Włosy i ta pani to jest wielka porażka.Kupiłam włosy u tej pani 50 cm od razu poleciła mi taśmy do włosów,które kosztowały 55zł.Włosy przyszły taśmy nie.Dostałam jakieś śmieszne soczewki w kartoniku rozwalonym.Fryzjerka założyła te włosy.Wstałam z fotela i zaczęły się odklejać te włosy.
Zadzwoniłam do tej pani co mi sprzedała i dlaczego nie dostałam taśmy za które zapłaciłam? Twierdziła że to jest niemożliwe,później dała do słuchawki jakiegoś faceta i cały czas trzymali się że jest to niemozliwe.Ten facet powiedział że ja jeszcze dostałam soczewki gratis ze to jest ok.i powinnam byc zadowolona
Ja soczewek nie używam
oni nawet nie wiedzieli co mi wysłali dopiero ja im tłumaczyłam jak to wygląda i ze to sa soczewki.
Umówiłam się z ta panią że mam jej to odesłać i ma mi wrócic pieniądze za wlosy i za taśmy 55zł które mi nie wysłała A ja zaplacilam
Byłam na wakacjach 1,5 tygodnia i umawiałysmy się że jak wrócę będę się kontaktowac.Zapłaciłam 286zł. Wydzwaniam do tej pani,cały czas pisze sms i zero odzewu.Nikt ode mnie nie odbiera telefonu,ani nikt nie odpisuje na sms.Odradzam!!!