Sandvik Polska

Fabryka w Katowicach

Dołącz do nas

• Ciechanów
Katowice - SANDVIK Polska
Øby - Sandvik Polska Sp. z o.o.
Toruń - SANDVIK MINING AND CONSTRUCTION SP. Z O.O.,

5. Opinie o Sandvik Polska Sp. z o.o.

Opinie o Sandvik Polska Warszawa

Nie przegap nowości o Sandvik Polska Sp. z o.o.!

02.04.2024 11:40

Sandvik Polska Sp. z o.o.

02.04.2024 14:24

Firma Sandvik, zgodnie z deklaracjami, nie prowadzi biznesu w Rosji. Stanowisko Business Development Manager to stanowisko dedykowane na Region EMEA z naciskiem na prowadzenie sprzedaży w rosyjskojęzycznych krajach bałtyckich: Litwa, Łotwa i Estonia.

17.12.2020 15:15

Czy w Sandvik Polska Sp. z o.o. występują paczki/bony świąteczne?

14.03.2021 10:01

tak
    Polonia ;)

03.04.2018 19:03

Obecnie jest słabo, pracy ogrom, nowy sam zostawiony sobie na dwóch maszynach, dużo obowiązków i wymagana duża wiedza i radzenie sobie samemu przy zarobku 2300/2400 brutto na start, więc bardzo słabo w porównaniu do wielu innych pracodawców w okolicy. Warunki i socjal ok, ale nic po za tym. Radzę się zastanowić
    apslkdj

28.08.2016 23:12

@ gość bardzo dobrze że wypłąta jest w terminie, bo powiem szczerze to jest dla mnie (chyba dla wszystkich) bardzo ważne, bo niestety żyję od pierwszego do pierwszego... I czytam że atmosfera w miare ok
    gość

26.08.2016 15:01

Tak, wypłata jest w terminie. Nie ma z tym problemu.
    kolega jowisz

10.10.2015 05:24

Na 21 osob na stanowisku operator cnc 18 osob ma inzyniera, tu glupole nie robia. Dla Sandvika liczy sie tylko Polibuda lub AGH jak masz inne(zaoczne) to na maszyne zapraszamy, dostaniesz za friko kurs angielskiego lub studia na polibudzie jak masz mature z maty :)
    Zadowolony

10.10.2015 05:13

5 lat szukania kasa ta sama co w Sandviku na na poczatek, mysle ze to jedna z najlepszych firm jesli chodzi o CNC nigdzie tyle nie dostalem na poczatek. Pieniazki sa jedne z lepszych z dobra premia na przyszlosc. Tak naprawde to moja praca polega na gownianym ustawianiu, a inzyniering dostaje po prawie 8 tys bruttto nie wiem za co bo brudna robote robi operator co w innej firmie za najnizsza ale to szczegol bo za wyrozniajaca prace wynagradzaja, mozna sie cofnac(jesli chodzi o cnc) ale lepiej zarabiac fajnie niz (usunięte przez administratora) za fajna prace. Sandvik jest fajny i z fajna kasa, jak ktos pisze inaczej to go (usunięte przez administratora) i teraz ma zal bo takich pieniazkow nie zarobi. 6 lat szukalem fajnej firmy i znalazlem srednia krajowa po 3latach jest bez hutnika do 20 % premiii. Sandvik to super firma dzieki ktorej moglem zalozyc rodzine wziasc kredyt na mieszkanie i zyc spokojnie )i nie pisze to jako pracownik,przekupiony) tylko jako zadowolony pracownik zyjacy w polsce z kredytem na mieszkanie i samochodem z salonu. POLECAM i jeszcze raz POLECAM kto pracowal moze nie zna nowych zasad kto pracuje ten poleci. Sandvik = przyszlosc dla was dla waszych rodzin, tu nikt nie narzeka. Naprawde pisze to jako pracownik 5 letni, nic z tego nie mam. POLECAM SANDVIK to super firma.
    do Zadowolonego

28.12.2015 17:24

Jeszcze nigdy nie czytałem takiego bełkotu jak wypowiedź kolegi @Zadowolonego. Jeżeli tego typu ludzie pracują w Sandviku to nie wróże świetlanej przyszłości tej firmie. Kolego @Zadowolony, jeżeli tak "gównianie" ustawiasz maszyny jak piszesz te zdania, to życzę Ci powodzenia.
    RN

08.06.2016 17:23

A skąd wziąłeś te stawki? Bo jak dla mnie to z nieba. Już trochę lat tam pracuję ale tego nie wiedziałem, bo takich stawek po prostu nikt nie dostaje.
    warszawa

19.08.2015 08:42

Praca jest wymagająca, ale wynagrodzenie za nią jest godziwe. Zawiera się umowę o pracę, a składki odprowadzane są należycie.
    scofield42

29.07.2015 17:41

Nadal jest kryzys z pracą w Sandviku w Katowicach ? Ktoś coś wie czy są planowane jakieś przyjęcia ?
    Dido

12.03.2015 22:30

Jeszcze kwestia tego czy opłaca się z nimi współpracować. Mam wrażenie, że na terenie Warszawy może być ciężko znaleźć lepszego pracodawcę świadczącego takie same usługi w technice. Dajcie proszę znać, czy warto wysłać to CV i jakich pieniędzy można się spodziewać na starcie od Sandvika i jak wyglądają ewentualne premie?
    tomko

25.01.2015 21:19

Witam, szukam pracy jako handlowiec w branży narzędzi skrawających. Chciałbym podjąć taką pracę w Sandvik. Powiedzcie mi tylko czy osoba która ma doświadczenie jako handlowiec ale w innej branży ma szanse się do Sandvika dostać? Mam odpowiednie wykształcenie (Politechnika), ostatnio zrobiłem też kilka szkoleń z tej branży więc temat jest mi znany ale czy to wystarczy? Na stronie mają ogłoszenia ale z tego co słyszałem to tylko tworzą bazę CV. Podpowiedzcie jak można dostać tam pracę po prostu do jakich drzwi zapukać żeby chociaż moją kandydaturę wzięli pod uwagę?! Z góry dzięki

Kontakt - Sandvik Polska Sp. z o.o.

Aleja Wilanowska 372 02-665 Warszawa

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane
    piotr

13.12.2014 12:21

ludzie, przecież temat kasy jest trudnym tematem, i nikt głośno nigdy nie mówi ile zarabia, wydaje mi sę że nawet nie mówią ludzie tego znajomym/przyjaciołom a co dopiero nieznajomym w internecie, no takie moje zdania. może lepiej zamiast konkretnie prytać ile to pytać o przedział, tzn można zarobić od tylu do tylu, może tu ludzie więcej powiedzą.
    Furek

05.11.2014 16:26

Skoro na temat tego pracodawcy pojawia się taka dyskusja na formum, to świadczy to o tym, iż coś jest na rzeczy jeśli chodzi o jakość tej firmy. Pracowałem w wielu firmach i ich opinii na ich temat na tym portalu nie ma. Nie przez przypadek (i moja opinie nie jest odosobniona) jest to najgorszt pracodawca u jakiego miałem okację pracować. I bynajmniej nie chodzi tu o warunki jako takie (pensja, premia, gadżety), ale o sposób zarządzania firmą - typowo jednoosobowy, typu: "Ja wiem najlepiej i jestem najmądrzejszy". Oczywiście sa osoby, którym to odpowiada. Każdy jest kowalem swojego losu, ale osobiście ja nie polacam, bo otoczka firmy i pluszaki przysłaniają prawdziwy obraz firmy.
    Łukasz

28.09.2014 15:30

Polecam, bo jestem zadowolona i zadowolona.
    bala

30.05.2014 16:56

Kogo ta kawa obchodzi.. powiedzcie lepiej jak z pensjami i premiami, czy coś sie ruszyło do przodu? Na plus?
    jantar

08.03.2014 00:47

Co do kawy.Automat za darmo,jakieś 15 napoi do wyboru.Komuną już dawno nie czuć.Dostać się to cud!Jest parę dziwnych spraw ale gdzie ich nie ma?

18.02.2014 14:02

ona

06.02.2015 19:07

Sorry ale w Sandviku nie ma prezesa tylko jest dyrektor Jerzy Czyrski
    były pracownik

16.02.2014 23:42

Firm jak ich siedziba. Niby nowoczesna ale komuną zalatuje. Dziwne mają zasady ubioru (krytykowane przez większość załogi). Bez własnego słoika z kawą czy cukrem ani rusz.Poza tym płaca na czas.Jak ktoś pracowała w dobrej zach. firmie to będzie zdziwiony a jak w polskim "garażu" to będzie mu sie podobało. Prazes straszny służbista.

06.10.2011 19:07

Super dlugo tam nie pracuje jednam w porownaniu z poprzednimi 5 firmami moja ocena celujaca, ci ktorzy narzekaja chyba nigdzie indziej nie pracowali. Dyrekcja jest ok., zarobki srednie jednak spore premie na swieta, premia na wakacje + wczasy pod grusza, medicover, obiady, wycieczki bardzo fajne zagraniczne i to w niezlym standardzie. Czego wy ludzie oczekujecie, nikt nikogo nie goni, jest przerwa i do tego mozna chodzic na papierosa czy kawe w ciagu pracy, normalnie rozmawiac z innymi pracownikami i nikt sie nie czepia. Mamy super warunki, a co poniektorzy to by nic wogole robic nie chcieli przez 8h. Ogolnie w Katowicach jak dla mnie super.

16.06.2011 19:23

Witam, Mam prośbę do osób, które pracowały lub pracują o info. Jak jest w Tychach i w Katowicach ! Jeszcze jedna prośba o faktycznie podanie informacji na temat zarobków. ile tam osoba z studiami odpowiednimi na dane stanowisko moze zarobić ~! Będę bardzo wdzięczny za prawdziwe info. Pozdrawiam Nowy

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Sandvik Polska?

14.04.2011 10:52

Witam serdecznie, Panowie a ja tak z innym wątkiem czy ciężko jest dostać prace w danej firmie?. Ukończyłem studia na Politechnice. Doświadczenie mam ale niestety w innej branży tym bardziej nieudokumentowaną(nad czym bardzo ubolewam). Pytam z tego powody że interesuje mnie to czym dana firma się zajmuje.
    Zażenowany

01.03.2010 19:41

Narzekacie, narzekacie a nikt nie raczy wspomnieć że mimo kryzysu dostaliśmy bonusy, nie wspominając o zbliżających się podwyżkach. Co Wy na to malkontenci?
    Obecny pracownik

07.10.2009 19:10

Wg mnie bardzo dobra firma i atrakcyjna praca. Ci, którzy narzekają być może mają żal i tyle. Być może źle się komunikowali. Uważam, że to bardzo dobra firma i jestem bardzo zadowolony. Pracuję wiele lat i myślę, że jeszcze długo będę tu pracował. Pomimo kilkakrotnego awansu nadal mam perspektywy i uważam, że jeszcze wiele przede mną.

Zostaw merytoryczną opinię o Sandvik Polska Sp. z o.o.