Opinie o Hurtownia Robin w Dąbrowa Górnicza

Poniżej zobaczysz opinie byłych oraz aktualnych pracowników o pracodawcy Hurtownia Robin. Znajdziesz tutaj również opinie kandydatów do podjęcia pracy w Hurtownia Robin na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Pozostałe - sprzedaż hurtowa

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Hurtownia Robin w Dąbrowa Górnicza

Administrator Nowy wpis

Hurtownia Robin prowadzi rekrutację na stanowisko Magazynier. Brałeś udział w rozmowie kwalifikacyjnej? Napisz, co sądzisz o tym spotkaniu. Przekazane przez Ciebie informacje mogą ułatwić decyzję osobom, rozważającym pracę w przedsiębiorstwie.

Kazimierz Nowy wpis

Wrzucili do sieci ogłoszenie dla kuriera-kierowcy. Wymagają dyspozycyjności. To znaczy że w pracy trzeba spędzać dużo czasu? Dłużej niż 8 godzin?

Prac1 Nowy wpis
@Kazimierz

To zależy od ilości roboty.

Agnieszka

A jak firma przedstawia się w 2017 roku? Jakie macie doświadczenia?

Pipeusz
@Agnieszka

Dobrze, polecam i firmę i super pracodawce

ByAnn Nowy wpis
@Agnieszka

Dobra i żetelna firma, polecam.

Agnieszka

@Pipeusz, napisałeś, że polecasz Hurtownia Robin. Co wpływa na pozytywny odbiór przez Ciebie tej firmy? Może zaszły w niej jakieś ważne zmiany, które nie są bez znaczenia dla osób tam zatrudnionych? Czy Hurtownia Robin planuje jakieś rekrutacje po Nowym Roku?

pozytywnaneutralnanegatywna
Aplikowałeś na stanowisko Kurier- kierowca kat. B. Małe rejony. oferowane przez firmę Hurtownia Robin? Czy zostałeś zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną? Czy spotkanie odbyło się w formie online, czy w siedzibie firmy? Opisz swoje wrażenia. Jaki był rezultat rozmowy?
logo firmy Księgowa/y-starsza/y księgowa/y
Gdańsk
Sunreef Venture S.A. - Stocznia Tarcice
(621 opinii)
Wyślij CV
logo firmy Specjalista ds. wsparcia sprzedaży
Wrocław
Nowima Sp. z o.o.
(12 opinii)
logo firmy Pomocnik na warsztacie - Blacharz
Mostki
SGP - Sorting Group Poland Sp. z o.o.
(744 opinii)
Aplikuj na wiele ofert
jacek

hutrownia działą nadal, pewnie nie szukaja ludzi do pracy,maja staly zespol.

pantofel

niezły melanż....komentarz zbyteczny

weli

dobra mniejsza z tymi wszystkim rejestrami. Czy ktoś z Was może wie jak wyglądają warunki pracy na tej hurtowni ? spodziewam się , że łatwo i lekko nie jest , ale podrzućcie mi jakieś szczegóły. A no i jeszcze może jakieś info na temat samej rekrutacji. Czy aplikować bezpośrednio do firmy?

pajac

bardzo możliwe, że nie mają rejestru. W rejestrze powinny być zapisane przedsiębiorstwa konkretnego rodzaju, nie wszystkie

arek

Ja w ogóle wpisując robin w krs online dostałem informację, że nie mają rejestru, to prawda, czy pomyliłem firmy?

Gall

Tak,tak oczywiście, jasne że są nocki rozładunkowe,ale już od około 15:00 do 09:00.Rozładunek nie jest lekki,pomimo tego że rozładowywać można tylko atmosferę :)

mądry...

przeczyta wątek zanim zada pytanie...

?

nawet muchy bały się tutaj przylatywać ...

nuema

Tak, ja zgodzę się co do tej muchy, anonim, tak było ! nie można było pogadać

pozytywnaneutralnanegatywna

Odradzam. W KAŻDEJ innej firmie jest lepsza atmosfera pracy i zarobki. W biurze pełnym ludzi słychać przelatującą muchę bo ludzie się boją odezwać.Nie ma takiego kryzysu żeby podejmować tak desperacki krok jak praca w tej firmie.

nuema

Właśnie nie były jasno określone. A pytań już zbytnio nie pamiętam, chyba tylko jedno mogę mniej więcej przywołać: jak napisać wiadomość w outlooku wykorzystując DW i UDW , coś w tym klimacie.

Rekrut

Czy firma płaci za to szkolenie? Jest jakaś umowa na szkolenie? Wiem, że szkolenia pracowników powinny odbywać się po zatrudnieniu, a w firmie Robin najpierw robią jakieś szkolenie, a potem ma być umowa. Oni zatrudniają wszystkich, którzy biorą udział w szkoleniu, czy tylko jedną osobę? Podobno po każdym dniu szkolenia są testy sprawdzające wiedzę. To wygląda tak jakby oni robili ranking kogo zatrudnią.

onaaaa

potwierdzam w 1000% praca tam to koszmar,(usunięte przez administratora) maskara . odradzam

gość

Odradzam podjęcie pracy w tej firmie. Rozmowa kwalifikacyjna wieloetapowa- jak w korporacji lub wielkiej międzynarodowej firmie. Jeśli nawet ją przejdziesz z nadzieją, że minimalne zarobki będą tak jak na początku mówiono, to po tygodniowym szkoleniu (usunięte przez administratora).. Jednym zdaniem płaca nie adekwatna do płacy. Szkoda czasu i nerwów.

Y

Potwierdzam co piszecie, rozmowa kwalifikacyjna to wywiad KGB, kim są twoi rodzice z wykształcenia, pytania osobiste ..(usunięte przez administratora)

ciociadobrarada

ja tam pracowałam, więc wiem że ten koszmar dzieje się naprawdę. Na początku mało zarabiasz, bo nowa jesteś. Potem zawsze się znajdzie jakiś błąd czy pomyłka, żeby nie dać premii. Zresztą premie nie są od obrotu lub zysków, tylko od humoru(usunięte przez administratora). A niestety zawsze przed wypłatą bywał "nie w sosie". Naganę można w tej firmie łatwo dostać, za podniesienie głosu, właściwie za każdą bzdurę. Ciągłe szpegowanie i kontrolowanie pracowników, sprawdzanie prywatnych komórek, odwiedziny szefostwa w domu w czasie L4, czy aby na pewno jesteś chora. Do tego dochodzi całkowity brak szacunku, ubliżanie pracownikom i klientom także(usunięte przez administratora), traktują cię jak ostatniego nieroba, chociaż każdy kto tam trafił na rozmowę wie, że wymagania ho ho ho, jak na stanowisko kierownicze. Kierowników tam brak, bo trzeba by zapłacić, lepiej mieć wymagania jak na stanowisku kierownika, płacić jak sprzątaczce a na koniec dać naganę za to, że się nie wywiązujesz z obowiązków kierownika, którym nie jesteś!!! To jest polityka tej firmy. JEŚLI MACIE TAM OFERTĘ PRACY, LEPIEJ TO PRZEMYŚLEĆ, BO TEN KOSZMAR TO NIESTETY PRAWDA

Zostaw merytoryczną opinię o Hurtownia Robin - Dąbrowa Górnicza

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie
Hurtownia Robin
1.3/5 Na podstawie 28 ocen.
  • ul. Łączna 39
    41-303 Dąbrowa Górnicza
  • NIP: 6290009299 REGON: 003535316
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 marca do 31 marca 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)