Melaleuca Poland Sp. z o.o.
4 17 6 1

Opinie o Melaleuca Poland Sp. z o.o.

Sławomir

Czy forumowicze przeglądający ten wątek mają wiedzę o tym, czy firma Melaleuca Poland poszukuje obecnie pracowników? Jeżeli tak to, w jaki sposób można złożyć swoje CV i wyrazić zainteresowanie pracą w tym miejscu? W internecie nie ma informacji na ten temat, dlatego mam nadzieję, że uzyskam ją w tym wątku. Proszę o rzetelne odpowiedzi.

Marco
@Sławomir 08.12.2018 14:23

Hi z tego co die Orientuje musisz zostac Partnerem Biznesowym ....Jak cos mozesz napisac e- Mail marci30@onet.eu

Monika

Opinie negatywne o melaleuca wynikaja z niedoinformowania osob wchodxacych do plany marketingowego. Ja zostalam poinformowana perfekcyjnie . A nie w ciagnieta .

Czytelnik

Te kosmetyki i chemia nie są naturalne. Popatrzcie na składy tych preparatów. Nie są ekologiczne ani zdrowe. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Przestać (usunięte przez administratora)klientów i pracowników ze to naturalne i ekologiczne produkty

Monika
@Czytelnik 27.10.2018 21:42

Produkty sa na bazie skladnikow naturalnych. KTOS Pana zle poinformowal Ze sa eko itp

Szukasz pracy?

Lukasz

Chciałbym się dowiedzieć na jakie zarobki można liczyć jeśli znajdę wam spora ilość klientow

marysia68
@Lukasz 21.01.2016 19:53

Zapraszam pana oto mój email marysia68@poczta.fm odpowiem na pana pytania

joanna67
@Lukasz 21.01.2016 19:53

Melaleuca to amerykańska firma, która teraz weszła na rynek Polski, oferuje ekologiczne produkty do domu, do pielęgnacji urody i zdrowia, które są przyjazne dla środowiska w cenach sklepowych. Melaleuca opracowała sprawdzony system, pozwalający osobom niedysponującym dużymi zasobami pieniężnymi na inwestycję, aby znacząco poprawić swoją sytuację finansową dzięki polecaniu firmy nowym klientom. Firma wypłaciła już ponad 3.6 mld USD ludziom w 18 krajach, którzy wcześniej żyli za pensję na etacie. Kluczem jest program nagród finansowych. Prowizje/wynagrodzenia są uzależnione od ilości pozyskanych klientów, którzy kupili produkty Melaleuca. Klient robi zakupy poprzez sklep internetowy, a Ty dostajesz prowizję, również klient dostaje od Melaleuca pieniądze w postaci zwrotu posprzedażnego. Znajdując klientów biznesowych, którzy zdecydują się na rozwijaniu sieci sprzedaży ( a nie tylko na zakup produktów na własne potrzeby) Twoje korzyści finansowe znacznie wzrosną, gdyż firma Melaleuca ma unikalny system wynagrodzeń. Twoje zadania polega tylko i wyłącznie na polecaniu firmy Melaleuca klientom. Jeśli twoi klienci biznesowi zakupią pakiet Value Pack lub będą kupować pojedyncze produkty w sklepie otrzymasz prowizję. Zakupu mogą dokonać tylko członkowie grupy elitarnej/uprzywilejowanej ze zniżką 30-40 %. Są to osoby polecone przez Ciebie. Wtedy przekłada się to na znaczące kwoty wypłacane Ci co miesiąc przez całe życie! Znajdując klientów biznesowych, którzy zdecydują się na rozwijaniu sieci zakupowej. Twoje korzyści finansowe znacznie wzrosną, gdyż firma Melaleuca ma unikalny system wynagrodzeń. Dla przykładu wynagrodzenie w miesiącu marcu: Jeśli zarekomendowałeś 8 klientów, którzy kupili sobie produkty Melaleuca, to firma wypłaciłaby Ci 1600zł. Natomiast jeśli zaprosiłbyś 10 klientów biznesowych, to Melaleuca wypłaciłaby Ci 5600 zł. Jeżeli za

Magda
@joanna67 26.07.2017 22:56

Dokladnie tak jest ! Zarabiam tak na rodzinę i podpisując umowę nie zauważyłam nic co byłoby niepokojące. Widać, że nieprzychylne opinie muszą wystawiać osoby z konkurencji, bo nigdzie tyle nie zarobisz jak w Melalueca The Wellness Company. Na etacie zarabiałam 4000 zl ponad, a w Melalueca więcej i pracuje w domu!!!!!! Stać mnie na mieszkanie 130 mk i wszystko legalnie. Wkurzają mnie opinie ludzi małych, którzy szukają dziury w całym, bo im sie nie chce nic zrobić ze swoim nudnym życiem. Zastanówcie się za nim coś napiszecie, bo krytykować umie każdy, a robić nie ma komu.

A....
@Magda 16.02.2018 08:55

Tak ok ja nie krytykuje mówię że zamówiłam 2 razy paczkę z tego mam zamówień 4 więc jakim cudem nie mam paczek i wiem że tych zamówień nie robił bo nie mam dzieci i nie potrzebuje kremu do dupyyy dla dziecka a zabrano mi bo byłam w bankuuu 55,99 funtow dwaaa razy!!!!!!!

bono
@joanna67 26.07.2017 22:56

8 klientow i 1600zl , ale prosze napisac ile musza wydac ci klieci zeby to panie zarobila 1600 jezeli pani dostaje 7 % od kazdego klienta (powyzej 8 osob chyba to sie zmienia) to wychodzi nie malo

lordmartin
@A.... 25.06.2018 19:01

tak sie zastanawiam czy oby nie mieszkasz z polaczkami w 25 w 4 bedroom ??? moze ktos paczke odebral ?. jak sie zapisalas to znasz regulamin. musisz kupowac co miesiac bo taki kontrakt podpisalas. moja mama kupuje i jak nie zlozyla zamowienia to dostala produkty wybrane przez firme. tak jest w niemczech wiec moze tu tez. tak czy inaczej zgodzilas sie na pewne warunki wiec po co piszesz glupoty ?

jack1

Melaleuca - to jedna z wielu firm z branży MLM. Współpracowałem z nią ok.0,5 roku. Nie mam żadnych szczególnych uwag. Jak większość firm -posiada dobre produkty. Bo to jest podstawą. Niestety z wieloletniego doświadczenia - "problemem" jest słaba sytuacja finansowa Polaków. Zakup pakietu produktów przeciętnie za ok. 100 Euro - to często bariera nie do przeskoczenia. Poza tym - od ponad 20 lat w społeczeństwie tkwi "syndrom Amwaya". Niestety - nikt o tym nie pisze i nie mówi - ja zaś stwierdzam zdecydowanie. Ta firma "zepsuła" i "zabiła" u wielu - nawet na zawsze - chęć współpracy w tej branży. Bo według większości - "to wszystko jest takie same"...

Rob

Jedna wielka porażka wciskając te swoje produkty nic nie zamawiam a kasa z nika z mojego konta i teraz trzeba walczyć odradzam wszystkim zainteresowanym i teraz musze im zrobić super reklame.Jak oni ze mną tak ja z nimi ja strace 80€ a oni pare tysiecy zainteresowanych

A....
@Rob 04.05.2018 11:57

Cześć mam podobny problem ponieważ zaangażowała się i zrobiłam zamówienie teraz zobaczyłam że nie robiąc zamówień i nie otrzymując żadnych paczek zabrali mi z konta 2 razy po 55 funtów zablokowalam kartę ale naprawdę nie zrobiłam tych zamówień to normalne wiedząc że nie masz środków ma koncie a oni normalnie ukradli mi pieniądze Proszę pomóżcie bo nie wiem co mam zrobić to konto nie jest tylko moje jak się ta 2 osoba zobaczy że zabrali aż tyle no i porostu chcem odzyskać ponieważ wiem że nie będę płacić za coś czego nie zamowiono.

Majka
@A.... 25.06.2018 18:52

Pani A... .Ja wprawdzie jeszcze nie jestem członkiem tej firmy,ale mimo wszystko znam odpowiedź na pani pytanie.A skąd ją znam?A no właśnie skończyłam oglądać filmik na którym kobieta będąca jej członkiem tłumaczy że CZŁONEK FIRMY MUSI RAZ W MIESIĄCU (DOKŁADNIE DO >25< DNIA KAŻDEGO MIESIĄCA ZŁOŻYĆ ZAMÓWIENIE.ŻE MOŻE PANI SOBIE Z GÓRY (żeby nie było takiego rozczarowania jak pani przeżyła teraz) WRZUCIĆ DO PRZECHOWALNI PRODUKTY KTÓRE BY PANIĄ NAJBARDZIEJ INTERESOWAŁY...I ONI...GDYBY PANI ZAPOMNIAŁA ZAMÓWIENIE ZŁOŻYĆ ZAMÓWIENIE DO TEGO 25 DNIA KAŻDEGO MIESIĄCA SAMI Z PRODUKTÓW W PRZECHOWALNI WYŚLĄ TE PRODUKTY.A CO DO POBIERANYCH PIENIĘDZY?A NO TEŻ WYRAŹNIE PANI NA FILMIKU TŁUMACZY,ŻE NIE TRZEBA SIĘ MARTWIĆ OPŁATĄ ZA PRODUKTY,GDYŻ PIE IĄDZE ZA TE PRODUKTY SĄ POBIERANE AUTOMATYCZNIE Z KONTA. Ale tak jak wcześniej zaznaczyłam.Ja jeszcze nie jestem członkiem.Nie chcę jeszcze niczego próbować.Może za jakiś czas.Ale tak tam na filmie który przesłała mi członkini Malaleuca ta kobieta to tłumaczy.Więc może powinna pani złożyć jakąś reklamację?O ile jest taka opcja na tej strpnie członkowskiej?Jest czy nie?Proszę sobie sprawdzić.Szkoda żeby przepadły i pieniądze i kosmetyki za które de facto została uiszczona opłata.Może prześlą kosmetyki na tę kwotę?Może będzie je pani mogła wybrać na tej ich stronce?Najlepiej gdyby pani pewnie przesłała im historię transakcji jakie zostały wykonane w banku w którym ma pani konto.Zresztą oni powinni też (tak myślę) mieć w jakiejś historii transakcji że pobrali od pani pieniądze.I potwierdzenie że nie zrealizowali zamówienia na tę kwotę też. Ale to moje spostrzeżenie.Pozdrawiam i powodzenia.

Madlen
@Rob 04.05.2018 11:57

Dokładnie. Też straciłam kupę kasy, Melaleuca to mój koszmar!

Visenna666
@Madlen 22.08.2018 22:20

W jaki sposób? Ktoś Panią okradł? Straciłaby Pani kupę kasy jakby zainwestowała we własną działalność 10-200 000zł ( w zależności od profesji) a za kilka lat działanośc by upadła bądź może wyszłaby Pani na 0. Jesli kupowała Pani produkty to są to zakupy a nie strata pieniędzy, bo to tak samo jakby iśc do biedronki nakupować i potem powiedzieć, że się straciło kupe kasy :)

Paulina Jatkowska
@Rob 04.05.2018 11:57

Wystarczy zadzwonić na infolinię i wyjaśnić, napewno firma nic nikomu nie zabiera i nie okrada. Widocznie nie została Pani poinformowana odnośnie zamówień zapasowych które są generowanie automatycznie jeśli nie zgłosi Pani firmie, że chce zrezygnować z członkowstwa. W umowie, którą się podpisuje przy zakładaniu konta również jest taki zapis.

Ania K
@Majka 11.07.2018 19:42

Druga Pani Majko. Przekazała Pani prawdziwe informacje, ale o innej firmie. Tu są opinie o Firmie Melaleuca Poland sp zoo, a informacje z tego filmu o którym Panimi pisze są prawdziwe, ale o Firmie Melaleuca The Wellness Company. To dwie różne firmy! Jedynie nazwy podobne co myli wiele osób! W tej drugiej ja pracuję i ciszy się ona dobrymi opiniami swoich klientów i wszystko jest dokładnie wyjaśnianie na wstępie. W każdej chwili można zrezygnować do 25 i wtedy nic firma z konta nie pobierze! Pozdrawiam

anonymous
@Rob 04.05.2018 11:57

Osoby zainteresowane współpracą,lub mające pytania w sprawie zakupów,produktów lub zarabiania,zapraszam do kontaktu meilowego hania.kwiatek@gmail.com

anonymous

witam propomuja mi ta prace i nie wiem co zrobic czy warto

Pa978
@anonymous 08.09.2018 20:17

Nie jestem co prawda w tej firmie ale kiedyś zostałam oszukana i mogę ci wszystko opisać co i jak . Podam swoj email paulinaa978@gmail.com

anonymous
@Pa978 14.09.2018 14:58

Pani Paulina moge sie z pania skontaktować

jack1
@anonymous 08.09.2018 20:17

Jak czytam - "te teksty" to przysłowiowo "przewracają mi się flaki w brzuchu" ! Proszę - zastanowić się - co piszesz. Kto Ci oferuje ? Co Ci oferuje ? Nie rozumie w ogóle po co te pytania? Pytanie na forum - to jak w kawale : ratunku - gwałcą ! Pojawia się mężczyzna i grzecznie pyta ? Głośno Pani krzyczała ?Tak ! To proszę dalej krzyczeć - bo i tak nikt tutaj Pani nie usłyszy !

anonymous
@anonymous 08.09.2018 20:17

Ja uważam ze probowac zawsze warto. Ja sprobowalam wchodzac za 4zl. Zaden to pieniadz a mozliwosci przeogromne

A...

Witam serdecznie Proszę o pomoc chcem kupować produktu melaluca ponieważ jestem do niej zapisana ale proszę mi powiedzieć jak skoro zabrali mi kasę 55,99 2 razy a zamówień nie robiłam mój e-mail to aguska1404@autograf.pl

Paulina Jatkowska
@A... 25.06.2018 19:11

Wystarczy zadzwonić na infolinię i wyjaśnić, napewno firma nic nikomu nie zabiera i nie okrada. Widocznie nie została Pani poinformowana odnośnie zamówień zapasowych które są generowanie automatycznie jeśli nie zgłosi Pani firmie, że chce zrezygnować z członkowstwa. W umowie, którą się podpisuje przy zakładaniu konta również jest taki zapis. Jeśli mogę w czymś pomóc zapraszam paulina.koneszko@gmail.com, bądź fb

Ona

Byłam pół roku, wciągnęła mnie znajoma, żałuję jak nie wiem co, straciłam 2.500zł produkty przeciętne a kilka osób odwróciło sie ode mnie bo chciałam je zaprosić do współpracy. Nie polecam, to już lepszy jest Avon lub Oriflame.Nie trzeba wydawać takich kwot na zakupy. Już drugi raz nie dam się nabrać na coś takiego. Nigdy!!!!

anonymous
@Ona 28.07.2018 19:44

Konkurencja nie śpi. Szkoda, że w ten sposób. Nie hejtujcie nas, tylko zacznijcie w Avon i w Oriflamie wymieniać system na bardziej przyjazny ludziom. Agresja aż bije po oczach.

Beara3
@anonymous 06.08.2018 21:58

Tez korzystalam z prod melaleuca i niestety, musze przyznać że są poniżej przeciętnej... Z konkurencji nie jestem, pracuje na etacie

jack1
@Beara3 17.08.2018 22:10

Produkty są ok. To co piszą co nie które "osoby" to amatorszczyzna !!!

Gabriela
@jack1 20.08.2018 17:05

dlaczego "osoby wcisnelas w cudzyslow? amatorzy czego?

jack1
@Gabriela 24.08.2018 22:50

Dlatego, że wypowiedzi większości - nie mają nic kompletnie wspólnego z rzeczywistością i faktami. Jakie aplikowanie , jakie wciąganie ? [tym razem piszę bez cudzysłowu] - jak wolisz. Współpracowałem z tą firmą i mam swoje zdanie na ten temat. .. Chcesz Gabrielo więcej informacji ... chętnie powiem więcej na prywatnym czacie fb, WhatsApp ...

Marli T Marli
@jack1 29.08.2018 21:29

Witam chetnie bym sie dowiedziala wiecej na temat tej firmy zapraszam na fb Marli T Marli

Weronika

Dzielicie się swoimi wrażeniami z pozycji klientów, a czy ktoś z Was jest pracownikiem firmy Melaleuca Poland i mógłby podzielić się informacją na temat warunków pracy i atmosfery u tego pracodawcy w 2018 roku? Wiele osób, które korzysta z tego forum, na pewno szuka informacji na ten temat, także taka wiedza z pewnością będzie cenna.

Marta K

Przykro czytać jest opinie skrajnie fantastyczne i skrajnie głupie i negatywne bo w sumie co jest złego w Meli? Kupuję od kilku miesięcy, czasem coś dodatkowego wpadnie, ale nie latam z jakimś katalogiem czy nie wciskam komuś czegoś czego nie znam lub co szkodzi, wiec co jest w tym złego? Internet jest złem bo to jedno wielkie WC - jedni przychodzą załatwić tutaj sprawy ważne i robią to co potrzeba a inni gnoją bo innego zajęcia nie mają albo przez swoje wrzody siedzą i srają na wszystkich co im jest dobrze w życiu, bo zazdroszczą i swojego życia nie mają ;) MLM czy MR to nic złego i bedziemy na nie skazani jak całe USA i wiekszość UE już, tylko głupcy zostaną w swoich stodołach i hangarach ;) pozdrawiam Marta

A....
@Marta K 13.02.2018 23:01

Ok produkty mi się podobają chciałabym dalej zamawiać ale jeśli to są moje zamówienia to będę za nie płacić ale wiem na 200 300% że nie zamawiałem tego a nie mam pieniędzy około 550 zł na polskie

sąsiad

Melaleuca to dobry pracodawca, trzeba tylko dobrze wciskać kit innym i nie mieć skrupułów jak mój sąsiad. Śmieszny dyrektor w powyższej firmie. Namówił mnie do kupowania tego badziewia i pożyczył przy tym ode mnie pieniądze. Pożyczka miała być na kilka dni. Minęło ponad pół roku i nie mogą od niego wyegzekwować tych pieniędzy. ciągle wymyśla jakieś bzdury by wymigać się od zwrotu. Jeżeli firma zatrudnia takich oszustów to chyba o niej źle świadczy. W najbliższym czasie zamierzam podać jego personalia.

ds

Jeżeli ktoś chce zajmować się oszukiwaniem innych i wciskaniu im przeciętnych produktów za kosmiczną cenę to polecam. Na produktach tych zarabiają rzesze pracowników znajdujących się w łańcuszku. Moim zdaniem to wielki kit. Nie dajcie się nabrać.

Zainteresowany

Melaleuca Poland ma opinię super pracodawcy. Podpowiedzcie czy warto aplikować? Potrzebujecie ludzi?

Rob
@Zainteresowany 06.03.2018 16:36

Nie nie warto

annamarta12
@Zainteresowany 06.03.2018 16:36

Melaleuka to jest super pracodawca. Praca wylacznie online. Trzeba byc jednak ambitnym i mozna tu niezle zarabiac. trzeba pamietac ze to nie jest praca na etat wiec i zarobki sa rozne w zaleznosci od zaangazowania. Jesli dokladnie robi sie to co inni ktorym sie dobrze powodzi to sukces gwarantowany. Jak chcesz blizsze informacje to napisz do mniena FB Anna Marta Evans

Tomi

Chcialbym sie wypisac ale na stronie melaleuca nie jest podane o anulowaniu konta itp. Prosze o pomoc

Kat
@Tomi 04.12.2017 22:15

Ja tez chce sie wypisac z Melaleuca The wellness Company bo o ta firme Ci chodzi prawda? Czy wiesz juz co trzeba zrobic? Podobno wystarczy napisac do nich e-mail ale nie wiem jak to ma wygladac.

lukaszzepek
@Tomi 04.12.2017 22:15

dlaczego rezygnujecie szukam opinii niezależnie zanim depnę w błoto

jack
@lukaszzepek 01.01.2018 17:33

zanim cokolwiek zrobisz - warto porozmawiać ...

Ewa
@Tomi 04.12.2017 22:15

Jeśli chcesz coś więcej wiedzieć o firmie lub stac sie jej czlonkiem skontaktuj się ze mna. Mój mail ewa25631@wp.pl

Kat
@lukaszzepek 01.01.2018 17:33

Ja juz zrezygnowalam poprzez wysłanie do nich e-maila a powód to konieczność comiesięcznych zakupow nawet jesli ich nie potrzebuje to co miesiac musze robic zakupy za ok 350 zl a produkty wcale nie sa takie rewelacyjnie i droższe niż w zwykłym sklepie. A jak ktos napisze negatywny komentarz na temat tych produktow na fb na ich grupie to od razu wypad z grupy masakra jakas bardzo sie ciesze że zrezygnowałam

Miki
@lukaszzepek 01.01.2018 17:33

Produkty sa dosc drogie, a wartosc punktowa, jest tak rozlozona, ze to co mogloby ci sie przydac ma malo punktow, a to co chce opchnąc firma a tobie niekoniecznie przydatne ma duzo punktow. Zeby zebrac okolo 40pkt to kupujesz to co firma ma punktowo wysoko, a jak chcesz dla siebie produkty, to duzo wiecej kasy musisz wydac, zeby punkty uzbierac.

Anna
@lukaszzepek 01.01.2018 17:33

Też chce zrezygnować, z melaleuca wellness . Moim zdaniem jest manipulacja punktami. Ktoś już napisał, że dużo punktów mają produkty takie jak drogie kremy , olejki eteryczne, czy suplementy, to co firma naprawdę chce sprzedać.Jak potrzebujesz środków do sprzątania czy do kąpieli, albo kawę, to już te produktu mają mało punktów i trzeba ponad 400 zł wydać, żeby uzbierać punkty. Produkty są drogie, np.mydlo w kostce kosztuje ponad 25zl, a ich jakość całkiem przeciętna. Na fb zachęcają środkami do sprzątania ale one wcale tak dobrze nie działają. Nie sądzę, że tylko u mnie, wydaje mi się, że te zachwycające efekty są zniekształcone, bo ludzie jak weszli to próbują zarabiać.

Jola
@Miki 23.01.2018 06:59

Drogie Panie jeśli szukacie uczciwego i sprawiedliwego planu wynagradzania to zapraszam do kontaktu. wszystkie produkty są najwyższej jakości i różnią się od tych które spotykamy na rynku tradycyjnym w tzw. sklepach. Co ważne zarobki są wysokie do tego autokoncept i wycieczki po świecie gratis . Zawsze warto sie zapoznać z planem finansowym i produktowym bo to akurat nic nie kosztuje :-). Serdecznie zapraszam mój e-mail: jfinance@wp.pl

anonymous
@Ewa 13.01.2018 10:31

Proszę bzdur nie pisać, żeby utrzymać konto wcale nie trzeba zamawiać produktów za 400 zł a dlaczego nikt nie wspomina o koncie lojalnosciowym? Wszyscy mają amnezje?

anonymous
@Kat 16.01.2018 23:32

Bzdury,wcale nie trzeba wydawać co miesiąc 350 zł, tylko ok. 240

Justyna
@anonymous 06.02.2018 10:44

I tak to bardzo dużo, już same to że wydajesz kasę w błoto płacąc 100zł za samą możliwość zobaczenia cen. Szkoda. Może niektóre kosmetyki byłyby super, ale no właśnie... Nie idzie co miesiąc kupować za 240zł. Jak te płyny są tak bardzo wydajne jak piszą to powinny starczyć na 2-3 miesiące.

kasik04
@Kat 16.12.2017 12:39

Aby anulować umowę trzeba napisać meila na adres: poland@melaleuca.com,napisać pismo o treści : proszę o odstąpienie od umowy zawartej w dniu......z Melaleuca the wellness company,podpisać własnoręcznym podpisem,zrobić zdjęcie tego pisma i wysłać w załączniku lub zrobić skan tego pisma na meila ,którego podałam wcześniej.Ja wczoraj wysłałam zdjęcie z pismem,od razu dostałam informację od nich ,że rozpatrzą,a dzisiaj już dostałam bardzo uprzejme pismo ,że umowa została anulowana .Czyli profesjonalnie i bez problemu.

Kat
@anonymous 06.02.2018 10:44

To nie bzdury bylam w melaleuca i zeby miec konto klienta uprzywilejowanego trzeba robic co miesiac zakupy za minimum 35 ptk produktowych z doswiadczenia wiem ze to jest ok 350 zl z przesykla wiec to nie bzdury

Angie
@Kat 16.01.2018 23:32

Wysłałam im maila z odstapieniem od umowy ale zazyczyli sobie skan albo zdjęcie podpisu na pismie.....Tak tez zrobilam i do tej pory nie ma odzewu...

karolina
@Angie 06.05.2018 01:12

witaj ja otrzymałam rezygnacje po paru dniach około 5 dni roboczych mają by się odezwać

Szymon

Nie polecam tej firmy! (usunięte przez administratora) Nie pozdrawiam. W dodatku opinie są fałszywe. Wątpię, żeby tyle ludzi dawało pozytywne opinie co minutę jednego dnia! Po prostu żal. Jeżeli ktoś chce u nich pracować to nie polecam. A jeżeli z tym, że testują na zwierzętach produkty, to prawda, to życzę im tego co czują te biedne zwierzęta. Jedno wielkie dno! Dziękuję za uwagę :) :) :)

Mag

Dziwne to wszystko, niby taka wspaniala firma oferujaca naturalne kostmetyki a testuje swoje produkty na zwierzetach !!! u mnie odpada

Joasia

Bardzo skuteczne produkty. Firm rzetelna. Fajne bonusy w każdym miesiącu i kasa w koszyku. Zakupy robię raz na 3 miesiące.

toJa
@Joasia 09.02.2018 14:24

Jak raz na 3 miesiące, skoro wymogi są, że raz na miesiąc zakupy za ok 250 zł, a w ciągu miesiąca nie zużyję ma pewno wszystkiego, i jeśli nie znajdę klientów to szybko będę stratna i to nie mało

szukający pomocy
@toJa 01.03.2018 12:49

firma na europę posiada 230 produktów. Wciągu całego życia nie uda się każdego produktu spróbować. Więc odpowiedź nie jest owocna

Kat
@szukający pomocy 04.03.2018 12:54

Owszem firma na Europe posiada 230 produktow i duzo czasu potrzeba zeby to wypróbować ale po co kupowac produkty ktorych nie potrzebujemy tylko po to by wypróbować. Bylam w tej firmie pare miesiecy i robiac zakupy co miesiac kupowalam produkty na zapas albo ktore nie do konca byly mi potrzebne tylko dlatego zeby uzyskac 35 pkt a to nie 250 zl tylko 350 z przesylka

Mm
@Joasia 09.02.2018 14:24

Jak zaowesic to konto bo nie umiem

rych
@Joasia 09.02.2018 14:24

jak mozesz dostawac bonusy co miesiac skoro robisz zakupy co 3 miesiace ?? kazdy bonus liczony jest pod warunkiem obrotu osobistego. po co takie klamstwa ?

Karol Kaczorowski

Czytam opinie i nie wierzę że znajomy dał się w to wkręcić. Kolejny mlm, kolejne wałki. Poprzednie komentarze to nic innego jak kopiuj wklej. Jak każdy klon mlm uważać bo to naciąganie.

Patrycja
@Karol Kaczorowski 11.02.2018 23:37

haha Karol no jesli uważasz że kazdy MLM to naciąganie to serio współczuje Ci, "kolega" mówisz? No ciekawe jakie wałki? Co jest złego w kupowaniu w sklepie www i systemie MR? Takim samym jak arbnb? Pewnie nie znasz bo po co Ci to ;)

Ewa
@Karol Kaczorowski 11.02.2018 23:37

Hej Karol ile razy zarekomendowales koledze deodorant ktory ci podpasowal, a kolega kupuje? kupuje a gdzie? pewnie w Rossmann a Rossmann ci placi ? Nie. Wiec, roznica jest taka, ze ty pracyjesz za darmo a ja zarabiam i pomagam znajomym,przyjacielom, rodzinie korzystac ze zdrowszych produktow. Oszczedzam mamom czas na bieganie po sklepie z dziecmi i szukanie tego rakotworczego szamponu do wlosow czy plynu do kapieli. Dzieki mnie moga spedzic ten czas z dziecmi w parku a wieczorkiem zrobic zakupy do codziennego uzytku. Zastanow sie, co w tym zlego. I tak, to jest Network Marketing, to jest MLM i co z tego? Poczytaj jak to dziala z odpowiednich zrodel. A sprobujesz sam jak zobaczysz tego efekty. Nie ryzyjkujac tez ryzykujesz, co mam na mysli jesli nie inwestujesz nie wiesz nic nie osiagasz. Pozdrawiam. daj znac kesli chcesz sie zapisac.

Viola
@Karol Kaczorowski 11.02.2018 23:37

Mieszkam w USA. Uzywam tych produktow juz 10 lat. ciesze sie, ze sa w Polsce bo sa rewelacyjne. Wracac do kraju na stale I nie musze sie martwic czym co I jak wyczyscic, odprac czy jakie vitaminy

ryszard
@Viola 01.04.2018 23:48

napewno wrocisz do kraju po tylu latach w stanach... napisz wprost ze jestes dystrybutorem a nie mydlisz oczy

ryszard

facebookowi naciągacze. zakladaja profile na facebooku pisza do wielu osob prowadzac rekrutacje. Zgarniaja bonusy rekrutacyjne i zapadaja sie pod ziemie. bardzo nieetyczny sposob rekrutacji wspolpracownikow. Nie ma sie co dziwic skoro firma placi "za glowe". Nieodpowiedzialni liderzy pozwalaja na wypalanie rynku mlm pogarszajac juz i tak zla opinie na temat mlm-ow w polsce.

Patrycja

Nie wiem na jakiej podstawie te wszystkie informacje i widzę że pomylono tutaj 2 firmy ponieważ firm o nazwie Melaleuca jest kilka w całej Polsce a w UE około 70 w sumie

Viola
@Patrycja 09.02.2018 13:58

Melaleuca to logo zastrzezone. Takze jesli masz gdzies melaleuca cos tam cos tam to juz nie melaleuca :) logo charakterystyczny listeczek

MG

Ja ie rozumiem jednej sprawy w tym całym interesie. Jak na tym wszystkim zarabia firma skoro czy wiecej osob polece tym mam wiekszy zarobek. Może ktoś szybko wyjaśni. Gdy polece 8 klinetów to dostaje 2100 a oi robią zakupy za około 2500 tys. To gdzie zarobek firmy ?

Kat
@MG 25.02.2018 22:36

2100 zl to jest wypłacane jednorazowo za awans na D1 a miesiecznie wyplacaja dochod pasywny to ok 7% z zakupów tych klientow

Patrycja
@MG 25.02.2018 22:36

ach i za 8 klientów jest ok 70 zł za każdego czyli ok 560 zł + bonus 400 lub 800 zł więc około 100 a 1500 zł a nie 2500 zł ;) jeśli potrzebujesz to wyjaśnię Ci napisz na grupie https://www.facebook.com/groups/346620329114900/

Bartek

Mega produkty. Cenowo wychodzą tanio, bo to koncentraty. Naturalne składniki, moc przyrody. Dodatkowo firma wynagradza za zakupy zwrotem części wydatków. Przy małym zaangażowaniu można mieć co miesiąc zakupy za darmo, albo jeszcze dorobić do pensji. Polecam!

Ania

Świetna firma, naturalne produkty a do tego świetnej jakości. Cieszę się dodatkowo z możliwości zarobku i dorobienia do etatu. Myśle ze jest to fajna propozycja ze względu na to ze firma oferuje produkty których używamy na codzień. Produkty nie a drogie a dodatkowo zaoszczędzam bo dosteje cześć za darmo i wybieram jakie chce.

anonymous

Melaluca ...fajna firma , naturalne produkty ,Super

Marta89

Firma godna polecenia,świetne produkty i możliwości zarobkowe. Polecam

Patrycja

Korzystam z produktów od października, dodatkowo zarabiam, na czym mi.bardxo zalezalo. Produkty rewelacyjne , jakość pierwsza klasa. I jak to się mówi apetyt rośnie w miarę jedzenia :)

Aneta

Produkty bardzo dobrej jakości bezpieczne dla dzieci ślicznie pachną i są skuteczne to najważniejsze w dobrych cenach a kawa rewelacja oraz to że firma nie robi problemów kasa zawsze na koncie polecam szczerze

ilona.k0104@wp.pl

Firma rzetelna z dobrymi produktami i wysokimi prowizjami, zwłaszcza na realia polskich zarobków. Polecam tym którzy mają trochę czasu i chęci a takze chcą zadbać o zdrowie i portfel????

Milena

Ja jestem zawodolona, kasa co miesiac na koncie, pracuje o 4 mies i jest spoko ;)

Zostaw opinię o Melaleuca Poland Sp. z o.o. - Gliwice

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Melaleuca Poland Sp. z o.o.