Lambda

2.6/5

• Szkolenia
  • Jak przygotować się do wyjazdu
  • Pierwsze dni na budowie
  • Obszar naszej działalności

Szkolenia

Jak przygotować się do wyjazdu

Pierwsze dni na budowie

Wrocław - Lambda

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Lambda S.A.

Opinie o Lambda Łódź

Nie przegap nowości o Lambda S.A.!

14.08.2018 07:14

Pracuje u nich juz kilka lat fakt troche ludzi sie przewinelo przez ta firme z roznych przyczyn mi od samego poczatku pasowalo wszystko teraz jestem kierownikiem mam swoja brygade i dzieki tej firmie osiagnolem bardzo duzo takze z czystym sumieniem polecam ich z godnoscia!
    Zadowolony pracownik

13.08.2018 16:17

Jasne że warto trzeba pracować żeby coś mieć ale tam kasa ładna wpada co miesiąc mi tam pasuje warunki też są dobre

12.08.2018 17:22

Polecam ich w 100% firma stabilna na rynku wynagrodzenie wyplacane na czas plus premie ja jestem zadowolony
    Mario

13.08.2018 05:06

Co Ty gadasz za głupoty jakie premie ?jakie pieniądze na czas ?pierwsze słyszę od kiedy tu pracuje nigdy nie było premie ani kasy na czas.
    Wiesiek 7

13.08.2018 10:53

dokładnie , wszystko jak trzeba jeśli chodzi o kasę. na rynku są już od tylu lat że nie ma co szukać dziury w całym. dla mnie jest OK.
    zainteresowany

13.08.2018 08:45

w piątek dostałem od nich ofertę i dzięki waszym komentarzom pojade… mam nadzieje ze się nie zawiode
    Zbrojarz 15

12.08.2018 17:18

warto pojechać warto zaryzykować warto naprawdę warto !!!!
    snajper

09.08.2018 13:43

Panowie mam propozycję wyjazdu do Ni3miec i mam pytanko jak jest z wypłatą czy płacą terminowo do 10 ?z góry dzięki
    Kasa

10.08.2018 17:38

do 15 przewaznie i raczej w dwoch ratach.
    mateusz

11.08.2018 20:31

nie wiem jak w Niemczech ale w Szwecji zazwyczaj w jednej części chyba ze sa premie...
    Zadowolony pracownik

11.08.2018 10:37

Ja też siedzę w Niemczech teraz akurat jestem na urlopie ale chwalę sobie ta pracę bo można sporo zarobić warunki też są dobre ekipa też spoko
    pawelek

10.08.2018 08:47

Wszystko w porzadku jestem zadowolony w 100% polecam ta firme ktora pokazala ze faktycznie wyjezdzajac za granice na budowe mozna i zarobic i odlozyc sporo pieniedzy!
    żona Joanna

09.08.2018 12:21

Mój mąż wyjechał całkiem niedawno do Niemiec i jest bardzo zadowolony z warunków, ekipę budowy też chwali że spoko ludzie. Po 3 miesiącach ma dostać podwyżkę
    Maciek 34

08.08.2018 09:09

ja tez czytalem kiedys te negatywne komentarze i milem mieszane uczucia a dzis mija 8 miesiecy i gdybym wtedy nie odwazyl sie zadzwonic do nich do dzis pracowalbym za marne grosze w polsce na budowie takze w 100% polecam przede wszystkim prace i firme!
    mariusz

09.08.2018 10:06

to również i moja historia, pracuje już pół roku i nie narzekam
    Andrzej

03.08.2018 08:40

Praca jest cały czas, nie ma pracy sezonowej. Stawka od 19300 na początek przez 3 miesiące, umowa podpisana na 2 lata.
    michał

08.08.2018 08:55

ponad 8 koła na początek dla nowicjusza z zakwaterowaniem i przejazdem lokalnym brzmi dobrze... ktoś zna bezpośredni numer do rekrutacji?
    Mirek 78

09.08.2018 07:22

musisz dzwonic do warszawy do biura miesci sie na zielnej nr podany jest na ich stronie przyjmuja caly czas, dostali duzo kontraktow takze jest co robic pozdrawiam!

07.08.2018 17:10

wszystko git - i dla mnie OK ja jestem zadowolony - jest fajnie
    Dinozaur

03.08.2018 21:04

nie sugerujcie się tymi opiniami .najlepiej jedzcie sami i przekonajcie sie na wlasnej skórze.Kazda budowa jest inna ,kazdy kraj jest inny.Dużo zależy od ludzi i od kierownika.Jak przepracujesz miesiąc to na pewno nie dołożysz do tego interesu.Jedni chwalą drudzy narzekają .zależy kto czego szuka.Teraz nie mają ludzi i biorą wszystkich.Jak się nie boisz roboty to spróbuj.jak ci nie będzie pasowało to pieprzniesz to po miesiącu.Zostanie ci pare groszy ,ale nie będziesz kiedyś żałował że nie spróbowałeś.Zaryzykuj.Proszę aby nie wypowiadały skię żony pracowników, ponieważ nie mają zielonego pojęcia jak wygląda życie na exporcie.Powodzenia stary pracownik
    wracający pracuś

04.08.2018 10:51

masz rację , warto pojechać, przekonać się na własnych doświadczeniach, a nie słuchać się tych którzy wypisują głupoty bo wcześniej się schlali i teraz głupio się im do tego przyznać wiec wymyślają co tylko mogą. jechać i zobaczyć jak to jest
    michał

06.08.2018 16:56

po tych wszystkich komentarzach spóbowałem i pracuje u nich drugi miesiąc i jak na razie nie narzekam
    Tadzik

06.08.2018 13:25

Ja też siedzę w Szwecji ale chwalę sobie fajne pieniążki to motywujące warunki też dobre mi tam pasuje
    mati

01.08.2018 08:47

za chwile wracam do nich z przerwy wakacyjnej do Szwecji, osobiście polecam
    mati

05.08.2018 21:09

3 tygodnie przerwy wiec wyrobiłem się zrobić mały remoncik dla żony
    zbrojarz 15

06.08.2018 10:08

to prawda pracując w Szwecji masz kilka plusów tego, może blisko nie ejst ale samoloty latają, wiec nie ma co się przejmować tym, ze daleko. a takie wakacje, to fajna sprawa, jak by nie było. można właśnie coś fajnego w domu zrobić pobyć z rodziną, to też jest ważne. szwecja ma swoje plusy
    Zenek

04.08.2018 15:53

Pracuję w Austrii 20 500 na początek podwyżka po 3 miesiącach pracy, kwaterę też mam zapewnioną, zawożą na budowę

03.08.2018 18:51

nie dość że stawka niezła to jeszcze są możliwości rozwoju, w tam tym miesiącu wysłali mnie na szkolenie na dźwigowego gdzie po ukończeniu szkolenia dostanę podwyżkę i wszystko za darmo
    Andrzej

02.08.2018 10:44

Ja pracuje od nich w Szwecji wesoło jest ekipa zgrana, kierownik też spoko gość, kasa niezla

01.08.2018 16:59

a ja najchętniej bym teraz gdzieś nad wodę pojechał, ciekawe czy maja jakąś robotę nad rzeką, może rybki w przerwie.
    Wiesiek 7

02.08.2018 07:05

takie upały że woda to jedyne rozwiązanie no ale ktoś pracować musi , ale rybki w weekend to jest świetny pomysł mają budowy daleko na północy Szwecji tam na pewno jest chłodno
    Miłosz

30.07.2018 18:39

nie ma to jak szwedzkie upały ... zapraszamy strażaków dla ochłody
    wladyslaw

01.08.2018 07:39

Upaly sa wszedzie idzie sie przyzwyczaic trzeba sie dobrze konserwowac a w szwecji tak jak w polsce zar tropikow ale mi pasuje aby jak najdluzej praca byla
    Krzysiek

01.08.2018 16:56

nie ma to jak betonowanie ... robota jak ta lala

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Lambda?

Kontakt - Lambda S.A.

Morgowa 9 91-223 Łódź

Branża główna: Infrastruktura sieciowa
    mario

26.07.2018 18:35

hej, dzwoniłem dizś do biura w sprawie zwrotu podatku za 2017 ze Szwecji powiedziano że mam zwrotu około 10000 SEK ale że będzie to gdzieś na przełomie września i października. Czy ktoś może mi powiedzieć czy faktycznie tak jest bo wydaje mi się to strasznie długo!!!!
    mateusz

30.07.2018 20:38

z tego co chłopaki opowiadali to któryś z pko, chyba bgż i deutche bank
    Edek 4

31.07.2018 07:04

mi się udało rok temu zrealizować w szwecji - bo jeszcze byłem u nich na projektach ale wiem że mbank też coś uruchomił aby można było realizować czeki minus taki ze kasy do ręki nie ma, na konto tylko wypłacają
    Cieśla- Kazik

30.07.2018 13:26

Kasa jest zawsze na czas, fajne pieniądzę się tam zarabia polecam bo ciężko dzisiaj o dobrą firmę
    Pracuś

29.07.2018 23:22

robota różna jak różna jest pogoda ... ważne ze kasa na czas
    mariusz

29.07.2018 22:19

pracuje u nich od maja więc nie długo, w czerwcu pieniądze ze szweci miałem 9 na koncie a w lipcu 10 zobaczymy jak będzie w tym miesiącu a premie od kieroenika dostałem około 20 wiec ja jednak polecam...
    Pablo

28.07.2018 19:22

a ja siedzę w Belgii i jestem zadowolony !
    bolo

29.07.2018 17:26

hehe i badz se zadowolony:DDDDD
    Byly pracownik

11.07.2018 20:00

Witam nie moge z tych opini cytuje:pijanstwo tylko w sobote,wyplaty przed 10itp kogos tutaj widze ponosi caly czas byly negatywne opinie a nagle wysyp pozytywnych czyzby firma nie miala ludzi?albo ludzie uciekaja?Bylem widzialem same prawie chlory,meta na mieszkaniach,smrod,kasa na raty,problemy ze zjazdami(a po co a czemu a dlaczego tak dlugo a musisz? )praktycznie zero nadgodzin stawki tez wcale nie byly wysokie,ludzie ktorzy jeszcze tam siedza to ludzie ktorym takie warunki odpowiadaja zapije morde i ma wszystko w (usunięte przez administratora)
    Krzyś

28.07.2018 13:18

2100 minimum, a jak trochę podrobisz to i 2300 wyciagniesz
    Byly pracownik

28.07.2018 20:19

No lepsza to co mam na reke mam na umowie a nie na gebe to po pierwsze a po drugie wiecej nadgodzin i przy duzej ilosci nadgodzin nawet udalo sie wyrwac 2700e(tu tyle bym w dwa miechy zarobil) na reke wiec sam widzisz.
    Dominik 5

28.07.2018 13:29

mam od nich propozycję do pracy jako cieśla i operator manitu. możecie coś napisać jak oni proponują płace innym i jakie ogólnie dają warunki?
    budowlaniec

28.07.2018 12:04

Ja się nie zgadzam bo pracuje w Szwecji na początek dostałem 20 500 po 3 miesiącach dostałem podwyżkę kwaterę mam zapewnioną zawożą ludzi na budowę więc jest tam bardzo dobrze.
    Mich

28.07.2018 08:27

Nie polecam, wlasnie się zwolnilem od nich ze Szwecji, nie jedzcie tam bo nie warto, pieniądze słabe, (usunięte przez administratora) nie polecam
    szczery

25.07.2018 22:17

siedze w Szwecji na wiatrakach gdzieś na totalnym zadupiu gdyby nie ryby to bym zwariował do tego kierownik kawał (usunięte przez administratora) i po prostu zapierdzol totalny ale jedyne na co u niego nie mogę narzekać to pensja!
    szczęściaż

27.07.2018 07:27

nie wiem jak to jest że tobie nie płacą a mi płacą za nadgodziny o ile one są oczywiście, bo nie zawsze są. mi ostatecznie rachunek się zgadza jak pensje dostaje. gdzie pracowałeś że ci sie nie zgadza>?
    szczery

27.07.2018 15:08

te FACHOWIEC toś musiał ciężko pracować hahaha brzuchem do góry na zbrojeniu leżałeś???
    budowlaniec

27.07.2018 10:20

Roboty jest mnóstwo dobrze jest, kasa sie zgadza ciekawe pieniądze zarabiam i mi to pasuje
    Tomek

26.07.2018 23:28

a ja z nimi byłem już na dwóch rynkach i jak na razie jestem zadowolony
    szczepan zadowolony

26.07.2018 13:23

ja tez zaczolem od pracy w niemczech fakt te pierwsze trzy miesiace byly ciezkie ale teraz to na lajcie mam wyplata jest spora jak na ta prace takze mi pasuje
    Zenek

26.07.2018 10:35

W Niemczech w Szwecji potrzebują. Na początek nie jest tak żle z kasą pózniej dostałem podwyżkę kwaterę mam zapewnioną i zawożą ludzi na budowę czego chcieć więcej, mi tam pasi
    Bartosz

23.07.2018 22:58

ludzie pomocy !! muszę na gwałt gdzieś wyjechać, sprawy rodzinne. Gdzie poszukują teraz ludzi do roboty ?
    Szwecja

25.07.2018 07:23

spoko chłopie trzeba sobie pomagać gdzie jedziesz ? do nas do malme dostałeś propozycję czy gdzieś indziej ?
    Bartosz

25.07.2018 23:01

tak jadę do was na malme, tylko muszę jeszcze zrobić badania wysokościowe
    Maniek

25.07.2018 12:39

Ja jestem od nich w Niemczech jest sporo roboty i zawsze ktoś by się przydał. jest tam spoko polecam
    Maniek

25.07.2018 12:37

Ja jestem od nich w Niemczech jest sporo roboty, jestem zadowolony polecam bo warto
    Skuby

09.07.2018 18:31

Nie polecam nikomu tej firmy. W biurze oszukują co do stawek a w rzeczywistości na budowie dostaje sień inna. Warunki mieszkalne fatalne .po pracy u pracowników jedno wielkie pijaństwo.kadra kierownicza fatalana.omijac jak najdalej
    Mietek

24.07.2018 09:41

chyab tylko w twoich oczach od razu widać jaki poziom reprezentujesz i po co wyjezdzasz aby uciec od starej a nie zarabiac na takich jak ty nie ma wpływu
    Haha

24.07.2018 20:06

Ma racje Skuby 1 to Ty chyba pomyliles firmy wiadomo alkohol jest dla ludzi a Ci co pisza ze tylko w wekendy to wiadomo kto pisze...

24.07.2018 19:18

pracuje w tej firmie od kwietnia wiec nie za długo i musze powiedzieć ze o dziwo jestem zadowlony dostaje stawke obiecana przez niunie w biurze oraz w tym miesiącu kier obiecał premie i mam ja już na koncie polecam
    Luki

24.07.2018 17:12

Ludzie nie liczcie na cuda w tej firmie sami zobaczycie

Zostaw merytoryczną opinię o Lambda S.A.