P.P.OKNOPLUS.SP.Z O.O.

Kraków

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 88 ocen.

Opinie o P.P.OKNOPLUS.SP.Z O.O.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.OKNOPLUS.SP.Z O.O.

Lila

A gdzie moja opinia o 2 paniach trzymających władzę? Pani blond i pani Czarna? Eksport się sypie, kolejna osoba odchodzi...a osoba bez znajomosci niemieckiego obsługje klientów niemicekich.

Grażyna

Jakim cudem jak ostatnio patrzyłem było 140 opini a teraz koło 40? Ludzie po to są takie fora by pomóc podjąć decyzję przyszłym pracownikom czy chcą pracować w danej firmie, opinie powinny być też negatywne

Robot

Wszystkich dobrych niezadowolonych pracowników firmy oknoplus zapraszam do oknoplastu. U nas tez podobnie ale lepsza kasa.

robotnik

W czwartek mam rozmowę opłaca się w ogóle przyjechać ? jak wygląda wypłata dla nowego ? jak z godzinami pracy są jakieś zmiany czy coś?

Luis

Widzę tu jakiś święty gniew na firmę a trochę szkoda bo jak ktoś daję okazję na zarobek i możliwość zarobku to powinno się to doceniać a nie truć jakim to się jest smutnym i nie zadowolonym z posady, ale z drugiej strony widać jak nas traktują ci z biura po komentarzach... Polecam obu stronom Znaleźć lepsze hobby

anonim

(usunięte przez administratora)

3 miesiace tam jestem

Święta prawda! Brawo Bolek. Pozytywne komentarze sa produkowane na zlecenie uzdrowiciela. Pewnie jedna lub dwie z nich otrzymaly polecenie sluzbowe zeby produkowac ta scieme. Ciemność widzę. W każdym razie konwersacja dzieki temu jest podtrzymana. Dobra robota drogie panie. A jutro " panie dyrektorze meldujemy wykonanie zadania".haha

Ogarnięta

Piszecie że słabe zarobki,że na życie nie starcza itp to dlaczego jeszcze tam pracujecie? haha ale ziemniaki z was. Może czas zmienić prace gdzie zarobki sięgają zenitu niż wylewać swoje żale na stronie, bo tylko tyle potraficie a jak przyjdzie co do czego to głowa w dół i "tak panie ( usunięte przez administratora )e,już już się robi..". Żenujące jest to co tu wypisujecie nie wiem czy mam się śmiać czy płakać z waszej głupoty. Zastanówcie się trochę nad sobą ,dojdźcie do jakiś wniosków nikt przecież was na siłę tam nie trzyma.

janosik
@ONA 25.02.2017 17:39
Powodzenia. Polecam poczytać ziemniaczane żale o innych pracodawcach.

Tu nie chodzi o żale o innych pracodawcach tu chodzi o naszą firmę OknoMinus gdzie pracujemy od kilkunastu dni-miesięcy-lat i nie godzimy się na takie traktowanie a gdzie mamy się wyżalić jak nie na forum ogólnym przecież wszyscy nad nami mają ( usunięte przez administratora ) każdy dba aby jemu kasa się zgadzała i fałszywie się uśmiecha i wmawia że będzie lepiej ODRADZAM TĄ FIRMĘ pomimo iż tu jeszcze pracuję.

pracujacy
@janosik 25.02.2017 20:59
Tu nie chodzi o żale o innych pracodawcach tu chodzi o naszą firmę OknoMinus gdzie pracujemy od kilkunastu dni-miesięcy-lat i n...

100 % prawdy w tej calej smutnej prawdzie. Liczę ze ktos w końcu uslyszy nasz niemy krzyk. Zrozumie ze to my tworzymy firme a nie jeden uzdrowiciel.

młody

Witam. Jakie zarobki na produkcji???

młody
@... 25.02.2017 14:37
Zarobki? Jakie zarobki? Takie ze lepiej w domu siedzieć. Chyba ze jesteś kawalerem nie masz rodziny i nie lubisz korzystać z zy...

A coś więcej????? Zarobki na zgrzewarce???? Na kj??? Na tzw gumie??? Proszę o więcej informacji.

młody

Dzięki za obszerny opis,ale ja proszę o przykłady. Opisz na jakim stanowisku Ty pracujesz i jakie masz z tego wynagrodzenie. Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

pracus

Wysokowykwalifikowana i na pewno po wyższych studiach:D

trewor
@madra 24.02.2017 08:07
Zauważ że rotacja jest tylko na hali produkcyjnej gdzie teraz po zmianach może pracować każdy bez potrzeby jakichś nad miernych...

Nie pracowałem w tej firmie, byłem tylko na rozmowie. Ale wiem że nie tylko po studiach można dużo zarabiać, czasem jest tak że ludzie zaczynają od zawodówek a kończą na studiach, ale mają "fach" w ręku. Ale też chyba zapomnieliscie że ludzi z dużym doswiadczeniem się dobrze opłaca bo to oni budują podstawę firmy mimo że są pracownikami fizycznymi. Bo tak się składa że gdyby nie było tych ludzi na chali to ciebie koleżanko i reszty zarządu też by nie było. Bo to oni na was pracują a nie na odwrót i to powiniscie szanować. Na koniec w stabilnych firmach nie ma takiej rotacji, jest dobra płaca i ludzie nie wypisują po blogach.

anonim

(usunięte przez administratora)

Bystry obserwator

Pracowniku czyżbyś wyłączył myślenie i zamknął oczy? A może jesteś z drużyny uzdrowiciela..

były pracownik

Witam nie polecam pracy u nich ponieważ zarobki na poziomie 1700-1900 zł za ciężką prace. Firma przy zatrudnieniu oferuje podstawę czyli najniższa krajową która ma wzrosnąć o 50% po upływie 3 miesięcy ,ale tak się nie stanie ponieważ pan kierownik umiejętnie mówi o podwyżce nie podstawy ale premii która jest naliczana od wyprodukowanych okien. Jeśli komuś odpowiadają zarobki w takiej wysokości to dobrze trafił. Pozdrowienia dla pracowników produkcji.

anonim

(usunięte przez administratora)

fan

jeszcze pracują????????????????????????????????????????????????

waclaw

Cóż powiedzieć......... ale to wszystko jest smutną prawdą

Pracownik

Widzę nie zadowolenie wielu pracowników otóż dodam też coś od siebie. Miałem szanse pracować w tej firmie otóż zapowiadało się całkiem nieźle, na rozmowie kwalifikacyjnej zapewnianie że okres pierwszych 3 miesięcy to taki bardziej przygotowawczy stawka oczywiście najniższa krajowa lecz po 3 miesiącach stawka pójdzie w górę podjąłem się lecz to był duży błąd.. odrazu rzucenie na głęboką wodę co chwile wprowadzenia nowych zmian zero stabilności (oczekiwałem całkiem czegoś innego) po 3 miesiącach Zero podwyżki Masz rypać i nie pytać.. uciekłem stamtąd po 4 miesiącach szkoda czasu na tą firmę..Odradzam.

tencotujeszczerobi

Chciałbym napisać coś pozytywnego o tej firmie ale na dzień dzisiejszy już nic mi takiego do głowy nie przychodzi. ( usunięte przez administratora ). Tyle w tym temacie. Trzymajcie się z dala od OknoPlusu i uzdrowiciela... Spotkamy się w konkurencji

pracownik

Znów kolejni starzy pracownicy odchodzą z hali produkcyjnej, niedługo starzy będą mówić o pracujących miesiąc albo tydzień

fan

Prawda

Pracownik

Niestety ale to wszystko prawda !!!

anonim

(usunięte przez administratora)

kris

Nie narzekajcie, bo firma po prostu dąży do tego żeby wszyscy pracownicy mieli szanse żeby dostać rodzina 500+, gdzie do niedawna każdy pięciokrotnie przekraczał ten pułap

Tomasz

Pytanie do kogos kto tam pracuje bo poszukuja pracownika do dzialu technicznego w obecnej pracy w konkurencji robie to samo czego oni oczekuja tylko czy unich zarobie 3200 na reke i jaka umowa bo jak bym do nich przeszedl to odeszedl by mi dojazd do pracy bo jestem z Libertowa czy warto --

juri
@Tomasz 13.11.2016 20:05
Pytanie do kogos kto tam pracuje bo poszukuja pracownika do dzialu technicznego w obecnej pracy w konkurencji robie to samo cze...

bierz w ciemno...będzie ciemno...

Piotrek
@Tomasz 13.11.2016 20:05
Pytanie do kogos kto tam pracuje bo poszukuja pracownika do dzialu technicznego w obecnej pracy w konkurencji robie to samo cze...

Hej w ktorej firmie tyle zarobie

oknofan

Witam! Pracowałem tam kiedyś,strona jest do zmiany,ale jeszcze tego nie zrobiono.Aplikowac można,ale nie wiem,jak z odpowiedziami na te aplikacje.Płacą dobrze,zawsze na czas,wszyscy są bardzo mili,mówią sobie po imieniu.Prezes bardzo kulturalny człowiek.Polecam to miejsce.

admin

Czy uważasz, że to co pisze się w internecie na temat firmy P.P.OKNOPLUS.SP.Z O.O. to prawda? Dodaj swoją opinię na naszym forum.

ariel
@admin 15.07.2015 11:02
Czy uważasz, że to co pisze się w internecie na temat firmy P.P.OKNOPLUS.SP.Z O.O. to prawda? Dodaj swoją opinię na naszym foru...

ja byłem na rozmowie i wywniaskowałem ze nie przyjmuja do pracy ludzi .na rozmowie sie okazało ze bajere kierownik puszcza i babka tez.

zastraszony
@admin 15.07.2015 11:02
Czy uważasz, że to co pisze się w internecie na temat firmy P.P.OKNOPLUS.SP.Z O.O. to prawda? Dodaj swoją opinię na naszym foru...

Niestety to co było prawdą zostało usunięte a teraz wzywają na Policję celem złożenia wyjaśnień czemu dokonywaliśmy wpisów negatywnych wobec OknoPlusa jaki pracodawca takie wpisy ludzie niezadowolenie okazywali na forum a Prezes uznał to za szkodzenie firmie i zgłosił sprawę na policje to poco takie portale ?

Zostaw opinię o P.P.OKNOPLUS.SP.Z O.O. - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.OKNOPLUS.SP.Z O.O.