Niestety zdecydowanie nie polecam tej firmy.
Zamówienie opłaciłam 21 lipca, natomiast towar otrzymałam dopiero 7 września. Przez ponad sześć tygodni wielokrotnie kontaktowałam się ze sprzedawcą i otrzymywałam kolejne, niedotrzymywane zapewnienia dotyczące realizacji zamówienia. Cały przebieg sprawy mam udokumentowany w wiadomościach e-mail i SMS.
Gdy po otrzymaniu przesyłki poprosiłam o wyjaśnienie opóźnienia oraz kwestii związanych z fakturą, nie otrzymałam rzeczowej odpowiedzi. Zamiast tego sprzedawca wielokrotnie nakazywał mi spakować towar i zapowiadał wysłanie kuriera po jego odbiór, mimo że wyraźnie informowałam, iż nie chcę odstępować od zakupu.
W korespondencji napisano między innymi: „Proszę mnie nie pouczać”, „Nie będzie mi pani grozić US” oraz „Ja przy tak małych zamówieniach nie będę się denerwować”. Zarzucono mi również grożenie i nękanie pracowników, chociaż domagałam się jedynie wyjaśnienia przebiegu realizacji zamówienia i prawidłowego udokumentowania transakcji.
Sprzedawca twierdził, że wcześniejsza przesyłka wróciła z powodu nieobecności odbiorcy, jednak nie przekazał mi numeru tej przesyłki, historii śledzenia ani potwierdzenia próby doręczenia.
Towar ostatecznie otrzymałam, ale czas oczekiwania, brak rzetelnych informacji oraz sposób prowadzenia korespondencji uważam za niedopuszczalne. Każdy klient, niezależnie od wartości zamówienia, zasługuje na szacunek i rzeczową obsługę. Na podstawie własnego doświadczenia nie dokonam ponownie zakupu w tej firmie.