SANHA Polska Sp. z o.o.

Legnica

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 336 ocen.

Opinie o SANHA Polska Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SANHA Polska Sp. z o.o.

bura

Oj będą przyjęcia będą, no bo jak nowi dostają większą stawkę niż doświadczeni pracownicy i premie od razu na okresie próbnym to wypowiedzenia się posypią. Pan Prezes - mam dla pana donos -wypowiedzenia już się piszą.

Fabian

jak długo firma będzie utrzymywać tego lesera na magazynie? tylko pączki, kawa i papieros co 15 minut. i ludzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo chodzi i pieprzy ze piątkę zarabia.

Weronika

@wizerunek sanha - a czy możesz napisać więcej na temat swoich doświadczeń związanych z pracą w SANHA Polska? Co dokładnie jest powodem Twojej negatywnej opinii o pracodawcy? Z Twojego wpisu wynika, że nie jesteś zadowolony z wysokości wynagrodzenia. A jak wygląda kwestia zatrudnienia? Czy firma zapewnia zatrudnienie w ramach umowy o pracę? Takie dodatkowe informacje mogą być ważne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie.

wizerunek sanha

Z całą stanowczością stwierdzam,iż praca w tej firmie to jedna wielka porażka ,zarobki głodowe,zero socjalu,tylko czysta głodowa pensja

to są glupki dopiero, a robią w zarzadzie

Coś na temat kotów które rzadza tą patola, czy zasługuja na szacunek https://www [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] com/watch?v=6dhV-GTzevk

Judasz

Właśnie czekam w poczekalni na rozmowę kwalifikacyjną . Czekam już pół godziny mimo że nikogo przede mną nie ma . Dramat nie polecam .

wizerunek sanha

w żadnej, ale w sanha najgorzej bo czopki tańczą poldensa na prętach przy maszynie, żeby było im lepiej

Workocz

A w jakiej firmie w l-cy dobrze traktują na produkcji??

Weronika

@nie warto według Ciebie firma nie rozwija się, a jedynie cofa się w rozwoju. Na jakiej podstawie wyciągasz takie wnioski? Dlaczego tak uważasz? Czy możesz uargumentować swoją wypowiedź? Wspominasz też o nieprzyjemnej atmosferze. Czy według Ciebie panuje ona w całej firmie, czy w określonych działach?

nie warto

Z całego serca nie polecam - obowiązków od groma, płaca marna, benefitów brak (jest opieka medyczna, ale jak masz takie zdrowie jak ja i nie jesteś po 50 to po cholerę), firma zamiast się rozwijać ciagle cofa się w rozwoju a dobra atmosfera pracy o której się pisze w ogłoszeniach jest skutecznie zapewniana przed dział kadr. Te Panie to dobrze wiedzą jak zadbać o miły nastroj... "jak ci się nie podoba, to się zwolnij". Czas poszukać nowej pracy.

przedstawiciel handlowy d/s animacji na produkcji

widziałem ofertę na dealera, min. 5 lat wczasowania, 30% zysków dla czopka teleza za ochronę pod płaszczykiem szwagra, ale tam materiał będzię nasiąkał chlodziwem w woreczki trza pakować, chu.. czy to pestiżowa posadka, jak mnie będą faworyzować to jest możliość awansu na dealera 3 zmian i kantorek w biurze z wagą, chłodziwem wszędzie cuchnie nikt nić nie wyczuje,robota od 8 do16

Weronika

Zainteresowani pracą w SANHA Polska Sp. z o.o.? Na ich stronie internetowej znajdziecie aktualne oferty: http://www.sanha.com/pl/o-nas-sanha/kariera/

rew

Śpieszmy się szanować pracowników, tak szybko odchodzą.

sławek
@rew 28.03.2017 07:40
Śpieszmy się szanować pracowników, tak szybko odchodzą.

jak szybko, zle napisane odchodzą bardzo szybko miesiąc to maks i już ich nie ma co ciekawe zaczynają odchodzić już ci co pracowali latam w tej firmie

Weronika

@irokez, a na jakim stanowisku jesteś zatrudniona?

Weronika

A jakie są pozytywne aspekty pracy w SANHA Polska Sp. z o.o.?

ośrodek dla otępiałych w wyniku wysokiego stężenia
@Weronika 17.03.2017 11:59
A jakie są pozytywne aspekty pracy w SANHA Polska Sp. z o.o.?

Pozytywnym aspektem sanha : - ma 20 lat, napoczatku ci co pracowali na produkcji awansowali do biura i wciągają swoje kuzynostwo szwagrostwo i inne pokrewieńswta (przypadkowe koleżanki z klubu naj.. na byłam teraz bedziesz mi płacił albo posadkę załatw) , i pilnuja żeby ktoś przypadkiem sie nie przyjął do biura nie spokrewniony, namierzają i dojerzdzają, czyli firma nepotyczna, daje bezpieczeństwo bliskim, jest szansa wyrwania się z operatora - pracownicy są bardzo religijni chodzą co niedziele na nabożeństwa nie ma pracy w nd czasami też chodzą w tygodniu ale nieliczni - są wolne weekendy można sie naj...ac w plenerze - niska płaca, co za tym idzie rozwija kreatywność aby coś wykombinować na lewo, np. wyrzucać końcówki prętów przez palarnie na pole a wieczorem w nocy pozbierać do bagażnika np. z czopkami i do skupu -można stracić palca na tokarce i później w aptece ściemniać że sie jest inwalidą wojennym i domagać sie zniżki 100% - boją się donoszenia do prezesa, tzn że się jeszcze kogoś boją - da się ten zakład splażować tylko trzeba wiedzieć z kim pić - zakład ma dobrą opinię, chwilową np. czopki jak piją wódeczkę z przełożonym chwalą sobie, a na kacu narzekają że się wykosztowali i nie wiedzą czy premia będzie bo bubli narobili - uzależnia od oleju, na starość przeguby będą bezawaryjne, zawsze na roraty będzie można się doczołgać -pokazuje że bez układów długo nie porobisz tam, dotyczy nowych - benefity typu czopek w kinie na basenie, dla nielicznych - na bramce jak coś "piknie", gilanko darmowe

bura
@ośrodek dla otępiałych w wyniku wysokiego stężenia 25.03.2017 23:50
Pozytywnym aspektem sanha : - ma 20 lat, napoczatku ci co pracowali na produkcji awansowali do biura i wciągają swoje kuzyno...

Już nie można pic , he he, na bramce każą dmuchac , a i naloty w nocy na hale robią z balonem

Don Kichot

Wiekszość osób w tej firmie nie posiada własnej osobowości

Seba

niepolecam nikomu tej firmy , za duzo czopków tam pracuje

Damian

Najgorsza firma w jakiej pracowałem wyzysk zarobki głodowe. Zdecydowanie nie polecam!

daniel
@Damian 03.03.2017 16:02
Najgorsza firma w jakiej pracowałem wyzysk zarobki głodowe. Zdecydowanie nie polecam!

masakra!!!

Rafał

Najak gorsza firma w jakiej pracowałem totalny wyzysk zarobki głodowe. Zdecydowanie nie polecam !

Weronika

Proszę o zamieszczanie merytorycznych komentarzy.

Magdalena

Jak obecnie jest? Magdalena.

anonim

(usunięte przez administratora)

:-)

sam możesz mi pociągnąć jak chcesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

kamitan kox
@:-) 23.01.2017 12:04
sam możesz mi pociągnąć jak chcesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

frajerstwo przy korycie siedzi, nękacze i mobberzy, zazwyczaj to odpi--rdala takim w główce jak z produkcji awansują, a jak piotrusiowi obtłukłeś okleinę pod biurkiem , to pomimo że głowa cię bolała zadzierałeś łeb wysoko na hali,

piko po ile u was chodzi?

13% podniósł prezesik wjazdowe do sanha na operatora "oesów"

pusty robol

jakie szkolenia ?kto ma szkolenia ,w tym zakladzie to jest skurwy......o za takie pieniadze trzy zmiany,o podwyzkach mowi sie z miesiaca na miesiac ,chodzi o przetrwaniew styczniu nie w lutym nie bo niemcy przyjada w kwietniu .byli ale nie dali .pomysla w czerwcu .nie w sierpniu bedzie bilana ,patrz caly rok minalNIC ZERO DNO.dlaczego nie szanujecie pracownika ?

tomek

Witam Wszystkich, Osobiście uważam że praca w Sanha nie jest kompletną stratą czasu. Pracuje w biurze. A piszę o tym że nie jest to kompletną stratą czasu tylko dlatego że jest możliwość odbycia kilku ciekawych szkoleń które w przyszłości mogą się przydać. Nabyć trochę doświadczenia i iść dalej. Moim zdaniem ludzie pracujący w działach BiR,KJ, Magazyn to bardzo fajni ludzie na których możesz liczyć. Chyba dziewczyny w biurze sprzedaży są fajne, ale jak to z dziewczynami lubią plotkować, trzeba uważać co się mówi. Prezes ma wszystko gdzieś, byle niemcy byli zadowoleni. O pracowników nie dba. Nowy QM jest delikatnie mówić niekompetentny, brak jakiejkolwiek wiedzy technicznej. Chłop z łapanki. Co do płac, to w biurze mają trochę więcej niż na produkcji, a na magazynie to ja nie wiem. Ale słyszałem że inne firmy konkurencyjne na początku dają tyle co Sanha docelowo.

Ronald

witam w piątek ide do pracy w sanha w l-ca na produkcje powiedzcie czy w miare dobra jest wyplata i czy ludzie sa w porządku , pozdrawiam

Kamil
@Ronald 19.10.2016 22:03
witam w piątek ide do pracy w sanha w l-ca na produkcje powiedzcie czy w miare dobra jest wyplata i czy ludzie sa w porządku...

polecam ci kolego dasz rade , a na jakie stanowisko ?

anonim

(usunięte przez administratora)

grzesiek

doświadczyłem tego że ja w biurze zarabiam może i takie pieniądze o jakich piszecie ale ci frajerzy w magazynie maja po 1800 na 'łapę "od lat już czterech i niech nie liczą że dostana więcej może ci ze złączek coś tam uszczkną jeszcze ale frajernia z rur dalej będzie tyrała za takie same kase uuuhhhuuu!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

grzesiek
@dewalt 14.10.2016 15:39
Propo pensji to już było pisane, wiec czytaj uważnie, pracownicy magazynu nie powinni na pensje narzekać, koło trójki im się...

no dobre ale się ubawiłem !!!

jony
@grzesiek 15.10.2016 10:29
no dobre ale się ubawiłem !!!

ja na produkcji zarabiam 2816zl netto

niczek

SANHA to najgorsza firma produkcyjna w LEGNICY,dobrze,że już mnie tam nie ma,jak się człowiek zatrudniał to mówili,że w firmie jest bogate zaplecze socjalne,a co się potem okazało zero bonów na święta,zero wczasów pod gruszą ,pozostała tylko marna pensja.....

beznicku

co za buraki w tej SANHIE pracują,nie mają śmiałości w oczy powiedzieć tylko gorzkie żale na forum rozpisują ...

inkognito

bo w SANHIE poplecznicy,lizusy mają dobrze,a reszta hołoty do roboty!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

inżynier
@werty 26.09.2016 21:14
Nie 5 a 12, już nie wspomnę o rurach.

no spoko koleś ci na rurach to maja po 5000 netto co tam tyrają w takich warunkach to im pani izzabella daje co 2 miesiące po 300 zeta podwyżki .A tak na poważnie to ty jesteś zdrowo popierdolony wypisując takie bzdury albo jarasz jakiś gówniany towar ,masakra gdzie ty się taki głupi uchowałeś !!!!!

seba
@ollo 26.09.2016 20:42
ty się jakiegoś gównianego towaru najarałeś jak widziałeś 3 tyś u pracownika magazynu ,stasą tacy ale to jest z 5 gości co dobr...

Na magazynie płacą za picie kawy, zajadanie pączków i palenie fajek co 15 minut

rewa

Montaz jest sam sobie winien, norma normę goni. Zamiast iść na przerwę Ona robi musi normę wyrobić, bo 50 zł więcej do wypłaty będzie. I siedzi taka przy maszynie i tylko drugiej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] potrafi obrobic.

anonim

(usunięte przez administratora)

Anonim

Chyba w olewaniu pracy ale może tak trzeba?

anonim

(usunięte przez administratora)

Anonim

Magazyn ma zle? A co powiesz na pracę na montażu. Orka za najniższą krajową bez podwyżki bo te dostają wybrani i to chyba nie za dobrą pracę Nowi dostają więcej od starych dobrych pracowników które robią po 2 razy więcej i co? Wy macie źle? Ciekawe kiedy z montażu zaczną uciekać Może zaczęło by się coś dziać

anonim

(usunięte przez administratora)

przewoznik

no chyba nie drogi kamilu właśnie następna partia pracowników chce się rozstać z tym pięknym i przyjaznym pracownikowi miejscu jakim jest magazyn odbieram tam co prawda tylko towar ale kazda plotka ma ziarno prawdy ,ale się nie dziwię sam nie mam wesoło w swojej pracy ale tam za żadne skarby bym nie tyrał a już magazyn rur to patologia wszelkich norm pracowniczych i bhp znam tych chłopaków i dziwię się że dają tak sobą pomiatać

werty

Żeby na magazynie mieć dobrą stawkę trzeba brodę zapuścić.

grzesiek
@werty 12.09.2016 10:36
Żeby na magazynie mieć dobrą stawkę trzeba brodę zapuścić.

nie działa zapuszczam i stoi stawka w miejscu od lat 4 ,zapewne jakiś dupowaty jestem może dlatego że nie palę fajek?może za wcześnie do pracy przychodzę ?system podwyżek w firmie sanha to prawdziwa enigma !ale pal licho w kasę jestem tu tylko dlatego że jest wspaniała kierowniczka już dwie propozycje miałem za 3500 brutto ale zrezygnowałem wszystko dla niej .

anonim

(usunięte przez administratora)

tyracz

zarobki głodowe,tylko pupile mają dobrze,prace lepsze taki to jest urok SANHY

anonim

(usunięte przez administratora)

dress

jaka praca zespołowa , każdy patrzy na siebie pierwsza zasada pracownika w sanha polska w pracy nie ma kolegów ,sprzedadzą ciebie za byle pierdołę do władz ,ciągła walka o urlopy o lepsze komisje do zrobienia co by się nie natyrać a mieć stawkę mega wielka jak sie ma znajomości u kierowniczki ,jedna wielka ściema to jest ta sanha !!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

nickelodeon

ale ty jestes durny, firma potrzebuje operatorów juz, a nie za jakis czas

gwiazda

Pewnie ze fajnie

tyracz

CO GWIAZDO -FAJNIE?

anonim

(usunięte przez administratora)

andriusza

no spokojnie Kamil my ze Sławkiem mamy po 3600 brutto to za parę miesięcy pracy będziesz też miał taka stawkę

anonim

(usunięte przez administratora)

dres

bo w magazynie tylko już straceńcy tyraja pracownicy zaczynają się znowu zwalniać kierowniczka bagatelizuje jak zawsze sprawę wszak przyjdą nowi za szlabanem czają się ich tysiące aby pracować za gówniane pieniądze tylko niech się baba ogarnie taki nowy robi połowę roboty za starego i ma taka sama stawkę jak stary pracownik więc jaka jest motywacja dla oldbojów zaczynają mie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w tę pracę albo zacznie "władza 'doceniać starych pracowników albo wszyscy przepadną jak Niemcy w euro 2016 walka była piękna ale gówniane zakończenie jak zawsze

anonim

(usunięte przez administratora)

placowy

no pewnie hjk wy w biurze to byście chcieli żeby pracownicy tyrali za darmo a wy klima kawa ploteczki jak to w biurze a idzcie potyrać u tych straceńców jak ci w magazynie rur np,to poznacie co to proza życia i praca szczęście od opaczności że w dobrej chwili uciekłem z tej masakrycznej firmy a już z utęsknieniem czekam jak straci kiedyś tych chłopaków szanowna pani kierowniczka oj czekam .wracam do mojego Angielskiego edenu pozdrawiam chłopaków z magazynu

placowy

od lat czterech nie ma podwyżek płac no dostali ci na stanowiskach a jak się pracownik upomni to jest zawsze jedna odpowiedz ;jak się nie podoba to się zwolnij:poziom sięga zera ci co tam jeszcze pracują to chyba prawdziwi desperaci są, wielki szacunek dla tych co musieli tam zostać a największy dla chłopaków z magazynu rur ci to maja przejebane przepraszam za określenie ale tak tam jest u nich wielki szacun dla tych chłopaków kiedyś może odejdą a wtedy kierowniczka sie zesra w gacie bez tych chłopaków

Trolololo

A Gargamel z produkcji jeszcze pracuje? Ten to jest pacjent !

piotrek S

bo w fabryce w schmiedefeld niemieccy pracownicy się pozwalniali , sanha oferuje najniższe zarobki w tym regionie to pouciekali do innych fabryk a teraz chcą zapełnić hale polskimi naiwniakami liczącymi na godziwy zarobek

aneta

Najgorszy zaklad w Legnicy w jakim kiedykolwiek pracowalam! Totaly wyzysk, zero poszanowania dla człowieka, śmieszna wypłata i znikoma premia. Nic dziwnego, ze ludzi uciekaja stamtad gdzie pieprz rosnie. To praca tylko dla zdesperowanych....

lokers

co tam na magazynie słychać?? Został ktoś ze starej załogi?

Zostaw opinię o SANHA Polska Sp. z o.o. - Legnica

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SANHA Polska Sp. z o.o.