Szczerze odradzam, i nie piszę tego ze złości, tylko żeby ostrzec innych przed tą firmą. Wcześniejsze komentarze są jak najbardziej czystą prawdą, pracowałem tam jako kierowca przez dosyć długi okres czasu, i z czystym sumieniem mogę potwierdzić to co piszą inni, (usunięte przez administratora) "frachtu" którego nikt nigdy nie widział na oczy, raz za miesiąc dostaniesz (usunięte przez administratora) innym razem za te same trasy dostaniesz (usunięte przez administratora)(gdzie to już jest naprawdę dużo, jak na tą firmę), wypłaty liczone są na zasadzie chybił trafił, nigdy nie wiesz ile zarobisz, jedno jest pewne, że im więcej jeździsz tym mniej zarabiasz (wiecej ci zabierze), a niskie wynagrodzenie szef tłumaczy tak "może trochę mniej zarabiacie, ale za to macie dobry sprzęt".Jeżeli chodzi o sprawy takie jak umowa o pracę, to z góry ostrzegam, że w tej firmie nie istnieje pojęcie umowa o pracę, tam jedynie co to dostaniesz jakieś śmieszne, śmieciowe zlecenie. Oszczędności w tej firmie robione są kosztem, czasu kierowcy, jeżeli chodzi o winiety to mimo że masz czas pracy, jazdy, to i tak musisz stać do północy bo szef nie wykupi ci winiety na bieżący dzień bo jest zdania, że jak ruszysz o 1 czy 2 w nocy to też zdarzysz, a jemu zostaje 12 euro w kieszeni. Jeżeli chodzi o klimat na bazie, to jest kompletnie słaby, tam najlepiej to tylko odstawić auto i uciekać do domu, bo jak zostaniesz chwilę dłużej to zaraz znajdzie się dla ciebie zajęcie typu, wstawić naczepę pod załadunek do pobliskiej firmy czy tankować auta, najlepiej to jakby kierowcy swój wolny czas spędzali na bazie i za darmo usługiwali. Jeżeli masz w życiu cel i ambicje to naprawdę to nie jest firma dla ciebie, tam się nie dorobisz, chyba że nerwów i garba. Pracowało tam wielu dobrych kierowców, lecz każdy prędzej czy później i tak odchodził, i na dzień dzisiejszy nie słyszałem , żeby ktoś żałował decyzji,a nawet wręcz przeciwnie, żałowali tylko, że tak dużo czasu zmarnowali w tej firmie, bo naprawdę tam nie da się normalnie pracować. Szczerze z czystym sumieniem, z ręką na sercu odradzam pracy w tej firmie.
PS:(usunięte przez administratora) to już nie są te czasy gdzie kierowca to wisiał na płocie i można było codziennie innego zatrudnic, czasy się zmieniają i dobry pracownik oczekuje adekwatnego do wykonywanej pracy wynagrodzenie, a nie jałmużny, i przede wszystkim szacunku, którego pan nie ma ani do swoich pracowników ani do samego siebie, co jest naprawdę przykre.