bo dodatkowo daja komorke i samochod sluzbowy. ale moje pytanie raczej bedzie dotyczyly zarobkow: wiecie mniej wiecej jakiej wysokosci?

emil

Przyjęli już kogoś na stanowisko kierowcy szefa?

wiśnia

tego to niestety nie wiem @emil, ale niech twoja znajoma może podpyta, skoro ma tam jakieś wtyki, myślę, że taka praca jest całkiem spoko i jeśli tylko możesz, to próbuj się tam dostać :) ja z kolei chcę teraz składać swoje cv na stanowisko export sales executive w wawce, dajcie znać, czy warto próować :)

emil

Słyszałem od znajomej,że szukają kierowcy dla Prezesa.Czy ktoś może mi powiedzieć, co to za charakter pracy,czy prezes to normalny człowiek?

Aleksei

Przepraszam za mój polski. Pracowalismy z kolegą w firmie przez 2 tygodni na stanowiskach Sales Assistant. Uczylismy się, podróżowaliśmy do zakładu, pojechalismy do Gdańska na szkolenia. Robilismy to, co mieliśmy robić. Po 2 tygodniach zostalismy zwolnieni. Co jest powodem naszego zwolnienia z pracy? Powiedziano mi, że powodem jest brak ludzi dla naszych szkoleń. Plusy firmy: wspaniali ludzie (pracownicy) lokalizacja biura Minusy: właściciel, od nastroju ktorego zalezy twoja kariera w firmie stres w związku z faktem, że nie wiesz kiedy zostaniesz zwolniony Życzę powodzenia wszystkim pracownikom!

Wytresowana Małpa 3

Drogi "miki": praca w eksporcie polega na sprzedaży a nie snuciu sie po biurze albo podrzucaniu długopisu... Moze po prostu rozminales sie z powołaniem?

Wytresowana Małpa 2

Generalnie umowmy sie, nikt nikogo tu nie trzyma jak w kazdej firmie do pracy przychodzi sie zeby pracowac i otrzymac wynagrodzenie. Nie dla przyjemnosci. Zasady sa przedstawione na poczatku pracy i to dosc jasno. Kazdy ma prawo albo sie do nich przystosowac albo podziekować sa wspolprace. Kołchoz bylby wtedy jakby ludzi trzymano siłą. Jesli ktos nie umie napisac ładnej logicznej wiadomosci to faktycznie musi konsultowac kazde zdanie, ale wtedy moze nie powinien byc dyrektorem eksportu tylko asystentka i iśc na kurs business english. Jak w kazdej firmie sa ludzie ktorym taka kultura organizacyjna nie pasuje i dlatego wlasnie powstala koncepcja zmiany pracy. Problem polega na tym ze jest wiele osob ktore mysla ze na stanowiskach kierowniczych beda pokazywaly palcem zamiast byc doslownym leaderem zespolu i pokazać ze da sie inaczej, lepiej i wniesc cos nowego. Niestety kabona nie rosnie na drzewach i trzeba sie na nia napracowac. Jak ktos odpada przy pierwszym spieciu z szefem to jest miękka fryta. Tym bardziej jak ludzie zamiast odejść (bo przeciez maja honor i nie sa jak reszta wytresowanych malp w xlu) ida na L4. Bardzo szlachetne i honorowe.

Hans Klos
@Wytresowana Małpa 2 26.06.2015 09:53
Generalnie umowmy sie, nikt nikogo tu nie trzyma jak w kazdej firmie do pracy przychodzi sie zeby pracowac i otrzymac wynagrodz...

Droga koleżanko. Twoja próba bronienia czegoś, czego obronić się nie da jest bardzo żałosna i karkołomna. Byli pracownicy, których tutaj kompetencje podważasz, naprawdę nie muszą sie bronić. O nich świadczą ich osiągnięcia i wyniki. No chyba, że chcesz powiedzieć, że XL na kluczowe stanowiska zatrudnia ludzi bez doświadczenia i kompetencji. Więc albo nieudolnie rekrutujecie ludzi i zatrudniacie idiotów wtedy musisz sama zastanowić się nad swoimi kompetencjami albo też kultura pracy jaką stworzyliście nie sprzyja wykorzystaniu ich potencjału i doświadczenia. Natomiast jeśli chcesz bronić tezy, że jedyną rolą pracodawcy jest dostarczanie jak to powiedziałaś „kabony” a firma może funkcjonować w oderwaniu od norm etycznych, społeczno-kulturowych, prawa pracy, nie szanować i poniżać swoich pracowników, to jesteś zwyczajnym nieukiem i powinnaś wrócić do szkoły. Wasze łatane zasoby kadrowe to niestety dramatyczna sytuacja na rynku pracy i dopóki to się nie zmieni zawsze znajdą się desperaci, którzy zaakceptują wszystko. Wasz cyrk wasze małpy. Można pochylić się nad wami tylko z politowaniem. Zatrudnijcie sobie lepiej dobrego PR-owca bo to zadanie Ci nie wychodzi.

Kolejna Wytresowana Małpa
@Hans Klos 03.07.2015 15:43
Droga koleżanko. Twoja próba bronienia czegoś, czego obronić się nie da jest bardzo żałosna i karkołomna. Byli pracownicy, któr...

Drogi Kolego, Skąd niby pomysł ze wytresowana małpa 2 to koleżanka? Nie bronie firmy, bronie ludzi którzy zostali a których obrażasz i za co hańba Ci po wsze czasy. Proszę zaprzestań tego, albowiem każdy ma inną sytuację prywatną, nikt nie pracuje dla czystej przyjemności bez honorarium i Twoje wywody, że są wytresowanymi małpami świadczą tylko o Tobie (zresztą niezbyt pochlebnie, bo nawet się nie przedstawisz), nie świadczą zaś o nas. Dick move. Na pewno lepiej jest odejść na L4 po cichu zamiast przyjść i powiedzieć, że się rezygnuje z tych czy innych powodów, niż być wytresowaną małpą, prawda? Szlachetne zachowanie tego typu rzeczywiście uprawnia do krytykowania innych. Niestety ludzie, którzy przychodzą na stanowiska kluczowe często są krótko mówiąc kretynami z dobrą prezencją i na pewno lepszym od mojego PRem (dziękuję, że to zauważyłeś). Ludzie, którzy zostali faktycznie mają słabszy PR ale za to dobrze pracują. No, Szejm on dem. Jeśli zatem byli pracownicy nie muszą się bronić to niech się nie bronią jak to właśnie robisz swoją postawą passive-aggressive. Zwłaszcza niech się nie bronią będąc parówami i atakując ludzi, którzy zarabiają uczciwie na swoje utrzymanie. p.s. Nie tęsknimy.

Wytresowana Małpa

Podpisałbyś sie chociaż. Chojrak za dyche.

rasti

kołchoz i katastrofa !!! Omijać szerokim łukiem ! Na kasie w tesco nie zostaniecie tak zgnojeni i sponiewierami jak w xl-u. Ten oszołom PK wzbogaca się na takich nieświadomoych wyrobnikach.

miki

Wszystkim zainteresowanym podjęciem pracy w firmie XL Energy Marketing stanowczo odradzam. Proszę omijać tą firmę szerokim łukiem bo w przeciwnym razie będziecie bardzo gorzko żałować każdego dnia spędzonego w tej firmie. Właściciel to niezrównoważony człowiek, który traktuje firmę jak własny folwark a pracujących tam ludzi poniża i obraża. Panuje tam atmosfera permanentnej inwigilacji, podejrzliwości i braku zaufania. Z pracy wyrzuca się ludzi za nawet najdrobniejsze odejście od przyjętych standardów komunikacji. Takich np. jak źle sformułowany email do klienta. Prowadzi to do sytuacji, że dużą część dnia spędza się na konsultacjach dotyczących poprawności emaila, jakiego chce się wysłać. Każda rozmowa telefoniczna z klientem musi zostać również zaraportowana na piśmie. Własna inicjatywa i zakres kompetencji na jakimkolwiek stanowisku sprowadza się do samodzielnego wyjścia do toalety oraz na przerwę. To miejsce wyłącznie dla sfrustrowanych i nieporadnych życiowo ludzi, którzy za pieniądze dadzą się upokorzyć i upodlić. Właściciel musi poruszać się z ochroniarzem z bronią bo w przeciwnym razie już dawno znalazł by się ktoś kto skopałby mu tyłek. Średni okres pracy w tej firmie nie przekracza roku a garstka pracowników z dłuższym stażem to wytresowane małpy, które udało się przysposobić do tego reżimu. Naprawdę trudno wyobrazić sobie, że w dzisiejszych czasach w Polsce funkcjonują jeszcze takie firmy.

oko

Czy w Mławie bedzie nowa fabryka? może ktoś udzielic takiej informacji?

kapral

Ph to skórt od przedstawiciela handlowego, mam nadzieję że dobrze rozumiem. Popyt na takie energy drinki jakie sprzedaje xl energy marketing to chyba jest zawsze, bo przecież młodzi ludzie piją tego na potęgę. Wystraczy dobra reklama i to najlepiej w internecie i przedstawiciel handlowy nie bedzie mial za dużo roboty

piv

Nikt nie wymienia ekipy , tylko tworzone są nowe stanowiska pracy. Czy warto ? Nie jest łatwo teraz na detalu bo firma wymaga masakrycznie dużo, a nie inwestuje w detal. Tragiczne pakiety, brak wsparcia w towarze za zapłatę za wystawki, brak dodatków do zamówienia. A do 300 sklepów w miesiącu chcą aby sprzedać XLa i to na dodatek min 4zgrzewki... Tyle że black szaleje i ma wsparcie , las Vegas także, Redbull też.. Jak XL nie dofinansuje PH to niech nie oczekuje sprzedaży 10palet do detalu. Po co durne wycieczki dla hurtów ? Przez to XL nie będzie widoczny w Polsce tylko za nią... Dajcie PH dużo lepsze wsparcie, a nie straszcie zwolnieniami...

seba

Na pracuj pojawiło się sporo ogłoszeń na PH. Wymieniacie ekipę? Bo na to wygląda. Pytanie do tych co pracowali: warto złożyć tam CV?

gastro

witam wie ktos cos jak wyglada praca w kanale horeca? pozdro

anonim

(usunięte przez administratora)

niki

Zależy o jakie stanowisko Ci chodzi.. Premii na PH nie ma co jest mało motywujące. Szkoleń brak co także nie rozwija.. Awans? Hmm może kiedyś jak bardziej rozwinie się dział sprzedaży, ponieważ na razie jest mizerny. Atmosfera nie jest zła Dyrektor spoko, kierownicy też. Warunki pracy także.

Miontek

Dzięki

Miontek

Czy firma w Warszawie obecnie szuka pracownikow? Jesli tak to na jakie dzialy lub prosze o info gdzie moge ewentualnie to strawdzic.

jgd
@Miontek 03.12.2014 18:41
Czy firma w Warszawie obecnie szuka pracownikow? Jesli tak to na jakie dzialy lub prosze o info gdzie moge ewentualnie to straw...

Google i wpisz praca Xl.... Bez problemu znajdziesz. Co Wy chcecie id firmy. Fakt pan dyr działu handlowego Z... także traktuje swoich ph nie równo ponieważ są równi i równiejsi w wynagrodzeniu i nowi mają więcej niż starzy pracownicy. Na pewno dyrektorze utrzymasz dobrych ludzi. Ale nie doceniasz ich i chyba Ci obojętnie kto pracuje. Zobaczymy kto docelowo będzie robił dobrą robotę.

q

Szanowny Panie Dyrektorze! Bardzo dziękujemy Panu za "podwyżkę uznaniową", przynajmniej teraz wiemy kto z nas dla Pana jest równy a kto równiejszy.Śmiemy przypuszczać,że jest to podziękowanie za naszą ciężką pracę i poparcie Pańskiej córki na facebooku o które nas Pan nie tak dawno bardzo nas prosił.Wtedy my wszyscy potrafiliśmy się zorganizować aby Pan osiągnął swój cel. Jeszcze raz bardzo dziękujemy za to "niewątpliwe wyróżnienie" - 'wzruszyliśmy się jak stare sienniki"". Z poważaniem - Pańscy "równi" pracownicy!

pracownik z maszyny

Pisze tutaj bo juz mnie to wkurza. Nie dosatlem podwyzki i zyje. Moze warto spojrzec na siebie i zadac pytanie czemu nie dostalem? Sa u nas w zakladzie osoby ( kilka) z produkcji i magazynu ktore caly czas robia zamieszanie. A niech spojrza na siebie i swoja prace- jesli to moizna nazwac praca, a nie caly czas narzekac i oczerniac innych. Mysle ze wiekszosc poprze moje zdanie. Nie pora aby ci ktorzy to zamieszanie robia. Jak wam sie nie podoba to powiedzcie prosto w oczy a nie ukrywacie sie za swoimi monitorami. Macie "jaja" wiec prosze je "pokazac" i nie chowac sie. A tak poza tym bylo miejsce na kierownika na luzaka na syropiarza. Zaden nie chcial wiec kur... do kogo pretensja!!! Ocencie siebie i swoja prace a nie innych!!! I zajmijcie robota a nie glupotami na go worku. Ktos inteligentny kto to czyta to sie niezle usmieje.

lo

Bardzo dobrze trzeba zrobic porzodek z.P.KIEROWNIKAMI nie mozna z nimi pracowac tak majo mozgi zjarane

pracownik

Dajcie nam wszystkim trochę podwyżki , bo jak na pracę zmianową to mało zarabiamy , od paru lat stoimy w miejscu z zarobkami a wszystko drożeje. Jak żyć panie dyrektorze?!

;'l
@pracownik 28.11.2014 12:38
Dajcie nam wszystkim trochę podwyżki , bo jak na pracę zmianową to mało zarabiamy , od paru lat stoimy w miejscu z zarobkami a...

Nie żebraj u takich o kase jak Cygan bo wstyd, honoru troche! Jakbyś miał dostać pieniadze to byś dostał. Możesz się odwdzięczyć na wiele innych sposobow jak masz odwage. To oni sa zawsze w potrzebie ze wzgledu na specyfike pracy.

........

Ja proponuje upodlic do reszty pracownikow i przyznac talony na swieta rowniez uznaniowo. Niech sie nieroby przyloza do roboty a nie skamlaja i na forum wypisuja.

hmmmm

Może to szefostwo do pionu trzeba po prostu doprowadzić bo to oni są zawsze autorami tego bałaganu.W ich mniemaniu prawdopodobnie zupełnie nieuzasadnionego My jako pracownicy nie różnimy się od pracowników innych firm i z własnymi żalami i problemami poradzimy sobie sami. Z problemami stwarzanymi przez was już nie bo nie od nas to zależy. Takimi decyzjami nastawiacie nas przeciwko sobie.Wystarczy przeczytać powyższe wpisy i te starsze i maluje się obraz całościowy. Największy spokój jest w labie bo co by nie mówić to jak były premie kiedyś to otrzymali wszyscy, podwyżki wszyscy i pracy po równo więc może warto wziąć przykład panowie jak się postępuje z ludźmi. Napsioczy każdy coś tam ale relatywnie największy spokój i zgoda jest tam. Pisząc teraz do całej reszty to dawniejsze premie po uważaniu, gdzie przykład popłynął od pana dyr. G. ''Wypłaty" za nadgodziny. Przyjęcia do pracy osób "zaufanych" po dzisiejsze wyróżnienia, których podobno nie było i zachowanie przełożonych przyjmując że jest to prawda daje wam kiepski mandat do ferowania wyroków kto zasłużył kto nie. Wszystkich z was z wyjątkiem labu też może ktoś powinien w końcu zweryfikować. Nawet osoby wyróżnione nie pochwaliły tej całej nieszczęśliwej decyzji. Więc kto tworzy tą atmosferę? Warto to sobie przemyśleć ale bardziej prawdopodobne jest pójście w odwrotnym kierunku obrażając się na wszystkich i nie patrząc uczciwie na własne dokonania. Jest też bardzo wiele plusów i pozytywnych spraw w naszej pracy, więcej niż gdzie indziej ale to nie w tym temacie.

nietoperz
@hmmmm 28.11.2014 11:08
Może to szefostwo do pionu trzeba po prostu doprowadzić bo to oni są zawsze autorami tego bałaganu.W ich mniemaniu prawdopodobn...

Czyli wytężając umysł na skonstruowany przez Ciebie wpis w języku (chyba) polskim można dojść do wniosku, że jesteś "za, a nawet przeciw". Tudzież, cytując "klasyka" są "plusy dodatnie i plusy ujemne" ;). Na innym forum takie wypowiedzi kwituje się postem: piłeś - nie pisz.

qww

Mława to Mława dział sprzedaży to inna bajka. Jeśli dadzą na detal więcej darmowych zgrzewek i odpalą sieci sprzedaży, stacje benzynowe i większość ciekawych sklepów to i z fabryki będzie więcej wyjeżdżać. Jak Pani K i pan Z pomyślą o sprzedaży to i ph będą mieli lepsze wyniki. Nie pracuje już ale dziwię sie, że ta firma jest taka skompa. I na dodatek brak socialu na święta. Śmiechu warte. Byle tylko mieć jak najwięcej dla prezesów i pan które tylko czepiają się o bzdury.

a

kiedyś podpisywaliśmy w Mławie jakieś śmieszne papierki o równym traktowaniu w firmie, ciekawe jak to się ma do rzeczywistości....

a
@a 25.11.2014 19:29
kiedyś podpisywaliśmy w Mławie jakieś śmieszne papierki o równym traktowaniu w firmie, ciekawe jak to się ma do rzeczywistości....

Tia

mława

A w Mławie wielkie podwyżki o 150zł brutto. Tylko trzymane w ścisłej tajemnicy, ponieważ uznaniowe tylko dla wybranych. Swoją drogą ciekaw jestem czy osoba z takim samym stażem na takim samym stanowisku może mieć inną płacę zasadniczą. Żenada. Ale jacy przełożeni takie podwyżki

Leon

Dla wszystkich szukających korporacyjnych standardów w dobrym tego słowa znaczeniu - dajcie sobie raczej spokój. To firma nastawiona w 90% na eksport swojego produktu (często pod inna marką) i rozwój tego działu jest dla niej kluczowy. Stąd pewnie duża rotacja w tym obszarze. Wszelkie zaś działania dedykowane polskiemu rynkowi, zarówno sprzedażowe czy marketingowe to pomyłka. Nieskoordynowane działania prowadzone w przypadkowy sposób, taka jest moja opinia po krótkiej analizie oraz "rozmowie kwalifikacyjnej". Celowo zaznaczam to pojęcie w cudzysłowie, bowiem osoba która ją przeprowadzała mimo szerokiego zakresu kompetencji w stopce pod nazwiskiem, miała niewielkie pojęcie zarówno o kwestiach rekrutacyjnych, jak i komercyjnych dotyczących rynku, w którym działają. Rozmowa na poziomie poradnika "100 najczęstszych pytań rekrutacyjnych". Daleko tej firmie do globalnych standardów, do jakich chciałaby aspirować (wynajęcie biura w NY dla prestiżu to trochę za mało). Dla mnie spora strata czasu!

Octavia
@Leon 24.11.2014 21:05
Dla wszystkich szukających korporacyjnych standardów w dobrym tego słowa znaczeniu - dajcie sobie raczej spokój. To firma nasta...

Z ust mi to Leon wyjąłeś :-)

Zostaw opinię o XL Energy Marketing Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie XL Energy Marketing Sp. z o.o.