Krajowy Rejestr Długów

Wrocław

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 354 ocen.

Opinie o Krajowy Rejestr Długów

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Krajowy Rejestr Długów

Maja

Zawsze można zadzwonić do centrali i dowiedzieć się czy w Bełchatowie otwierają oddział.

Kris
@Maja 07.12.2017 11:12
Zawsze można zadzwonić do centrali i dowiedzieć się czy w Bełchatowie otwierają oddział.

Dzwoniłem, nie otwierają

Ka

Witam bardzo proszę o informacje czy ktoś wie może czy otwierają coś w miejscowości Bełchatów było ogłoszenie na ich stronie kilkakrotnie wysłałam cv nikt się nie odezwał w tej sprawie na infolini nikt nic nie wie.

MAciej
@Ka 08.11.2017 12:22
Witam bardzo proszę o informacje czy ktoś wie może czy otwierają coś w miejscowości Bełchatów było ogłoszenie na ich stronie ki...

Może szukają jakiegoś terenowego, bo oddziału nie otwierają

Domino Presley

W wyborcza.biz możemy wyczytać, iż "RPO chce chronić małe firmy jak konsumentów, bo są łatwym celem naciągaczy". Nadchodzą więc ciężkie czasy dla pracowników budynku na Armii Ludowej 21...

Yo
@Domino Presley 11.08.2017 14:13
W wyborcza.biz możemy wyczytać, iż "RPO chce chronić małe firmy jak konsumentów, bo są łatwym celem naciągaczy". N...

Jak się czyta tylko nagłówki to tak jak jest. Przeczytaj cały artykuł.

D
@Domino Presley 11.08.2017 14:13
W wyborcza.biz możemy wyczytać, iż "RPO chce chronić małe firmy jak konsumentów, bo są łatwym celem naciągaczy". N...

Od dawna nie wolno dzwo nić do jednoosobowych dzialalności gospodarczych bez ich zgody !

Cezary

A czy ktoś może napisać coś o warunkach w IT? Konkretnie od jakiej stawki się zaczyna po studiach, czy są elastyczne godziny pracy i czy dają multisporta.

Weronika

Mam pytanie czy jest szansa na podniesienie zarobków w firmie? Mam zamiar aplikować ale zastanawiam się, powstrzymały mnie bardzo niskie zarobki. Praca w KRD nie jest z gatunku lekkich ani przyjemnych to zarobki powinny wynagrodzić stres związany z pracą.

Gruba

Nawet CV nie czytają

Wrona

Czy ktoś zna w dzisiejszych czasach łatwą pracę? Ja nie znam!!

Konrad

@Domino Presley Czy mógłbyś rozwinąć ten temat? Z tego wniosek że firma szuka ludzi pod nowe przepisy? Nie słyszałem o tym, ale ponieważ mam zamiar aplikować to dobrze byłoby wiedzieć jak najwięcej .

Agata

@Obecny pracownik - a jak wyglądają warunki zatrudnienia w Krajowym Rejestrze Długów? W sieci pojawiło się kilka nowych ofert pracy, m.in. na stanowisko Specjalisty ds. Analiz Rynkowych, czy wiesz może jak wygląda kwestia wynagrodzenia na tym konkretnym stanowisku?

Waldi

Dobrze poczytać merytoryczne opinie. Jest wiadomo jaka praca czeka przyszłego chętnego i bardzo dobrze. Wiadomo, że w firmie może być raz lepiej raz gorzej i to nie powinno dziwić. Jeśli ktoś widzi się w pracy o dość trudnym charakterze działalności to nie ma sprawy.

Wania

Firma ma sporo nowych ofert, i w związku z tym mam pytanie jaka jest atmosfera w pracy? Czy specjalista ds. sprzedaży może w KRD zarobić godziwe pieniądze? Jakie warunki może firma postawić przed kandydatem? Jakie umowy są podpisywane na starcie? Z góry dzięki

Wrona

Czy jesteście pewni że o firmie nie można napisać pozytywnie?

Obecny pracownik

Potrzebne jest doświadczenie w pozyskiwaniu i obsłudze klienta (najlepiej w sektorze finansowym) oraz prawo jazdy kategorii B. Z umiejętności miękkich - łatwość nawiązywania kontaktów i dobra organizacja :) Pozdrawiam,

Wrona

Jakie warunku trzeba spełniać na stanowisko doradcy klienta korporacyjnego? Może mógłby ktoś podpowiedzieć?

Wrona

Jaka jest przyczyna tak długiej listy ofert pracy? Czyżby jakieś nowe biuro otwierali? Może ktoś słyszał?

Wrona

Krajowy Rejestr Długów nie ma łatwej działalności ale dają radę.

Pixi

Witam Jaka jest stawka podstawa netto na stanowisku specjalista ds.sprzedaży

Kola
@Pixi 26.04.2017 16:10
Witam Jaka jest stawka podstawa netto na stanowisku specjalista ds.sprzedaży

2000 brutto

były specjalista
@Kola 28.04.2017 17:39
2000 brutto

(usunięte przez administratora) brutto + premia uznaniowa( czyli taka że jeżeli słuchasz pilnie tego co szef mówi i uważasz że ma zawsze rację (usunięte przez administratora)

Alicja

Witam, mam pytanie i może ktoś znając odpowiedź mógłby mi pomóc. Czy aktualna jest jeszcze oferta pracy specjalisty ds. sprzedaży? Bardzo chciałabym dostać się do pracy w KRD. Jakie wymagania trzeba spełniać na początek?

patka
@Alicja 25.04.2017 12:20
Witam, mam pytanie i może ktoś znając odpowiedź mógłby mi pomóc. Czy aktualna jest jeszcze oferta pracy specjalisty ds. sprzed...

ja się długo nie zastanawiałam przed podjęciem pracy w KRD. tzn decyzja była przemyślana, ale nie czekałam z wysłaniem cv nie wiem ile ;) Jeśli uważasz, że spełniasz wymagania to aplikuj. Moim zdaniem kluczowe są umiejętności interpersonalne, czyli komunikacja z ludźmi, prowadzenie rozmów itd, plus organizacja swojego czasu pracy. oprócz wypłaty są prowizje, opieka medyczna itd, dla mnie to też miało znaczenie i faktycznie z tego korzystam. powodzenia!

PanFranciszek

Zgadzam się Monia. Ale chyba teraz dają na starcie umowę o pracę. A reszta tak samo. Ludzie pracują miesiąc i rezygnują. Oczywiście są tacy co się odnajdują w tym call center i zarabiają fajne pieniądze. Ale w większość siedzi na podstawie i od czasu do czasu biorą podstawę. Wystarczy popatrzeć na parking pod siedzibą firmy, masa starych samochodów jak pod jakąś fabryką gdzie ludzie z niepełnym podstawowym pracują na 3 zmiany.

Karol

A ja mam pytanie gdzie maja opiekę medyczna ? Lux Med , Medicover czy może coś innego ?

pjotrek

Święte słowa. No i lokalizacja firmy słaba, chyba, że ktoś mieszka na Psim Polu, Mirkowie, Długołęce.

Obecny pracownik
@pjotrek 28.04.2017 00:45
Święte słowa. No i lokalizacja firmy słaba, chyba, że ktoś mieszka na Psim Polu, Mirkowie, Długołęce....

Odnośnie lokalizacji - rano przejazd z centrum do KRD zajmuje max 15 minut, przejazd do centrum w tym czasie to przynajmniej godzina. W godzinach popołudniowych też bez problemu jadę w kierunku centrum, podczas gdy jadący w przeciwną stronę stoją w korkach. Dwa razy dziennie po niespełna 10 kilometrów i w sumie wychodzi 30 minut jazdy. Osoby, którą jeżdżą w przeciwną stronę za takie parametry dałyby się pewnie pokroić :)

zenon

Dobrze mi się pracuje

anonim

(usunięte przez administratora)

Igor
@Oskar_m 22.04.2017 19:54
pracuję i zadowolony jestem. pieniądze są na dobrym poziomie. ludzie też sobie chwalą. jasne zdarzają się gorsze dni, dużo prac...

Mówisz że kasa na dobrym poziomie :) a jaki to dobry poziom 2000 , 3000, 4000 tys. netto . Może tak dokładniej podasz ile :) CIEKAWI MNIE TO . I czy na rozmowie można negocjowac warunki wynagrodzenia czy maja narzucone kwoty z góry bez możliwości negocjowania ?

Anulencja
@Igor 24.04.2017 14:06
Mówisz że kasa na dobrym poziomie :) a jaki to dobry poziom 2000 , 3000, 4000 tys. netto . Może tak dokładniej podasz ile :) C...

Pracowałam w KRD 3 lata temu na Stanowisku specjalisty ds. Sprzedaży- pierwsze dwa miesiące były ciężkie ale jak się tą pracę "poczuje" to zarobki nie schodziły mi poniżej 4tys netto. Pracowałabym dalej gdyby nie zmiana miejsca zamieszkania. Dobre czasy:)

blick

dla mnie najważniejsze, że praca i firma są stabilne, nie ma się co martwić o wypłatę, o jej wysokość też nie. zespół też fajny, ludzie na poziomie, chętni do współpracy, to samo z przełożonymi, nie zostaję się bez pomocy w razie potrzeby.

Andzia
@blick 21.04.2017 13:58
dla mnie najważniejsze, że praca i firma są stabilne, nie ma się co martwić o wypłatę, o jej wysokość też nie. zespół też fajn...

A na jaki dzień miesiaca płaca pensję ?

Adam
@agnes 23.04.2017 13:29
Ja tu już jakiś czas jestem i pensję mam dobrą. Ale wiadomo ile ludzi tyle opinii. Pracy nie planuję zmieniać, dobrze mi się pr...

a jaka kasa , wszyscy piszą że dobre wynagrodzenie ale nikt dokładnie ile :)

Bolek

Witam wszystkich :) Mam pytanko jakie są obowiązki na stanowisku Specjalisty ds. Obsługi Klienta w Narodowym Funduszu Gwarancyjnym należącym do grupy KRD. I jak kształtuje się wynagrodzenie . Ktoś może pomóc ? :)

Krzysztof80
@Bolek 20.04.2017 13:43
Witam wszystkich :) Mam pytanko jakie są obowiązki na stanowisku Specjalisty ds. Obsługi Klienta w Narodowym Funduszu Gwaran...

Jak widać firma duża i stabilna, to już wiele mówi. Na atmosferę w KRD nie można narzekać, zarobki na dobrym poziomie. Ludzie nie narzekają. Praca z ludźmi na stanowisku o którym pytasz. Według mnie nie zaszkodzi wysłać cv czy iść na rozmowę rekrutacyjną.

Bolek
@Krzysztof80 21.04.2017 11:31
Jak widać firma duża i stabilna, to już wiele mówi. Na atmosferę w KRD nie można narzekać, zarobki na dobrym poziomie. Ludzie n...

A jak kształtuja sie zarobki podstawa premia ? i jakie są plany do zrealizowania - wysokie czy realne do zrobienia ?

Lolek

A co możecie powiedzieć o stanowisku MŁODSZY SPECJALISTA DS. ANALIZ (ZESPÓŁ CONTROLLINGU), jestem nim zainteresowany . Dużo czytałem o KRD oraz Narodowym Funduszu Gwarancyjnym należącym do grupy . Powiedzcie gdzie są lepsze warunki pracy wynagrodzenie , atmosfera itp. Będę wdzięczny za podpowiedz.

Zozolek

Krajowy Rejestr Długów miał w swojej ofercie pracę dla specjalisty ds. sprzedaży, czy jest ona jeszcze aktualna? Może ktoś ma informacje na ten temat? Jestem bardzo zainteresowana i chętnie złożę cv. Może jeszcze kilka słów o atmosferze w firmie i zarobkach?

tapir
@Zozolek 18.04.2017 20:00
Krajowy Rejestr Długów miał w swojej ofercie pracę dla specjalisty ds. sprzedaży, czy jest ona jeszcze aktualna? Może ktoś ma i...

Co do aktualności ogłoszenia Ci nie pomogę, ale nic nie szkodzi wysłać cv ;) Co do atmosfery, to mega pozytywnych ludzi miałem u siebie w dziale, więc zdecydowanie na plus. Co do zarobków, to zupełnie przyzwoite

Zozolek
@Pozytywnie 19.04.2017 12:46
Warto próbować. Atmosfera w pracy ok, ludzie w porządku, od początku raczej wszystko dobrze się układa. Na początku było dużo s...

dobry poziom to jaki ? konkrety poproszę , jaka podstawa ? jakie plany do zrealizowania i jaka jest premia ?

pracowa

Dla mnie KRD to dobry wpis w cv. firma jest rozpoznawalna, można zebrać spore doświadczenie zawodowe, podpatrzeć lepszych w branży. Poza tym współpracownicy fajni, można poznać ciekawych ludzi, przełożeni w porządku, a pieniądze są satysfakcjonujące.

Andrzej Z.

A ja mam pytanie jak wygląda podstawa wynagrodzenia na stanowiskach SPECJALISTA DS. OBSŁUGI KLIENTA i SPECJALISTA DS. SPRZEDAŻY ? Na którym mozna wyopracować lepsza prowizje ?

Andrzej Z.

A ja mam pytanie jak wygląda podstawa wynagrodzenia na stanowiskach SPECJALISTA DS. OBSŁUGI KLIENTA i SPECJALISTA DS. SPRZEDAŻY ? Na którym mozna wyopracować lepsza prowizje ?

Luidzi

Krajowy Rejestr Długów wywołuje u części osób strach i nerwy z racji swojej działalności. Dobrze, że pracownicy potrafią prowadzić rozmowy a wiem to ponieważ tu pracuję. Firma spoko, zarobki całkiem niezłe. Może sama praca jest stresująca ale cóż tak jest.

Gregor

Maja w swojej nowej ofercie pracę dla specjalisty ds. zarządzania kampaniami telemarketingowymiwe Wrocławiu. Bardzo mi taka praca odpowiada a w dodatku mam doświadczenie. Może ktoś doda kilka informacji o firmie, jaka atmosfera, czy poza pensją są jakieś dodatki.

perła
@Gregor 06.04.2017 21:55
Maja w swojej nowej ofercie pracę dla specjalisty ds. zarządzania kampaniami telemarketingowymiwe Wrocławiu. Bardzo mi taka pra...

jeśli tylko wiesz na czym polega ta praca to aplikuj, będzie Ci łatwiej, choć bez problemu Cię wdrożą. W firmie pracuje się fajnie, nie ma zgrzytów czy ciężkiej atmosfery. pieniądze wypłacają na czas, ja finansowo się nie skarżę ;)

mogę polecić

przychylam się do opinii powyżej- miejsce pracy mi pasuje, dlatego już 2 rok tu jestem i nie zamierzam zmieniać. poza tym mam fajnych współpracowników, lubię to co robię i po tym czasie mogę powiedzieć, że pracuje mi się swobodnie jeśli chodzi o zakres obowiązków. z drugiej strony nie ma nudy, ciągle coś nowego, więc się dalej uczę.

Iza

Specjalista ds. controllingu -taką ofertę pracy znalazłam i jestem bardzo zainteresowana.W związku z tym mam pytanie jak prowadzą rekrutację? Jakie mają wymagania wobec kandydatów? Jak sie pracuje w firmie?

Asik
@Iza 28.03.2017 11:18
Specjalista ds. controllingu -taką ofertę pracy znalazłam i jestem bardzo zainteresowana.W związku z tym mam pytanie jak prowad...

Pracuje w KRD, ogólnie atmosfera w firmie jest dobra. Jeśli masz odpowiednie kwalifikacje warto złożyć cv. Duża firma, stabilność, można też zdobyć wiele doświadczenia. Ja akurat pracuję z klientami, dużo kontaktów z ludźmi, firmami, mi się podoba.

rosa

ja polecam KRD jako miejsce pracy. jest tak jak powinno być czyli płacą dobrze, praca nie jest nudna, a ludzie w porządku, atmosfera ok. można pozbierać doświadczenie, pouczyć się od innych, więc uważam że warto.

Natalia

Mam pytanie czy coś więcej dowiem się o pracy dla specjalisty ds. controllingu? Jakie mają wymagania związane z ta pracą? Jaka jest atmosfera w firmie bo praca do najprzyjemniejszych nie należy? Czy poza pensją są jeszcze dodatki? Może coś z dodatków socjalnych?

liliana
@Natalia 23.03.2017 16:40
Mam pytanie czy coś więcej dowiem się o pracy dla specjalisty ds. controllingu? Jakie mają wymagania związane z ta pracą? Jaka...

dobra, stabilna praca. ja na zarobki nie narzekam. atmosfera wg mnie w porządku, ludzie mili jak co to nowemu też pomogą. mi praca się jak najbardziej podoba.

ewa

dla mnie ta praca ma trochę z misji, bo pomagamy ludziom uniknąć problemów. można się wiele nauczyć, nabyć także umiejętności uniwersalnych, przydatnych w życiu. poza tym dobre zarobki, normalna atmosfera i spoko przełożeni.

pracuje

praca w dużej firmie, codziennie jakieś wyzwanie, ludzie naprawdę w porządku, można się dogadać, możliwość uczenia się - dlatego jestem zadowolony z pracy w KRD.

dorota

praca jak każda inna jeśli się lubi to co się robi, a wiadomo że nie każdy ma akurat do tej predyspozycje. trzeba umieć współpracować i rozmawiać z ludźmi. czasem pracy jest naprawdę dużo i dochodzi stres, ale w której pracy tego nie ma ;) wg mnie warto popracować w takim miejscu, gdzie są ustalone zasady, zwłaszcza jeśli jest się na początku drogi zawodowej, bo uczy się wielu fajnych rzeczy, przydatnych później w karierze.

Adka

Ja tam nie narzekam na pracę. Mam warunki do tego,żeby spokojnie pracować, współpracownicy w porządku, podobnie jak przełożeni. Czasem pracy jest bardzo dużo i to męczy, ale nie wiem gdzie w dzisiejszych czasach jest lajtowo. Za tym też idą pieniądze plus satysfakcja. Spokojnie mogę polecić KRD.

Agata

Szymon85, a z czym czasem bywa ciężko?

łucja70
@Agata 08.03.2017 15:10
Szymon85, a z czym czasem bywa ciężko?

Dla mnie czasem ciężko jest bo trzeba pracować z różnymi ludźmi, czasem klienci miewają gorszy dzień i to wtedy jest po prostu stresujące. Trzeba mimo wszystko zachować zimną krew i być "profesjonalnym" . Jak ktoś to potrafi to problemów nie powinno być. Mimo wszystko jestem zadowolona z pracy. Widzę u siebie duży rozwój, zwłaszcza właśnie umiejętność współpracy z ludźmi. Wiec KRD polecam, dobry pracodawca.

roberto

Praca w dużej firmie, dużo satysfakcji, możliwość rozwoju i fajne pieniądze. Osobiście polecam pracę, tylko jak wszędzie trzeba mieć dobre nastawienie i chęć do pracy. Mi tego nie brakuje i jestem zadowolony.

Nina

zawsze ktoś się znajdzie, kto będzie niezadowolony. ale z reguły wynika to z tego,że komuś nie odpowiada specyfika pracy, czy jej rodzaj. albo po prostu organizacja pracy w samej firmie. to jest branża dość specyficzna i zanim się będzie miało wyniki, trzeba trochę w to włożyć. Firma jest stabilna, daje wsparcie pracownikowi i go szanuje. plus możliwości rozwoju/awansu. mi to wszystko pasuje :)

Szymon85

Osobiście uważam, że praca jest w KRD jest ok. Jest dużo plusów, to duża, prężna firma, ma się kontakt z ludźmi, ale to akurat trzeba lubić. Pewnie nie jest to praca dla każdego, czasem bywa ciężko, ale bez przesady, w każdej pracy tak jest. ja jestem zadowolony, na pieniądze też nie narzekam:)

Agata

Ktos123 jesteś/byłeś pracownikiem firmy? Czy mógłbyś podzielić się doświadczeniami związanymi z tą pracą?

były pracownik

Widzę, że negatywne opinie zostały pousuwane. Wie ktos może czy oddział Warszawa jeszcze istnieje?

Wiki

Jestem handlowcem w KRD i nie narzekam, przeciwnie jestem zadowolony. Uważam, że ludzie pracujacy sumienne są zadowoleni z pracy

Waldemar

Znam firmę i wiem o niej dużo dlatego chcę złozyć cv na stanowisko specjalisty ds sprzedaży. Może dowiem sie tak od "kuchni" jakie wchodzą w grę zarobki? Czy są do tego dodatki? Może cos z socjalu macie?

zxc

Jakiej wysokości są premie na początku pracy ?

Pracować

Kilka miesięcy temu zatrudniłam się w innej w spółek KRD dokładnie w Kaczmarski Inkasso i chciałabym przenieść się do KRD głównie na dział sprzedaży, czy jest taka możliwość? Nie jestem zadowolona ze swojego wynagrodzenia, a czytając opinie zarobki w KRD są zdecydowanie wyższe.

Zapracowany
@Pracować 13.02.2017 08:23
Kilka miesięcy temu zatrudniłam się w innej w spółek KRD dokładnie w Kaczmarski Inkasso i chciałabym przenieść się do KRD główn...

Porozmawiaj z przełożonbym - to taka rada na początek. Może znajdziecie jakieś rozwiązanie. Nie próbuj sama załatwiać tej sprawy za plecami szefa, bo to raczej dobrze się nie skończy.

erato

KRD spełnia ważną funkcję informacyjną, po co szukać "po świecie" i robić wywiad środowiskowy skoro oficjalnie istnieje rejestr firm i stąd można czeroac wiedzę.

Obecny pracownik

Fajna prace mam w KRD. Miałam obawy na początku ale wszystko się ułożyło i teraz jest super! Wiadomo, że charakter pracy jest ciężki ale co można zrobić? Jak rozpocząłem pracę było ciężko ale teraz jest ok.

Zostaw opinię o Krajowy Rejestr Długów - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Krajowy Rejestr Długów