Nie rozumiem dlaczego forum pracownicze opanowali klienci, którzy uważają się za specjalistów stomatologii.
A miał ktoś praktyki na asystenta tam?
Złodzieje i oszuści robią zdrowe zęby
Jeśli nie skończył Pan/Pani stomatologii to nie nie ma Pan/Pani pojęcia czy ząb jest zdrowy, a ludzie mądrzy wypowiadają się o czymś o czym mają pojęcie. Podsumując Pan nie mając o niczym pojęcia pisze,że został oszukany więc proszę nie pisać bo wprowadza Pan/Pani ludzi w błąd czasami naprawdę "Milczenie jest złotem"
Jan A Pan skończył? Mojej znajomej, w Artdentice, przy usuwaniu zęba uszkodzono dwa sąsiednie i kazano zapłacić za ich ich odbudowę.
Do Filip Malik tak milczenie jest złotem, warto wziąć to do siebie i również pamiętać o zasadzie klient nasz Pan
Czy nie jest może poszukiwany asystent stomatologa ? Gdzie można składać cv?
Czy trzeba mieć doświadczenie w branży aby starać się o prace w tym miejscu?
Bardzo miła obsługa, dr. Malik pracuje świetnie, bardzo profesjonalnie wykonany zabieg. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Bardzo polecam! Nie wiem skąd te złe opinie bo byłem z wieloma znajomymi i wszyscy oceniają klinikę bardzo pozytywnie
Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy. Może ktoś słyszał czy potrzebują ludzi?
Czy tak dobrze się pracuje i nikt tu nie zagląda?
wszystko super... kojejny wyrwany zab perfekcyjnie..zawsze pytaja czy boli a jak trzeba ponowne znieczulenie... zawsze obslugiwal mnie profesjonalista ( chyba nie Maik bo na pieczatce było Maciej Biebrzycki)- super psycholog.. po kazdej wyzycie zawsze chcialem podziekowac ..ze wsrod Polakow mamy szpeców 6/6. Nr w PL , minus dla Tczewa - KTO TAM JEST KIEROWNIKIEM, ZE CHYBA NAKAZUJE NACIAGAC ?? na kosciuszki..naciagaja i oklamywali mnie , ze 1 zab do wyrawania jest na fundusz reszta platna... zenada...po tel do Pruszcza powiedziani mi , ze w Tcz ktos bzdur mi nagadal..