AC

• Zagórki

3. Opinie o pracodawcach Białystok
  5. Opinie o AC S.A.

Opinie o AC Białystok

Nie przegap nowości o AC S.A.!

06.05.2019 10:48

W ostatnim czasie byliśmy obecni na Targach Praktyk i Staży na Wydziale Elektrycznym PB. Ponownie zostaliśmy naładowani pozytywną energią, którą emanują studenci kierunków technicznych. Nasze stoisko cieszyło się ogromnym zainteresowaniem - wciąż spływają do nas nowe wnioski o organizacje staży i praktyk w naszej firmie. Cieszymy się, że możemy brać udział w zdobywaniu pierwszych doświadczeń przez ambitnych studentów i absolwentów! ;-)
    Zdjęcie 0
    Zdjęcie 1
    Zdjęcie 2
    Zdjęcie 3
    Beretta92

06.03.2019 08:04

No tak. Taki to i portal z opiniami o pracodawcach. Zapoznałam się dokładnie z regulaminem i świadomie opublikowałam wszystko bez danych osobowych, zgodnie z RODO, bez obraźliwych epitetów z merytorycznym uzasadnieniem. WIĘC DLACZEGO USUNĘLIŚCIE GO! Na wszystko jest potwierdzenie. Na szczęście w internecie nic nie zginie :) nie jesteście obiektywni i pomocni potencjalnym pracownikom skoro sterują wami pracodawcy i wywierają presję co ma zniknąć jeżeli opinia jest niewygodna. Dno.

06.03.2019 11:43

AC S.A. jest firmą otwartą na opinie zarówno obecnych, jak i byłych pracowników. Zapoznajemy się z treściami pojawiającymi się na forum i staramy się wyciągać wnioski z Państwa pozytywnych opinii, jak również konstruktywnej krytyki. Prosimy jednak pamiętać, że każda wolność, w tym wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji, ma swoje ograniczenia. Swoboda wypowiedzi nie oznacza wolności do świadomego podawania nieprawdziwych treści, do obrażania kogokolwiek czy naruszania czyjejś godności lub innych dóbr osobistych. Prawo zakazuje m.in. wypowiedzi zawierających pomówienia i oszczerstwa, znieważających inne osoby lub grupy ludzi, zawierających treści obraźliwe, kłamliwe, szkalujące czyjeś imię, jak również ujawniania informacji poufnych bądź stanowiących tajemnicę przedsiębiorstwa. Komentarze zawierające treści niezgodne z prawem oraz regulaminem serwisu będą usuwane i archiwizowane przez administratora serwisu. Jednocześnie zapewniamy, że zależy nam na bezpośrednim dialogu z użytkownikami serwisu. Przypominamy, że we wszystkich niepokojących Państwa kwestiach, możecie kontaktować się bezpośrednio z nami. Serdecznie pozdrawiamy, Zespół AC S.A.
    Pracownikq

24.10.2018 12:18

Odradzam krajalnie.Za duza odpowiedzialnosc za male wynagrodzenie. Latwo o pomylke czy niedopatrzenie i niezle sie za to obrywa. A niestety jestesmy tylko ludzmi i przy takiej monotonnej pracy przez 12 godzin szczegolnie na nockach gdzie dochodzi zmeczenie latwo strzelić bubla
    Ktoś

02.03.2019 23:11

Mniej w telefonach i bubli nie będzie :)
    Pollack

01.03.2019 09:34

Zastanawiałem się nad wysłaniem aplikacji na Key Account Expedia w tej firmie, ale widząc po komentarzach co się tam dzieje postanowiłem zweryfikować plany i oszczędzić sobie rozczarowania. Wyglada na to, że niezależnie od pozycji na rynku każda polska firma traktuje pracownika jak zło konieczne.
    XXX

22.02.2019 19:13

Otrzymaliśmy dziś Kodeks Etyki firmy A C S.A .Zasady , ktòre obowiązują w firmie bardzo mi się podobają .Wyrazy uznania osobom , ktòre opracowały Kodeks Etyki firmy.Wspòlne wartości, relacje międzyludzkie.bezpieczeństwo,zdrowie pracownikòw jak zaròwno nasze środowisko są bardzo istotnymi zagadnieniami we wspòłczesnym świecie.Nasz wizerunek firmy świadczy też o nas (To my pracownicy reprezentujemy firmę , dbamy o jakość naszych wyrobòw)..dlatego też dobry , doceniony pracownik, to (godło) firmy.
    siwa

25.02.2019 18:56

Ten ostatni post o kodeksie etyki to jakaś kpina. Do złudzenia przypomina scenę z filmu Miś. Mianowicie , stojącego Jarząbka przed szafą Prezesa Ochódzkiego i chwalącego go wniebogłosy. Tam przynajmniej było śmiesznie, tutaj jest żałośnie. Nie zdawałam sobie sprawy , że w XXI wieku , można tak nisko upaść i traktować ludzi jak idiotów. Jeżeli coś wprowadziliście i chcielibyście się pochwalić. "Że jesteście rzetelną i godną zaufani firmą, szczególnie w świecie dezinformacji, w którym przyszło nam żyć" to zróbcie to z klasą i przynajmniej udawajcie, że macie pojecie o użytkownikach, którzy korzystają z tego serwisu. Moja rada, jeżeli już musicie pisać posty sami sobie , to poproście kogoś niezwiązanego z firmą , przedstawicie mu sytuację a gwarantuje, że napisze to w sposób nie ujmujący inteligencji osób , które to czytają. Na miejscu szefa zabrałabym dostęp do tego serwisu , bo jako spółka giełdowa po takich wpisach wypadacie na poziomie warzywniaka... No offence Ps. weźcie przykład z Comarcha lub 11 bit .
    Falevius

08.02.2019 12:08

Zarobki są średnie mało tego przy każdej możliwości premia jest zabierana np : po remamancie na magazynie przez rok starty wyniosły 5700 zł gdzie towaru jest na 26 mln jak nie lepij kiosk ruchu na lipowej ma większy minus a rozmawiamy o magazynie w fabryce oczywiscie premie zostały ucięte tak samo a jak idzisz na urlop za ten dzień nie dostajesz premii zastanówcie się 2 razy za nim się zatrudnicie poczytajcie wiecej
    Prawie "zrekrutowany"

19.11.2018 00:15

Sytuacja wygląda następująco dla ludzi którzy faktycznie pracują a nie siedzą za biurkiem - na produkcji najniższa krajowa, obsługa CNC i innych trochę lepiej ale też śmiech na sali, monterzy gazu 2300 to górna granica start oczywiście od najniższej krajowej - czyli krótko mówiąc jeślli nie potrzebujesz zarabiać na życie, kochasz ziemniaki i schabowego raz w tygodniu to będzie praca idealna.
    Czerni

10.10.2018 15:14

Profesjonalna obsługa. Uzyskałam wyczerpujące informacje na temat instalacji lpg w moim samochodzie.

06.11.2018 15:24

@Czerni, bardzo dziękujemy za pozostawioną opinię. Zadowolenie naszych Klientów jest dla nas tak samo ważne, jak zadowolenie naszych Pracowników. Dbamy o najwyższą jakość naszych usług i tego typu potwierdzenia są dla nas ogromną motywacją. Dziękujemy za skorzystanie z usług i zapraszamy ponownie! Zespół AC S.A.

29.09.2018 14:32

nie można dodać opinii bo jest u was cenzura.trzymaj mordę cicho i się nie odzywaj.komuna wróciła!!!!!!!!!!!!!!!!

18.10.2018 09:54

@RAINO, dziękujemy za komentarz. Gwarantujemy, że działamy zgodnie z regulaminem serwisu oraz polskim prawem. Administratorzy dokładnie weryfikują zgłoszenia użytkowników, jak i pracodawców. Negatywne komentarze, które nie łamią prawa, nie podlegają usunięciu. Subiektywna ocena pracodawcy nie ma tutaj żadnego znaczenia. Zapewniamy, że zrobimy wszystko, aby rozwiewać pojawiające się wątpliwości. Pozdrawiamy! Zespół AC S.A.

27.06.2018 09:26

@retro, dziękuję Ci za podpowiedź. Rzeczywiście zakładka kariera zawiera co najmniej 10 ogłoszeń rekrutacyjnych na bardzo różne stanowiska. Ciekawa jestem, czy znajdzie się na forum osoba, która jest świeżo po doświadczeniu rozmowy kwalifikacyjnej i całego procesu rekrutacyjnego, aby mogła podzielić się z nami swoim przeżyciem.
    nev

02.10.2018 07:13

ja rozmoawiłem w sprawie pracy na cnc i odrazu z miejsca powiedziałem za najniższą krajowa to czerwonych ukraińców zatrudnić bo tak to zawracanie dla mnie i dla was (usunięte przez administratora) na początek ok okres próbny nie dostaniesz 2tyś na łape ale jak zapytał się o oczekiwania to odrazu że minimum 2300na łape plus premie
    gosc_1

24.09.2018 15:23

Wszyscy tylko tutaj marudza narzekaja, az mdli i napewno nie maja odwagi powiedziec tego wszystkiego w twarz. tylko musza sie tutaj wyplakac. Typowe nocniki. Jak ci tutaj tak zle to sie zwolnij NOCNIKU jeden z drugim ! Jak dzieci. Serio......????

29.09.2018 16:15

odpowiem ci chętnie ale zanim to przeczytasz cenzura to usunie,pozdrawiam cenzora-ile ci płacą ?

29.09.2018 16:25

mylisz się człowieczku ja powiedziałem w oczy a i tak płaca jak była niska tak jest i teraz nie wystarcza na jedną oponę do suva bmw.

14.06.2018 10:05

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku, atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz istotniejszą rolę. Czy tak samo jest w AC S.A.?

29.09.2018 14:27

dlaczego kasujecie prawdę o firmie

29.09.2018 14:47

kasujesz baranie wszystko ale pomyśl,że pracowałem ladny szmat czasu na krajalni i wien dużo ale tobie pasuje tylko to co dobre.otworzę swoją stronę i napiszę to co będę chciał i co jest prawdą.ty potrafisz tylko kasować człowieku bez honoru wstąp do PiS tam ci dadzą medal.ciekaw jestem czy zarząd wie ,że wszystko kasujesz może pani prezes tego nie wie a może wiedzą udziałowcy o twoich wyczynach
    anonymous

28.08.2018 20:38

Nie polecam harowac za marny groszrz. Ręce w (usunięte przez administratora) w chodzą nikt nie widzi ma to gdzieś..

29.09.2018 10:56

jesteś cwany bo tego nie robisz a jak myślę masz piękną żółtą koszulkę !!! Tylko pomyśl ile osób przewala się przez krajalnie i jak mogą się czegoś nauczyć,żeby robic dobrze to wymaga wprawy.myślę,że ustawiacz i technolog jest jeden na jedną maszynę i nie trzeba go szukać a narzędzia potrzebne do zaginaków i maszyny jak np.dysze są do oporu ? jeśli tak jest to mi odpowiedz a czteropak super browara masz gratis.ale sam wiesz,że tak nie jest !!!!

29.09.2018 14:18

ten portal to ściema dziś dodałem odpowiedź i została wykasowana bo napisałem prawdę o krajalni

04.07.2018 09:12

Nie polecam. zadowolony pracownik to wydajny pracownik. A firma jest tego zdania, ze uciecie premii zmotywuje pracownika. Jestem pracownikiem krajalni i odradzam tego stanowiska. Zamiast podwyżek to ciagle kombinacje za co by tu uciac premie. Na 12 godzin pracy pol godziny przerwy to jest jakas kpina.zanim sie dojdzie na jadalnie to juz trzeba wracac. Ja juz nie mam motywacji tu pracowac zreszta nie tylko ja

17.09.2018 10:30

czy są babole czy nie to kierownik bardzo się stara aby kasy dla pracownika krajalni nie było,a były wielkie obietnice przed wprowadzeniem czterobrygadówki.Są tacy byli pracownicy którzy odeszli z krajalni na wiosnę i nigdy nie widzieli premi a ni większych zarobków.Pan M jest ok! Ale jak każdy ma swoje naloty choć pierwsze pytanie brzmi zawsze - w jakim jest humorze bo powinien być przyjacielem na krajalni a nie wrogiem ! A co do części do zaginaków i maszyn to myślę,że dysz ,sprężynek,narzędzi,lup i innych elementów jest do "oporu" obecnie ??? I nie trzeba stosować zamiennie sprężynki od długopisu ? A ,że brak pieniedzy dla pracownika to tego nie zmieni nawet pisząca tu Pani Iwona i jej jmowy i inne profity
    Mistrz zaginaków

26.09.2018 20:07

Zamiast siedzieć w telefonach wystarczy sprawdzać efekty swojej pracy to i baboli nie będzie...
    alex

18.09.2018 16:17

zastanawiam się nad złożeniem cv na dział montażu jakie sa tam warunki czy lepiej jest na wiązkach z góry dziękuję za pomoc
    życzliwy

19.09.2018 15:23

zależy jakie masz oczekiwania, zarobki i szanowanie pracownika jak człowieka (nie polecam) rozczarujesz się, atmosfera w pracy , zależy od Ciebie i gdzie trafisz (ale powoli się pogarsza)
    Dział Personalny AC

20.09.2018 12:23

Zapraszamy do aplikowania. Już na pierwszej rozmowie otrzyma Pan/i szczegółową informację nt. warunków zatrudnienia, benefitach oraz organizacji, jak również będzie miał/a Pan/i możliwość od razu zapoznać się z działem oraz stanowiskiem pracy, tak by móc ocenić czy nasza firma jest właściwym miejscem do rozpoczęcia współpracy. Jeśli chodzi o atmosferę, jak pokazują coroczne badania opinii pracowników, jest ona bardzo dobrze oceniania. Gdyby pojawiły się dodatkowe pytania, serdecznie zapraszamy do Działu Personalnego, gdzie odpowiemy na wszystkie pytania.

05.07.2018 12:39

Większość opinii dotyczy pracy na produkcji, czy są na forum osoby, które mogą się podzielić informacjami jak wygląda praca w pozostałych działach firmy AC? Jaka jest atmosfera i relacje z przełożonymi? Możliwość rozwoju i szkoleń? Czy firma poszukuje osób, które raczej rozpoczynają karierę zawodową, czy doświadczonych specjalistów? @Anonim, możesz jeszcze powiedzieć w jakim systemie czasu pracujesz, czy są nadgodziny dodatkowo płatne czy przysługują dni wolne? Firma oferuje bardzo dużo benefitów pozapłacowych jak to wygląda w rzeczywistości? Według Twojej opinii zabieranie premii powoduje brak motywacji do pracy? Czy pracownicy rozmawiali z przełożonymi na ten temat? Czy pracodawca umożliwia i jest otwarty na zgłaszanie uwag?
    Dział Personalny AC

20.09.2018 12:15

Szanowna Pani Iwono, Od dłuższego czasu obserwujemy Pani aktywność na forum dotyczącym pracy w firmie AC. Pani pytania oraz sama obecność są całkowicie bezcelowe. Forum skierowane jest do osób zainteresowanych pracą w AC. Nie jest Pani ani pracownikiem AC, ani nie jest Pani zainteresowaną pracą w naszej firmie. Będąc tylko pracownikiem serwisu gowork jedynym Pani zadaniem jest pobudzanie do dyskusji poprzez pytania, które nie są przedmiotem zainteresowań osób wypowiadających się na forum. Rozbieżności w treści informacji staramy się na bieżąco weryfikować, jak również jesteśmy otwarci na bezpośredni kontakt z naszymi pracownikami, którym na bieżąco wyjaśniamy wszelkie wątpliwości oraz odpowiadamy na zgłaszane uwagi. Bardzo prosimy o zaprzestanie udzielania swoich pytań oraz sugestii na temat organizacji, o której nie ma Pani wystarczającej wiedzy. Jeśli byłaby Pani zainteresowana pracą, serdecznie zapraszamy do kontaktu telefonicznego lub bezpośrednio do siedziby firmy, gdzie dokładnie rozwiejemy wszelkie wątpliwości, gdyż w teraz z centrali w Warszawie trudno jest Pani ocenić jak faktycznie wygląda specyfika naszej firmy.
    cutting room

19.09.2018 20:56

Pracuję w AC od 2017 r sytuacja jest coraz bardziej nie ciekawa jest bardzo dużo sprzecznych komunikatów nie ma precyzyjnych informacji, jednego dnia najważniejsza jest wydajność następnego po znalezieniu "babola" jakość , oczekiwania nowego kierownika pana O. po zdegradowaniu p. M. są coraz większe a z zapowiadanych podwyżek i lepszej organizacji i atmosfery pracy nic nie wyszło. Nie chcę wyjść na malkontenta ale naprawdę trudno znaleźć pozytywy. Czytając nowe oferty pracy można mieć wrażenie, że firma dba o pracowników ale to tylko wrażenie. Nowy k. p. O jest mistrzem w delegowaniu swoich obowiązków na innych i robienia dobrego wrażenia i tu kończą się Jego kompetencje . Dodam jeszcze ,że podejście do szkolenia jest bardzo beztroskie a wymagania później bardzo wysokie. Przez ten czas jak tam pracuję przewinęło się kilkanaście osób tak więc obrazuje to jakie są warunki pracy i płacy. Większość obecnej załogi zastanawia się nad jakąś alternatywą bo trudno uwierzyć ,że będzie lepiej. Dział jest kluczowy i jak tak dalej będzie firma obudzi się z ręką w nocniku.
    Arkaszka

19.09.2018 21:09

Pan M. zdegradowany? A do jakiego stanowiska jesli mozna wiedziec? I co z jego przydupasami? Dostali sie na technologow, czy dalej nocna walka z kablami?

12.09.2018 22:10

@RAINO, widzę że dużo opinii dotyczy premii, a możesz powiedzieć jak wyglądają pozostałe aspekty zatrudnienia. Czy pracodawca oferuje stabilne zatrudnienie na umowę o pracę, można liczyć na dodatkowe benefity pozapłacowe, pakiet świadczeń socjalnych? Jaka jest atmosfera w pracy i relacje z przełożonymi?

15.09.2018 18:58

Witam cie (usunięte przez administratora) ! co ma do tego,że AC daje umowę o prace,pakiet socjalny,siłownię jeśli "górze " potrzeba tylko kasy a tę kasę wypracowują robole na wiązkach czy krajalni.Trzeba tych ludzi szanować i z nimi rozmawiać a nie tylko opieprzać,zabierać premię za byle bzdurę a tak postępuje kierownictwo.Gdy pracownik na krajalni potrzebuję narzędzi to trzeba mu je dać a nie czakać na nie miesiącami,tak jak i na części zamienne do zaginaków i maszyn,gdy chce się produktu na światowym poziomie to i narzędzia powinny być na tym poziomie a nie chińszczyzna.Kierownictwo wiele obiecuję ale czy dotrzymuje słowa,ile zarabia się na krajalni jak wysokie są premie,jeśli jest tak dobrze to po co tyle ogłoszeń o pracy ? Chyba trzeba otworzyć oczy !!!
    Tonik

25.07.2018 09:22

Idealnych firm nie ma ale z pracownikami dobrymi jest również problem. Mało jest takich osób.

07.08.2018 14:35

bo dobry pracownik będzie tak długo szukał ,aż trafi na dobrą firmę,gdzie go docenią i godnie zapłacą,a firmy o złej opinii są znane,przecież Białystok nie jest wielką metropolią
    ADHD

28.07.2018 17:38

To jest tragedia zero szacunku dla prcownika tylko normy kosmiczne dyrektor i kierownik niespełnieni karierowicze odradzam każdemu tą firmę .
    Babyface

29.07.2018 14:16

Dlatego teraz zatrudniają ludzi z Filipin :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w AC?

Kontakt - AC S.A.

42 Pułku Piechoty 50 15-181 Białystok

NIP:9661319418

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe

alex

26.07.2018 20:03

Witam wszystkich Mam kilka pytań potrzebuję rzetelnej odpowiedzi. Zastanawiam się nad złożeniem cv na stanowisko operator produkcji i stąd moje pytania; 1.jakie sa godziny i dni pracy 2. czy nadgodziny płacą czy tez trzeba odbierać wolne 3.ile dostaje na start nowo przyjęty pracownik Dziękuję bardzo za pomoc
    Czarny

28.07.2018 20:06

Na operatora zamontuj motorek bo się nie wyrobisz
    Kokosik

25.07.2018 09:20

Dno i wodorosty, tyle w tym temacie.

07.07.2018 18:44

Nie polecam pracy w tej firmie. Pan KIEROWNIK traktuje ludzi jak tanią siłę roboczą, zero szacunku do pracowników i zrozumienia. Nie wspomnę już o pracy po 12 godzin przez cały tydzień. Premie zabierane nie wiadomo za co, normy nieludzkie, których nie da się zrobić w 8 godzin, wynagrodzenie także pozostawia wiele do życzenia. Nie polecam
    r&D

08.10.2014 20:26

ze co?? - ciekawe uzasadnienie dla niskich płac i mentalnego pomiatania ludzi pracujących w ac.: placimy wam malo bo na zachodzie moze być gożej, a jednocześnie w ten sposob przy okazji walczymy o lepsze jutro w polsce,.. heh... Czyli czekacie az na zachodzie będzie gozej niz w polsce, wtedy w Polsce relatywnie bedzie lepiej....., no to sobie troche poczekacie :) ..........tyle wam powiem.... Ale kiedys ktos sie wku.. i i zlapie za widly, pomiatajcie ludźmi dalej. Pani Prezes Kasia wyciąga 50 tys na lape, tyle wynika z raportu jaki ac składa wobec udzialowcow. Jednoczesnie jak Pani R. widzi kogos posiadajacego rodzine na utrzymaniu to uznaje za stosowne ze płaci mu pieniadze jak robotnikowi fabryki z "Ziemi obiecanej". Mało tego R., wstaje z rana , widzi swoje odbicie w lustrze patrzy sobie w oczy i myśli, ale jestem zaje..ista!! :) Zyski jej spadają rok do roku, wiec na czyms trzeba oszczedzac, wiadomo na plebsie najlatwiej, sama sobie nie odbierze kasy, jest niezbędna dla funkcjonowania firmy, Przecież zasłuzyla! Gdyby mogla popracowac na tasmie to by dopiero pokazala jak to sie robi:) Jej zdaniem widocznie robotnicy sa sami sobie winni ze nie zarabiają tyle ile ich odpowiednicy na zachodzie, widocznie sa nie wydajni :) Ona na pewno by byla wydajna, ale nie ma czasu by nam to udowodnic!!
    oj aj

06.01.2018 09:30

bo siedzi jak glonojad i patrzy co by komu skubnąć,wstydzi się do ludzi wyjść.Współczuje bo ma tyle dyplomów i nagród itp.Maskotka prezesów bo ktoś musi przed kamera być.
    ja to

05.07.2018 17:51

oj aj to Prezesi biedni i brzydcy skoro chowają sie w domach tylko na zbiór rocznych nagród wychodzą,a Prezesowa wiadomo trochę ładniejsza jest wiec maskotka medialna na świat.

21.06.2018 22:04

Sprawdzałam na stronie internetowej firmy czy są jakieś ogłoszenia rekrutacyjne, ale nic takiego nie znalazłam. Ciekawa jestem, czy któraś z osób obecnie pracujących w firmie AC S.A., słyszała coś o potrzebie zatrudnienia nowych pracowników? A jeśli tak, to jakie kwalifikacje byłyby potrzebne, żeby aplikować?
    retro

22.06.2018 14:46

@Iwona Oferty pracy są bardzo łatwe do znalezienia. Wystarczy wejść w zakładkę KARIERA. Jakim stanowiskiem jesteś zainteresowana?
    Pracownik od 15lat

07.04.2018 15:47

Nie będę się ujawniać ale pracuje już w ac znacznie za długo 15lat I powiem wam ze nie jest źle ale dla tych tzw.pupilkow którzy niemal bez wazeliny nie mogą żyć . Sporo widziałem i słyszałem na temat pracowników .osoba fizyczna jest po to żeby odwalic robotę i następny żadnych sentymentów TAK TO JEST BIZNES . Taki człowiek który ma ogromną wiedzę doszedł do wynagrodzenia 2tysiecy to jest kpina. Zadajesz pytanie dla przełożonych odnośnie zarobków otrzymujesz standardowy tekst - a co ja mogę zrobic - najsmieszniejsze jest to ze zamiast dac podwyzke chociaz 200zl i zostawic tego czlowieka to puszczają go w piz.....U i zatrudniają dwóch temp....W i dają im więcej niż ten co odszedł. Taka polityka firmy jest od 10lat . każdy jeśli siedzi na wyższym szczeblu nie naraża się . Siedzi na (usunięte przez administratora) i używa wazeliny szepczac dla dyrektora jak obciąć premię dla pracownika. Wszędzie szukają oszczędności ale tam gdzie nie trzeba.O powiem wam taki głupi przykład -opowieść nazywasz się kalendarz - zbliżał się koniec roku i oczywiście jak zawsze firma zamawia kalendarze dla klientów i różne wizytówki dział marketingu . W sumie potrzebowałem jeden kalendarz na Nowy rok dla babci bo chciała poszedłem do marketingu zapytałem czy mogę jeden kalendarz bo potrzebuje odp.Nie jeszcze nie bo nie wiadomo kto zamawiać itd. Przełożony oczywiście też może załatwić bo się boi . Poszedłem na koniec stycznia i znowu zapytałem czy coś mają z kal. Odp.wiesz ale mało zostało a to jest zamówione. Myślę sobie kupię w sklepie.H..J. ci w oko. Setno sprawy jak to w zakładzie każdy wszystko wie i zobaczyłem utylizacja śmieci wysokość 150cm palety ze starymi kalendarzami. I tak jest z pracownikiem wolą wyrzucić i wziąść nową osobę do pracy . Tak więc niestety firma AC powinna trafić na czarną listę za to ze nie szanuję pracownika
    H2O

10.04.2018 23:45

No to czegoś tu nie rozumiem! Skoro tak Ci źle i sądzisz, że jesteś skrzywdzony to co Ty robisz w tej firmie i chwalisz się jeszcze wieloletnim stażem. Masz jakiś przymus? Przykuty jesteś? Otóż jak znam życie frustracja i nieporadnosc życiowa przemawia przez ciebie. Byle ponarzekać, byle poużalać nad soba. Nie pasuje coś to dziękuję i do widzenia. Ale nie bo przecież kredyt trzeba spłacić , ale nie w sumie to posiedzę sobie, ale nie kawę wypiję, poplotkuję na fajeczce w spalarni. A wypłatę wezmę i posieję zamęt. Jak takim specjalistą jesteś z wieloletnim doświadczeniem to jesteś kozak na rynku pracy i na pewno wszyscy Cię przyjmą i dadzą więcej zarobić. Nie blokuj miejsca.
    15lat

15.06.2018 06:54

Daje wam tylko informacje co się dzieje w firmie . A czy mi smutno czy mi źle to wypije wódkę albo dwie i idę dalej. Nie wiem czy wiesz co to jest stabilizacja ? Zastanów się nad tym.
    Bena

13.05.2018 18:52

Witam !A może ktos powie jak się pracuje w AC osobom niepełnosprawnym ? W jakich godzinach i czy są przestrzegane prawa w.w. osób?
    info

14.05.2018 13:20

W AC zatrudnionych jest sporo osób niepełnosprawnych, którzy pracują już wiele lat, więc chyba jest mi dobrze w tym miejscu pracy, a ich prawa są przestrzegane. Godziny są zależne od tego na co pozwala medycyna pracy.
    Hello

26.04.2018 14:05

W AC praca na 2 czy 3 zmiany?
    inż.

19.10.2016 19:25

Pracowałem w AC i trzeba przyznać, że płacą mało i nie ma co oczekiwać więcej. Na obecną chwilę firma bez wizji. Jak ktoś jest młody to warto wyjechać w ogóle z Białegostoku, bo wiele firm działa tu na niskich kosztach pracownika.

21.10.2016 19:59

przecież mają takie zyski,a jest taki wyzysk pracowników,ludzie pracują za najniższą krajową jak roboty

21.12.2017 12:29

a jest na Podlasiu jakaś firma z wizją,wykorzystać pracownika maksymalnie ,a zapłacić minimum oto cała wizja

19.04.2017 10:26

@Marek Jak na stronie podaje AC S.A., pracownicy mogą liczyć na między innymi na: imprezy integracyjne, świąteczne bony, bezpłatne akcje prozdrowotne, zniżki na firmowe produkty i usługi, niskooprocentowane pożyczki, dofinansowanie do urlopu oraz do karty sportowej. Zastanawiasz się nad podjęciem pracy w firmie?
    a co mi tam

11.12.2017 20:46

tak 24 lata pracy na jednym stanowisku bez prawa awansów i zmian a na koniec roku bon o wartości 150 złotych na karcie przed płacowej no i kubeczek z mizernym tekstem.kpina.
    ja

11.12.2017 22:03

Prawda..wysilili sie z kubeczkami ma święta ????
    ziomek

24.09.2017 15:24

Człowieku jeżeli naprawdę musisz, masz nóż na gardle i pusty garnek to tylko wtedy możesz się zatrudnić w AC i to tylko na czas zagrożenia,najgorszemu wrogowi nie polecam.Pozdrawiam były długoletni pracownik tej plantacji bawełny.
    ana

24.07.2017 13:34

widzę,że niewygodne wpisy są usuwane,całe ac
    Ona_ja

06.06.2017 21:33

dzięki za info wszystkim, właśnie zastanawiałam się nad aplikowaniem.już się nie zastanawiam :)

22.05.2017 15:42

@prawda rozumiem, że informacje jakie są podane na stronie nie zgadzają się według Ciebie z tym co jest oferowane pracownikom w rzeczywistości? Mógłbyś powiedzieć coś więcej na ten temat? Na jakie benefity mogą liczyć pracownicy AC S.A.?
    ana

02.06.2017 19:05

jak jest tak dobrze to dlaczego obiecuje się pracownikom premię za przyprowadzenie do pracy kogoś z ulicy,przecież chętni powinni pchać się drzwiami i oknami
    Hh

13.04.2017 19:49

I nie możesz nic zaplanować sobie dajmy w majówkę czy coś bo przyjdą ci i dzień dajmy przed wolna sobotę powiedzą że sobota pracująca i niby 100 % płatna oczywiście brutto ale i tak praktycznie nic lepiej nie wychodzi bo premia dorównuja do dajmy tego 1700 przykladowego
    Hh

13.04.2017 19:43

Pracuje tam fakt zarobki słabe ludzie wporzadku atmosfera fajna tylko? Normy coraz większe wypłaty mniejsze przycinaja na premiach robią wszystko żeby wyszło Góra 1700 zł a wymagania coraz większe zabiorą premie to zarobisz 1400 tak naprawdę swojego się nie doliczysz
    Zainteresowany

17.03.2017 18:20

Może ktoś z firmy się wypowie na temat Atmosfery na hali ? Jak przełożeni podchodzą do swoich pracowników ? Jak Ludzie odnoszą się do ludzi ? Jak z rozwojem osobistym na indywidualnym stanowisku np Brygadzista, operator cnc, technilog itd. Jak z zarobkami ? Jak się maluje przyszłość firmy. Pozdrawiam

13.03.2017 12:42

Osobom szukającym informacji na temat pracy w firmie polecam przeglądanie strony internetowej firmy http://www.ac.com.pl/pl-kariera-praca-w-ac Znajdziecie tam między innymi informacje na temat oferowanych benefitów.

15.04.2017 20:12

A czy mogłaby pani przybliżyć na czym polega "bogaty pakiet socjalny"?
    Mak

12.03.2017 21:02

10.03.2017 brak wypłaty. Super firma!!
    Ustawiacz procesu

23.02.2017 18:03

Witam. chciałem sie dowiedzieć jak wygladaja zarobki na stanowisku ustawiacz wtryskarek/ brygadzista? Oczywiście spełniam wszystkie wymagania, w tej chwili jestem brygadzista/ustawiaczem

Zostaw merytoryczną opinię o AC S.A.