Dramat. Właściciel ma okropny charakter. Bardzo źle traktuje swoją żonę i pracownice. Jeżeli trafiła się ładna dziewczyna to od razu się nią "opiekował". Nikomu nie polecam tej pracy!!
Bobo
01.08.2019 21:05
Bardzo nie miły gość o wszystko się czepia nie polecam w ogóle masakra nad masakrami
beti
17.04.2019 14:34
o pracy w kurtkach i zatrzymaniu się w latach 90-tych w tej firmie krążą już legendy...
Człowiek niesamowicie arogancki i konfliktowy. NIE POLECAM!!!
Agencja
14.01.2019 00:54
Szanowna Pani Joanno, była pracownico przez 4 ... dni. Dziękuję za opinię i dziękuję że sama porzuciła pani pracę z dnia a dzień ułatwiając nam zadanie. Może uczciwiej by było się jednak przedstawić z imienia i nazwiska a nie podszywać pod osobę która pani nic nie zawiniła ?
A może nim zacznie się formułować tutaj opinie najpierw powinna się Pani chociaż spróbować rozliczyć z byłym pracodawcą ?
Proste czynności w pracy wychodziły pani tak, że jestem wdzięczny że pani sama zrezygnowała a to wyjaśnia dlaczego nie jest pani w stanie przepracować w żadnej firmie dłużej jak kilka tygodni ...
Tylko dlaczego takim zachowaniem zajmuje pani czas i miejsce innym którzy rzeczywiście chcą pracować, i dlaczego takim zachowaniem zniechęca pracodawców do zatrudniania młodych matek...
Joanna
10.04.2019 20:43
Widać, nie tylko mnie zraził Pan do pracy w Pańskiej firmie swoją osobą. Jeżeli dla Pana okres od 18.12 do 10.01 (za który oczywiście nie wypłacił Pan wynagrodzenia) to 4 dni, to współczuję. Oczywiście sprawa została zgłoszona do kancelarii prawnej. Mimo, że nie była to duża kwota (bo płaci Pan śmiesznie małe pieniądze, oczywiście na umowę zlecenie) to nieuczciwość powinna być karana. To ja niestety straciłam miesiąc czasu, bo jakoś tłumu chętnych do pracy u Pana nie było. A co do tego czy jestem matką, czy nie nic Panu do tego. Niech Pan sobie przypomni, że ma Pan również córkę w podobnym wieku, która również jest matką (mam rozumieć, że nierobem?).
Reasumując, jak ktoś szuka pracy, w której przez 8h dziennie będzie się stresował, że coś za głośno za cicho, czy za wolno za szybko coś powiedział, stanął o krok za blisko czy za daleko biurka, albo HIT: zamieszał kawę w złą stronę!! to śmiało można iść. Praca nie warta ani jednej godziny czasu. Oczywiście za śmieszne pieniądze, na umowę zlecenie, bo to przecież najlepsza agencja nieruchomości w mieście, jak nie w województwie czy w kraju, której nie stać na umowę o pracę. W moim odczuciu pracownik powinien być wdzięczny, że przesiedzi 8h (w zimie, temp. w biurze w granicach 14 stopni rano, w okolicach popołudnia w graniach 16-17 stopni) i niczego się nie nauczy (ponieważ pracodawca wie lepiej, pracuje na archaicznym programie, który swoją świeżość stracił jakieś 20 lat temu, na promocji w Internecie się nie zna kompletnie i oczywiście wszystko wie najlepiej). Z tak aroganckim i niekulturalnym człowiekiem jeszcze nie przyszło mi pracować. Mam nadzieję, że taki koszmar się już dla mnie nie powtórzy! Omijajcie to miejsce szerokim łukiem! ;)
Zostaw merytoryczną opinię o Agencja Prokurent Bogdan Żuber