Dobrze się zaczęło a skończyło bardzo źle. Jak prace ruszyły szybko tak przy samej końcówce pracownicy wybili i prace przeciągnęło się z dwóch tygodni do dwóch miesięcy. A i tak podbitka nie została skończona. Brakowało śrub, które wcześniej zostały usunięte i miały być założone nowe, ale sporo zostało pominiętych. Umowa dotyczyła wymiany poszycia dachu, w trakcie dokonano zmiany na malowanie a cena została ta sama. Do tego doliczona została podbitka i obróbka dachu. Podczas rozmów noe doprosilismy się wyceny prac by porównać je ze średnimi cenami, gdyż mieliśmy spore wątpliwości czy malowanie powinno być tak samo potraktowane jak wymiana dachu. Dodatkowo na fakturach były wrzucane narzędzia do pracy, których pracownicy nie mieli tak jak opryskiwacz, czy uchwyty do walków, maski itp. Odnowiliśmy oplaty fv dopóki nie dostaniemy opisu na fakturze konkrewnych cena za prace, które zostały wykonane tylko cena ogólna... podbitka zrobiona ładnie jednak za niedokończone, konflikt, czas niedomówienia nie polecam tej firmy.