Nie polecam. W całej Polsce nie spotkałem się z takimi ludźmi jak w Vestinie. Managerka to manipulantka studentka psychologi która na ten kierunek poszła żeby nauczyć się lepiej manipulować ludźmi. Okłamuje pracowników, kręci, lawiruje... Przy świadku powiedziała do mnie " skończysz pracę gdy ja ci pozwolę". Dramat. Dyrektor to zwykły chamik że Śląska amator czeskiej zieleni. Obstawił sobie hotel miernotami znajomymi którzy jemu doradzają...np górnik alkoholik który chodzi fioletowy jak Śliwa. Trzymają tam (usunięte przez administratora)kelnerow, bo mają na nich haki, więc robią z nimi co chcą. Ukraińcy mają najlepsze pokoje...Polacy dostają nory na wzór (usunięte przez administratora)na 4 piętrze gdzie są pokoju pracownicze jest ukraińska enklawa. Pełno psiej sierści, smród, pełno (usunięte przez administratora) w postaci plastikowych butelek. Szczekanie psa która jest władzca ukraińskiej enklawy. Dają smieciowki i potrafią zwolnić człowieka wieczorem i na następny dzień z samego rana wchodza do pokoju w ktorym spisz, żeby przyspieszyć proces zdawania pokoju...to jest dramat. Co do tej kierowniczki w okularkach która miała spięcie w inkubatorze to powiem tyle...6 lat tam robi a na niczym się nie zna. Za ładne oczy to byle (usunięte przez administratora)można dać funkcje no i tak jest i tam. Głupiemu człowiekowi jak to mówią wystarczy trochę wódki/ władzy i wszystko wychodzi...sciek. Pracownicy techniczni oprócz jednego lokalsa miśka to nieroby, alkoholicy którzy wszystko robią na taśmę klejąca. Wiele razy sam musiałem coś naprawiać, bo poprostu zgłoszenia mają w 4 literach. Na recepcji kierownik nie potrafi się nawet wysłowić...chore. To jest jakaś pato-bajka. Jeśli chcecie być zdrowi to absolutnie nie pracujcie dla tego hotelu. Godzin nie ma nawet 200stu, a grafiki tak układają ze jak ma się wolne to człowiek leży obolały. W poniedziałek od rana do wieczora a we wtorek dadzą was na 6sta. Wyciskają z człowieka 7dme poty. Nie obstawia 2 osób na zmianie...jest się samemu i lata się z restauracji na bar jak jakiś (usunięte przez administratora) gdzie w normalnym hotelu są na zmianie 2 osoby. Tam nie znajdziecie pieniędzy, docenienia...tylko wylewający się codziennie na was ściek, jesli glosno powiecie co was boli. Kryja urazy i zwalniaja gdy obrazi sie ich wielkie ego. 3majcie się z daleka !