GlobalForce Services sp. z o.o.

Kraków

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 38 ocen.

Opinie o GlobalForce Services sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GlobalForce Services sp. z o.o.

Kandydat

Słyszałem , że GlobalForce Services to bardzo dobry pracodawca. Podpowiedzcie coś , czy warto starać się o pracę?

Skd

Ile pobierają za te narzędzia jaka stawka na początek do ręki i jak z urlopem czy jest płatny czy bez płatny.

Skd

Jest ktos w angli w serwisie mercedesa ? Jaks stawka itp

kinder
@Al 24.10.2017 23:30
Siema Kinder co trzeba zabrać ze sobą Mercedes-Benz styczeń /luty 2018 jadę

Ogólnie Anglicy wszystko zapewniają - od ciuchów roboczych, obuwia, po podstawową skrzynkę z narzędziami, którą w Anglii każdy musi mieć własną - nie kosztuje ona dużo, spłacasz po parę funtów miesięcznie, więc jest git. Pani z Globala wszystko załatwiała w moim przypadku, rozmiary, wiec na miejscu po przyjezdzie wszystko czekało. Jak trafiłeś do Mercedesa, to ciesz się, bo jak dla mnie jest ok. Dużo robiłeś z Merolami? Pierwszy raz za granicą?

Al
@kinder 27.10.2017 10:26
Ogólnie Anglicy wszystko zapewniają - od ciuchów roboczych, obuwia, po podstawową skrzynkę z narzędziami, którą w Anglii każdy...

Siema Kinder, przepracowałem 17 lat w Scania,Mercedes to jak każda inna ciężarówka, nie powiem, że nic nie robiłem drobne naprawy były + serwis olejowy. Mam kolegę który jest kierownikiem w Mercedes-Benz tutaj w Polsce, także szkolenie wstępne mam zapewnione, zielony nie pojadę. No ale wiesz inna marka trzeba od nowa się uczyć. Pierwszy raz w Anglii. Powiedz mi jak współpracownicy są pomocni i wyrozumiali, ogólnie jak wygląda klimat w pracy????

Weronika

@Tadeusz mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat warunków pracy w firmie GlobalForce Services sp. z o.o.? Na jakim stanowisku pracujesz? Takie informacje są ważne i pomocne dla aplikujących osób do firmy.

Tadeusz

Bardzo polecam tom firme, pani Ania jest bardzo mila i pomocna i dzienki niej mam teraz dobra prace i dobrze zarabiam i praca nie jest taka cienzka jak sie mowi

mari098

dwukrotnie wyjeżdżałem z GlobalForce do Irlandii. Rekrutują tylko dla dużych autoryzowanych serwisów. Na plus jest to, że umowa jest bezpośrednio z pracodawcą. W AOS Renault pracuje już 3ci rok. Zarobki 18 euro/ h plus nadgodziny, jest nieźle.

Marek
@mari098 26.07.2017 14:52
dwukrotnie wyjeżdżałem z GlobalForce do Irlandii. Rekrutują tylko dla dużych autoryzowanych serwisów. Na plus jest to, że umowa...

Czy mógłbyś napisać, jak się nazywa ten serwis? Global rekrutuje tam dalej? Co to jest ten Imperial, dla którego cały czas szukają? Fajna praca?

Krzysiek787

Summy w jakiej lokalizacji pracujesz, jakie są faktyczne zarobki , oraz godziny pracy?

summy

Pracuje już 2gi rok, jest ok :)

Krzysiek787

Jak oceniacie firme imperial Commercials dla której trwa rekrutacja??

busdriver

A kierowców nie szukają ? Jeżeli rekrutują dla Dublin Busa czy Bus Éireann to serio super sprawa. Przedsiębiorstwa państwowe praca jak praca ale dobry socjal i stabilność zatrudnienia gwarantowane. Mój szwagier pracuje jako kierowca u nich już dobrych kilka lat, nie narzeka.

kiki

słyszał ktoś o tej firmie autobusowej do której Global rekrutuje? faktycznie jest to jakaś największa w Irlandii firma?

Weronika

@Adam Mickiewicz, proszę o zamieszczanie komentarzy na temat GlobalForce Services sp. z o.o.

Adam Mickiewicz

Polsko, Ojczyzno moja! ty jesteś jak zdrowie; Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, Kto cię stracił. Dziś piękność twą w całej ozdobie Widzę i opisuję, bo tęsknię po tobie.

Weronika

A jak oceniacie współpracę z GlobalForce Services sp. z o.o.? Spełniła Wasze oczekiwania?

yangooo

Mój brat pracuje w serwisie Mercedesa w UK i jest zadowolony. W Anglii tempo pracy jest zupełnie inne ;) a 30 k £ rocznie to i tak 4 razy tyle co w polskim serwisie...

Ernest
@yangooo 07.04.2017 20:51
Mój brat pracuje w serwisie Mercedesa w UK i jest zadowolony. W Anglii tempo pracy jest zupełnie inne ;) a 30 k £ rocznie t...

W jakiej lokalizacji pracuje twoj brat? Co trzeba umieć żeby się tam dostać? Jak oni przyjmują ludzi do tej firmy? Dużo polaków? Da sobie radę ktoś bez języka?

tomek
@yangooo 07.04.2017 20:51
Mój brat pracuje w serwisie Mercedesa w UK i jest zadowolony. W Anglii tempo pracy jest zupełnie inne ;) a 30 k £ rocznie t...

faktycznie sa zakłady, ktore są gorsze od naszych polskich ale ja nie robie dla ladnych narzedzi czy bram w warsztacie tylko dla kasy. byl jeden taki co narzekal, poszedl do innej firmy i chcial wrocic, bo ani luksusow ani pieniedzy. ja nie narzekam juz, robie swoje, mam spokoj i tak jak ktos napisal juz tempo inne - anglicy robia wszystko kilka razy wolniej od nas ale trzeba sie przyzwyczaic do tego. kierownictwo troche nieogarniete, bo nie kazdy zna angielski zeby mowic spokojnie, ale chyba juz sie do tego przyzwyczaili

kali

To już zależy, czego oczekujesz od wyjazdu. kasa jest dobra - oczywiscie jak ktos chce odłożyć, bo jak hulasz, to jak wszędzie, braknie ci po czasie :) Wszystko zależy od warsztatu do którego trafisz, niektóre są nowiutkie i tam jest bardzo przyjemnie, niektóre starsze i się różnią od naszych polskich i jest słabiej. Trzeba robić jak wszędzie, praca jest stała, zwłaszcza teraz, gdy szukają nowych pracowników przed brexitem, żeby potem ich sytuacja nie zaskoczyła. ja jak przyjechałem, to mi na początku we wszystkich formalnościach pomagali, załatwili mieszkanie, założyli konto, jednak po czasie to się kończy i zaczynają traktować cię jak normalnego pracownika, który musi sobie radzić - nawet jak nie znasz angielskiego ale jak siedzisz tylko z polakami, to nie nauczysz się nawet na tyle, żeby iść do sklepu po chleb hehe. ja wole tutaj na spokojnie sobie żyć, zawsze "cos" z wypłaty zostanie i nie muszę się martwić co będzie pod koniec miesiąca. jak szukasz pracy zeby normalnie żyć to ok, jak masz wizje Anglii, która ocieka złotem daj sobie spokój, bo się rozczarujesz. ludzie tu żyją, mają rodziny, pracują i da się, za Polską teskno, ale są powody, to trzeba się spakować i jechac.

DafToHolenderskiJelcz
@kali 04.04.2017 08:53
To już zależy, czego oczekujesz od wyjazdu. kasa jest dobra - oczywiscie jak ktos chce odłożyć, bo jak hulasz, to jak wszędzie,...

moj znajomek z zakladu pojechal i moze faktycznie cos w tym jest ze jak chcesz to da sie wszedzie zakrecic. rozmawialem z nim i gadal ze u niego na zakladzie luzniej niz u nas w warsztacie. na kase tez chyba nie narzeka ale to juz on sam musialby sie wypowiedziec. powiem mu zeby sie wpisal to moze cos wiecej napisze.

Weronika

A widzieliście już nowe oferty pracy GlobalForce Services sp. z o.o.? Znajdziecie je na naszym portalu - http://www.gowork.pl/praca/globalforce-services-sp.-z-o.o.;pr :)

radek

czy chodzi o prace w wielkiej brytani jako mechanik czy jest tak żle????

przezorny
@nofluff 18.02.2017 13:53
typowa korporacja z milionerem na czele który siedzi w RPA. Dyrektorzy regionalni wywieraja presję na ludzi różnymi metodami. O...

bardzo prosze was o jakies informacje, znacie firme imperial Commercials? I serwisy DAF i mercedes o których byla wczesniej mowa. Globalforce rekrutuje dla nich mechaników. Bede wdzięczny za każde info

jasiek
@przezorny 25.03.2017 01:00
bardzo prosze was o jakies informacje, znacie firme imperial Commercials? I serwisy DAF i mercedes o których byla wczesniej mow...

Dołączam się jaswgr@onet.pl

Romek

Jak ktos Chce jechac do pracy jako mechanik To niech kupi sobie odrazu walizke narzedziowa Oczywiscie pistolety pneumatyczne sciagacze, gwintowniki, Bo nic nie dostaniecie ja pracuje w DAF I dostalem tylko przewod pneumatyczny No zapewnia tez narzedzia specjalistyczne i duzy pistolet do koół Reszte musisz miec swoje koszt to okolo 10tys:)

Krolhenryk
@Romek 07.11.2016 17:37
Jak ktos Chce jechac do pracy jako mechanik To niech kupi sobie odrazu walizke narzedziowa Oczywiscie pistolety pneumatyczne sc...

Romek a jakies szczególy co do samej pracy I rzeczywistosci wzgledem oferty... dzieki za wszelkie informacje

76wedf

hej no to oni chyba właśnie rekrutują pracowników za granicą mam rację? czy dobrze tutaj trafiłem? bo kojarzę jakieś oferty do Niemiec oraz do Anglii..

anonim

(usunięte przez administratora)

GlobalForce

Witam, Nigdy nie mieliśmy takich ofert. Kolejny raz jesteśmy myleni z inną agencją pracy tymczasowej z Wielkiej Brytanii o podobnej nazwie. Z poważaniem GlobalForce

anonim

(usunięte przez administratora)

GlobalForce

Szanowni Państwo, Prosimy o podanie konkretnej sytuacji, nazwy pracodawcy i przedstawienie się. Powyższa opinia jest bardzo ogólna i krzywdząca dla naszej firmy oraz może dotyczyć jednego przypadku na 1000. Takie oszczerstwa i epitety wygłaszane na forum publicznym przez byłych pracowników zwolnionych najczęściej dyscyplinarne, godzą w dobre imię naszej firmy oraz osobiście obrażają cały zaangażowany w proces rekrutacji zespół. Nasza agencja nigdy nikogo nie oszukała i nie okłamała. Wszystkie warunki zatrudnienia ustalane są podczas osobistego spotkania z pracodawcą. Nie zawsze jesteśmy w stanie przewidzieć zachowanie pracodawcy ( wywiązanie się z umowy z pracownikiem oraz przewidzieć czy oferowane warunki pracy będą spełnione w 100%. - taka sytuacja także może się wydarzyć podczas poszukiwania pracy bez udziału agencji pośredniczącej). Staramy się minimalizować takie ryzyko przez weryfikację pracodawcy i sprawdzenie opinii o pracodawcy. Większość ofert pracy pochodzi od sprawdzonych pracodawców, z którymi współpracujemy od wielu lat. Nasza firma nie jest pracodawcą i nie z nami ustalane są warunki. Decyzję o podjęciu pracy kandydat podejmuje sam i w przypadku gdy pracodawca nie wywiązuje się z umowy ma prawo dochodzić swoich praw przed sądem. Wszystkie warunki, które przedstawiamy kandydatom otrzymujemy od pracodawców podczas rozmowy rekrutacyjnej warunki zatrudnienia i wyjazdu są potwierdzane z pracodawcą. Od ponad 15 lat rekrutujemy pracowników z Polski do pracy za granicą i wyjechało z nami setki zadowolonych osób. W większości naszych projektów oferowana jest pomoc w znalezieniu zakwaterowania, szkolenia wprowadzające, pomoc w załatwieniu formalności związanych z pracą za granicą. Zawsze jest możliwość kontaktu do nami w przypadku problemów z pracodawcą chętnie pomagamy w takich sytuacjach (chociaż nie leży to w naszych obowiązkach - nie jesteśmy pracodawcą). Nigdy nie rekrutowaliśmy "taniej siły roboczej" a wysokość wynagrodzenia nie jest uzależniona od naszego wynagrodzenia. Jeszcze raz powtarzamy, że nie jesteśmy agencją pracy tymczasowej tylko agencją rekrutacyjną. Umowa o pracę nie jest podpisywana z nami tylko bezpośrednio z pracodawcą. Angielskie agencje także pobierają wynagrodzenie od pracodawców za swoje usługi rekrutacyjne czyli w tej sytuacji wynagrodzenie będzie niższe? Nasi pracodawcy oferują rynkowe wynagrodzenie, stabilną pracę, szkolenia i pomoc w rozpoczęciu pracy i życia w danym kraju. Jeszcze raz prosimy o podanie nazwy pracodawcy u którego był Pan zatrudniony oraz przedstawienie się. Pana opinia bez podania powyższych szczegółów jest krzywdząca i będzie podstawą do skierowania sprawy do sądu w celu dochodzenia odszkodowania z tytułu strat związanych ze zniesławieniem naszej firmy. Większość naszych rekrutacji kończy się zadowoleniem zatrudnionych kandydatów i pracodawców. Z poważaniem Zespół GlobalForce Services Sp. z o.o.

Kamil

Nie Polecam !!!! Firma Globalforce Inkasuje tylko kase od pracodawcy za twoj podpisany kontrakt i rozpoczeta prace !!!! Od momentu rozpoczecia pracy nic juz dla nich nie znaczysz i firma nie jest w stanie niczego zapewnic !!!! Tylko KASA KASA i KASA !!!!! Obiecuja złote góry a po przyjezdzie do pracy wszystko jest inne niz było wczesniej ustalone w ofercie. Nie POLECAM !!!!!!

Michal

Pracowałem razem z Rysiek w Dublinie !!!! Nie polecam tej Agencji!!!! Po miesiacu wrocilismy do Polski. Praca zupelnie inna niz obiecali. Po dotarciu na miejsce pracy jestes zdany na siebie. Omijacie tą Agencje Szerokim Łukiem.

kaffi

proszę o podanie swojego email porozmawiamy poza forum

pracuś

Jeśli mam pan jakieś pytanka to proszę pytać

Pracuś

Witam pana :) Aktualnie jestem w tej pracy w Anglii, nie jest taka zła jak ja tu piszą , mi sie zdecydowanie podoba , nie zawsze jest kolorowo ale praca to praca ,czasami jest cieżko , nie wiem dlaczego tak zle tutaj piszą o tej agencji , wszystko jest dobrze , zarobki sa w porządku wiec także polecam !

kaffi

witam ma propozycje wyjazdu jako lakiernik do angli czy ktoś coś wie o tym temacie

GlobalForce

Witamy wszystkich zainteresowanych opinią o naszej firmie oraz naszych klientach (pracodawcach). Przypominamy, że nasza agencja nie zatrudnia, tylko poszukuje kandydatów. Pracodawcy, z którymi współpracujemy są sprawdzani pod kątem wiarygodności lub są to firmy, z którymi już wcześniej współpracowaliśmy. Rekrutujemy na oferty pracy od rzetelnych pracodawców. Warunki zatrudnienia ustalają pomiędzy sobą pracodawca i pracownik. Z naszej strony dokładamy starań, żeby warunki zatrudnienia były dla pracownika zrozumiałe. Odnośnie wspomnianej oferty z Irlandii: Z 3 pracowników, którzy już nie pracują z naboru styczniowego 2 osoby zrezygnowały same. - Jeden pracownik nie złożył wypowiedzenia i wyjechał z dnia na dzień. Przyczyna - prawdopodobnie ze względu na ofertę pracy w Niemczech. Po miesiącu otrzymaliśmy telefon, że Pan chciałby wrócić do pracy. - Drugi poinformował pracodawcę, że musi wrócić do Polski ze względów rodzinnych. Przed wyjazdem i kilka dni po powrocie do Polski deklarował chęć powrotu. - Trzeci Pan został zwolniony z z powodów dyscyplinarnych. POZOSTALI DWAJ PRACOWNICY NIE ZGŁASZALI I NIE ZGŁASZAJĄ PROBLEMÓW I SĄ ZADOWOLENI. Co do przywłaszczenia tygodniówek i ekwiwalentu - pracodawca poniósł koszty związane z nagłym opuszczeniem stanowiska pracy oraz inne koszty związane z zatrudnieniem pracownika, plus szkody spowodowane przez jednego z Panów na warsztacie oraz koszty zakwaterowania (pracodawca ma okres wypowiedzenia i musiał opłacać puste pokoje) opłacanego przez firmę. Firma jest w trakcie przeprowadzki do nowego warsztatu, stąd prawdopodobnie zamieszanie z wyposażeniem i tymczasowym zakwaterowaniem przy starej siedzibie. Pracodawca zadeklarował gotowość do przedstawienia swoich racji na drodze prawnej. Rąk nie umywamy, ponieważ byliśmy cały czas w kontakcie z pracodawcą i pracownikami, którzy zakończyli pracę. Przekazywaliśmy na bieżąco informacje od pracowników do pracodawcy. PONADTO: W FIRMIE PRACUJE NADAL 2 OSOBY ZE STYCZNIOWEGO NABORU I 3 KOLEJNE Z LIPCOWEGO. JESTEŚMY W KONTAKCIE Z PRACOWNIKAMI I NIE MAMY SYGNAŁÓW O OPISANYCH POWYŻEJ SYTUACJACH W PRACY. Odnośnie naszego wynagrodzenia za rekrutację - pokrywa je pracodawca, to nie jest prowizja, tylko wynagrodzenie za przeprowadzenie procesu rekrutacji i znalezienie pracowników. Nie pobieramy i nie pobieraliśmy nigdy opłat od kandydatów (jest to zabronione prawnie). Stawka wynagrodzenia zatrudnionego pracownika nigdy nie była i nie jest zależna od naszego wynagrodzenia. W razie pytań lub chęci uzyskania referencji od osób, które podjęły pracę za naszym pośrednictwem w Polsce i za granicą, prosimy o kontakt. Z poważaniem Zespół GlobalForce

ekspert

Tak jak wspominano powyżej jest to firma pośrednicząca głownie dla firm irlandzki, ponieważ siedziba szefa znajduje się Dublinie. Poszukuje przeważnie pracowników dla firm branży samochodowej. Za znalezienie pracownika inkasuje od pracodawcy od 2000-4000 euro. W momencie problemu z pracodawcą w czasie trwania kontraktu musisz radzić sobie sam, przecież Global już skasował prowizję. Powołuję się w ogłoszeniach, albo na 10-letnią współpracę lub strategicznego partnera z przyszłym pracodawcą. A prawda jest taka 10-letnia współpraca polegała na tym, że raz 8-lat temu rekrutowała dla pracodawcy i po niedługim czasie wszyscy mechanicy z tamtą uciekli w dosłownym słowa znaczeniu a Global nawet o tym nie wiedział. Rekrutacja dla Panda Recycling Dublin a ściślej Spanners ltd spółki-córki. Spotkanie w Krakowie z managerem , rozmowa itp. wszystko ładnie, pięknie. Szydło z worka wyszło dopiero po rozpoczęciu pracy, tenże manager znał tylko jedno słowo "szybko", wyśmiewanie się z innych pracowników to jego metoda. Miejsce pracy to jedno wielkie nieporozumienie. Praca miała być w Dublinie i zakwaterowanie. Okazało się, całkowicie bujdą na resorach . 50 km od Dublina. W warsztacie brakowało po prostu głównych narzędzi wiertarek, kluczy pneumatycznych, węży pneumatycznych podnośników, młotów , części zamiennych itp. itd a znano tylko słowo „szybko”. Z ekipy, która rozpoczęła pracę 23 marca 2015r. 5-osobowej , 3 osoby po niedługim czasie wyjechały z własnej woli, ponieważ warunki pracy były po prostu tragiczne. Nie wspominam o tym, że firma Spanners przywłaszczyła sobie ostatnie tygodniówki i ekwiwalent za urlop. Global oczywiście umył od tego ręce i w dalszym ciągu rekrutował w lipcu mechaników do tejże firmy pomimo tej wiedzy przekazanej przez byłych pracowników. Nie przeszkodziło im nawet to, że przeciwko Spanners w Dublinie prowadzone są sprawy o mobbing, przez byłych pracowników. Za taką prowizję za pracowników po prostu można zejść na dno.

Olo

Tragedia i Masakra. Po Podpisaniu umowy przez pracownika Agencja inkasuje kase od pracodawcy i potem liczysz na siebie w razie problemow bo agencje juz nie obchodzisz. Nie polecam. Zero ogarniecia.

gosc

Dajcie spokoj z tym lajnem, wyjechalem do pracy, obiecywali i swiecili w oczy, na miejscu okazalo sie jaka jest to praca i jak to wyglada. Potrzebowali fachowca, doswiadczenie, jezyk itd. a wyladowalem w firmie gnoj. Dajcie spokoj z nimi, to banda oszustow.

Strzykawka

Jeśli kogoś interesuje praca w firmie GlobalForce Services sp. z o.o. to polecam zobaczyć nową ofertę pracy. Uważam że bardzo ciekawa sprawa. Dla naszego klienta, niemieckiej agencji pracy tymczasowej, poszukujemy kandydatów na stanowisko: Elektryk Miejsc... http://www.gowork.pl/praca_podglad,5720602?keywords=&region=

franc

Faktycznie zabawna sprawa z tymi ogłoszeniami, bowiem GlobalForce Services zajmuje sie przecież pośrednictwem pracy, a ich ostatnie ogłoszenia pochodza własnie ze wrzesnia - sprawdzałem na ich stronie internetowej. Ktos wie czym spowodowany jest przestój z nowymi ogloszeniami, może agencja ma obecnie jakieś problemy?

ytong

Michał, czy tak ciężko pojąć, ogarnąć, zrozumieć, że krakowskie GlobalForce Services Sp. z o.o. NIE JEST PRACODAWCĄ tylko POŚREDNIKIEM? Oni nie zatrudniają u siebie, tylko prowadzą rekrutacje dla firm, które się do nich zgłoszą po pracowników. Więc pytanie "ciekawe, czy o pracowników dbają równie dobrze" powinieneś odnosić do firm z Niemiec czy Kanady, a nie do GlobalForce Services, które tylko i wyłącznie rekrutuje dla wspomnianych Niemców czy Kanadyjczyków...

Ted

Dzięki yahoo za informację.Od dłuższego czasu obserwowałem te ogłoszenia od Global Force i mnie zastanawiała częstotliwość powtórek.Teraz to się wyjaśniło.To się w głowie nie mieści że w centrum EU takie rzeczy się dzieją

GlobalForce Services Sp. z o.o. Kraków
@Ted 03.04.2012 19:43
Dzięki yahoo za informację.Od dłuższego czasu obserwowałem te ogłoszenia od Global Force i mnie zastanawiała częstotliwość powt...

Witam, Częstotliwość ukazywania się ogłoszeń na dane stanowisko nie świadczy o tym czy firma jest dobrym pracodawcą, czy nie. Szczególnie w przypadku agencji rekrutacyjnej, która nie zatrudnia pracowników, tylko przeprowadza rekrutacje na zlecenie pracodawcy. Zdarza się, że mamy 2-3 projekty na podobne stanowiska szczególnie przy określonej specjalizacji agencji ilość i częstotliwość ogłoszeń na to samo stanowisko może jest duża. Projekty rekrutacyjne dotyczą kilku takich samych stanowisk, co także zwiększa częstotliwość ukazywania się ogłoszeń. W razie pytań zapraszamy do kontaktu (usunięte przez administratora) Z poważaniem GlobalForce Services Sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie

hahaha

bylem tam jedem wielki syf dokładnie tak jak kolega wyzej pisze..... do dzis czekam za pieniedzni i wiem juz ze ich nie zobacze. traktuja ludzi jak smieci [usunięte przez moderatora]

GlobalForce Services Sp. z o.o. z siedzibą w Krako
@hahaha 29.12.2011 19:37
bylem tam jedem wielki syf dokładnie tak jak kolega wyzej pisze..... do dzis czekam za pieniedzni i wiem juz ze ich nie zobacz...

Witamy, jesteśmy agencją rekrutacyjną i bezpośrednio nie zatrudniamy pracowników. Rekrutujemy kandydatów na zlecenie pracodawców. Powyższa opinia dotyczy pracy u naszego klienta, dla którego przeprowadziliśmy rekrutację. Opinie na temat tego pracodawcy były i są nadal podzielone. Jeszcze w lipcu 2013 pracowały tam 3 osoby rekrutowane przez naszą agencję i nie miały problemów z wypłatą wynagrodzenia. Przed rozpoczęciem współpracy sprawdzamy wiarygodność pracodawców jak tylko to jest możliwe, jednak nie jesteśmy w stanie przewidzieć jaka będzie kondycja finansowa pracodawcy za kilka tygodni lub miesięcy. W razie pytań zapraszamy do kontaktu tel. (usunięte przez administratora) /> Z poważaniem GlobalForce Services Sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie

doktorek

Syf kila i etc.[usunięte przez moderatora]

GlobalForce Services Sp. z o.o. z siedzibą w Krako
@doktorek 06.12.2009 21:17
Syf kila i etc.[usunięte przez moderatora]

Witamy, Ta wypowiedź nie dotyczy firmy GlobalForce Services sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie. Proszę o podawanie dokładnych nazw firm oraz siedziby, żeby nie narazić imienia niewłaściwej firmy. Z poważaniem GlobalForce Services Sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie

Zostaw opinię o GlobalForce Services sp. z o.o. - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GlobalForce Services sp. z o.o.