Melaleuca Poland Sp. z o.o.

Gliwice

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 16 ocen.

Melaleuca Poland Sp. z o.o.
4 16

Opinie o Melaleuca Poland Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Melaleuca Poland Sp. z o.o.

sąsiad

Melaleuca to dobry pracodawca, trzeba tylko dobrze wciskać kit innym i nie mieć skrupułów jak mój sąsiad. Śmieszny dyrektor w powyższej firmie. Namówił mnie do kupowania tego badziewia i pożyczył przy tym ode mnie pieniądze. Pożyczka miała być na kilka dni. Minęło ponad pół roku i nie mogą od niego wyegzekwować tych pieniędzy. ciągle wymyśla jakieś bzdury by wymigać się od zwrotu. Jeżeli firma zatrudnia takich oszustów to chyba o niej źle świadczy. W najbliższym czasie zamierzam podać jego personalia.

   
ds

Jeżeli ktoś chce zajmować się oszukiwaniem innych i wciskaniu im przeciętnych produktów za kosmiczną cenę to polecam. Na produktach tych zarabiają rzesze pracowników znajdujących się w łańcuszku. Moim zdaniem to wielki kit. Nie dajcie się nabrać.

   
Zainteresowany

Melaleuca Poland ma opinię super pracodawcy. Podpowiedzcie czy warto aplikować? Potrzebujecie ludzi?

   
annamarta12
@Zainteresowany 06.03.2018 16:36

Melaleuka to jest super pracodawca. Praca wylacznie online. Trzeba byc jednak ambitnym i mozna tu niezle zarabiac. trzeba pamietac ze to nie jest praca na etat wiec i zarobki sa rozne w zaleznosci od zaangazowania. Jesli dokladnie robi sie to co inni ktorym sie dobrze powodzi to sukces gwarantowany. Jak chcesz blizsze informacje to napisz do mniena FB Anna Marta Evans

   
Tomi

Chcialbym sie wypisac ale na stronie melaleuca nie jest podane o anulowaniu konta itp. Prosze o pomoc

   
karolina
@Angie 06.05.2018 01:12

witaj ja otrzymałam rezygnacje po paru dniach około 5 dni roboczych mają by się odezwać

   
Rob

Jedna wielka porażka wciskając te swoje produkty nic nie zamawiam a kasa z nika z mojego konta i teraz trzeba walczyć odradzam wszystkim zainteresowanym i teraz musze im zrobić super reklame.Jak oni ze mną tak ja z nimi ja strace 80€ a oni pare tysiecy zainteresowanych

   
Szymon

Nie polecam tej firmy! (usunięte przez administratora) Nie pozdrawiam. W dodatku opinie są fałszywe. Wątpię, żeby tyle ludzi dawało pozytywne opinie co minutę jednego dnia! Po prostu żal. Jeżeli ktoś chce u nich pracować to nie polecam. A jeżeli z tym, że testują na zwierzętach produkty, to prawda, to życzę im tego co czują te biedne zwierzęta. Jedno wielkie dno! Dziękuję za uwagę :) :) :)

   
Mag

Dziwne to wszystko, niby taka wspaniala firma oferujaca naturalne kostmetyki a testuje swoje produkty na zwierzetach !!! u mnie odpada

   
Joasia

Bardzo skuteczne produkty. Firm rzetelna. Fajne bonusy w każdym miesiącu i kasa w koszyku. Zakupy robię raz na 3 miesiące.

   
rych
@Joasia 09.02.2018 14:24

jak mozesz dostawac bonusy co miesiac skoro robisz zakupy co 3 miesiace ?? kazdy bonus liczony jest pod warunkiem obrotu osobistego. po co takie klamstwa ?

   
Karol Kaczorowski

Czytam opinie i nie wierzę że znajomy dał się w to wkręcić. Kolejny mlm, kolejne wałki. Poprzednie komentarze to nic innego jak kopiuj wklej. Jak każdy klon mlm uważać bo to naciąganie.

   
ryszard
@Viola 01.04.2018 23:48

napewno wrocisz do kraju po tylu latach w stanach... napisz wprost ze jestes dystrybutorem a nie mydlisz oczy

   
ryszard

facebookowi naciągacze. zakladaja profile na facebooku pisza do wielu osob prowadzac rekrutacje. Zgarniaja bonusy rekrutacyjne i zapadaja sie pod ziemie. bardzo nieetyczny sposob rekrutacji wspolpracownikow. Nie ma sie co dziwic skoro firma placi "za glowe". Nieodpowiedzialni liderzy pozwalaja na wypalanie rynku mlm pogarszajac juz i tak zla opinie na temat mlm-ow w polsce.

   
Patrycja

Nie wiem na jakiej podstawie te wszystkie informacje i widzę że pomylono tutaj 2 firmy ponieważ firm o nazwie Melaleuca jest kilka w całej Polsce a w UE około 70 w sumie

   
Viola
@Patrycja 09.02.2018 13:58

Melaleuca to logo zastrzezone. Takze jesli masz gdzies melaleuca cos tam cos tam to juz nie melaleuca :) logo charakterystyczny listeczek

   
MG

Ja ie rozumiem jednej sprawy w tym całym interesie. Jak na tym wszystkim zarabia firma skoro czy wiecej osob polece tym mam wiekszy zarobek. Może ktoś szybko wyjaśni. Gdy polece 8 klinetów to dostaje 2100 a oi robią zakupy za około 2500 tys. To gdzie zarobek firmy ?

   
Patrycja
@MG 25.02.2018 22:36

ach i za 8 klientów jest ok 70 zł za każdego czyli ok 560 zł + bonus 400 lub 800 zł więc około 100 a 1500 zł a nie 2500 zł ;) jeśli potrzebujesz to wyjaśnię Ci napisz na grupie https://www.facebook.com/groups/346620329114900/

   
Lukasz

Chciałbym się dowiedzieć na jakie zarobki można liczyć jeśli znajdę wam spora ilość klientow

   
Magda
@joanna67 26.07.2017 22:56

Dokladnie tak jest ! Zarabiam tak na rodzinę i podpisując umowę nie zauważyłam nic co byłoby niepokojące. Widać, że nieprzychylne opinie muszą wystawiać osoby z konkurencji, bo nigdzie tyle nie zarobisz jak w Melalueca The Wellness Company. Na etacie zarabiałam 4000 zl ponad, a w Melalueca więcej i pracuje w domu!!!!!! Stać mnie na mieszkanie 130 mk i wszystko legalnie. Wkurzają mnie opinie ludzi małych, którzy szukają dziury w całym, bo im sie nie chce nic zrobić ze swoim nudnym życiem. Zastanówcie się za nim coś napiszecie, bo krytykować umie każdy, a robić nie ma komu.

   
Marta K

Przykro czytać jest opinie skrajnie fantastyczne i skrajnie głupie i negatywne bo w sumie co jest złego w Meli? Kupuję od kilku miesięcy, czasem coś dodatkowego wpadnie, ale nie latam z jakimś katalogiem czy nie wciskam komuś czegoś czego nie znam lub co szkodzi, wiec co jest w tym złego? Internet jest złem bo to jedno wielkie WC - jedni przychodzą załatwić tutaj sprawy ważne i robią to co potrzeba a inni gnoją bo innego zajęcia nie mają albo przez swoje wrzody siedzą i srają na wszystkich co im jest dobrze w życiu, bo zazdroszczą i swojego życia nie mają ;) MLM czy MR to nic złego i bedziemy na nie skazani jak całe USA i wiekszość UE już, tylko głupcy zostaną w swoich stodołach i hangarach ;) pozdrawiam Marta

   
Bartek

Mega produkty. Cenowo wychodzą tanio, bo to koncentraty. Naturalne składniki, moc przyrody. Dodatkowo firma wynagradza za zakupy zwrotem części wydatków. Przy małym zaangażowaniu można mieć co miesiąc zakupy za darmo, albo jeszcze dorobić do pensji. Polecam!

   
Ania

Świetna firma, naturalne produkty a do tego świetnej jakości. Cieszę się dodatkowo z możliwości zarobku i dorobienia do etatu. Myśle ze jest to fajna propozycja ze względu na to ze firma oferuje produkty których używamy na codzień. Produkty nie a drogie a dodatkowo zaoszczędzam bo dosteje cześć za darmo i wybieram jakie chce.

   
anonymous

Melaluca ...fajna firma , naturalne produkty ,Super

   
Marta89

Firma godna polecenia,świetne produkty i możliwości zarobkowe. Polecam

   
Patrycja

Korzystam z produktów od października, dodatkowo zarabiam, na czym mi.bardxo zalezalo. Produkty rewelacyjne , jakość pierwsza klasa. I jak to się mówi apetyt rośnie w miarę jedzenia :)

   
Aneta

Produkty bardzo dobrej jakości bezpieczne dla dzieci ślicznie pachną i są skuteczne to najważniejsze w dobrych cenach a kawa rewelacja oraz to że firma nie robi problemów kasa zawsze na koncie polecam szczerze

   
[email protected]

Firma rzetelna z dobrymi produktami i wysokimi prowizjami, zwłaszcza na realia polskich zarobków. Polecam tym którzy mają trochę czasu i chęci a takze chcą zadbać o zdrowie i portfel????

   
Milena

Ja jestem zawodolona, kasa co miesiac na koncie, pracuje o 4 mies i jest spoko ;)

   
Ana

Ja bym chce skorzystać z tego .. mam gadane i myśle ze mogę znaleźć klientów! Proszę o maila ze szczegółami ... [email protected]

   
Daria
@Ana 07.02.2018 09:49

Zapraszam [email protected]

   
Tomi

Jak mozna wypisac sie z melaleuca?

   
kasik04
@Wiktoria 12.12.2017 18:49

A jaką masz naklejkę? Bo ja pisząc pismo dotyczące odstąpienia od umowy prosiłam o przysłanie darmowej etykiety zwrotnej( wcześniej dzwoniłam do firmy i poinstruowali mnie ,ze tak mam zrobić),dzisiaj mi ją meilem przysłali ,wydrukowałam i dzisiaj nakleję na karton i wyślę.Na naklejce jest podany adres .Wysyłka jest darmowa ,tak mi powiedzieli w firmie,ale właśnie trzeba mieć tę naklejkę z napisem darmowa naklejka zwrotna.

   
admin

Wiecie co nowego słychać w firmie Melaleuca Poland Sp. z o.o. ? Czekamy na Waszą opinię! Pomóż innym znaleźć pracę!

   
Zebra535
@Ewa 07.02.2017 14:09

Witam Pani Ewo, co za spotkanie ????

   
ola

Hej znalazlam to: Melaleuca, Inc BBB ACCREDITATION SINCE 10/23/1987 to jeszcze kolejna firma, czy ktoras z powyzszych wymienionych?

   
goska

Nie polecam tej firmy,nie mam nic co do produktów,ale do całego funkcjonowania i traktowania klientów.Wysyłają paczki z produktami bez zgody,na zwrot pieniędzy trzeba czekać ponad miesiąc po odesłaniu paczki,a do tego potrącają sobie kolosalne pieniądze za wysyłkę i zwrot paczki.Proszę się dobrze zastanowić ,czy chcecie uczestniczyć w czymś takim.

   
Lima
@Justyna 28.09.2017 17:17

Ja mysle o rezygnacji. Polityka firmy mi nie odpowiada

   

Zostaw opinię o Melaleuca Poland Sp. z o.o. - Gliwice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Melaleuca Poland Sp. z o.o.