Na bieżąco ktokolwiek jest z warunkami? komentarze sprzed lat zaskoczyły i to ze nikt na bieżąco sie nie wypowiada. Warunki stoją praktycznie w miejscu? stawki też?
Jaka jest stawka początkowa w CTS Niepubliczna Poradnia Psychologiczno-Pedagogiczna Dariusz Sołtys? 8 sierpnia na Gratka.pl dodali ogłoszenie na stanowisko Logopeda i zastanawiam się czy aplikować.
Witaj, nie wiadomo dlaczego Poradnia CTS została skojarzona z inną poradnia poszukującą pracowników.. Proszę wejść na podany link i tam zapytać o pracę... Pozdrawiam https://poradnia-zmigrod.pl
Firma jest oceniana jako dobry pracodawca. Mam zamiar złożyć cv i liczę, że ktoś z pracowników coś mi podpowie?
Pracowalam w tej poradni i nikomu nie polecam tego miejsca. Szefowa poradni P.Agnieszka B. to z wyksztalcenia psycholozka, ale brak jej podejscia do ludzi, czesto miewa wybuchy agresji w stosunku do swoich praciwnikow i bezpodstawnie szkaluje ich dobre imie, dlatego tez stamtad odeszlam.Ostrzegam tez potencjalnych klientow, aby dobrze zastanowili sie zanim przyprowadza do tej poradni swoje dzieci. Ostrzegam Wszystkich przed Poradnia Cts w Elblagu na ulicy krotkiej 5, gdyz nie jest to miejsce godne zaufania!
Skoro Anno miałaś odwagę to napisać to podaj swoje nazwisko żeby można było fakty zweryfikować...chyba że jesteś po prostu konkurencją która zagrywa w nie bardzo fajny sposób...proste
Opinia ta jest bezpodstawna i głęboko krzywdząca. Wygląda na celowe szykanowanie i podważanie dobrego imienia placówki. Proszę podpisać się imieniem i nazwiskiem, takie słowa może napisać każdy, kto chce zaszkodzić placówce.
Czy Centrum potrzebuje teraz pracowników? jakieś wskazówki byłyby mile widziane.
Również słyszałam o firmie, że są dobrzy. Mam pytanie czy wiecie coś o rekrutacji?
Fajna praca i super atmosfera ;)) pracodawcy dbają o komfort pracowników Lubię atmosferę w CTS Centrum Terapeutyczno-Szkoleniowe Niepubliczna Poradnia Psychologiczno-Pedagogiczna za: Bardzo fajne warunki pracy i relację współpracowników
Bardzo dobry pracodawca. Poszanowanie pracownikow, dobre warunki pracy i wynagrodzenie zawsze na czas. K.
Witam Jeśli zdecydowała się Pani na tą bezpodstawną krytykę i oczernianie mnie bardzo proszę o przedstawienie się z imienia i nazwiska, gdyż w Poradni CTS nie pracowała żadna Pani Anna, która z powodu szkalowania jej imienia odeszła z pracy. Nikt też bezpośrednio, ani w innej formie do tej pory nie rozmawiał ze mną na ten temat. Jest to opinią głęboko krzywdząca, gdyż w naszej pracy w szczególności zwraca się uwagę na szacunek do drugiego człowieka, czego i Pani życzę. Agnieszka B.