3.1/5

• Biestrzyków
  • Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
Wałbrzych - Krajowy Rejestr Długów
Wrocław - Krajowy Rejestr Długów

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Krajowy Rejestr Długów

Opinie o Krajowy Rejestr Długów Wrocław

Nie przegap nowości o Krajowy Rejestr Długów!

tanry

06.06.2022 17:23

Bywa ciężko, bywa lżej, czasem dużo obowiązków, czasem można na spokojnie. Normalna praca i normalne warunki. Dla mnie ok.
    Damien

09.05.2022 12:58

Pozdrawiam super życzliwe i ogarnięte osoby, które były dziś obecne przy mojej rekrutacji! Imion, że stresu nie spamietałem, ale mam nadzieję, że poszło nieźle i wkrótce będę częścią tego zespołu

09.05.2022 12:32

Odbywałem tutaj staż już hoho parę dobrych lat temu. Dużo się nauczyłem, sporo wyniosłem fajnej wiedzy, z której korzystam do dziś.
    Jarosław K.

28.04.2022 00:57

Świetna praca, nie spodziewałem się, że będzie aż tal dobrze. Zawsze wypłata na czas i spoko atmosfera w zespole.
    bally09

27.04.2022 22:23

Są szkolenia, są premie, awansować można jak się zabłyśnie. Może nie jest to moja praca marzeń, ale jestem z niej bardzo zadowolony!
    kiki

12.03.2019 15:54

Ja jestem zadowolona. Pracuje tu od lat. Dużym plusem jest to, ze każdego 10 można przytulic calkiem niezla sumke. A jak braknie to ostatniego wpada podstawa i tez jest git!

02.10.2020 18:37

Witaj Kiki! Cieszymy się, że pozytywnie oceniasz pracę w naszej społeczności, którą wszyscy razem tworzymy. Życzymy wielu sukcesów! Pozdrawiamy Zespół KRD
    szania

27.04.2022 21:53

Praca tutaj to sama przyjemność, a pracowałem już w wielu miejscach i nie było tak różowo. Dobrze wspominam swój team no i preme za winiki - czasami nie małe, ale to trzeba było się jednak trochę postarać ;)
    kosher11

26.04.2022 00:25

Super team! Świetna atmosfera pracy no i premie za wyniki. Fajnie, że szefostwo docenia wkład i zaangażowanie w obowiązki.
    barto

25.04.2022 15:37

praca bardzo dobra, wiec nie zamierzam zmieniac. w sumie to nie mam zadnych uwag, atmosfera mila i nie przezywam codziennie ze musze znowu isc ;)
    Dżon

18.04.2022 01:13

Jak się wywiązujesz z obowiązków to praca mlekiem i miodem płynąca.
    Jarek10

18.04.2022 01:08

Pracuję juz 2 lata i póki co jest mi dobrze i nigdzie sie nie wybieram.
    Andrzej

15.04.2022 23:55

Wielka szkoda, że wszystkie negatywne opinie są usuwane.
    ehon

10.04.2022 21:14

Branża nie jest zła, ale na pewno ta robota nie jest dla każdego. Trzeba mieć głowę na karku i też dać coś od siebie - jak się tak pracuje to są z tego korzyści.
    Waldemar

10.04.2022 19:07

Jako szeregowy pracownik sprzedaży, nie mam na co się skarżyć, w tym oddziale byłem szanowany ale też miałem za co szanować innych wokół mnie. Atmosfera spokojna, a praca po pewnym czasie stała się całkiem niezła. Szkoda tylko, że musiałem odejść, ale to był dobry przystanek w mojej karierze.
    enklavare

31.03.2022 22:59

dobra praca, jest trochę roboty czasem ale też są luźniejsze dni. Atmosfera bardzo dobra - moi współpracownicy są bardzo przyjaźni i koleżeńscy :) Kokosów może nie ma jakichś na start ale minimalna jest plus jakieś premie idzie też wyłapać. Na moje potrzeby i zaangażowanie uważam, że jestem wynagradzany prawidłowo.
    Zombieboy

08.04.2022 08:51

Dokładnie. Słodzić nie ma co, bywa różnie. Dla mnie najważniejsze jest to, żeby praca była stabilna a pracodawca wypłacalny (terminowo) i to wszystko tutaj mam.
    qwerty

08.04.2022 08:45

Jak to w sprzedaży raz lepiej raz gorzej, ale nie narzekam. Kasa na czas.
    Igo

08.04.2022 08:11

Eh co by nie napisać, to źle.. przecież nikt nie napisał, że jedynym plusem są owoce tylko fajne, że coś takiego w ogóle jest.. to jakaś forma benefitu ktos wymienił i już... po co tyle jadu
    dugi

07.04.2022 18:51

Dobre zarobki i całkiem nieźle dobrani przełożeni. Pracę już zmieniłem ale pare lat razem spędziliśmy.
    box

03.04.2022 14:57

Byłem na stażu i ogólnie ok. Dużo wiedzy, dużo nowych umiejętności. Sporo pracy, ale nie bezsensownej i zwykle dość ciekawej.
    byo

01.04.2022 17:20

Profesjonalnie przeprowadzona rozmowa kwalifikacyjna. Wszystko jasne od samego początku: znam zakres obowiązków, warunki finansowe, formę zatrudnienia. Takie firmy cenie.
    radek

11.03.2022 13:51

na samej rozmowie wszystko wyjasnione jasne i przejrzyscie. W pracy dobra atmosfera, chociaż się obawiałem, że jak często w sprzedaży będzie zbyt duża presja, umożliwiają dalszy rozwoj. Jak dla mnie bardzo dobre warunki

15.03.2022 22:10

Witaj Radek, dziękujemy za opinię. Zadowolenie naszych pracowników to aspekt, do którego przykładamy ogromną wagę i staramy się polepszać warunki pracy. Pozdrawiamy Zespół KRD
    MateuszDragon

31.03.2022 18:08

Ja właśnie trochę stresowałem się rozmową na początku ale finalnie poszło lepiej niż myślałem. Dopiero 2 miesiąc pracuje ale sporo zdążyłem się nauczyć, w tym nie tylko podstaw. Zarobki są dostosowane do umiejętności, jak na moje to są przeciętne no bo w sumie dopiero zacząłem ale z czasem będą coraz lepsze.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Krajowy Rejestr Długów?

Kontakt - Krajowy Rejestr Długów

Danuty Siedzikówny 12 51-214 Wrocław

Branża główna: Hosting, domeny i Cloud

KajetanB

31.03.2022 17:43

Jest sporo szkoleń i różnego rodzaju integracji. MI się podoba podejście ze szkoleniami bo to cenne doświadczenie. Podstawy da się bardzo szybko załapać a jak pracujesz efektywnie to na pewno to zauważą. Podoba mi się takie rozwiązanie
    Birjo

31.03.2022 14:07

Rozmowa o pracę nie była stresująca, co prawda pracuje dopiero od pół roku, ale jestem zadowolona - wypłata jest na czas, wiem, że firma jest stabilna i nie muszę się martwić, że z dnia na dzień zostanę wyrzucona czy że pracuje na złych warunkach.
    dzonson

30.03.2022 22:05

Bardzo fajna atmosfera w pracy. Jak czegoś nie wiesz, przełożony wytłumaczy i na spokojnie bez presji. Dopiero mój 2 miesiąc pracy ale dosyć szybko się zaklimatyzowałem.
    Zarion

30.03.2022 21:51

Praca zgodna z opisem, cel jest możliwy do wyrobienia, ale to też zależy jak kto pracuje - trzeba się po prostu przyłożyć tak jak wszędzie. Ja sobie cenię, szkolenia mocno na plus.
    Lunder

29.03.2022 11:17

Pracuje w KRD od ponad roku i nie mogę narzekać - praca, w której można się rozwijać. Warunki są świetne, nie ma na co narzekać. Fakt, nie jest to lekka praca, ale daje satysfakcje.
    basia

22.03.2022 11:13

Z pracy jestem zadowolona, miła atmosfera, bez stresu. Można rozwinąć skrzydła jeśli się tylko sumiennie pracuje. Musze przyznać, że praca nie należy do lekkich, no ale wszędzie trzeba pacować. Ogólnie na plus.
    beata

20.03.2022 10:40

jest bardzo w porzadku. stawiaja na rozwoj pracownika i czesto przechodzimy rozne szkolenia, ja lubie sie ciagle czegos nowego uczyc wiec dla mnie to jak najbardziej na plus
    cacy

31.07.2018 15:39

Praca jak dla mnie jest dobra. pieniądze są przyzwoite i zawsze na czas, przełożeni pomocni, współpracownicy raczej fajnie.

15.03.2022 22:09

Witaj Cacy, niezmiernie się cieszymy, że jesteś zadowolony ze współpracy. Komfort pracy naszych pracowników, to dla nas sprawa najwyżej wagi, dlatego nieustannie staramy się podnosić poziom oferowanego zatrudnienia. Pozdrawiamy Zespół KRD
    Jasiek

25.07.2018 19:18

Czy jest jakiś powód, że tak ciężko dowiedzieć się o atmosferę w pracy?
    karol

27.07.2018 13:06

Atmosfera jest mega spoko. na pewno sporo zależy od działu,a le ja się z jakimiś bucami nie spotkałem. Zawsze jest miło:)

15.03.2022 22:09

Witaj Karol, dziękujemy za opinię. Każdego dnia dokładamy wszelkich starań, aby warunki dla naszych pracowników były na jak najwyższym poziomie a praca była rozwojowa na każdej możliwej płaszczyźnie. Pozdrawiamy Zespół KRD
    pol

29.06.2018 14:45

Bardzo dobre miejsce na start. Szybko można się nauczyć jak sie pracuje w takiej dużej firmie i wyrobić opinię na temat tego typu pracy, bo, nie oszukujmy się, nie każdy się odnajdzie. Ja akurat wspomnienia mam bardzo fajne.

15.03.2022 22:08

Witaj Pol, dziękujemy za ciepłe słowa uznania. Cieszymy się, że masz pozytywne odczucia odnośnie pracy w naszych murach. Pozdrawiamy Zespół KRD
    kokosz

27.02.2018 18:33

dobra firma, z doświadczeniem, jak ktoś chce pracować w tej branży to na pewno dobre miejsce. z pieniędzmi u nich też ok, jak ktoś pyta o konkrety to warto udać się na rozmowę kwalifikacyjną, spróbować, zapytać. w każdym razie ja jestem zadowolony i polecam. pracuję od ponad roku.

15.03.2022 22:08

Witaj Kefir, jako firma, uważamy, że praca to nie tylko wyniki w statystykach ale także dobra atmosfera i zgrany zespół. Z tego względu dokładamy wszelkich starań, aby każdy pracownik czuł się komfortowo a rodzinna atmosfera była wyczuwalna w każdym dziale. Pozdrawiamy Zespół KRD

15.03.2022 22:08

Witaj Kokosz, cieszymy się, że praca w naszych murach spełnia Twoje oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby pracownicy byli zadowoleni i usatysfakcjonowani z oferowanych warunków. Pozdrawiamy Zespół KRD
    karol

28.06.2018 16:07

Pracowałem tutaj ponad rok i moim zdaniem wszystko działa w firmie jak należy. Nie miałem na co narzekać.

15.03.2022 22:07

Witaj Karol, dziękujemy za pozytywną opinię, cieszymy się, że jako firma spełniliśmy Twoje wymagania. Pozdrawiamy Zespół KRD
    bart

27.06.2018 16:29

Praca jest dobra, nieźle wynagradzana, z ciekawymi szkoleniami. Praca bywa stresująca i nie zawsze jest lekko, ale daje satysfakcję. Ogólnie mogę polecić tę firmę.

15.03.2022 22:07

Witaj Bart, dziękujemy za słowa uznania, nieustannie staramy się polepszać panujące warunki pracy a także dbamy o dobrą atmosferę wśród członków zespołów. Pozdrawiamy Zespół KRD
    tommy

20.05.2018 12:29

Bardzo fajna praca na start. Dużo i szybko można się nauczyć i dowiedzieć czy pasuje nam praca w takiej branży. Duża okejka dla firmy ode mnie.

15.03.2022 22:06

Witaj Tommy, dziękujemy za opinię. Dokładamy wszelkich starań, aby nasi pracownicy oraz klienci byli zadowoleni na wszystkich płaszczyznach współpracy. Pozdrawiamy Zespół KRD
    dariusz

21.04.2018 15:46

Firma jest w porządku, klimat w biurze fajny, pieniądze zupełnie przyzwoite.
    Shaa

09.05.2018 12:09

Na jakim stanowisku pracujesz? Czy możesz coś powiedzieć na temat stanowiska specjalisty ds. obsługi Klienta? Na jaką podstawę wynagrodzenia można liczyć? Będę wdzięczna za odpowiedzi.

15.03.2022 22:06

Witaj Dariusz, dziękujemy za słowa uznania. Życzymy wielu sukcesów w pracy. Pozdrawiamy Zespół KRD
    momi

25.04.2018 21:24

Pracuję w tej firmie od ponad roku i przez ten czas wyrobiłem sobie opinię jak najbardizej pozytywną. Atmosfera i przełożeni na plus, pieniądze również.
    Shaa

09.05.2018 12:08

15.03.2022 22:06

Witaj Momi, dziękujemy za pozytywną opinię. Wierzymy, że dobre warunki pracy, atmosfera oraz ciekawe wyzwania pozwolą na stworzenie świetnego zespołu. Pozdrawiamy Zespół KRD
    bartecki

08.04.2018 17:15

Bardzo solidny pracodawca. Pieniądze są w porządku i na czas, przełożeni wymagający, ale "ludzcy" i zawsze pomocni. Jestem zadowolony z pracy w tym miejscu.
    mały

15.04.2018 11:34

Potwierdzam Twoje słowa. Dodatkowo atmosfera bardzo przyjemna

15.03.2022 22:05

Witaj Bartecki, dziękujemy za opinię. Zadowolenie naszych pracowników to aspekt, do którego przykładamy ogromną wagę i staramy się polepszać warunki pracy, aby każdy był usatysfakcjonowany. Pozdrawiamy Zespół KRD

30.10.2021 11:59

Czym w Krajowy Rejestr Długów zachęcają przyszłych pracowników? Jakie mają dodatki?

15.03.2022 21:40

Witaj, jako firma oferujemy dostęp do prywatnej opieki medycznej, ubezpieczenia grupowego i karty multisport, zniżki do lokali i obiektów sportowych (np. gra w squasha), bony na dzień dziecka, Mikołajki w firmie dla najmłodszych, liczne konkursy z nagrodami dla pracowników, darmowe badania profilaktyczne oraz owocowe wtorki. Pozdrawiamy Zespół KRD
    Kamil

21.11.2021 16:48

Bardzo duży plus za fachową pomoc podczas kontaktu z firmą. Wszystko wyjaśnione jasno i przejrzyście.

15.03.2022 21:40

Witaj Kamil, dziękujemy za pozytywną opinię. Dokładamy wszelkich starań, aby oferowane usługi były na jak najwyższym poziomie. Pozdrawiamy Zespół KRD

15.11.2021 14:26

Duże wsparcie dla firm - bardzo przydatna usługa.

15.03.2022 21:39

Witaj Marcin, cieszymy się, że pozytywnie oceniasz nasze usługi. Dużą wagę przykładamy do tego, aby narzędzia które udostępniamy działały szybko i były intuicyjne w obsłudze a klienci pozostali zadowoleni. Pozdrawiamy Zespół KRD

15.03.2022 21:40

Witaj Kamil, serdecznie dziękujemy za słowa uznania. Zadowolenie klientów i pracowników to dla nas bardzo ważny aspekt. Pozdrawiamy Zespół KRD

Zostaw merytoryczną opinię o Krajowy Rejestr Długów