kamol - 2013-08-10 11:45:26
zgadzam się z oopinią kolegów , w dinklage jest super , kierownik jest osoba bardzo wieżącą , co niedzielę modli się aby koszty kontraktu były jaknajmniejsze , a pracownicy mu podwładni zawsze akceptowali jego decyzję , przecież osoba wieżąca zawsze budzi zaufanie , wydawało by się ? 40 godzin za maj , które kierownik mi obciął w pełni akceptuję i rozumiem że wzrosły by koszty kontraktu , jeszcze chciałbym władzom budimexu pogratulować kierownika i przykładnego katolika , którzy są głusi i udają że jest ok . pozdrawiam szefostwoJa również jestem zachwycony osobą kierownika z Dinklage. Jako katolikowi życzę mu aby za moje 4 dniówki, które mi obciął za maj Najwyższy Bóg mu sowicie wynagrodził. Ja również jestem wierzącym i praktykującym katolikiem i mam nadzieję , że za naszą krzywdę będzie jeszcze w życiu żywił się zgnitymi ochłapami znalezionymi w śmietniku.
Za krzywdę wyrządzoną innym niech nie liczy na inną kolej rzeczy. Jeszcze raz kochany kierowniku życzę ci aby Bóg ci to wynagrodził i to w jak najszybszym czasie. A ZUS oby naliczał ci w przyszłości emeryturę takim przelicznikiem jak ty nam wypłaty. A całemu szefostwu Budimexu Panom: (usunięte przez administratora) gratuluję takiego kierownika. Dzięki takiemu kierownikowi "dobre" imię Budimexu niesie się po wszystkich budowach i całym kraju. Oby Arbeitsamt nie musiał za chwilę wejść do akcji.