3.1/5

• Biestrzyków
  • Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
Wałbrzych - Krajowy Rejestr Długów
Wrocław - Krajowy Rejestr Długów

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Krajowy Rejestr Długów

Opinie o Krajowy Rejestr Długów Wrocław

Nie przegap nowości o Krajowy Rejestr Długów!

kiki

12.03.2019 15:54

Ja jestem zadowolona. Pracuje tu od lat. Dużym plusem jest to, ze każdego 10 można przytulic calkiem niezla sumke. A jak braknie to ostatniego wpada podstawa i tez jest git!

02.10.2020 18:37

Witaj Kiki! Cieszymy się, że pozytywnie oceniasz pracę w naszej społeczności, którą wszyscy razem tworzymy. Życzymy wielu sukcesów! Pozdrawiamy Zespół KRD
    szania

27.04.2022 21:53

Praca tutaj to sama przyjemność, a pracowałem już w wielu miejscach i nie było tak różowo. Dobrze wspominam swój team no i preme za winiki - czasami nie małe, ale to trzeba było się jednak trochę postarać ;)
    dolas

07.03.2019 09:19

Ja w firmie jestem dopiero kilka miesięcy, ale póki co mi pasuje wszystko. Na rekrutacji zrobili na mnie fajne wrażenie - wszyscy sympatyczni i konkretni, bez owijania w bawełnę. Pieniądze są zawsze na czas. Co do osób "na górze" to większy kontakt mam z nimi w zasadzie tylko na imprezach integracyjnych, więc ciężko mi ich oceniać, ale wydają się w porządku. No i fajnie, że w piłkarzyki można pograć sobie w przerwie, bo odstresowanie to klucz.
    Sara

07.05.2021 11:34

Jak wyglądała rekrutacja? Jakie padają pytania?

28.10.2021 21:42

Witaj Sara, nie ma powodu do obaw względem rekrutacji oraz pytań. Wszystko zależy od tego na jakie stanowisko aplikujesz a rozmowa ma na celu lepsze zapoznanie się z potencjalnym pracownikiem oraz oszacowanie czy kandydat nadaje się do zadań jakie będa przed nim stawiane. Zwracamy również uwagę na doświadczenie a także na umiejętności miękkie: komunikatywność, otwartość i kreatywność. Pozdrawiamy Zespół KRD
    ala

08.03.2019 09:32

Praca jest w porządku. Wtorki owocowe, czwartki cytrusowe i bistro z całkiem spoko, tanim jedzeniem (menu zależy od dnia). Czegoś można się nauczyć i mieć w CV KRAJOWY Rejestr Długów też nie zaszkodzi (z wielu źródeł dochodzą mnie głosy, że warto). Jest podobno możliwość przebranżowienia się wewnątrz firmy, chociaż ja na razie o tym nie myślę, bo jestem gdzieś na początku łańcucha (niedawno zaczęłam pracę). Jak komuś nie przeszkadza dojazd na Zakrzów to polecam.

02.10.2020 18:38

Witaj Ala! Każdy z naszych pracowników ma możliwość awansu, także i Ci, którzy dopiero rozpoczęli przygodę z naszą firmą. Życzymy powodzenia! Pozdrawiamy Zespół KRD
    Ewelina

24.12.2020 00:40

W CV możesz sobie wpisać wszystko co ci się podoba - papier wszystko przyjmie. Składając swoje cv do potencjalnych pracodawców Ja osobiście bym raczej nie wpisała że pracowałam w KRD.
    dori

11.09.2019 12:03

dla mnie całkiem spoko taki dorobek na lato. wyjeżdżam na spokojnie, nie muszę się o nic martwić
    Mała

14.10.2019 12:18

Jaka kwota tego dorobku można wiedzieć? 2tys netto na rękę?

02.10.2020 18:37

Witaj Dori! Dziękujemy za opinię. Komfortowe warunki naszych pracowników to dla nas priorytetowy aspekt, który staramy się zapewniać. Pozdrawiamy Zespół KRD
    J.

13.12.2021 12:54

Komentarze to chyba sami piszecie bo aż ciezko uwierzyć, ze przy tej podstawie (bo zrobienie celu często jest niemożliwe,, bo są za wysokie) może być dla kogoś wystarczające. Mam doświadczenie w call Centre i w handlu, Ale jeszcze żadna praca nie dostarczyła mi takiego stresu jak ta.
    Cirilla

01.04.2022 17:28

Hm takie generalizowanie jest trochę szkodliwe, ja nie mam minimalnej krajowej i śmiało powiem, że można tutaj zarobić, jeśli oczywiscie się pracuje a nie tylko narzeka ;)

Pracownik 123

25.05.2026 19:56

Na umowę zlecenie

Były Pracownik

24.04.2026 14:06

(usunięte przez administratora) Firma od lat przedstawia się jako organizacja o rodzinnych wartościach. Dzisiejsze działania trudno jednak z tym pogodzić. Doszło do szerokich zwolnień w obszarze IT — nazwijmy to wprost.(usunięte przez administratora) przeprowadziły redukcję zatrudnienia, proponując pracownikom rozwiązania umów za porozumieniem stron wraz z dodatkowymi świadczeniami. (usunięte przez administratora) Trudno w takich warunkach mówić o poczuciu stabilności zatrudnienia, nawet przy umowie o pracę.(usunięte przez administratora) Osobom rozważającym aplikowanie do tej firmy sugeruję zachowanie ostrożności. Osobiście nie widzę powodu, by tam wracać. (usunięte przez administratora)

27.04.2026 10:52

Dzień dobry, Rozumiemy, że otrzymanie wypowiedzenia umowy o pracę jest trudnym doświadczeniem. Każdą taką sytuację traktujemy z dużą odpowiedzialnością i z poszanowaniem osób, których dotyczy. Decyzje kadrowe, o których mowa, były poprzedzone analizą aktualnej liczby oraz zakresu realizowanych projektów. W jej wyniku okazało się, że obecne zapotrzebowanie na pracę w określonych obszarach IT jest mniejsze niż dotychczas. Informacja ta została przekazana pracownikom, których sytuacja dotyczyła. Podkreślamy, że każda osoba objęta zakończeniem współpracy otrzymała wszystkie należne świadczenia wynikające z przepisów Kodeksu pracy oraz obowiązujących regulacji. Jednocześnie zaznaczamy, że opisywana sytuacja nie stanowiła zwolnienia grupowego w rozumieniu przepisów prawa. Szanujemy różne perspektywy i emocje związane z takimi decyzjami. Zależy nam, aby informacje publikowane na temat firmy były rzetelne i uwzględniały pełny kontekst sytuacji. Pozdrawiamy Zespół KRD
    blueblue

21.04.2026 08:49

Miałam okazję brać udział w rekrutacji do Krajowy Rejestr Długów na stanowisko Menedżera ds. Klientów Strategicznych. Na plus - rozmowa była zaskakująco szczera. Bez owijania: jasno powiedziane, jak wygląda rotacja, ile realnie można zarobić i jak działa prowizja. Rzadkość na rynku. I to w zasadzie tyle dobrego. Firma ewidentnie szuka jednorożca - tylko zapomniała, że jednorożce nie istnieją, a już na pewno nie pracują za takie stawki. Oczekiwania są na poziomie dojrzałych struktur sprzedażowych, natomiast warunki… zupełnie z innej rzeczywistości. W praktyce to nie jest stanowisko „menedżera klientów strategicznych”, tylko miks trzech ról: call center, prospecting i sprzedaż doradcza - wszystko w jednej osobie. Bez zaplecza, bez wsparcia i bez realnych narzędzi. Marketing - w zasadzie nieobecny w kontekście dużych firm (bo firma nie wie,że można robić marketing mniej kontrowersyjny jak ten kierowany do MŚP, balansujący na krawędzi prawa :)) Baza - teoretycznie jest, praktycznie bezużyteczna - czasem numery są, ale w większości ich nie ma. Proces - „radź sobie sam”. Największy absurd? Podprogowo kładziony nacisk na przynoszenie własnej bazy kontaktów. Czyli de facto: przyjdź z gotowym biznesem, a my sprawdzimy, czy się opłacasz. Jeśli ktoś nie sprzedawał wcześniej do korporacji i nie ma swojej bazy - odpada na starcie. To dużo mówi o tym, jak firma rozumie budowanie sprzedaży. Wynagrodzenie - jedno z niższych, jakie widziałam przy sprzedaży do klientów strategicznych. Kompletnie nieadekwatne do zakresu obowiązków i oczekiwań. Wysoka rotacja w zespole nie jest przypadkiem - to naturalny efekt tego modelu. Bez wsparcia i bez dopływu jakościowych leadów pipeline po prostu się kończy. A wtedy zaczyna się szukanie kolejnego jednorożca, zamiast skupienia się na nie działającym procesie. Podsumowując: ogromny rozdźwięk między tym, czego firma oczekuje, a tym, co oferuje. To nie jest ambitne stanowisko - to źle zaprojektowana rola sprzedażowa. Dobre miejsce, jeśli ktoś chce szybko się przekonać, jak wygląda brak spójności między strategią a realiami. Raczej nie, jeśli ktoś szuka stabilnego środowiska do robienia poważnej sprzedaży.

21.04.2026 13:33

Szanowna Pani, Bardzo dziękujemy za czas poświęcony na udział w naszym procesie rekrutacyjnym oraz za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że doceniła Pani naszą transparentność – otwarta komunikacja na temat wyzwań, struktury wynagrodzeń oraz specyfiki stanowiska to dla nas absolutny fundament. Zależy nam, aby każdy kandydat podejmował decyzję o ewentualnej współpracy w oparciu o rzetelne i sprawdzone informacje. Odnosząc się do Pani uwag, chcielibyśmy zaznaczyć, że rola w Departamencie Klienta Strategicznego rzeczywiście wymaga dużej samodzielności i opiera się w znacznej mierze na aktywnym budowaniu nowych relacji biznesowych. Sprzedaż doradcza w segmencie korporacyjnym charakteryzuje się dużą specyfiką, dlatego od naszych ekspertów oczekujemy kompetencji w docieraniu do decydentów oraz umiejętności nieszablonowego korzystania z dostępnych narzędzi rynkowych. Nie oczekujemy jednak od kandydatów wnoszenia do firmy gotowej bazy klientów. Zapewniamy naszym zespołom zaplecze oraz wsparcie wizerunkowe dostosowane do trudnego rynku Enterprise, które z natury różni się od masowych działań marketingowych sprawdzających się w mniejszych segmentach. Nasz system wynagrodzeń i premiowania został zaprojektowany tak, aby doceniać rynkową proaktywność i skuteczność w docieraniu do największych podmiotów gospodarczych. Rozumiemy jednocześnie, że model pracy oparty w tak dużej mierze na prospectingu nie każdemu musi odpowiadać. Wysoko cenimy Pani dotychczasowe doświadczenie i życzymy powodzenia w znalezieniu środowiska, które w pełni odpowie Pani oczekiwaniom oraz preferowanemu stylowi pracy. Pozdrawiamy, Zespół KRD
    Ala

02.02.2026 10:42

W jakim wymiarze jest hybryda? Mają opcję całkiem zdalną?
    marek

17.01.2023 14:36

pracuje juz kilka lat i nie wybieram sie do innej pracy. Super atmosfera i warunki, a co najwazniejsze nie stoje w miejscu
    Vi

06.06.2024 13:12

Obecnie większość pracowników IT pracuje zdalnie, wyjątkiem jest Serwis IT - ze względu na specyfikę pracy, tam można pracować zdalnie. Drugim wyjątkiem jest Monitoring Systemów. Liczba miejsc pracy w IT jest skończona, ale zawsze można spytać o płatny staż (np dla studentów, ale niekoniecznie). Rekrutacja jest prowadzona, kiedy zwolni się jakieś stanowisko lub kiedy jest potrzeba rozbudowy zespołu (to akurat rzadko). Awanse zwykle mają miejsce wewnątrz swojego zespołu na swoim stanowisku: Młodszy Specjalista -> Specjalista -> Starszy Specjalista. Istnieje też wewnętrzna rekrutacja na stanowiska, które się zwolniły, tak wewnątrz swojego zespołu jak i w innych.
    Vi

06.06.2024 13:13

Wkradł się błąd, nie mogę edytować: "ze względu na specyfikę pracy, tam można pracować zdalnie". Oczywiście nie można pracować zdalnie jako Serwisant IT.
    Człowiek

28.04.2024 22:23

Zdaje sobie sprawę z tego, że roczne doświadczenie jest już wpisane w wymogach dla serwisanta IT, ale mimo to czy możecie opowiedzieć o tym jak proces rekrutacyjny w tym przypadku wygląda? Jaką formę będzie miała część techniczna?

29.04.2024 13:08

Aktualnie nie prowadzimy rekrutacji na stanowisko Serwisanta IT, zapraszamy do aplikacji w przyszłości. Proces rekrutacji na powyższe stanowisko jest dwuetapowy. Pierwszy etap do telefoniczna rozmowa z HR. Kolejny etap to rozmowa techniczna, podczas, której weryfikujemy wiedzę techniczną w formie testu. Po tym etapie wracamy z informacją zwrotną oraz decyzją w ciągu dwóch tygodni
    Julia

08.04.2024 12:30

Dzień dobry. czy faktycznie aby zatrudnić się jako specjalista ds. sprzedaży wcale nie trzeba mieć żadnego doświadczenia? tak rozumiem z treści oferty w sieci ale wolałabym się upewnić. jest tu może ktoś kto kandydował i mógłby mi opowiedzieć o rozmowie rekrutacyjnej?
    Robert

08.04.2024 17:59

Doświadczenie nie jest najważniejsze. Firma oferuje kompleksowe szkolenia dla nowych pracowników, dzięki którym można zdobyć niezbędną wiedzę i umiejętności potrzebne do pracy na tym stanowisku. Tutaj przede wszystkim liczą się zaangażowanie oraz chęci do pracy. Nawet jeśli nie posiadasz wcześniejszego doświadczenia w sprzedaży ale jesteś gotowa zaangażować się w zrozumienie tego tematu i wykazać się determinacją w realizacji zadań, to z pewnością dasz sobie radę.

24.03.2024 08:30

Witam, jak zarabia teraz młodszy specjalista ds. obsługi klienta? w ofercie na stronie jest napisane, że Pracodawca ceni sobie osoby, które maja doświadczenie w telefonicznej obsłudze oraz znają lokalny rynek. czy to zawyży proponowana podstawę?

25.03.2024 13:36

Dzień dobry, wynagrodzenie na stanowisku młodszego specjalisty ds. obsługi klienta składa się z dwóch części: podstawowej oraz prowizyjnej. Posiadane doświadczenie pozwala szybciej generować większe wynagrodzenie w części prowizyjnej.
    Kamil

15.02.2023 19:50

Praca zdecydowanie na plus - możliwości rozwoju w firmie zdecydowały, że wybrałem pracę w KRD. Benefity takie jak masaże bardzo przydatne na stanowiskach biurowych. Ludzie też świetni - bardzo podoba mi się podejście firmy do nowych pracowników, nie są pozostawieni sami sobie, tylko dba się o ich rozwój jak i jakość usług.
    Ahinn

26.04.2023 23:30

Wszystko zależy co uważasz za dużą ilość pracy, ja nie narzekam. Zespół jest świetny, a praca w IT jak to praca w IT, bywają dni, że jest więcej pracy, ale ogólnie nie jest źle + benefity na każdym stanowisku są. Firma mocno dba o pracowników co się ceni, bo nie w każdej firmie miałem takie warunki jak tutaj.
    Jorek

17.10.2023 15:37

Raczej benefity są stałe, chociaż firma dba i wysłuchuje swoich pracowników, mamy wiele fajnych akcji z których można skorzystać czy wziąć udział. Jeśli chodzi o IT to wszystko zależy od stanowiska, ale często to praca przy bazach danych, stronach czy przy programowaniu aplikacji.
    Ef

23.11.2022 11:42

Hej, pracował ktoś w dziale PR i może coś powiedziec na temat pracy w tym dziale? Jest szansa na premie?
    Jarmuż

29.03.2023 20:03

Szansa na premię jest zawsze, akurat KRD to taka firma, że masz sporo opcji rozwoju. Jeśli się nie lenisz i rzeczywiście dobrze wykonujesz swoją pracę to nie ma co się bać o premię

16.02.2023 09:59

Jak jest z pakietem medycznym w Krajowy Rejestr Długów? Można dołączyć rodzinę?
    Jarmuż

29.03.2023 20:02

Każdy pakiet medyczny oferuje możliwośc dołączenia członków rodziny, więc wydaje mi się, że tutaj również będzie można. Warto takie pytanie zadać w trakcie rozmowy rekrutacyjnej.
    olo

15.01.2023 16:12

Teraz dopiero doceniłem tego pracodawce. Obecny to porażka.
    olo

21.03.2023 12:59

Tak, tego tutaj doceniłem. Wiadomo, że jak człowiek zmienia pracę, to zazwyczaj na lepiej płatną ???? Ale nie to mam na myśli. Sama organizacja pracy jest w KRD na duży plus, w porównaniu z tym, co mam obecnie. O atmosferze w teamie już nawet nie wspomnę. Dodatkowo benefity i możliwości rozwoju są dużo większe, a przynajmniej łatwiejsze do osiągnięcia.
    Jolanta

15.01.2023 20:14

Młodszy administrator bezpieczeństwa poszukiwany z tego co widzę. Myślicie, że jako junior ma się szansę na normalną umowę o pracę od razu czy raczej nie? Wiem, że niektóre firmy dają zlecenie na początek.
    Mick

16.03.2023 16:01

Spróbować zawsze możesz, ale szczerze to KRD jest legitną firmą, na pewno trafisz u nich lepiej niż np w startupie
    ira

24.01.2023 15:55

Pracowałem, pracuję i nigdzie się nie wybieram.
    mirrr

29.07.2022 09:45

Praca jest ok, ale to nie jest branża dla kazdego.. nie rozumiem po co ktoś się przyjmuje by potem narzekać na specyfike pracy...
    Bari

24.08.2022 21:26

czy ja wiem, na pewno stres każdemu towarzyszy, zwłaszcza na początku pracy, przede wszystkim komunikatywność w tej pracy jest ważna :)
    adikko

18.01.2023 10:12

Zgadzam się, bez komunikacji, to byśmy wszyscy leżeli
    doman

18.01.2023 10:06

Jad dla mnie ok wszystko. W dziale spoko ludzie, praca ciekawa, ogólem ok jest.
    regan

16.01.2023 16:24

Pracuje już kilka lat i to nie jest super łatwa branża. Ale dla kogos kto się w tym "czuje" - polecam. Można sie realizować.
    lok

15.01.2023 16:06

Praca ok, zarobki dobre, stabilne. Ogółem w porządku.
    oko

15.01.2023 15:55

Kiedyś pracowałem tu 5 lat i niczego nie żałuję, szczególnie ze spoko ludziki i dobre premie
    domi

13.01.2023 13:49

Gdzie znajdę informacje o rekrutacji w firmie?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Krajowy Rejestr Długów?

Kontakt - Krajowy Rejestr Długów

Danuty Siedzikówny 12 51-214 Wrocław

Branża główna: Hosting, domeny i Cloud

wito

13.01.2023 13:33

Jak dla mnie w porządku wszystko. Płaca ok, atmosfera w dziale na plus. Ogólnie spoko się pracuje.

02.10.2022 10:55

Na jakie benefity można liczyć w Krajowy Rejestr Długów?
    Jasiu

04.11.2022 20:57

Benefity są różne - mutlisport, ubezpieczczenie i opieka medyczna. Przed pandemią były też imprezy integracyjne czy zjazdy, ale teraz ostrożnie do tego wracają, mam nadzieję, że niedługo znów potańczymy. Również mamy darmowe masaże co jak pracujesz przy biurku jest mega zaletą. Są też śniadania, ciepłe napoje i owoce, ale to takie standardy. Dużo by wymieniać. Ostatnio rzuciło mi się w oczy, że firma wysyła paczki zdrowotne do osób z covidem, to akurat fajne.
    zekin

18.10.2022 16:52

Jest nowa, bo dopiero 2 miesiące u Was ale chyba zagrzeję tutaj dłużej, bo ludzie są meeega fajni, a praca mi nie przeszkadza
    bekin

18.10.2022 17:05

heno

30.09.2022 10:50

Bardzo dobre warunki rozwoju dla osób zainteresowanych branżą windykacyjną.
    gik

16.09.2022 22:11

Pracuję od 0,5 roku inie było póki co żadnych zgrzytów.
    Melon

19.07.2022 15:30

Hej, szykuje się na rozmowę o pracę w KRD, o czym warto pamiętać? O co mogą się pytać?
    Baron

01.09.2022 09:38

To w KRD mają też stanowiska dla informatyków?
    Johin

02.09.2022 15:00

Tak! I to dość sporo, jak szukałem to prócz analityków systemowych są stanowiska dla programistów .net i python, scrum masterów czy nawet serwisantów
    ebe

30.08.2022 21:22

Najważniejsze zeby wykonywac swoje obowiązki w terminie. Jak to robisz, to nikt się wtrącać nie będzie i na dodatek mozna liczyć na ładna premie.
    Pół roku za mną

18.08.2022 21:43

Cześć, po 6 mcach pracy powiem wszystkim szczerze, że warto i poleciłabym znajomym. Warunki pracy są dobre, kierownictwo tworzy fajną atmosferę, konkretne przygotowanie do wykonywanych obowiązków i naprawdę, porównując do poprzedniego pracodawcy, jestem bardzo zadowolona i mam nadzieję na dłuższą współpracę.
    Tajgo

17.08.2022 22:31

Jedna z najbardziej profesjonalnie przeprowadzonych rozmów rekrutacyjnych jakie w branży odbyłem...
    Yemi

26.07.2022 06:45

Pochodze z Nigerii, studiowalem w Warszawie ich chialem pracowac w KRD, niestety nie przyjeto mnie z jakiego wzgledu nie podano mi.
    antoni

25.07.2022 14:16

bardzo polecam, pracuje juz jakis czas i nawet nie mysle o zmianie. najlepsza praca jaka do tej pory mialem
    radek

18.07.2022 13:48

pracuje juz calkiem dlugo, bo kilka lat i jestem bardzo zadowolony, nie zamierzam zmieniac pracy
    Czoczo

14.07.2022 14:25

Pracuje od 2 miesięcy i jest to moja pierwsza praca i o ile dam radę, to chętnie zatrzymam sie na dłużej
    szek

14.07.2022 14:21

Wynagrodzenie poparte premią, przełozeni i generalnie wszystko bez zarzutów. Pracowałem 2,5 roku a potem zwyczajnie poszedłem dalej.
    bacek

14.07.2022 14:19

Głównie ekipę miło wspominam, a poza tym to po prostu dobrze było, ale miałem w zyciu to szczescie, że nigdy nie trafiłem na jakiegoś złego pracodawcę.
    Leszek

30.06.2022 13:40

Premie za wyniki są spoko, a to działą na mnie najbardziej motywująco więc tez dobrze wspominam poczatki swojego zycia zawodowego, bo pare miesięcy temu poszedłem dalej, ale nie dlatego ze było mi źle.
    Sama

30.06.2022 13:39

Dobrze wspominam, głównie fakt, że można było do pensji dołożyć fajne premie, jak się człowike sprężył.
    dali

30.06.2022 13:04

Od 3 lat tu pracuję i bardzo sobie chwalę :)
    bonio

30.06.2022 13:01

Jak się nie obijasz i wywiązujesz z poleconych zadań, to nikt się bez powodu nie czepia jak w niektórych firmach. Dodatkowo premie bywają całkiem sowite. Żyć nie umierać :)
    Max

05.04.2022 21:09

Jestem zadowolony z pracy, chociaż jeszcze jestem 'nowy'' bo to dopiero kilka miesięcy. Nie mam (zupełnie serio) nic złego do powiedzenia; atmosfera i ludzie z którymi pracuje są super, nikt na nikogo nie patrzy wilkiem. Są możliwości rozwoju mniej więcej wiem jakie, czego mogę się spodziewać więc mogę śmiało powiedzieć, że jest po prostu okej.
    Taboo

09.05.2022 13:08

W sumie to powiem tyle.. są różne szkolenia, rozwojowe zadania, trochę zabawy bo i są imprezy integracyjne (chociaż w pandemii było tego znacznie mniej) a atmosfera fajna; z wypłatami się nie spóźniają, praca stabilna czego chcieć więcej...
    Junior

06.06.2022 17:33

Atmosfere w pracy tworzą ludzie a ludzie jak wiadomo... różni bywają. Tu na szczęście nikt sobie w drogę nie wchodzi i każdy współpracuje jak tylko ptrafi najlepiej.

Zostaw merytoryczną opinię o Krajowy Rejestr Długów