bodko02.05.2018 09:14
Bogdan Konin.04.2018
Mając tylko zwykłą antenę na dachu dla TV naziemnej, chciałem uzyskać możliwość odbioru większej ilości programów ale bez wikłania się w umowy z obowiązkowymi opłatami operatorom. Szukając w internecie trafiłem na firmę "Extreme-Sat" i był to strzał mega - w samą dziesiątkę. Jestem już w wieku "po produkcyjnym" i nie przypuszczałem, że może mi się trafić tak bardzo zadowalająca i satysfakcjonująca firma która spełni całkowicie moje potrzeby. Aż nadto: dzięki niedrogiemu uniwersalnemu dekoderowi CryptoBox unijnego producenta a nie troszkę tańszej chińszczyzny, mam w zasięgu ręki - pilota darmowych niekodowanych ponad 1000 kanałów (tak to nie pomyłka) z naszego nieba - 3 satelit. Dodatkowo dzięki wykupionej 15zł/1miesiąc karcie SMART HD+, poszerzyłem odbiór o 40 normalnie zawsze zakodowanych kanałów. Nie ruszając się z domu, kurier dostarczył mi z dekoderem po polsku i już nawet z dodatkowo wprowadzonymi przez firmę autorskimi tematycznymi listami wyciągniętymi z całego "gąszcza" kanałów, komplet niezbędnego osprzętu z dokładnymi instrukcjami i wskazówkami montażu w własnym zakresie. Dla pewności poprawnej instalacji, dzwoniłem do firmy - Pana Adama Szpoczka i uzyskałem od niego wszelkie obszerne wyjaśnienia w sposób bardzo cierpliwy, przystępny - niezwykle fachowy. Jestem teraz bardzo, bardzo zadowolony z tego zakupu i jego użytkowania i dlatego szczerze i bardzo gorąco polecam tę firmę.