OK Medical Systems

Poznań

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 63 ocen.

Opinie o OK Medical Systems

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OK Medical Systems

Iwona
użytkownik zarejestrowany

@kxkxdalej pracujesz w OK Medical Systems? Chętnie dowiemy się więcej o tym jakim pracodawcą jest ta firma. Na co mogą liczyć jej pracownicy?

kxkx
użytkownik zarejestrowany

@aleksandra w firmie atmosfera jest przyjemna dość, zarobki wcale nie są złe, a co do przyjęć to teraz nie ma żadnych i raczej w najbliższym czasie nie będzie.

Pozyczony

Brak słów i zarzadzania. Nie nie nie. Wierz mi.

tom

Pamiętajcie, że ryba psuje sie od głowy.

neutralny obserwator

Tyle negatywnych i pozytywnych komentarzy w jednym miejscu? Z jednej strony potrafię zrozumieć pracowników ale w każdej firmie są lepsze i gorsze okresy. Pytanie czy wspiera się ją jak jest dobrze a obraca przeciwko jak jest źle? To pracownicy mają w dużej mierze wpływ na funkcjonowanie firmy więc wina leży gdzieś w połowie.

Rozbawiony do łez
@neutralny obserwator 27.01.2016, 11:08
Tyle negatywnych i pozytywnych komentarzy w jednym miejscu? Z jednej strony potrafię zrozumieć pracowników ale w każdej firmie...

Neutralny obserwatorze! Trzeba być bardziej inteligentnym, aby będąc mocno osadzonym w tej firmie, udawać że się pisze bezstronnie. Ale próbuj, bo udzielasz się często

pracownik2

Nie interesuje mnie @gaś nad czym się zastanawiasz. Skoro używasz tak pięknych słów jak "chwilowe i przejściowe" to może warto pokusić się o takie jak "pensja, wypłacana w połowie" czy "prowizja, której nie zobaczycie!". Nie warto dać Ci @gaś szansy. Wszystkie lata mojej pracy to było dawanie Ci szansy. Ty nie masz @gaś nawyku uczciwości :(

Pracownik

Nerwy mi już puszczają w związku z comiesięcznymi zawirowaniami płacowymi. A swój kredyt muszę płacić terminowo!!!

pentagos

OK. Medical to banktrut, nawet nie odbieraja telefonów juz

Natalia

Powiem szczerze, że jestem z szokowana opinią, @Kuk Twój komentarz jest oparty na jakiś dowodach? Bo chyba nie do końca można oczerniać kogokolwiek na forum bez podstawie.

gogowin
@Natalia 16.11.2015, 11:36
Powiem szczerze, że jestem z szokowana opinią, @Kuk Twój komentarz jest oparty na jakiś dowodach? Bo chyba nie do końca można o...

no przecież napisał na jakiej podstawie tak sądzi...

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Pewny

Powiem tak wszystkie to opnie negatywne są prawdą. POWIEM TAK NAJDALEJ

Kuk

Obecna sytuacja i ruchy w KRS wskazują, że podziurawiony okręt jest szykowany do kontrolowanego zatopienia

Taki Tam

Radzę trzymać się z dale od tej firmy.

abcedgh

Jestem zainteresowany, ale jest sporo negatywnych opinii które powstrzymuja mnie przed wysłaniem CV. Jak możesz mnie zachęcić?

pentagos

moja agencja Pentagos 3 razy wykonywała usługi dla tej firmy, niestety OK MEDICAL jest bardzo nieuczciwą firmą. Musiałem odzyskiwać pieniądze poprzez drogę sądową, aż doszło do egzekucji komorniczej, dziwię się , że taki mają burdel. Reprezentuja firmę SAMSUNG, który powinien zerwać z nimi współpracę, bo po prostu zawsze zamawiają na ostatni moment, firmę obsługiwałem na targach poznańskich - obsługa stoiska i zawsze wiedać , że na stoisku co roku inni pracownicy są, w dobrze zarządzanych firmach pracownicy się tak nie zmieniają, obsługujemy ok kilkuset firm rocznie, ale proszę mi wierzyć, że tak nieuczciwych klientów, to spotyka się może 1 na rk lub 2. Zawsze należy spisywać umowy. NUMER DO MNIE 501254024

Aneta

Te staże są tylko wakacyjne?

ktoś

Mogę powiedziec jedno - doświadczenie sie zdobedzie ale zła atomosfera ,mobing, stres- tak już nie powinno sie pracowac tylko z szacunkiem do pracownika- czego brak w OK i te wszytskie pozytywy to sa pisane przez specjalnie zatrudnione osoby. Spróbowac kazdy moze. Odradzam

Krzysztof

Czy u Państwa w firmie można odbyć wakacyjne praktyki w dziale serwisu?

OK Medical Systems
@Krzysztof 19.06.2015, 09:52
Czy u Państwa w firmie można odbyć wakacyjne praktyki w dziale serwisu?

Krzysztof prosimy o kontakt telefoniczny z nasza firmą.

Krzysztof
@OK Medical Systems 22.06.2015, 11:00
Krzysztof prosimy o kontakt telefoniczny z nasza firmą.

Dziękuję za informację zwrotną. Czy mogę dzwonić na ten numer ( usunięte przez administratora )

Klaudyna

Warunki stażu: roczny z możliwością przejścia w międzyczasie na umowę o pracę. Wynagrodzenie do uzgodnienia/ widełki płacowe. Mówię teraz o stażu w księgowości. Bo na takie stanowisko aplikowałam

OK Medical Systems

Ogłoszenie na serwisanta nadal aktualne, serdecznie zapraszam do aplikacji wszystkich zainteresowanych.

Tola

Ja widziałam na biurze karier naszej uczelni ogłoszenia na staż do księgowości.

Ania K.

Hejka ludzie, czy orientujecie się czy staże o których mówicie są odpłatne? Potrzebuje jakiś wpis do CV

Janek

I jak z tymi handlowcami, szukacie?

Ilona

Polecam i nie zwracajcie uwagi na te wszystkie negatywne komentarze. Zawsze ktoś się znajdzie któremu nie można dogodzić.

Kacper

Jakiś czas temu szukali, ale czy nadal to nie mam pojęcia. Zadzwoń i zapytaj.

Adam

Czy to prawda, że firma szuka handlowców na terenie śląska?

Natalia

Polecam, praca dla ludzi zaangażowanych i solidnych.

Teodor

Widziałem ogłoszenie o pracę na stronie infopraca. Postanowiłem zajrzeć na profil pracodawcy. Dużo różnych opinii. Polecacie czy odradzacie?

Klimek
@Teodor 13.05.2015, 12:09
Widziałem ogłoszenie o pracę na stronie infopraca. Postanowiłem zajrzeć na profil pracodawcy. Dużo różnych opinii. Polecacie cz...

Na jakieś stronie zamieszone jest to ogłoszenie?

Teodor
@Klimek 18.05.2015, 10:24
Na jakieś stronie zamieszone jest to ogłoszenie?

Tak jak pisałem wyżej na stronie infopraca.

Informatyk

Ponawiam pytanie odnośnie pracy w dziale IT. Ktoś, coś?

Beata

Staż robiłam w firmie jakieś 3 lata temu. Dobre doświadczenie na dalszej ścieżce kariery.

Informatyk

Czy może się wypowiedzieć, ktoś z informatyków na temat pracy?

Tomek

Tyle sprzecznych opinii. Rozumiem, że te wszystkie negatywne to byli pracownicy szukający zemsty?

Franek

Drogi Gniewoszu! Ścieżka kariery jest kręta i głęboka, ale siedzi w niej już tyle osób, że dla Ciebie miejsca już tam może nie wystarczyć.

Tomasz
@Franek 31.03.2015, 08:46
Drogi Gniewoszu! Ścieżka kariery jest kręta i głęboka, ale siedzi w niej już tyle osób, że dla Ciebie miejsca już tam może nie...

Ścieżka "głęboka"? Myslałem, że ścieżka może być kręta i wyboista, ale głęboka...???

Bart

Firma która najchętniej poszukuje stażystów za free. Szanse na zatrudnienie ma następnie ten, który ma niskie wymagania finansowe. Niestety zazwyczaj jest to niska podstawa i teoretycznie atrakcyjna część prowizyjna. Teoretycznie - oznacza okrajana, płacona w kratkę itd.

Hubert

Co z tymi ofertami?

OK Medical Systems

Proszę o wysłanie informacji o organizacji szkoleń na maila sekretariat@okmed.pl

APszkolenia

Proszę o informację czy są Państwo zainteresowani ofertą organizacji szkoleń dla ginekologów?

Kamil

Hej jakie zarobki w firmie?

Jan

Ponawiam pytanie po jakich kierunkach chętnie zatrudniają na serwis?

Jan Konrad

Zwracam się do firmy OK Medical Systems z pytanie, pod którym adresem przyjmujecie teraz Państwo interesantów. Znalazłem dwa i mam teraz mały problem, umówiłem się na prezentację aparatu u Państwa w firmie. Proszę o kontakt zwrotny (usunięte przez administratora)

Karolina

Na jakiej ulicy znajduje się teraz firma?

Jan

Hej czy ktoś mi może powiedzieć po jakich kierunkach, najchętniej zatrudniają na serwisie?

Tomek

Jak wygląda praca na serwisie?

Krzysztof
@Tomek 26.02.2015, 09:09
Jak wygląda praca na serwisie?

Tomek a co Cię dokładnie interesuje?

Lucyna

Dostrzegam pewną sprzeczność. Czytam same dobre opinie ludzi pracujących w tej firmie, a ocena ogólna jest kiepska(2 gwiazdki na 5). Skąd taka rozbierzność? Wytłumaczy ktoś, bo nie wiem czy aplikować.

Henryk

Pytam bo nie posiadam dużego doświadczenia a chętnie zacząłbym pracę w branży medycznej.

Henryk

Czy poszukujecie handlowców z doświadczeniem?

Jan

A ja słyszałem, że wielu ludzi którzy tam pracowali, są dziś cenionymi fachowcami.

Kajetan
@Jan 12.02.2015, 17:29
A ja słyszałem, że wielu ludzi którzy tam pracowali, są dziś cenionymi fachowcami.

Jan jaką branże masz na myśli?

Tomasz
@Jan 12.02.2015, 17:29
A ja słyszałem, że wielu ludzi którzy tam pracowali, są dziś cenionymi fachowcami.

W jakiej dziedzinie? Mówimy o serwisie?

Aneta

Hej jakiś czas temu widziałam ogłoszenie do sekretariatu na praktykę czy cały czas można aplikować na to stanowisko?

K.R

Hej chętnie opowiem jak pracuję się w firmę. Jest bardzo dużo pracy, często pracuje się na paru płaszczyznach jednocześnie.

Zygmunt
@K.R 11.02.2015, 13:03
Hej chętnie opowiem jak pracuję się w firmę. Jest bardzo dużo pracy, często pracuje się na paru płaszczyznach jednocześnie....

To pewnie dobrze płacą! skoro dużo pracy i obowiązków to pewnie przekłada sie to na wynagrodzenie. Wiesz coś o tym?

K.R
@Zygmunt 12.02.2015, 17:24
To pewnie dobrze płacą! skoro dużo pracy i obowiązków to pewnie przekłada sie to na wynagrodzenie. Wiesz coś o tym?...

Płaca adekwatna do wykonywanej pracy.

Cyprian

Ja widzę same dobre opinie, o czym Ty Tomek mówisz?

Tomek

Czy faktycznie taka rozbieżność w firmie? Dużo sprzecznych opinii, z czego to wynika?

Zostaw opinię o OK Medical Systems - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OK Medical Systems