Lambda

2.6/5

• Szkolenia
  • Jak przygotować się do wyjazdu
  • Pierwsze dni na budowie
  • Obszar naszej działalności

Szkolenia

Jak przygotować się do wyjazdu

Pierwsze dni na budowie

Wrocław - Lambda

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Lambda S.A.

Opinie o Lambda Łódź

Nie przegap nowości o Lambda S.A.!

Antek

03.10.2022 14:44

Zaliczki dostajesz Praca spokojna ale konkretna
    Zblender

03.10.2022 14:42

Fajni są, Fajnie jest. Dla mnie ta firma jest super. Będę zawsze za nimi bo mi pomogli jak byłem na zakręcie.
    Grzegorz

03.10.2022 14:38

Dużo ta firma zapewnia. Pierwsze i najważniejsze to zapewniają mieszkanie , ciuchy ale też i bilet wyjazdowy. Nawet kupują bilety na urlop co też jest fajne. Ja tam ich lubię.
    Daniel

03.10.2022 14:32

Busa masz do jazdy za najważniejszą potrzebą czyli do sklepu Szkoda tylko że nie dają kierowcy tez w pakiecie to w ogóle by było super
    Emil

03.10.2022 14:30

Firma ok Niech jeszcze tylko poprawią jakość kwater I nie będę narzekać Bo kasa .... to wiadomo wszystko kwestią negocjacji.
    Rafał

03.10.2022 14:25

Mieszkanie masz Ubranie Ci dają Buty też dostaniesz Jak dobrze się będziesz zapowiadać to dostaniesz i polar i przeciwdeszczówkę Fajnie u nich jest
    Rozczarowany Ale i zaskoczony

02.10.2022 16:05

Kwatery czasem są wątpliwego standardu Kierownicy też nie zawsze są super Ale .... gdzie znaleźć ideały ?
    Kuba

02.10.2022 16:00

Umowę podpisałem i przesunęli mi wyjazd aż o 2 tygodnie. Ale spoko. Bo mi akurat było to na rękę bo musiałem remont dokończyć. Ale wiem że proponują kase za takie czekanie
    Michał

02.10.2022 15:55

Kasa na ludzi jest w zesonie 400 euro potrafi być za człowieka A po za sezonem teraz to 250 lub 300 euro zależy jak sobie ustalisz. Jest płacone bo ja mam wypłacone.
    Tadek

23.09.2022 14:47

Umowa podpisana, termin rozpoczęcia umówiony, walizka spakowana a pieniądze na wyjazd wymienione. Kilka dni przed rozpoczęciem pracy zero odzewu, wyjazd przełożony, tydzień po tygodniu nadal nic. Człowiek siedzi i nie pracuje, co za tym idzie, pieniążków brak. Kilka tygodni i wiadomość że nie ma pracy dla mnie i kilku innych. Wypowiedzenie złożone, zmarnowany czas, pieniądze i nerwy. Nie polecam z mojej strony.
    Michl

12.09.2022 10:37

12 i wyplaty brak, nic niwego w tym chujstwie
    Mariusz

27.08.2022 21:38

Pracowałem tam krótko ale wyrażę swoją opinię wypłata była nawet na 3 razy wiadomo dlaczego bardzo wielu ludzi ma problemy z nimi w biurze opowiadają najpiękniejsze bajki praca jako zbrojarz ciężka ale trza się liczyć z tym że będzie czasami przerzucić parę ton bo nie wiąże się cały czas kwatery trafiają się różne ludzi traktują na ogół źle zarobki rzekl bym że za te pracę niskie w moim mniemaniu czy bym komuś polecił hmm sam nie wiem różne są kierownicy niektórzy spoko inni nie bardzo mi odpowiadał kierownik armata ze względu że jak ty robiłeś swoje wstawialaes się codzien do pracy to cię szanował traktował przyzwoicie ale jak żeś odwalał to była krótka piłka won z jego budowy gdy pracowałem we Francji przy stacji metra przyjechał do pracy młody chłopak z kilkuletnim stażem pracy jako zbrojarz przyjechał autobusem 26 godz podróży kierownik nie zgodził się go odwiesc na kwaterę tylko musiał czekać do godz 18 aż skończymy pracę po pracy wiadomo każdy jeszcze chce do sklepu zrobić zakupy podróż na kwaterę kolejne 40 min i tak zanim poszedł spać w łóżku minęło 31 godz ale to nic po tyg francuz wygnał go z pokoju bo firma opłaciła tylko do końca tygodnia przenieśli go do takiej meliny że zachowaj panie bez łóżka spal na podłodze goniony był do pracy ponad możliwości i na końcu najlepsze dostał mniejsza stawkę niż ugadal się z firmą tak ta lambda traktuje niektórych ludzi ten chłopak wytrzymał w tych warunkach 3 tyg

27.08.2022 03:32

Odbieram telefon pewnego pięknego polskiego popołudnia a tu w słuchawce Pani z Lambdy mi prace proponuje hyhy...Co jest szpital w Malmö ma braki?pazdan i rudy wykończyli konkurencje?Robią tam jeszcze ci synowie wiatru i kurzu?Bohaterowie Podhala?Może ktoś szczerze się wypowie co tam sie dzieje? *syn wiatru i kurzu czytając z drugiej strony to namuT *imiona i pseudonimy konfitur celowo są pisane z małej litery bo szacunek się żaden nie należy
    Pitea

10.06.2021 16:20

Proponują pracę w Pitea daleko od jakiego kol wiek życia. Cywilizacji malo. Jakie można pieniądze wyciągnąć od nich za pracę tam?
    tikea

19.10.2021 11:42

to wszystko zalezy jak ktos sobie indywidualnie wynegocjuje na rozmowie to taka bedzie mial
    Lopez

27.08.2022 03:12

Dawno mnie tu nie było...ale do rzeczy! 42 płyty 3m na podwójnej skórze to 3 sekundy na jednego wkręta pod warunkiem,że masz równy rozstaw wkrętów.A gdzie przyciąć płyte i podać na ścianę?Matematyka jest prosta i szybko weryfikuje bzdury;) Król suchej zabudowy sie znalazł...168 płyt wykręca na dniówkę...hyhy psychol czy jak?

03.06.2022 09:46

Ta firma to (usunięte przez administratora) nie dość że nie dają podwyżek to jeszcze premie wstrzymują a w Polsce wszystko drożeje
    Kontur

23.08.2022 22:19

To w tej firme są premie?
    on

19.08.2022 20:10

Dzień Dobry, nie pracuje długo w tej firmie. Ale mam już ochotę złożyć wymówienie, nie dlatego że praca na budowie. Pracuje w tym fachu ponad 20 lat, nie boję się pracy.Jestem człowiekiem otwartym, miłym i koleżeńskim. Lubię się rozwijac. Dużo ludzi rezygnuje i wraca do Polski, już wiem dlaczego. Majster to zwykły burak ,przyjeżdża ktoś nowy ,kto ma pojęcie ale wiadomo system suchej zabudowy trochę sie rozni jak w polsce lub w innym kraju europejskim, i jeśli się zapytasz to coś warczy pod nosem, nie jest miły i w ogóle nic się nie można dowiedzieć, nie rozmawia z nikim, ostatnio nawet mnie coś tam ublizyl pod nosem.Zwykly (usunięte przez administratora) ,bez podejścia do ludzi, tylko aby kogoś gnoić, i innych ma za nic. W 21 wieku żeby firma zatrudniała takich buraków do pracy między ludzi. Ja składam wymówienie. I tu jest tak że możesz być dobry, fachowiec, znać technologie i mieć doświadczenie, i majster będzie robił wszystko żeby się pozbyć takiego człowieka, bo czuje zagrożenie. Nie może być nikt mądrzejszy od majstra, tu wolą tempaków i ludzi co du...pe mu liżą, jeśli jesteś człowiekiem z własnym charakterem i masz inne poglądy jak on to już jesteś do odstrzału. Kierownik normalny człowiek, ale ten majster to zamiast ludzi uczyć,pokazać, doradzić, żeby firma miała lepszych pracowników, to trzyma się koryta jak swinia i tylko żeby nikt nie był lepszy od niego. Tu się wytrzymać z nim nie da. dlatego odchodzę. I dużo ludzi chce to zrobić.
    Jarek

22.08.2022 12:20

jaka budowa?
    kandydat

23.07.2022 14:01

Szukają inżynierów budowy z podstawowym (?) angielskim czy dotąd brali tylko pracowników fizycznych czy może inżynierów też. Ktoś wie albo może pracował jaki jest zakres obowiązków na stanowisku inżynier budowy ile godzin pracy i przez ile dni w tygodniu, jakie są warunki zakwaterowania (samodzielne mieszkanie czy ile osób i czy np. tylko dla ludzi z nadzoru a fizyczni ze sobą czy pomieszane zawodami inarodowościami) i jakie koszty pobytu a ile płacą. Jak z dojazdem z kwatery na budowę i z powrotem (zbiera ludzi auto czy we własnym zakresie)i jak długo trwa kontrakt. Czy z reguły to gdzieś w miastach, wsiach czy na zupełnym odludziu. Czy pracownicy to Polacy czy z różnych krajów czy potrzeba znajomości i jakiej angielskiego czy szwedzkiego. Czy jest jakieś wyżywienie typu obiad czy trzeba wszystko we własnym zakresie sobie zotganizować Jak z urlopami (ile dnil i zjazdem do rodziny szczególnie na święta i na czyj koszt. Czy jest problem z nietrzeźwymi pracownikami i jak w ogóle systuacja z alkoholem i alkoholizmem w pracy i po, czy z różnych przyczyn niepijący ma szansę tam wytrwać.
    Kon

26.07.2022 16:46

Konkretne pytanie konkretna odpowiedz
    Rafał

29.07.2022 17:39

Hey. Mam tam okazje pracować ścianki g/k Czy warto się tam wybierać. Ile godz jak że zjazdami kwatery po ilu . Możesz mi coś naświetlić.
    Damek

22.07.2022 10:43

Aha czyli nie warto iść tam do pracy?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Lambda?

Kontakt - Lambda S.A.

Morgowa 9 91-223 Łódź

Branża główna: Infrastruktura sieciowa
    Radek

11.07.2022 17:21

Jak masz człowieku jakieś zobowiązania z bankami do 10 to nie polecam tej firmy. Pan niżej ma rację ja też nigdy nie dostałem do 10 przelewu w umowie jest ze wynagrodzenie do 10 też nie dostalem

11.07.2022 16:51

Potrafią i dwa tygodnie się spóźnić z płatnością a wypłata na trzy raty chore. Kolega wyżej dobrze mówi doświadczyłem i wiem
    Yyyy

11.07.2022 16:48

Chcesz siedzieć za granicą i odłożyć 3000zl miesiecznie dobrze trafiłeś lambda ci to zapewni. Nie polecam kur*y (usunięte przez administratora) Kolega wyżej dobrze napisał nigdy pieniędzy nie było na czas... także umowa która podpiszesz jest nic nie warta człowiekowi każą wywiązywać się z umowy a sami tego nie robią Świnie i tyle.
    Ziomek

11.07.2022 14:58

Najgorsza firma co do płatności na czas współpracowałem z tą firmą kilka lat. Nigdy ale to nigdy nie było wypłaty na czas....
    Gregory95

08.07.2022 19:34

Pracowników mają za nic . Poza tym że masz (usunięte przez administratora) zero praw .
    zycie

13.04.2022 13:01

Czy jak masz komornika to jestes przekreslony u nich?
    edzio

12.05.2022 08:56

mniej wyplaty dostsniesz jak ci siedzi na koncie

15.06.2022 10:24

Masz polska umowe wiec czego sie spodziewasz? Jesli nie chcesz splacac to zaloz revoluta , jest bodajże litewski, przez jakis czas bedziesz mial spokoj,tak czy siak i tak to kiedys zaplacisz
    jakub

11.05.2022 10:56

mam busa t4 w dobrym stanie i chcialbym podjac prace u nich to wezma mnie i auto?

18.05.2022 20:10

Do pracy może i wezmą, ale auta mają swoje. Jeśli chcesz wziąć prywatne ze sobą to możesz, ale bierz pod uwagę że w miastach nie zawsze jest gdzie trzymać swoje auta. Czasami kwatery mają jedno miejsce parkingowe.
    Kontur

15.06.2022 10:21

Zglos sie do nordu, tam maja niedobór aut...wieczny niedobór
    Impreska

09.05.2022 17:45

Można na kwaterze zrobić dobry melanż aby się nikt nie czepial?
    Robert

25.05.2022 21:17

Te wszy oijackie maja kierownikow ze swojej wiochy kierownicki ich trzymaja bo to kuzyni a wyrzucaja porzadnych pracownikow Ile pracowitych niezlych fachowcow wyrzucili bo ci alkoholicy likwiduja zagrozenie dla siebie Jeden taki jak narzygal w sbote to wytarlw czwartek rano ale donosza do kierownikow na osoby porzadne np za to ze z menelami niechcesz pic ta ich smaczna wodeczke po ktorej smierdza 3 dni

15.06.2022 10:16

Doczytaj wpierw jak wyglada sprawa alkoholu w Szwecji, te twoje " impreski" moga okazac sie niewypalem z racji ze systembolaget miesci sie 80 km od kwatery ...i cale szczescie, mam dosyc ogladania mordobicia po hotelach, rozpieprzonych kwater i zaszczanych materacy, i tak to WY robicie a nie zadni wyimaginowani ciapacy czy inni litwinni, to WY
    bruno

30.09.2021 11:25

a ja tam bylem pracowalem i wiecej nie pojade.
    Gryń

28.05.2022 12:33

Tam podobno w Szwecji jest jakiś kierownik (usunięte przez administratora) potwierdzić musicie.Ja tam pojadę po niego
    nicko

04.06.2022 20:33

tak boję się by na ciebie robić
    Tomasz

16.05.2022 19:30

Witam jakie są wymagania aby dostać się do tej firmy by pracować za granicą? Nie mam pojęcia o budowlance, jestem stolarzem meblowym, ale myślę że szybko bym się nauczył podstaw

18.05.2022 20:05

Możesz zadzwonić do biura bo czasami są projekty z montażem mebli i wtedy wezmą Cię z otwartymi rękoma. A jak się już załapiesz i wykażesz to masz szanse przeskoczyć na gipsy.

24.05.2022 10:19

W ogloszeniu masz " wymagana umiejetnosc krecenia cęgami"

19.05.2022 02:00

Artur

24.05.2022 07:07

To co oniaz tak zepsuci sa Z kad takich osobnikow podlych biora Niechaj za te gnody inni sie wezma i dadza tym cwaniaczkom wycisk
    roko

13.04.2022 12:57

Ile lat trzeba pracowac zeby awansowac na kierownika?

18.05.2022 20:15

Nie ilość lat pracy się liczy tylko to czy jesteś bystry i ogarniasz robotę. Jak masz potencjał i gadasz po angielsku to i po 3 miesiącach możesz zostać majątek a później kierownikiem.
    Zajc

19.05.2022 17:54

Mocne XD
    Adam Małysz

19.05.2022 11:16

Fajnie się pracowało ale coś krótko , po. 2 miesiącach za porozumieniem stron bo redukcja etatów . Angielski znany , plany ogarniane , robota robiona a i tak zwolnienie . Ta firma to loteria . Przed wyjazdem koniecznie trzeba załatwić sobie lekarza z Polski na telefon bo będąc za granicą ciężko o wsparcie od firmy jak jesteś chory albo skręcisz nogę , wręcz przeciwnie . Jak zachorowałem to kierownik mówił żebym się zastanowił czy chce pracować w tej firmie . Mi się trafiła kwatera ze szczurami (i ponad 30 osobom). Były też pozytywne strony pracy w tej firmie ale chyba bardziej przeważa opinia negatywna . Jak mnie zwolnili za porozumieniem stron to tydzień później telefon z biura dlaczego pan zrezygnował z pracy u nas ? Załamka Ps. Pazdan (usunięte przez administratora)octem :D
    Pinokio

09.05.2022 17:41

Jak jedziesz do pracy to oni za to płacą jako godziny pracy?
    niki

11.05.2022 10:27

kazdy by tak chcial ale nie w tej firmie

18.05.2022 20:13

A w pl Ci płacą jak dojeżdżasz? Masz zapewniony darmowy transport na i z budowy. A płacą za prace.
    Lukasz

11.05.2022 10:52

Czy jak wezme samochod i bede po pracy jezdzil kupowal bhp itd to zwracaja jak wezme paragony za paliwo?

18.05.2022 20:11

Nie. Firma zapewnia to co trzeba. Jeśli chcesz wziąć prywatne auto to na swój rozrachunek i odpowiedzialność.
    Abelard

09.05.2022 17:34

Czy idzie utrzymać rodzinę z pensji u nich?
    Olo

15.05.2022 14:25

A wy tylko byscie tylko 500 plus brali narobiles dzieci to pracuj na nie rozdawnictwo deprawuje i robi potworna inflacje Wypobieracie a innym na to rozdawnictwo zabieraja W ten oto sposob nasza ojczyzna plajtuje bo rozdaja nalewo i prawo pieniadze na ktore powinno sie zarobic anie liczyc na drapane Za to placimy my ktorym tej darmowej daniny nie daja.
    Jaro

17.05.2022 16:23

Czy dlugo sie czeko na wyjozd jok wypelnie papiry jo chciol hyzo wyjechoc a ile dudkow mnio dadzum joko cieslo
    Zbrojarz

15.05.2022 11:27

Biuro potrzebuje, biuro pisze komenty, pisza ze niby 10k tylko jak skoro stawka to 123sek, 170x123=20910sek razy ok 0.44 daje nam cieca 9200zl -5000sek utrzymanie ,minus 5000 sek utrzymanie rodziny,zostaje okolo 10000sek czyli 4400zl
    Fifi

09.05.2022 17:32

Czy pracując u nich nabywasz praw do emerytury zagranicą?
    czeslaw

12.05.2022 08:40

tam nie ale tu tez mozna odlozyc na emeryturke albo najlepiej odkladac sobie prywatnie
    zolnierz

12.05.2022 08:58

powinno byc w jakim kraju pracujesz to tam powinna byc emerytura tak ja uwazam a jest jak jest
    meg

12.05.2022 08:53

dobre zarobki dobra organizacja wyjazdow kwatery spoko czego chciec wiecej
    patryk

12.05.2022 08:23

Firma spoko daja zarobic a to najwazniejsze dla mnie i rodziny

Zostaw merytoryczną opinię o Lambda S.A.