Czy w opiekunowie budynków zarabiają 10 000 zł ? Bo nie wierzę żeby za 3 000 zł tak traktowali ludzi : podśmiechujki do telefonu, arogancki ton, idiotyczne odzywki. Wysyłając e-mail macie właścicieli mieszkańców za głupkówm? Może byście wstali z krzesełem i się przejechali zobaczyć pomalowane klatki, rozwalone domofony, nie działający monitoring. Po pracy żyjecie normalnie ale do 15.00 jest covid i wy biedaki nic nie możecie bo pandemia. Weźcie się za pracę !
Dokładnie! Przecież ADMy to taka bieda że im się nie chcę nawet JEDNEJ uchwały wywiesić na korytarzu żeby mieszkańcy mogli się zapoznać. 10 lat temu inne wspólnoty takie sprawy administracyjne już załatwiały przez internet a tu właściciel się dowiaduję na końcu, bo zebrali 51 % i reszta nawet nie musi o niczym wiedzieć. Skandal
Zapewniam Państwa, że są w ADM pracownicy oddani swojej pracy ale jesteśmy w mniejszości. To jest taki rodzaj pracy, że jesteśmy zależni od innych pracowników, którym przeszkadza to, że muszą pracować. Jest dużo skamieliny, którą boją się ruszyć. Związki zawodowe kompletnie nie spełniają swojej funkcji statutowej. Nie bronią pracowników, jest w nich osoba, która potrafi prześwietlić Twoje życie w internecie. żeby odrzucić Twój wniosek o jakąkolwiek zapomogę. Są równi i równiejsi. Jest nowa Pani Wiceprezes i wierzymy, że coś się zmieni. Na razie wygląda to obiecująco, bo rozmawia z ludźmi i zaczęła od zwolnienia niezatapialnego kierownika, który stosował mega (usunięte przez administratora) w swoim dziale. Będziemy się przyglądać jak dalej pójdą zmiany, bo niewątpliwie ta firma ich potrzebuje. Zarobki są kiepskie, bywa że dojdzie odpowiedzialność finansową pracowników w wyznaczonych działach. Firmie zarzuca się wiele ale ludzie nie kojarzą, że działa na usługach Miasta i nie ma procesów decyzyjnych bez klepnięcia Prezydenta. To wszystko obraca się przeciwko ludziom, którzy chcą pracować i odpowiedzialnie wykonywać swoją pracę. Nie oceniajcie nas globalnie bo są w szeregach ADM ludzie oddani tej firmie, którzy ubolewają nad niemocą w codziennej pracy. Pozdrawiam wszystkich, którzy żądali sobie trud by przeczytać to co zostało napisane przeze mnie
A może ten ruch Wiceprezes sprawi, że kierownicy pozostałych działów trochę spokornieją i pomyślą również o swoich pracownikach, bo jak na razie myślą tylko żeby dobrze wypaść przed Zarządem.
No cóż nic dodać nic ująć, mam propozycje dla Zarządu aby przy najbliższym spotkaniu całej Palestry I EKSCELENCJI ADM,podjąc decyzję o zmianie logo i nazwy firmy z ADM na ZGN(Zorganizowana Grupa Nierobów),to bardziej będzie kojarzone z spółką I całym Zarządem,zapewniam1
Drogi zarządzie może czas przyjrzeć sie pracy poszczególnych działów w Spółce i rozdzielić na nowo obowiązki.... Bo część pracowników przyrośnie zaraz z nudów do biurek.
Znalazłam na stronie firmy informację na temat rekrutacji na pracownika w Dziale Egzekucji. Aby mieć szansę dostać tę pracę, jest napisane, że trzeba mieć doświadczenie z zakresu windykacji należności. Chodzi o jakieś konkretne, iluleletnie? Natomiast jeśli chodzi o inne sprawy, takie jak stałe godziny pracy, o których wspomniano, to o której się zaczyna i kończy pracę?
To może byście Wy mieszkańcy zaczęli płacić czynsze zamiast składać ciągle wnioski o dodatki i obniżki? Ludzie w miejskich lokalach (nie wszyscy, ale duża część) mieszkają bardzo często za darmo, podatnicy składają się na ich dodatki mieszkaniowe, dodatki energetycznie, różnego rodzaju plusy, alimenty z funduszu i masę innych zasiłków. Nierzadko w lokalach mieszka po kilka osób w sile wieku, nikt z nich nie pracuje i nawet nie myśli o szukaniu pracy. Żyjąc za darmo lokatorzy wykazują jeszcze roszczeniową postawę żądając remontów i sprzątania ale nie dając niczego w zamian. Do tego dochodzi jeszcze pokaźna grupa tych, którym nawet nie chce się iść po zasiłek, po prostu i tak nie płacą, polecam przy tym śledzić prasę, jakoś w ubiegłym roku łączne zadłużenie mieszkańców w ADM wyniosło około 100 milionów złotych.
Ten niski pułap zarobków, o ktorym pan napisał to niestety prawda. Myślę, że tu nie są winni pracownicy, ale sposób komunikacji pomiędzy poszczególnymi działami. Są działy, w których pracownik przewraca kartki na biurku bezcelowo i takie, w których nie ma możliwości dobrze wykonać swojej pracy, bo jest tyle obowiązków... Nikt z tym niestety nic nie robi.
Przecież mimo pandemii wiele zawodów pracuje normalnie więc i osoby odpowiedzialne za stan budynków też powinny robić co należy. Próbowałeś złożyć skargę? Jak więcej osób się tym zainteresuje to może wezmą się za robotę?
Niski pułap to znaczy ile? Bo 3 tysiące na rękę to wcale nie tak mało. Czy się mylę i wypłaty są niższe??
Proszę się zastanowić co Pan pisze. Połowa mieszkańców to ludzie młodzi, często biorcy kredyty na całe życie w wysokości 300 000 zł, płacą czynsze po 700 zł , malujom klatki za swoje pieniądze lub sadzą kwiaty z prywatnych pieniędzy.
Też jestem ciekawa jakie są tam zarobki.. i czy są adekwatne do wykonywanej pracy. Może jakis pracownik zdradzi coś na ten temat? :)
Przeciez to biedni ludzie. Tylko Oni mają depresje przez pandemię.Nieszczęśliwi mobingowani. Prosze poczytać w Expresie Bydgoski z 01,07,2022
Jak dużo osób pracuje w Administracja Domów Miejskich Adm Sp. z o.o.?
To prawda w ADM siedzą ludzie którzy chcą pomóc ale i są tacy którzy zawsze robią na przekór a tych jest więcej. A szkoda bo człowiek człowiekowi wilkiem. Pozdrawiam serdecznie pracowników którzy są dla ludzi.
Piszesz o tej skamielinie której boją się ruszyć, a czy te osoby są starsze wiekiem czy mają dłuższy staż? Dlaczego boją się ich ruszyć skoro ich działania nie wspomagają rozwoju i generalnie wyników firmy?
Nie zgadzam się z Przedmówcą. Wystarczy wejść, przed pandemią, do działu mieszkaniowego,czy innego towarzystwo wzajemnej adoracji.
Mamy już czas ...teoretycznie po pandemii. Proszę wejść do wydziału mieszkaniowego na 1 piętrze, przy ul.Gdańskiej 9 w Bydgoszczy. Zamknięte na 10 spustów. Interesant przyjęty ewentualnie tylko przy stoliku z szybą na korytarzu. Jak za czasów lockdownu Covid19. W żadnej instytucji już ten sposób obsługi nie funkcjonuje. Żenada.
To prawda że jest mniejszość co chcą pracować dla ludzi ale większość są tylko dla siebie. Kiedy to się zmieni czy wogole można liczyć na to .

Jaka jest kultura pracy w Administracja Domów Miejskich Adm Sp. z o.o.?
Jak to możliwe że paru cwaniaków przejeło majątek skarbu Państwa i handlują niruchomościami jak swoimi ?
Dokładnie ta spółka wykańcza mieszkańców. Ich interesuje tylko sprzedaż. Dadzą ci mieszkanie ale w slamsach. Zachowują się jak by wszystkie kamienice należały do nich a oni byli deweloperami.
ADM i jego prezesem powinna zająć się CBA w pierwszej kolejności , następnie zapukać do prezydenta miasta który sprawuję organ nadzorujący nad tą mafijną organizacja .Która wykorzystując niewiedzę najemców okrada ich .
Powiem krótko są ludzie i ludziska. Nie miałem kłopotu z ADM zawsze sprawnie zalatwilem co trzeba. Pozdrawiam.
Szukają młodszego administratora na czas oznaczony. Ktoś z Was wie, jaki? Jak z zarobkami? Widziałam tutaj nadzieje nielicznie komentujących pracowników, że po zmianach kierownictwa będzie lepiej. Bardzo bym chciała wiedzieć, jak to dziś wygląda, bo chcę wysyłać CV.
Jak długo czekaliście na odzew z Administracja Domów Miejskich Adm Sp. z o.o.? Oddzwaniają zawsze?
Czy tę stronę obsługuje jakiś moderator? Dlaczego posty dotyczące innych tematów niż zatrudnienie są udostępniane i nieusuwane. Jeszcze nie widziałem takiego chaosu na stronie. Nikt z pracowników nie będzie się wypowiadał na takim niepoważnym portalu. Skargi od niezadowolonych najemców/ byłych czy potencjalnych najemców/ klientów/ wspólnot powinny zostać przeniesione na inne wątki bądź usunięte.
Czyli jedni pracują, a inni zarabiają za to, że tamci pracują? No to faktycznie ktoś powinien to skontrolować...
To prawda są tam jeszcze wyjatki ale mało teraz to Ukraina bo wojna pytam się o co ona żeby zasiedlić Polskę a gdzie Polacy za granicę bo dla nich nie ma bo potrzebna wojna opamięta się w końcu cała elita Adm.
Bardzo duże bo Tam to tylko z kasą się idzie kiedy Prezydent to zauważy że tylko łapówki biorą żeby dostać mieszkanie i to duże bo z małymi można iść do Sowy na kawe Wstyd
Może i bogaty ale raczej to nic złego, że są zatrudniani? Oczywiście jeśli każdy wykonuje właściwie swoją pracę, bo raczej o to tu chodzi.
Co wchodzi w socjal Administracja Domów Miejskich Adm Sp. z o.o.?
Czy w Administracji Domów Miejskich szanuje się pracowników?
Witam chciałam zapytać jakie pliki dokumenty trzeba pobrać do do złożenia wniosku o mieszkanie socjalne.
Dziękuję za odpowiednich ludzi na odpowiednich miejscach .
Czy w Administracja Domów Miejskich Adm Sp. z o.o. odbywają się wewnętrzne rekrutacje?
Czy można liczyć w Administracja Domów Miejskich Adm Sp. z o.o. na prywatną opiekę medyczną?
Hej, ciekawe, czy są tutaj jacyś pracownicy Administracji Domów Miejskich. Bardzo mi zależy na aktualnościach odnośnie życia firmy. Chciałabym wiedzieć, czy polecacie tego pracodawcę, czy warto się tam zatrudnić. Jak to wygląda dla osób, które nie mają zbyt dużego doświadczenia zawodowego?
Czy w Administracja Domów Miejskich Adm Sp. z o.o. zaszły jakieś zmiany od momentu pojawienia się ostatnich opinii?
Dlaczego adm nie chcą wynająć mieszkań za opłaty czynsz. Tyle stoi pustych mieszkań. Nadaję się to na państwo w państwie
Podpowie mi ktoś czy firma potrzebuje aktualnie kogoś nowego do pracy? Jakie zarobki można wyciągnąć?
Jak się pracuje w Administracja Domów Miejskich Adm Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Administracja Domów Miejskich Adm Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Administracja Domów Miejskich Adm Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 1 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!