EP Serwis

Kozienice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 113 ocen.

Opinie o EP Serwis

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EP Serwis

Paweł

Pracuję w ep serwisie już parę lat i śmieszy mnie to że chłopak z Pionek który odszedł z ep serwisu parę miesięcy temu rozwinął swoją firmę prędzej niż cały ep serwis próbuje się rozwijać już od kilku lat .

Bolo

Rada pracownicza to jeszcze istnieje czy może związki zawodowe należy założyc?

Oxymolon

Żeby coś się ruszyłko w firmie to trzeba postarac się o klientów, ale osobiście, a nie przez telefon. Klient musi towar zobaczyc, dotknąc. NLP też jest bardzo pomocne w kontaktach z klientami.

Pracownik

Wszyscy krzyczeli żeby zwolnić koksiarzy z naprawa mobilnych , a okazało się że bez nich naprawy mobilne padły i kto tu jest winny ???

Hihi
@Polska 20.06.2017 13:30
Na pewno Kierownik Ofman bo co wiem to stolarnia padła dzięki niemu i naprawy palet po woli też.

Padły bo wiadomości ktoś z firmy wynosi. Bez tego pajac-pal czy jak tam ta firma z Pionkow się nazywa tak szybko by się nie do robiła. Każdy wie kto ...

Pracus
@Pracownik 20.06.2017 08:39
Wszyscy krzyczeli żeby zwolnić koksiarzy z naprawa mobilnych , a okazało się że bez nich naprawy mobilne padły i kto tu jest w...

Naprawy to padły bez Pawła

Brawo

Tak idźcie do Daniela on was wyra.... nawet nie będziecie wiedzieć kiedy wystarczy pogadać z tymi co z nim już robili.

Pracownik

Panowie nieprzejmujcie się cieciami wypłat Daniel Was przyjmnie do swojej firmy i na pewno lepiej zapłaci , a poza tym niedługo nie będziecie mieli co robić tu!

Pan cud

No teraz słyszałem, że płacą i to z górką,- ciekawe jakim cudem? Jak był ruch w interesie, to wynagrodzenie było (co u niektórych) poniżej krajowej, teraz nie ma ruchu a wynagrodzeń mogą pozazdrościć nawet ludzie pracujący w elektrowni -Podejrzany temat!!! Rozumiem jakby zrobili przesiew i zatrudnili świeże umysły, to tak, ale tu oprócz paru pseudo pracowników umysłowych, którzy się zwolnili, to reszta została!? Nie wierze żeby na tym samym fundamencie coś lepszego zbudować! Niech się mylę, ale w tedy trzeba by to ogłosić cudem!!!

Kuna

To forum jest tak samo poje..ne jak cale to jEP SERWIS. No ale wiem człowiek się przyzwyczaił być popychadłem i parobkiem to boi się zmian,gorzej być nie może! Zero szacunku od kierownictwa,ale co się dziwić jak sami pracownicy nie mają go do siebie tylko się nawzajem sprzedają,a Pan kierownik najeb..y chodzi, rozmawia z tobą,a jak się odwrócisz to ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabia, urojone historię opowiada udając uczonego i wszechwiedzącego. Ludzie tam są dwulicowi,zaczynając od prezesa kończąc na sprzątaczce! Jak coś zrobisz dobrze dla firmy to kierownik leci do prezesa-to ja tak wymyśliłem!!!,a jak coś spiep...sz to juz TY!!! KUPA WARIATÓW!!! No cóż taki mamy tu klimat musisz być pierwszy i ZAWSZE NA CZAS!!!

Zainteresowany

Podobno zaczeli lepiej płacić w tej firmie wie ktoś coś na ten temat?

Pracownik
@Pra 03.04.2017 11:35
Już nie pracują Ci co się podorabiali na tej firmie

Ale zostali ich uczniowie.

ten
@Pracownik 03.04.2017 15:02
Ale zostali ich uczniowie.

Tacy uczniowie się nie liczą! nic z tych lekcji nie wynieśli - długich lekcji!!!

Awakening

Masz rację. Trzeba się szanować i w drugim widzieć człowieka (to do kierownictwa). Jak się ma światło w sercu to i pieniądza z nieba spadną. NAMASTE

Agata

Od jakiegoś czasu zastanawiałam się nad podjęciem pracy w tej firmie, jednak po przeczytaniu dotychczasowych opinii jestem od tego daleka. Wyraźnie wyczuwam tutaj złą atmosferę, niespotykaną wręcz zawiść między pracownikami. Zastanawiałam się z czego to wynika, że ludzie są tutaj tak wrogo wobec siebie nastawieni?

precz

szukający pracy.. to ty idz poszukaj pracy lepiej tam http://next.gazeta.pl/pieniadz/1,136160,17421766,Jak_zarobic_3_tysiace_lezac_do_gory_brzuchem__Praca.html jak tobie sie od chodzenia żylaki porobiły to jak do innej pracy pojdziesz to od samego patrzenia oślepniesz ... co za ludzie ja pier....

Brawo
@Do ludzi o niskich lotach 04.04.2017 09:25
To ty myslisz,że za takie pieniądze trzeba sie narobić? Ludzie szanujcie się trochę - nie dajcie du..y za takie grosze. Jak...

Brawo dopiero jak się uwolni od tej firmy to się widzi jak się robi i za ile. I to nie w Norwegii. Ja po kilku miesiącach w innej pracy zarobiłem na takie rzeczy o których tam tylko marzyłem a z nam ludzi którzy po roku nie wiedzą co z kasa robić. Panowie na mobilnych policzki sobie godziny jakie was w domu nie ma i wychodzi( usunięte przez administratora )A życie ucieka dzieci rosną.( usunięte przez administratora )

precz
@Do ludzi o niskich lotach 04.04.2017 09:25
To ty myslisz,że za takie pieniądze trzeba sie narobić? Ludzie szanujcie się trochę - nie dajcie du..y za takie grosze. Jak...

kolega chyba nie zrozumial, sam pracowalem w tej firmie i wiem co mowie(na szczescie nie zbyt dlugo ), pracownik fizyczny powinien zarabiac 2 tys ale na tydzien bo to jest praca nawet nie dla woła bo szkoda zwierzęcia, i by sie za*ebal, ale ludzie wysmiewający innych co tam pracują czy to jest na miejscu ? dwulicowosc w tej firmie to prawda podpie***la kazdy kazdego i za nic ludzie robiący na jednym dziale pojdzie w przerwie na papierosa pod*ebac drugiego. Mozna zarabiac o wiele lepsze pieniadze niz w tej firmie ale trzeba miec tez albo szkołe, albo po prostu troche oleju w glowie zeby pomyslec gdzie uderzyc !

Szukający pracy

Czy są przyjęcia do ep serwisu? Słyszałem, że można tam dobrze zarobić, około 4 tyś zł - oraz, że to nie jest ciężka praca? wcześniej pracowałem w ochronie, ale od chodzenia, żylaków dostałem i nie starczało do 1wszego, (było za ciężko)

zawsze mów prawdę

Jeszcze jedno! Teraz jest czas Wielkiego postu (czas duchowego przygotowania się do świąt wielkanocnych) ale też czas, gdzie powinniśmy się zresetować, oczyścić złe myśli a w rezultacie otworzyć się na drugiego człowieka, zobaczycie jak diametralnie zmieni się wasze życie. Tego wam życzę oraz żebyście się już nie czuli Pachołkami.

zawsze mów prawdę

Panowie i Panie!!! Jeśli chodzi o chłopaków z pionek, to tylko powinniście się od nich uczyć jak brać odpowiedzialność za swoje rodziny, którym zapewniają jakieś tam standardy życia w przeciwieństwie do was goło du..y.Bez obrazy pachołki

New

Nie rozumiem po co tak narzekać jak wam mało to idźcie na urlop otwórzcie własną firmę i zrobicie. Proste, logiczne, i przez wielu praktykowane. Prawda chłopcy z Pi....l . I nie ma strachu jak coś to p.K was będzie kryła i kasa leci

Staś

DOK jest od tego żeby się ten biznes kręcił !!! a nie tylko d..y wszystkim w Kozienicach na około obrabiać, plotkować i babole po firmie rozpuszczać

Faryzeusz

A Paweł S. to jeszcze tam pracuje? pyta się jego ulubieniec!!! Już o nim prawie zapomniałem, bardzo wychowany gość, miły, taki grzeczny, normalny anioł!!!

Doradzca prawny

Najlepiej poradzić się znajomych jeśli chodzi o tą prace. Tyle osób tam się przewinęło, że bez problemu znajdziesz kogoś obok siebie kto pracował lub pracuje! UWAGA!!! Jak będziesz chciał się doradzić kogoś, co do tej pracy - to dobrze się mu przyjrzyj - jak jest w dobrym humorze to się pytaj, a jak nie, to daj sobie na wstrzymanie, bo może popaść w jakąś frustracje!!! WIEM CO MÓWIĘ!!!

Wlkp

Co mądrzejsi odeszli, głupich pozwalniali, a ci co zostali... zasada podobna jak w policji - w życiu mi nie wyszło nadaje się do niczego przeslizgam się trochę i będą mówić do mnie z szacunkiem, będą mówić kuerowniku i bać się będą ja im pokaże. A są jeszcze tacy co niby odeszli ale to historia nie na forum.

Nowy

Panowie, sporadycznie tu zaglądam, nic sie nie zmieniło. Na forum, gdzie zaglądają ludzie poszukujący często pracy, są jedynie przepychanki między ludźmi ktorzy zwyczajnie się nie lubią. Pytanie po co? Pisząc głupoty ośmieszacie tylko siebe. Z poważnego forum robicie pole do swoich rozgrywek. Napiszcie o tym, czy wyplaty są na czas, czy nie ma problemów z ich naliczaniem, czy pracownicy są traktowani jak należy, to pomoże szukającym podjąć decyzję.

Koń
@kapito 04.03.2017 17:02
To gdzie te ludzie? w tych czasach, brak ludzi? tak ładnie żarło i zdechło?. Ktoś ładnie tam wycyrklował, bo ta branża powinna...

Ludzie przyjdą pracować jak się zmieni kierownictwo chodzi o Piotra O. na normalnego kierownika który będzie miał podejście do ludzi .

Wlkp
@Koń 04.03.2017 18:56
Ludzie przyjdą pracować jak się zmieni kierownictwo chodzi o Piotra O. na normalnego kierownika który będzie miał podejście do...

Pozdrawiam Radzymin trzymajcie tak dalej a innym będzie żyło się lepiej. PS. Szykujcie towar będę na tygodniu i nie bać się nikogo jesteście najlepsi

Pracownik

Jestem pracownikiem fizycznym, robie i mi za to placa, zawsze uczciwie. A wam nie? Nie ma gdzie isc do innej pracy.

@Kroll

Żal czytać te brednie co niektórych z was. Mieszacie tylko ludziom w głowach. Dla firmy liczą się wyniki pracy ludzi, a niestety nie każdy dba o jej dobro, co z lojalnoscią? Co z wkładem ludzi? Jak się pracuje z zasadą: czy się stoi, czy się leży: to i tak się należy, to niesty dobrze nie jest.

koń

Odchodzi z tej śmiesznej firmy trzech kozaków (cwaniaków) na swój biznes i jakoś cicho jest na tym forum pewnie wszyscy się nawet i tu ich lękają że sprawdzą po adresie IP kto na nich wypisuje głupoty (to są ludzie bezwzględni)

Kobra

Jak tam odczucia po podwyzkach na 2000zł?

Niemrawy
@zadowolony 27.02.2017 11:14
ja zarabiałem 3500 koła.Pracownik fizyczny! Latało za mną takich dwóch pajaców (na początku jak się przyjmowałem) na mobilne, a...

Cieszta sie że mota robote. Cieszta się że takim niemrawym jak my daju robote kurna! gdzie taku patologie w tych casach przyjmnu! no pytum sie gdzie?wy tylko umita drzeć ryja na pogoduchach a jak jakiś wyzsy piernie to kulita łoguny.jak wum nie pasuje to wun z tamtund - przecie wy wolnym kraju se żyju - tak czy nie kurna?

Haha
@Niemrawy 28.02.2017 12:38
Cieszta sie że mota robote. Cieszta się że takim niemrawym jak my daju robote kurna! gdzie taku patologie w tych casach przyjmn...

Nareszcie ktoś mądry coś napisać

Hihi

Ratujcie firmę w was ostatnia nadzieja inne pomysły zawiodły

Zainteresowany

A kto z narzekajacych i obmawiajacych zrobił coś dobrego dla firmy? Czekacie aż samo się zrobi?

@Kroll

Niektórzy piszą pierdoły. Jak ktoś się stara daje coś z siebie to i nie narzeka na pracę. Najgorzej jak się samemu kombinuje i ma się tylko czas na pisanie głupot. Może by tak więcej chęci. Czy sami jesteście w porządku czepiacie się tylko kolegów. Zamiast pisać o innych napiszcie coś o sobie. Może będziecie przykładem.

tragedia

Jak wy juz nazwiskami walicie to juz jest nie apetyczne, ja nikogo nie bronie ale kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamien.

Kroll

Pani K.K. wyprowadzi na prostą ten biznes.

Ciekawy sprawy
@Renia 01.03.2017 23:38
Jak ktoś jest ambitny i chce dodatkowo zarobić - to w dzisiejszych czasach wszędzie znajdzie sobie drugą dodatkową pracę, a tym...

O co chodzi z tym hotelem?

Kubuś
@Ciekawy sprawy 03.03.2017 19:07
O co chodzi z tym hotelem?

Nie chodzi o prace tylko pizza lajdaczka

Rokpal

Chciałem zapytać o ten wspornik ma ktoś może kontakt do tych chłopaków i po ile sprzedają

New

Czy mi się wydaje czy tam jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

miłośnik wieprzowiny

A ja chce se pozdrowić wytresowaną świnkę białą -widać, że nauczyła się dobrze pedałować. Ciekawe ilu trenerów ją szkoliło ale na pewno ze dwóch? no i jakich technik nauczania stosowali - czy siedząc z przodu na tym rowerku czy z tyłu?-bo to ważne!

Rani

Tak podwyżki dla złodziei bo już ich nikt nie pilnuje pracownicy z blaszaka mają większy obrót sprzedawanych wsporników niż cały dział recyklingu.

Kobra

Słyszałem o podwyżkach w Firmie. Czy ktos moze to jeszcze potwierdzi?

Mati

Kasa na czas tylko złodziejstwo przy naliczaniu tobie zabiorą a dają swoim lizydupą

Kroll

szkoda gadać, jest coraz gorzej, ratuj się kto może, szukać roboty - tylko idioci i ignoranci - tego nie robią ....

3er

@Zadwolony no to super ze kasa jest na czas uwazwm ze zawsze za cos takieo jednak powinno się docenaic fimre

anonim

(usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

Piter

a jak z wypłacalnościa firmy kontrahetom ?

Szukający pracy

Warto tu składac papiery i czy opłaca sie? Kierownicy szanują pracowników czy tak jak wszedzie, że tylko im jeszcze bata dac? Proszę o rzeczową odpowiedz

mały

Jaki alkohol??? jak popracujesz 26 godzin na dobę pośpisz w samochodzie a na koniec miesiąca dostajesz 18000 zł to na jaki alkohol ci starczy, nie wszystkich stać na prace w takiej firmie

Fiodor

Ktoś w firmie ma problem z alkoholem? Ja do alkoholizmu się nie przyznaję. A wy?

polpalep

EP Serwis nie ma wyjścia zatrudnia morderców i pijaków. Panowie od sklepem uważajcie Paweł łapie wszystkich.

Kunefał

Mnie tam jest dobrze i bedzie jeszcze lepiej. Kto nie docenia tego co ma to później biede klepie.

kruk

Ciekawe czego odszedł??? Pewnie ...

Jam

Trzymajcie się wszyscy, bo zmiany na świecie idą

łagodny

Jasiu - cieszą się życiem? tak, ale z odblokowanym scyzorykiem w kieszeni(zapomniałeś dopisać)!!! Na prosie mówić wujku? tylko prosięta mogą sie bronić w tak głupi sposób, bo wiadomo - rodzina musi się trzymać razem. chrum chrum

Kowal

Właśnie- jak to jest?, że nikt nie napisze nic pozytywnego - naprawdę nikt się taki nie znajdzie? To jest naprawdę dobry człowiek, daje wam przecież prace! Co wy chcecie od niego? Pieniędzy? , to praca wam już nie wystarczy? ale te ludziska są zachłanne. Byście nie grzeszyli , bo wiecie że księża wymyślili nową pokutę -( praca w ep -serwisie na dziale mobilne)Odechce wam się głupot i srania po krzokach!!!

Zostaw opinię o EP Serwis - Kozienice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EP Serwis