klient13.08.2021 23:19
Totalna tragedia. Odradzam każdemu. Bardzo nieprofesjonalny, pyskaty tapicer. W życiu się z czymś takim nie spotkałem. Rozmawiając z nim powyżej 10 minut potrafi powiedzieć : Dobra, nie mam czasu, mam klienta. Mimo, że to ja jestem klientem i robi dla mnie zlecenie za tysiąc złotych i ustalam z nim ważne rzeczy. Tak samo przy odbiorze auta. Nie umie się zachować, szybko się irytuje, złości jak małe dziecko. Jak coś zepsuł to się nie przyznaje. Mówi, że tak już było, że to nie jego sprawa. Po jego ingerencji fotel kierowcy zaczął się zacinać przy regulacji pochylenia. Przepalił też bezpiecznik w ekranie w tylnym zagłówku podczas wymontowywania fotela kierowcy, bo nie odpiął zasilania i grzebał w kablach. Potrafi zadzwonić po 2 dniach przetrzymywania samochodu z tekstem: Nie proszę Pana, nie wiem jak wyjąć ten fotel, za dużo tu kabelków, chyba nie będę tego robił. A potem jednak łaskawie zmienia zdanie i jednak się "bohatersko" podejmuje. Trzymał moje auto 3 dni (obiecał 1,5) , a robił pierdoły które zajmują półtora dnia max. Zapewne póki ja czekałem na odbiór, on robił dla innych klientów w międzyczasie, taki z niego (usunięte przez administratora) Wymyśla na poczekaniu idiotyczne teksty, że czegoś się nie da, kiedy w rzeczywistości się da. Zdewastował moją starą skórę kierownicy, bo coś mu pieprznęło do głowy, że tak trzeba, mimo, że sprzedawca deklarował w instrukcji : Broń boże nie zdejmować oryginalnej skóry tylko obszywać na nią obowiązkowo. Potem obiecał poprawić za darmo. Gdy przyszedłem poprawić za darmo zażądał dodatkowe 200 złotych. (usunięte przez administratora) manipulator, stary wyga, a zachowuje się jak rozwydrzony bachor , brak profesjonalizmu. Z całego serca odradzam każdemu. Jak tylko coś nie idzie po jego myśli to zaczyna kombinować, zniechęcać się, dramatyzować, podwyższać ton. Nawet w przypływie złości trzepnąć się go nie da kontrolnie żeby się zreflektował, bo to taki mały, drobny, zrzędliwy facet grający ofiarę oby tylko ominąć odpowiedzialność. Żałuje każdej wydanej złotówki na niego. Wydałem u niego łącznie 1100 złotych. Dobrze zrobił tylko fotel. Kierownice (usunięte przez administratora) po całości, niechlujnie, niedokładnie, krzywo. I nie da się pójść zareklamować, bo (usunięte przez administratora) zacznie dramatyzować i żądać kolejnych pieniędzy. Masakra. Nigdy więcej nie skorzystam z usług Marek Jarko Roko Car.