Rozczarowanie biurem23.06.2023 10:59
Nie polecam! Biuro ma tragiczne podejście do klienta. Byliśmy umówieni na podpisanie umowy. Wszystko dogadane, a dzień przed podpisaniem umowy o godzinie 21:00 dostaję informacje, że Pani przed chwilą wyszła od notariusza i mieszkanie sprzedane! A po południu było jeszcze wszystko dogadane i miałam czekać na umowę do wglądu! porażka! Zero wcześniejszej informacji o tym, że jest jakiś inny klient, zero możliwości rozmowy czy cokolwiek! Zero jakiegokolwiek honoru, nie wiem jak Ci ludzie mogę patrzeć na siebie w lustrze. Pytałam czy nie ma innego klienta, czy na pewno mieszkanie jest dla nas zarezerwowane do czasu aż będzie właścicielka, ale najwidoczniej nie wiedzą co oznacza słowo uczciwość i honor! Byliśmy w stanie dogadać się na każdy termin, nawet wcześniejszy ale podobno właścicielki nie było na miejscu, po prostu cud, że jednak się pojawiła dzień wcześniej i zdążyła podpisać umowę, tylko szkoda, że nie z nami. Nigdy nie trafiłam na tak nieuczciwych ludzi. Zrozumie naszą rozpacz ten, komu 18h przed zakupem zabiorą marzenie, którego szukał przez ponad pół roku. Mieszkanie obejrzeliśmy dwa razy z Panią z biura, ale to, ile razy obejrzeliśmy je z zewnątrz sami, podjeżdżając codziennie pod blok, tego czasu nikt nam nie zwróci... Pani Moniki z biura również nie polecam.